X

EXCLUSIV Așa ceva nu s-a mai auzit în Senat: Declarația politică integrală „JOS MASCA”, susținută de senatoarea Diana Iovanovici-Șoșoacă

DECLARAȚIE POLITICA

Adresată de către: Senator Diana IOVANOVICI-ȘOȘOACĂ

Circumscripția electorală: nr. 24 IAȘI
Grupul Parlamentar: neafiliat

Ședința Senatului din data de :03.03.2021
Titlul declarației politice: «JOS MASCA»

Stimați colegi Senatori,

Obligația purtării măștii reprezintă o îngrădire a drepturilor și libertăților fundamentale, are aspect de botniță, afectează comunicarea orală, identificarea persoanelor, afectează demnitatea umană, prezintă risc asupra sănătății întrucât sunt studii științifice medicale care evidențiază riscul major asupra sănătății persoanelor cărora li se obturează respirația normală cu înmulțirea infecțiilor în cavitatea bucală și reducerea capacității plămânilor.
Curtea Constituțională a României a decis în Decizia 457/2020 asupra stării de alertă, menționând că aceasta contravine exigențelor generale ale statului de drept, în forma adoptată actuală:

”68. În România, derogările specifice stării de urgență sunt reglementate la nivel constituțional, inclusiv sub aspectul puterilor sporite oferite executivului, adică Președintelui României, iar nu Guvernului. A „construi“ prin lege o instituție nouă – „starea de alertă“, cu un regim evident mai puțin restrictiv decât starea de urgență reglementată de legiuitorul constituant – dar care să permită eludarea cadrului constituțional care guvernează legalitatea, separația puterilor în stat, condițiile restrângerii exercițiului unor drepturi și al unor libertăți, contravine exigențelor generale ale statului de drept, astfel cum sunt consacrate de Constituția României.”

Astfel că, starea de alertă este neconstituțională. Orice alte dispoziții adoptate de executiv și de Parlament în virtutea stării de alertă, sunt vădit neconstituționale și încalcă drepturile și libertățile fundamentale cetățenești.
Este de menționat că până la acest moment, pe teritoriul României nu s-a declarat epidemie, astfel că nu se putea certifica pandemia și în România. Tot ceea ce se întâmplă la acest moment în România nu are decât conotații pur speculative, de interes economic al unor grupuri de interes formate din politicieni corupți și trădători, partide trădătoare ale poporului român, toate acestea ducând la un grup infracțional organizat de ordin politic la cel mai înalt nivel, unde afacerea măștilor, aparatelor RT – PCR, aparaturilor medicale etc pentru așa-zisa pandemie de sars-cov-2 produce profituri uriașe de sute de milioane de euro.

Nu trebuie uitat că în timpul stării de urgență, cât și ulterior, farmaciile soției dlui ministru Tătaru aveau rezerve de măști care erau vândute la prețuri astronomice, astfel că de la 0,60 lei o mască înainte de pandemie, s-a ajuns la prețuri între 30 și 100 de lei bucata. Achiziționarea acestor măști s-a făcut cu puțin timp înainte de intrarea în starea de urgență, artizanul principal și cel care a distrus România cu dispozițiile sale catastrofice fiind secretarul de stat Raed Arafat. Nimic nu se putea realiza dacă nu exista acordul și permisiunea Președintelui României, Klaus Werner Johannis. Fostul prim-ministru Ludovic Orban a fost persoana care a condus distrugerea României pas cu pas, din funcția de conducător al Guvernului, iar acum continuă distrugerea României din calitatea sa de Președinte al Camerei Deputaților. Planul de distrugere din temelii a ceea ce a mai rămas din România se pune în practică prin contribuția tuturor partidelor politice, masca fiind principala armă de abuzuri și încălcări flagrante ale drepturilor și libertăților cetățenești.

Acești politicieni corupți și trădători de neam și țară nu au făcut altceva decât să impună sclavizarea și îngenuncherea unui întreg popor și manipularea prin televiziunile „șpăguite„ cu peste 70 milioane de euro pentru a vinde poporului minciuna covid-19 și a induce și menține panica, frica de un virus care are rata de mortalitate la nivel mondial sub 1%.
Polițiștii și jandarmii bat oamenii pe stradă, în instituții, în centre comerciale, îi încătușează și îi culcă la pământ pentru o contravenție : lipsa măștii. În acest timp conducerea Poliției și Parchetului de la Caracal este în aceeași schemă după ce două fete au fost omorâte cu zile, în timp ce polițiștii și procurorii stăteau liniștiți în fața casei în care acestea își pierdeau zilele ; 3000 de copii au dispărut în starea de urgență fără ca poliția să miște un deget ; un psihopat amenință că omoară 2 amărâți de zugravi dintr-o locuință și chiar își pune în practică amenințările, iar poliția și jandarmeria privesc cu nonșalanță omorul cu premeditare, la care sunt complici prin inacțiune, un copil moare la școală, face infarct din cauza măștii care i-a obturat respirația etc…

România este omorâtă pas cu pas, cu măști care distrug viața, cu vaccinare căreia i se face reclamă la televiziunile private aservite și plătite din bani publici, fără a se aduce la cunoștința populației riscul inclusiv de deces al vaccinării, copiilor li se induce spaima de viruși și bacterii, care sunt cu milioanele, iar sistemul imunitar nu se întărește decât prin libertatea de a respira, plimbări și sport în aer liber și în soare, îmbrățișări, comunicare directă etc.

