X

ONG-ul iredentist, UDMR, obține prefecți în cinci județe: Arad, Cluj, Satu Mare, Sălaj şi Covasna

Coaliţia de guvernare şi-a împărţit prefecţii, în miez de noapte. PNL pierde Capitala, prefectul va fi numit de PLUS. UDMR a luat lozul câştigător | Antena 3

Patru prefecţi propuşi de UDMR au fost numiţi miercuri de Guvern în judeţele Arad, Cluj, Satu Mare şi Sălaj, potrivit News.

„Organizațiile județene ale Uniunii au decis pe parcursul săptămânilor trecute, pe cine vor fi propune în funcțiile de prefect și subprefect în județe. Ca rezultat al înțelegerilor din coaliție, nominalizărilor și numirilor de astăzi, UDMR va avea prefecți în următoarele județe: Arad, Tóth Csaba; Cluj, Tasnádi Istvan Szilárd; Satu-Mare, Altfatter Tamás-Ferenc îşi continuă activitatea ca prefect; Sălaj, Dari Tamás”, a anunţat miercuri UDMR, citat de News.

ONG-ul anunţă că în perioada următoare, Guvernul va numi și alți prefecți și subprefecți nominalizați de UDMR.

Conform negocierilor din coaliţie, UDMR ar urma să aibă 5 prefecţi şi 10 subprefecţi. În afara celor patru posturi pentru care au fost făcute miercuri numirile, UDMR ar urma să desemneze şi prefectul judeţului Covasna.

Actuala coaliție de trădători oferă pe tavă iredentiștilor și alte funcții strategice ale României, precum cea de Avocat al Poporului: Sfidare totală: Avocatul Poporului va ajunge la UDMR

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul nu dorește aflarea adevărului despre plandemia covid-19. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Articole asemănătoare

6 comentarii

 1. PROGRAMUL de DISTRUGEREA a ROMANIEI și a NEAMULUI ROMANESC , semnat d3 GUVERNUL TARICEANU și aprobat de PETROV la acea vreme SLUGĂ la Cotroceni, trebuie pus în practică indiferent de guvernare.
  Dupa LEGALIZAREA GENOCIDULUI , urmează indiferent de guvernare ; DISPARITIA tuturor societăților cu capital Românesc, care încă mai exzista, modificarea constituției art.1,2,3 , etc , REGIONALIZAREA = DESTRAMAREA TERITORIALA a României.
  Acum mă întreb și vă intreb ; Ce INSTITUTIE ori SERVICIUL SECRET mai apără INTERESUL NATIONAL si POPORUL ROMÂN?
  Aveți macar un singur exemplu cu subiect și predicat?🤔

 2. Vai si amar! O nație de lași și trădători. Așa am fost în toată istoria. Nație fără coloană verticală. Conduși de niște prostituate politice. 🤮

 3. Rătăcitul Berolio și încălzirea globală:
  Papa Francisc avertizează că un ”mare potop” ar putea lovi planeta. Care e vina oamenilor, de această dată
  Al doilea potop s-ar putea abate peste planetă! Avertismentul vine chiar de la Papa Francisc, care cere statelor lumii să combată corupția. În plus, suveranul Pontif vorbește și despre schimbările climatice care au avut oc în ultimii ani de zile și spune că trebuie să ne punem cu toții de acord pentru a salva planeta .
  https://www.israel365news.com/187836/pope-warns-of-another-noahs-flood-even-though-the-bible-says-it-will-never-happen/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button