X

[FOTO 18+] Cazul Onești. Fotografia care arată că unul dintre muncitori a fost împușcat de polițiști

sechestrare onesti

Familia bărbatului de 38 de ani ucis la Onești acuză că acesta ar fi fost de fapt împușcat de oamenii legii în timpul intervenției. Primele dovezi în acest sens unt publicate de jurnalistul Alexandru Căutiş pe site-ul propriu. Acesta a obţinut o fotografie cu unul dintre bărbaţii ucişi în aparlamentul din Oneşti, iar pe abdomenul acestuia pot fi văzute urme care seamănă cu cele lăsate de gloanţe.

„Îmi pare rău că trebuie să public o fotografie care poate nu este pe placul familiei victimei. O fac doar fiindcă avem de-a face cu un fenomen grav, ce se vrea mușamalizat. Intervenția polițiștilor nu a fost doar ineficientă și tardivă, ci a fost de-a dreptul criminală. În fotografie se zăresc urmele a cel puțin trei gloanțe (poate de cauciuc, trase cu pușca) în abdomenul unuia dintre bărbații uciși. Din ce am aflat din presă medicii cică ar refuza autopsia că cică ar fi avut covid victima. Autopsia ar fi arătat care au fost motivele decesului și urmele de gloanțe probabil că nu dădeau bine pentru ageamiii care au executat această misiune. Nu pare muniție de război, din fotografie, dar oricum este o misiune ratată, căci cu siguranță nu au primit sarcina să împuște și victimele. În Kosovo au murit cadre militare împușcate cu gloanțe de cauciuc și cred că MAI nu a uitat. Se impun câteva demisii de urgență”, scrie Căutiş pe plusinfo.org.

content-image

Bogdan Bănică, președinte executiv Sindicatul Național al Polițiștilor din România SNPR DECUS, a postat, pe site-ul său, cine sunt victimele agresorului din Onești.

Este vorba de doi electricieni, Silviu Iștoan, în vârstă de 38 de ani, respectiv de Dan Patatu, în vârstă de 55 de ani.

„Cei doi electricieni au murit luni, după ce au fost înjunghiaţi de fostul proprietar al casei unde ei verificau o instalaţie electrică. Silviu rămăsese orfan de mamă de la vârsta de 3 ani, fiind crescut doar de tată și de fratele său mai mare”, spune Bogdan Bănică.

Primăria Oneşti au anunţat, marţi, că se va vota în Consiliul Local un proiect de acordare a unor ajutoare de urgenţă pentru familiile celor doi bărbați decedați.

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul nu dorește aflarea adevărului despre plandemia covid-19. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Articole asemănătoare

3 comentarii

 1. Cazul ăsta de la Onești e dubios din mai multe considerente:
  – bărbatul a vrut să recupereze un apartament pe care l-a pierdut acum 13 ani;
  – bărbatul avea vilă dar a vrut să recupereze un apartament;
  – tipul a luat ostateci 2 oameni și a cerut contravaloarea apartamentului în bani, lucru absurd (după o luare de ostateci, nu prea mai avea ce face cu banii);
  Cazul pare în așa fel încât să genereze animozitate la adresa poliției. S-ar înscrie într-un oarecare trend care există de vreo 2-3 ani (amintiți-vă de cazul Caracal când procurorul a ținut polițiștii la poartă câteva ore; cazul cu acea tipă violată și care a ajuns la un echipaj de poliție, dar n-au intervenit). Deja am auzit pe cineva din familie zicând ceva de gen ”nu-s buni de nimic”, ceea ce pare a fi și percepția pe care sistemul încearcă să o genereze în populație. Ne amintim și că anul trecut, în SUA, unii propuneau desființarea poliției locale și înlocuirea cu un fel de brigăzi cetățenești (desigur, formate din oameni de-ai lor).

  1. …ok, ar putea fi un caz dubios daca tinem neaparat la lansarea unor scenarii, dar acel individ care a luat ostaticii nu mai avea de mult timp toate tziglele pe casa, asta mi se pare clar…sa zicem ca intr-un acces de nebunie a luat ostatici pe cei doi. Eu ma intreb insa cum de cei doi nu s-au opus, cum de au fost asa usor anihilati de agresor, banuiesc ca agresorul nu avea centura neagra cu 2 dani la kick-boxing…asta una la mana…doi la mana, ca interventia militienilor a fost pilaf, asta este indubitabil, la ce incompetenti „polueaza” si paraziteaza toate structurile MAI, indivizi care in cel mai bun caz se cred un fel de Rambo vazandu-se cu un pistol in mana dar tragandu-si singuri un glont in c…, intrati pe pile si total depasiti de fisa postului, nu e de mirare…aceste structuri trebuie desfiintate si restructurate apoi din temelii, reprofesionalizate, caci sunt total ineficiente…cred ca 10 combatanti ISIS antrenati prin Siria ar pune in cur toate asa-zisele unitati de elita din aceasta tara, vai mama lor…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button