În tot acest timp în Parlamentul României, Guvernul României, instituțiile statului, birourile poliției și jandarmeriei, în absolut toate birourile instituțiilor, masca este opțională și este purtată doar de o mică parte dintre angajați, care și aceștia și-o dau jos din cauza incapacității de respirație. Chiar și în spitale masca este opțională, chiar subsemnata în timp ce mă aflam cu dna dr. Mahler în incinta Spitalului Marius Nasta din București, la secția ATI – covid, dintr-un salon a ieșit un medic fără mască și a continuat să se plimbe prin spital fără mască.

Într-o proporție covârșitoare, populația României poartă mască de frica amenzilor, în niciun caz din cauza temerii de un virus care a ajuns să înlocuiască fără temei legal și suport științific toate bolile care produc, de fapt și de drept, decesul. Acele comorbidități sunt de fapt adevăratele cauze ale decesului, nu un virus nedetectabil. Să nu uităm că în Portugalia, Curtea de Apel din Lisabona a anulat carantina a 4 persoane, menționând că aparatul RT-PCR nu poate sta ca bază la instituirea carantinei.
Inventatorul testului RT PCR – Kary Mullis, cu care se “depistează” COVID 19 menționa : “Testul nu poate depista dacă ești bolnav sau dacă te vei îmbolnăvi !”. Acesta l-a inventat pentru a ajuta in înțelegerea mai bună a virusului HIV și a precizat înainte de a muri ( interesant … de pneumonie, anul 2019 ): “ Sunt zece mii de retrovirusi. Dacă interpretezi testul necorespunzator in cercetarea lor, poti obține ce rezultat vrei, chiar o iluzie !”.

Acum înțelegeți de ce din ce în ce mai mulți medici spun că acest covid-19 este doar o iluzie, iar oamenii sunt omorâți cu zile în spitale din cauza unor protocoale impuse la noi de Raed Arafat, care duc la decesul oamenilor?

Oamenii mor în spitale din cauza lipsei tratamentului bolilor de care suferă. Sunt tratați cu anticoagulante, antiinflamatorii și vitamine, la care se adaugă un antiviral – remdesivir, scump și fără efecte sau lopinavir, dar nu se aplică tratamentul care a dus la vindecare în Franța și USA, anume plaquenil (hidroxiclorochina) asociat cu azitromicina sau ivermectina. Se spune că așa este protocolul, iar medicii nu au voie să aplice alte tratamente, indiferent că omoară oamenii cu zile (doar câțiva medici curajoși și care chiar își exercită profesia cu abnegație și profesionalism recurg la tratamente care salvează vieți, cu riscul de a fi surprinși că încalcă protocoalele), dar Raed Arafat și acoliții săi criminali trebuie judecați pentru omor calificat, având în vedere că aceștia au impus protocoalele ucigașe și au interzis tratamentele salvatoare.

Aceste afirmații pot fi foarte simplu probate : un salon cu bolnavi în aceeași situație să fie tratat cu alternativa salvatoare menționată mai sus, la care să se adauge Vitamina C intravenos în doze mari și un salon cu bolnavi în aceeași stare tratați după protocoalele impuse de Raed Arafat et co. Supravegherea și administrarea tratamentului să se realizeze de către medici verticali de tipul dnei dr. Adina Alberts, dlui dr, Razvan Constantinescu și dl dr, Vasile Astărăstoae de la Iași, Dragoș Dinulescu de la Campina, Dl. Dr. Ioan Cordoș din București, Dna. Dr. Monica Pop etc. Se va vedea că vor supraviețui cei cărora li se administrează tratamentul menționat mai sus, iar cei tratați după protocol vor sucomba ca și până acum. Există interesul ca oamenii să moară în continuare pentru a menține starea de alertă și starea actuală. În fapt, toți aceștia care au impus masca și protocoalele covid-19 sunt criminali care trebuie să răspundă penal.

Chiar dinaintea pandemiei actuale, la personalul medical s-au raportat numeroase reacții adverse ale purtării unei măști chirurgicale. Între 2002 și 2004 (pandemia SARS) datorită măștilor N95 numeroase cadre medicale au manifestat reacții cutanate: acnee, prurit facial (=mâncărime), exantem, urticarie de contact, dermatită de contact acută.
Însă acum, oamenii obișnuiți acuză diverse probleme la nivelul feței după purtarea unei măști. Principala cauză o reprezintă natura ocluzivă, spațiul închis, protector, care duce la un mediu umed, cald, unde se acumulează transpirația și sebumul. Astfel se explică apariția inflamației (roșeață, durere, căldură). Persoanele cu leziuni acneice pot observa o înrăutățire a bolii.
Există persoane care afirmă că au o alergie la măștile de protecție.

Majoritatea persoanelor care sunt alergice la componentele măștilor au un teren alergic cunoscut, respectiv știu că au alergii. Menționez doar CÂTEVA substanțe raportate drept cauza unei dermatite de contact:
thiuram (prezent în elasticul cu care se fixează masca de urechi)
dibromodicyanobutan (C6H6Br2N) (bromină, larg folosită în diverse ramuri ale industriei)
cocospropylenediamin-guanidinium-diacetat (folosit la dezinfecția instrumentarului și aparatelor medicale, cum ar fi masca folosită în anestezie)
formaldehidă (prezentă în componentele unui lot de măști N95).

Bibliografie:

Faisal Al Badri. Surgical mask contact dermatitis and epidemiology of contact dermatitis in healthcare workers Current Allergy & Clinical Immunology. 2017; 30 (3): 183-188
Morishima M, Kishida K.Understanding attitudes toward hygiene mask use in Japanese daily life by using a repeated cross-sectional survey. Work. 2018;61(2):303-311.
Foo CC, Goon AT, Leow YH, Goh CL. Adverse skin reactions to personal protective equipment against severe acute respiratory syndrome–a descriptive study in Singapore. Contact Dermatitis. 2006 Nov;55(5):291-4.
https://www.refinery29.com/en-us/2020/04/9657212/face-mask-skin-care-acne-rash-coronavirus

Conform Centrului European pentru Prevenirea si Controlul Bolilor, organism al Uniunii Europene, copiii sunt afectati de infectarea cu noul coronavirus intr-o mult mai mica masura decat adultii.

Cei cu varsta sub 10 ani reprezinta 1% din totalul cazurilor raportate, si 4% cei cu varsta cuprinsa intre 10 si 19 ani.
In acelasi timp, pentru un copil care nu sufera de nicio alta afectiune, riscul de a dezvolta simptome severe sau complicatii ale bolii sunt mult mai reduse comparativ cu adultii.

Asociaţia Pro Consumatori, organizaţie de utilitate publică, membră a Organizaţiei Europene a Consumatorilor (BEUC), cu o activitate neîntreruptă de peste 30 de ani în domeniul apărării drepturilor şi intereselor economice ale consumatorilor, a analizat 25 de mărci de măşti de protecţie respiratorie pentru copii, produse achiziţionate din structuri comerciale diverse, cum ar fi librării, farmacii, magazine de îmbrăcăminte, hipermarcheturi şi alte structuri comerciale de vânzare cu amănuntul, conform unui comunicat al Asociaţiei Pro Consumatori (APC).

La realizarea studiului s-au avut în vedere cerinţele din legislaţia şi standardele naţionale şi internaţionale aplicabile echipamentelor individuale de protecţie, respectiv:

– Regulamentul UE nr. 2016/425 al Parlamentului European şi al Consiliului privind echipamentele individuale de protecţie.
– Directiva 93/42/CEE a Consiliului din 14 iunie 1993 privind dispozitivele medicale.
– Recomandarea Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii din data de 21 august 2020 cu privire la folosirea măştilor de către copii.
– Bunele practici ale unor ţări în materie de purtarea măştilor de către copii.
– Ordonanţa Guvernului nr. 21/1992 privind protecţia consumatorilor.
– Hotărârea Guvernului nr. 305/2017 privind stabilirea unor măsuri de punere în aplicare a Regulamentului UE nr. 2016/425 al Parlamentului European şi al Consiliului privind echipamentele individuale de protecţie.
– Ordinul nr. 874/81/2020 privind instituirea obligativităţii purtării măştii de protecţie, a triajului epidemiologic şi dezinfectarea obligatorie a mâinilor pentru prevenirea contaminării cu virusul SARS-Cov-2 pe durata stării de alertă.
– SR EN 149+A1:2010 Aparate de protecţie respiratorie. Semi-măşti filtrante contra particulelor. Cerinţe, încercări, marcare.
– SR EN 14683+AC:2019 Măşti faciale de uz medical. Cerinţe şi metode de încercare.

Analiza s-a realizat de către o echipă de experţi ai Asociaţiei Pro Consumatori coordonată de conf. univ. dr. Costel Stanciu.

Experţii asociaţiei au formulat următoarele concluzii:
– 3 din 5 măşti destinate copiilor sunt accesorii vestimentare, lucru declarat de producători, iar denumirea acestora este de Mască Fashion Copii.
– 3 din 5 măşti destinate copiilor sunt reutilizabile, fără a fi precizat numărul de utilizări, asta înseamnă că atât înainte de prima utilizare, cât şi după fiecare utilizare masca trebuie curăţată prin spălare manuală la temperatura indicată de producător şi călcarea acesteia cu fierul de călcat conform pictogramei afişată de producător.
– 2 din 5 măşti sunt fabricate în China.
– La una din 5 măşti atenţionarea referitoare la faptul că acel tip de mască nu este un echipament individual de protecţie este neclară, fapt ce poate induce în eroare părinţii fără cunoştinţe temeinice în acest domeniu.
– În privinţa măştilor proiectate de producători ca accesorii vestimentare, părintii trebuie să cunoască faptul că acest tip de măşti protejează sistemul respirator de praf, poluare şi lichide, nicidecum împotriva bacteriilor şi virusurilor.
– Măştile faciale de unică folosinţă pentru copiii cu vârsta cuprinsă între 4 şi 12 ani prezintă risc de sufocare, drept pentru care acestea trebuie folosite numai în prezenţa unui adult şi în situaţii de risc major pentru viaţa şi sănătatea copilului (spaţii închise aglomerate).
– Ministerul sănătăţii şi Ministerul educaţiei şi cercetării trebuie să modifice Ordinul comun nr. 548/1494/2020 privind aprobarea măsurilor de organizare a activităţii în cadrul unităţilor de învăţământ în condiţii de siguranţă epidemiologică pentru prevenirea SARS-Cov-2, în sensul eliminării obligativităţii purtării măştilor în şcoli pe durata orelor de curs, aşa cum s-a procedat de exemplu în Marea Britanie. Nici Organizaţia Mondială a Sănătăţii nu recomandă folosirea măştilor de protecţie respiratorie până la vârsta de 12 ani.
– Unii producători de măşti de protecţie recomandă ca folosirea aceleaşi măştii să nu depăşească trei ore, în timp ce Ministerul sănătăţii recomandă ca masca să fie schimbată o dată la 4 ore.
– În Ordinul ministrului sănătăţii referitor la purtarea obligatorie a măştii de către adulţi în spaţiile publice închise pe perioada stării de alertă, persoanele care suferă de boli ce afectează capacitatea de oxigenare sunt exceptate de la aplicarea acestei măsuri, în timp ce în Ordinul ministrului sănătăţii aplicabil în spaţiile de învăţământ nu există o astfel de excepţie referitoare la nepurtarea măştii pentru elevii care suferă de boli care le afectează capacitatea de oxigenare.

„Purtarea măştilor de protecţie respiratorie de către copii le poate provoca acestora conform recomandării de pe site-ul oficial al Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii sub titlul „Potenţiale efecte adverse şi dezavantaje ale purtării măştii de către populaţia generală sănătoasă” următoarele:

Un risc potenţial crescut de auto-contaminare datorită manipulării unei măşti faciale şi atingerea ulterioară a ochilor cu mâinile contaminate;
O posibilă auto-contaminare care poate apărea dacă măştile nonmedicale nu sunt schimbate atunci când sunt umede sau murdare. Acest lucru poate crea condiţii favorabile pentru multiplicarea microorganismelor;
Dureri de cap potenţiale şi/sau dificultăţi de respiraţie, în funcţie de tipul de mască utilizată;
Dezvoltarea potenţială a leziunilor tegumentare la nivelul feţei, dermatite iritante sau acnee care se agravează, atunci când masca este folosită frecvent timp îndelungat;
Cum se explică că pe toată perioada stării de urgență până la 14.05.2020 în autoturisme, în mijloacele de transport în comun, în interiorul instituțiilor, s-a circulat fără mască, însă după data de 15.05.2020 purtarea măștii a devenit obligatorie?

Nu există decât o mască a ipocriziei și o mască care ascunde infracțiuni de omor calificat ! De aceea, voi striga până la victoria deplină a drepturilor și libertăților fundamentale : „JOS MASCA„ !!!

DATA Vă mulțumesc,
03.03.2021

Senator neafiliat Diana IOVANOVICI-ȘOȘOACĂ

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul nu dorește aflarea adevărului despre plandemia covid-19. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Articole asemănătoare

33 comentarii

  1. Da, mai traieste si va trai pentru ca sustine o realitate ignorata, din pacate, de cei care ar trebui sa o faca. Doamne ajuta!

  2. Sa ne ajute Bunul Dumnezeu pe noi, romanii, s-o avem cat mai mult printre noi pe aceasta DOAMNA, singurul parlamentar din Romania care are CURAJ si INTELEPCIUNE sa rosteasca ADEVARUL si sa-i infrunte pe tradatori!

  3. Da, inca trăiesc. Dar amenințările sunt intetite. Mulțumesc pt grija. Nu ma las pana nu se va face dreptate pt toti oamenii chinuiti si ucisi cu sange rece.

   1. Acum aprox. 2000 de ani vrajmasii CRUCII LUI HRISTOS innebunind (zis-a cel nebun in inima sa: nu este Dumnezeu), au comis deicid. Urmasii lor de azi urmaresc rastignirea MANTUITORULUI nostru IISUS HRISTOS in inima fiecaruia dintre noi (deicid de n ori). Botnita ne este „servita” prin vectorul „frica” pentru a incepe, la vedere, a ne asemana diavolului – cel fara de chip si fara de rusine. Omul este creat dupa CHIPUL LUI DUMNEZEU si trebuie sa tinda la ASEMANAREA CU EL. Antihristii vor cu tot dinadinsul nu numai sa ne asemanam diavolului; ci si sa fim una cu el; in particular, in spatiul Daciei, vor sa starpeasca tot crestinul ortodox. Probabil ca foarte tare i-a suparat pe acesti nemernici faptul ca doamna senator a cutezat sa aminteasca de planul prin care se urmareste ca o anumita populatie sa o inlocuiasca pe cea randuita de Dumnezeu pe aceste meleaguri; pe moment au ales (aparent) sa o ignore. In data de 21.01.2020, la dezbaterea publica privind actele biometrice desfasurata la sediul MAI, printre altele, am intrebat prezidiul: De ce datele noastre personale sunt cantonate in statul noneuropean Israel? Mi s-a raspuns: De unde stiu lucrurile astea? Am replicat: Din spatiul public! Dar va intreb in alt mod: Ce au facut MAI, Ministerul de Exterme, etc. in urma declaratiei din 2007 a lui Shimon Perez cum ca au cumparat Romania? Nici un raspuns… Cineva din sala a exclamat: Ce sa mai spuna la acest lucru! Solutie: sa intetim rugaciunea, sa fim una cu ea: HRISTOS este si va fi in inimile noastre; sa lepadam frica de vremelnic, sa nu facem nici un compromis, sa nu uram nici un om ci numai patimile (descrise exemplar de savantul Paulescu); sa actionam HRISTIC luand atitudine in momentele cand este jignit/defaimat HRISTOS, MAICA DOMNULUI, SFINTII. Sa luam atitudine si cand este defaimat poporul roman. Lupta este pe toate planurile. Sa le inchidem cu orice pret botul (n-au gura; de aceea poarta botnite si incearca sa ni le impuna si noua), etc. prin care se manifesta legiuni de demoni. Sa ne aducem aminte si de vorbele parintelui Iustin: E vremea muceniciei. Precum se vede, daca vrem sa ne mantuim, alta cale nu avem decat sa imbracam camasa mortii. DOMNUL nostru IISUS HRISTOS este cu noi si in noi. Sa facem tot posibilul sa ne impartasim, fara de osanda, cu SFANT TRUPUL si SFANT SANGELE LUI HRISTOS cat mai des. DOAMNE AJUTA! Master/Magister Ing. Geolog Barbir Gabriel Danut
    PS. Ce bine ar fi ca lepadarea de frica sa inceapa cu iesirea din anonimat, asumarea comentariilor si punerea lor in practica. Oricum partea adversa are toate instrumentele de identificare…

   2. Diana habar nu ai cati sustinatori ai! Te iubim te sustinem si te rog sa infiintezi un partid cu adevarat romanesc, nu din acelea cu voie de la neosecuritate!

   3. Va iubim, stimata Doamna! Si ne rugam pentru dvs. Curajul si determinarea dvs. In lupta pentru adevar sunt demne de cinste. Dumnezeu sa va binecuvinteze!

   4. Va multumesc mult pentru aceasta curajoasă pledoarie, pentru sustinerea unui adevar, eu va iubesc si va respect. Nici eu nu o mai port in spatii deschise precum suedezii si ma simt intreg, om sănătos…Masca nu are nici o eficienta si oricum lumea s-a imunizat demult fiindcă Dumnezeu i-a dat omului toate darurile pentru a supraviețui la nevoie. Poate nu ne dam seama dar masca este un simbol al obedientei, al lipsirii de libertate și de gandire, al batjocoririi și schimonosirii chipului lui Dumnezeu din om de catre mascăricii diavoli văzuti si nevăzuti. Ridicati Sfanta Cruce a neamului românesc cum frumos spunea un frate și mergeti mai departe…suntem alături de d-voastră! Țelul nostru este mântuirea noastră și a neamului. Amin

   5. Va multumesc in numele meu pentru luarea în considerare și curajul de a spune lucrurilor pe nume si va doresc din suflet sa reușiți să scoateți de pe șine măcar câteva „vagoane” ale „acceleratului” monstruozitatii totalitarismului și a dictaturii. Omenirea este atacată în mod fără precedent pe toate fronturile până la succesul alinierii. Nu ne am imaginat aceste vremuri de cosmar . Justiția e pe moarte definitivă și irevocabilă, acum se exersează inexistenta ei prin intimidare și abuz, dovada este perpetuarea ilegalitatilor care rămân nepedepsite, facute la lumina zilei și acceptate de către cineva . Pericol, ne aflăm pe marginea prăpastiei, agenda este urmată cu sfințenie de către vânzătorii de națiuni. Ne au vândut și pe noi, așa cum au vândut totul in aceasta tara. Plâng in fiecare zi pentru copiii nostri care vor fi lipsiți de sansa la o viata demnă, libera, frumoasa, cu respect, traditii si libertatea religiei si ghidata de adevar si de constiinta binelui si a raului. Sunt multe de spus….si multa tristete astazi. Va doresc numai bine!

  4. Da, are dreptate; insa nu e suficient faptul ca femeia asta vorbeste iar noi stam in casa, in fotoliu, si o admiram. Daca vrem ca beizadelele astea securiste (ca V Voiculescu) sa nu mai urineze cu bolta pe capul nostru, ESTE NEVOIE DE ACTIUNE: de iesit in numar mare in strada, de infruntat politia si jandarmeria. Victoria este intotdeauna a oamenilor curajosi, nu a mamaligilor! Cu fiecare zi in care populatia sta blazata si nu face nimic, creste indrazneala si obraznicia nemernicilor care au ajuns la putere! Acum vreo 40 de ani, cand eram eu copil si ne jucam in fata blocului, aveam un cantecel: „Gigel prostu, cainele nostru, nu latra, nu musca, il bagam in cusca!”. Fix asta se intampla in zilele noastre cu poporul roman!

 1. Diana Sosoaca ar trebui sa faca toate demersurile legislative sa atace in justitie Legea vaccinarii obligatorii. Ea o poate face.

  1. Serios?! Ce bine stiti ce ar trebui sa faca Diana Sosoaca….cu siguranta ca ea isi va face treaba. Dar, eu, tu, noi toti, ce ar trebui sa facem, te-ai gandit?

  2. Da. Trebuie să fim mai mulți alături de dânsa pentru a face ceva pentru neamul românesc. Dumnezeu să vă ajute să puteți lupta mai departe, d-na Diana Șoșoacă.

  1. Corect! Sunt destui barbati in Parlamentul Romaniei, dar niciunul n-are „sange in instalatie”, ca sa citez un clasic in viata! Poate, doar George Simion, un strop!

 2. BARBAT DE 45 DE ANI DIN JUD. ARGES MORT DUPA VACCINARE.
  CINE RASPUNDE???

  Comitetul Național de Coordonare a Activităților privind Vaccinarea împotriva COVID-19 face precizări legate de decesul unui bărbat de 45 de ani din județul Argeș, vaccinat, care a murit acasă.

  Astfel, în 2 martie, bărbatul în vârstă de 45 de ani s-a prezentat, conform programării în platforma electronică, pentru administrarea primei doze de vaccin produs de Pfizer/BioNTech, într-un centru de vaccinare din Mioveni, județul Argeș.

  În urma efectuării triajului medical și a examenului clinic de specialitate de către personalul vaccinator, nu au fost indicate probleme cronice de sănătate.

  După administrarea dozei de vaccin, conform procedurii, bărbatul a rămas în spațiul de supraveghere postvaccinală, fără a prezenta simptomatologie, ulterior părăsind centrul de vaccinare.

  Sursa:
  https://www.cotidianul.ro/al-caz-dramatic-dupa-vaccinare-a-murit-la-45-de-ani/

  1. Nimeni nu raspunde, in momentul care te vaccinezi semnezi pe propria raspundere, deci cerceteaza inainte de a recurge la asa ceva. Big pharma e imuna conform legii. Oamenii trebuie sa se documenteze inainte de a face ceva, insa majoritatea sunt prosti cred intr-un guvern care a mintit 30 de ani, ca le vrea binele, cred in mass media care nu e altceva decat propaganda si nu citesc nu cerceteaza. Majoritatea oamenilor sunt ca vitele asteapta sa fie manate.

   1. De-aia ne numesc astia „goym”… adica vite!! Si ce ciudat se uita goym-ii la tine daca nu esti supus doctrinei asa ca ei si incerci sa gandesti!…

    Uneori deschide unul gura si spune, despre tine: „Asta… este cu teoria conspiratiei!”. Alt goym ii raspunde: „E manipulat de forte oculte… si e prea prost si nu-si da seama”. (iar ei sunt inteligenti din cale afara de cred orice le spune …televizorul, adica doctrina si propaganda ce se serveste maselor)

   2. Aici întâlnesc tipare pe care nu le întâlnesc pe strada. Noi cei ce gândim și citim suntem așa de puțini încât când întâlnim un luptător pentru adevăr ne minunam ,așa de rari am devenit. E o prostire generala,un genocid al rațiunii,al înțelepciunii.

   3. Foarte bune observații! Oamenii in România pur și simplu nu-și dau seama de importanța semnaturii proprii!

 3. Vrednica femeie !
  Dumnezeu si Maica Domnului , sa o acroteasca de tot raul vrajmasilor .
  Este un exemplu de demnitate . Cinste ei .
  Trebuie sustinuta .

 4. NICI O SEMNALARE in ultimele 24 de ore a acestei declaratii pe oficioasele prostituatelor de la Bucuresti ! Nici macar un articol denigrator , o dramoleta , un atac furibund – Probabil ordinul este sa nu-i fie pronuntat nici numele !

 5. Mesajul de mai jos a fost trimis către toate adresele de e-mail ale deputaților și senatorilor pe care le-am putut găsi. Am primit un singur răspuns deocamdată, de la un senator AUR.

  PL-x nr. 31/2021

  Art. 1 alin. 1 din OUG 192/2020, prin care se dorește extinderea obligativității așa numitei ”măști de protecție” (numită în mod popular ”botniță”) și în spațiile publice, contravine, în mod vădit, prevederilor Constituției României și trebuie respins de la aprobarea parlamentului pe următoarele considerente:

  1. Aduce atingere demnității umane
  Ce fel de stat este România? Este acesta un stat ceaușist? Nu (mai) este! Este acesta un stat stalinist? Nu este! Poate este un stat nazist?! Nicidecum!

  Ce fel de stat este România? Ce spune constituția țării? Răspunsul îl găsim la art. 1 alin. (3) din constituție:

  ”România este stat de drept, democratic și social, în care demnitatea omului, drepturile și libertățile
  cetățenilor, libera dezvoltare a personalității umane, dreptatea și pluralismul politic reprezinta valori
  supreme, în spiritul tradițiilor democratice ale poporului român și idealurilor Revoluției din decembrie
  1989, și sunt garantate.”

  România nu este un stat nazist tocmai datorită valorilor supreme pe care statul român se bazează. Ce valoare însă sta în locul de cinste, în capul listei valorilor supreme, pe care acesta se bazează?

  DEMNITATEA UMANĂ!

  În timp ce un stat nazist nu dă doi bani pe demnitatea umană, un stat de drept dimpotrivă ridică demnitatea umană la rangul primei și celei mai importante valori.

  De ce credeți că demnitatea omului a fost trecută – cu foarte mare înțelepciune îmi permit să adaug eu
  – în capul listei valorilor supreme alei statului român – atenție! – de drept (nu stalinist, nu nazist, nu
  coreenist)?

  Unu, pentru că omul reprezintă, spre deosebire de animale, coroana creației lui Dumnezeu, acesta fiind creat după chipul și asemănarea Sa.

  Doi, pentru că pentru răscumpărarea omului a fost plătită jertfa supremă:
  ”Fiindcă atât de mult a iubit Dumnezeu lumea, că a dat pe singurul Lui Fiu, pentru ca oricine
  crede în El să nu piară, ci să aibă viața veșnică.” Ioan 3:16

  Trei, pentru că se cunoaște din istorie – or se știe că cine nu învață din istorie va fi nevoit să-i repete
  greșelile – că, ca într-un șir de piese de domino, atunci când pică prima piesă (demnitatea umană),
  atunci în curând vor pica – una după alta, în mod garantat – și restul pieselor: drepturile și libertățile, liberă dezvoltare a personalității umane, dreptatea și pluralismul politic.

  Și dacă demnitatea omului ține de însăși ființa statului român, fiind prima dintre valorile sale
  supreme, apar o serie întreagă de întrebări la care trebuie să găsim răspuns:

  • De ce este batjocorit românul într-un hal fără de hal în ultima vreme, sub diverse pretexte, prin obligarea sa să poarte așa numita mască de ”protecție” cu aspect de botniță, precum animalele, în toate locurile (și în spații închise, și în spații deschise)?
  • De ce i se impune cetățeanului român – contrar voinței, conștiinței și chiar a sănătății sale – așa numita mască de ”protecție”?
  • Cu ce drept îi bagi românului pe gât o mască de ”protecție” care – potrivit convingerilor sale intime – are, asta în cazul cel mai bun, tot atâta utilitate pentru sănătatea sa cât și scărpinatul la piciorul de lemn, iar în cel mai rău caz are tot atâta simbolistică ca și steaua lui David pe care evreii trebuiau să o poarte din cauza naziștilor care le construiau de zor lagărele de concentrare și gazare?

  Mai mult decât atât, dacă vreo satană își propune să dărâme statul de drept atunci unde credeți că va lovi acesta în primul rând? Așa cum un pugilist va cauta să lovească, în primul rând, în capul adversarului său (în mod evident pentru a obține knock-out-ul), tot așa și satana care promovează practicile medicale naziste va căuta să lovească în capul valorilor supreme pe care se bazează statul român. Prin urmare, acesta va lovi în primul și în primul rând în demnitatea umană.

  Nu acestui scop servește de minune impunerea portului botniței pe chipul cetățeanului român?!

  Satana îți râde în față spunându-ți fără menajamente: ”Animalule, mioriticule fricos ce ești, nu este stăpân nici măcar pe propriul tău chip! Ești un gândac. Ești o nulitate. De aceea, dobitocule, pune-ți botnița, fără crâcnire, pe față și fă exact ce ți se cere. Robul nu are decât un singur drept – acela de a asculta de stăpân!”

  Formula îngenuncherii unei națiuni:
  (1) Găinii i se taie mai întâi capul – demnitatea umană (prin impunerea purtării așa numitei măști de ”protecție” cu aspect de botniță pe chipul omului).
  (2) Găinii i se taie apoi aripile – drepturile și libertățile cetățeanului (după ce i-ai luat omului demnitatea sa umană de ce să nu mergi mai departe și să-i iei și drepturile și libertățile?!).
  (3) Găinii i se taie și picioarele – libera dezvoltare a personalității umane și dreptatea (vedeți cazul Rusiei unde mai nou sala de judecată se află direct în clădirea poliției! Vrea cumva și România să ajungă tot acolo?!).
  (4) Ce a mai rămas?! Au mai rămas penele de jumulit – pluralismul politic.

  După care – poți să reciți balada mioriței laie-laie-bucălaie vărsând lacrimi de crocodil până ți-or ieși
  ochii din cap… dacă tot ești orb și nu vezi ceea ce se întâmplă în fața ta… că tot nu vei mai putea repara
  nimic – statul de drept, democratic și social, cu numele mândru de România, a devenit istorie! Vi se
  pare neplauzibil?! Uitați-vă în istorie. Câte națiuni și câte imperii nu au devenit praf și pulbere?!

  2. Aduce atingere dreptului la ocrotirea sănătății
  Purtarea obligatorie a așa numitei măști de ”protecție” aduce atingere dreptului la ocrotirea sănătății, garantat de constituția României la art. 34, prin faptul că contravine stilului de viață sănătos, care se bazează pe următorii 8 piloni:

  (1) Nutriție sănătoasă – bazată pe o bogăție variată de fructe, legume, cereale, nuci și semințe la care se poate adăuga, cu mare grijă și atentă ponderație, alimente de origine animală (ouă, lactate, pește, carne).
  (2) Exerciții fizice – omul a fost făcut pentru mișcare. Mișcarea păstrează tonusul viguros al corpului și al minții, conferind optimism și sete de viață. Mișcarea viguroasă ajută totodată și la menținerea greutății în limite normale. Amintesc cu această ocazie că unul dintre riscurile de îmbolnăvire cu covid-19 este tocmai greutatea corporală supraponderală.
  (3) Apă – apa este esențială pentru susținerea vieții, cu condiția ca să i se ofere organismului, la timpul necesar, cantitatea necesară de apă curată.
  (4) Soare – expunerea la soare este necesară atât pentru generarea vitaminei D, cât și pentru starea de bine a psihicului uman. Pe timp de iarnă expunerea la soare este limitată, prin urmare se recomandă – ca măsură de compensare – să se suplinească carența de vitamina D cu ajutorul pastilelor/capsulelor de la farmacie.
  (5) Temperanță – folosește lucrurile bune cu înțelepciune, moderație și temperanță, iar pe cele rele (alcool, țigări, droguri, etc) elimină-le complet din viața ta.
  (6) Aer curat – este foarte important pentru menținerea sănătății să dai ocazie plămânilor tăi să respire din plin – liber și nestingherit de nimeni și nimic – aer curat. Aerul curat accelerează toate procesele regenerative din organism. Ori de câte ori ai ocazia să te plimbi într-un parc, într-o pădure, la munte – nu o pierde. Chiar și aerul de afară, mai ales pe timp de iarnă, este mai bun și mai curat decât aerul stătut din locuința ta.
  (7) Odihnă – cel puțin 8 ore somn odihnitor în fiecare noapte, plus vacanțe și concedii care să-ți permită să te deconectezi de stresul de zi și zi.
  (8) Credință în Dumnezeu – credința în Dumnezeu, bazată pe Sfintele Scripturi, nu poate fi înlocuită de nimeni și de nimic de pe fața pământului. Aceasta dă sens și direcție vieții. Oferă răspuns la cele mai presante și tulburătoare întrebări. Oferă alinare în suferință. Te asigură de dragostea nemărginită a unui Dumnezeu care ”și-a dat pe Singurul Său Fiu, pentru ca oricine crede în El, să nu piară, ci să aibă viața veșnică”.

  Purtarea așa numitei măști de ”protecție” încalcă următoarele 5 principii ale stilului de viață sănătos:
  (a) Exerciții fizice – încercați să alergați sau să depuneți un alt efort fizic viguros cu botnița pe față și de vedeți cum este dacă tot nu mă credeți;
  (b) Soare – așa cum am mai spus-o expunerea la soare este foarte importantă pentru întărirea sistemului imunitar. Asigurarea necesarului de vitamina D (care se obține prin expunerea la soare) este cu atât mai necesară atunci când este vorba de Covid-19, boala de care se teme atâta lume.

  Iată rezultatele unui studiu științific făcut recent: ”Vitamin D deficiency on admission to hospital was associated with a 3.7-fold increase in the odds of dying from COVID-19, according to an observational study looking back at data from the first wave of the pandemic.”
  Sursa: https://www.medscape.com/viewarticle/942497

  Carența de vitamina D a fost asociată cu o creștere de – atenție! – 3,7 ori a probabilității de a muri de Covid-19!!!

  Și atunci se pune întrebarea: ”De ce ni se interzice să ne expunem fața la soare prin acoperirea ei cu cârpa aceea ordinară pe nedrept numită ”mască de protecție”? Pentru că cineva ne vrea sănătoși sau pentru că cineva dimpotrivă ne vrea morți?!”

  Răspunsul meu este: ”Pentru că există cineva care ne vrea morți.” Există oameni care iubesc moartea mai mult decât orice. Acest lucru nu-l spun eu, îl spune Cuvântul lui Dumnezeu:

  ”Dar cel ce păcătuiește împotriva mea își vatămă sufletul său;
  toți cei ce mă urăsc pe mine iubesc moartea.” Prov. 8:36

  (c) Temperanță – impunerea purtării obligatorii a măștii și în spații închise, și în spații publice nu mai are demult nimic de-a face nici cu moderația, nici cu temperanța, întrecând orice măsură a bunului simț;
  (d) Aer curat – botnița te forțează să respiri un aer viciat, care conține nu numai o concentrație ridicată de bioxid de carbon, ci și multe elemente nocive de care plămânii omului caută să se elibereze în permanență;
  (e) Odihnă – ce fel de liniște sufletească mai poate avea un om care se simte în mod permanent vânat de structurile de forță ale statului din motive de-a dreptul ridicole, ca să nu spun abuzive, ce țin de purtatul/nepurtatul unei botnițe;
  (f) Credința în Dumnezeu – obligarea purtării botniței contravine în mod vădit învățăturilor Sfintelor Scripturi, începând cu Geneza și terminând cu Apocalipsa. Cum să pui botnița pe chipul unui om creat după chipul și asemănarea lui Dumnezeu? Cum să-l contrazici pe Domnul Isus Hristos, care a spus că ”Nu cei sănătoși au trebuință de doctor, ci cei bolnavi”?

  Aceasta ce înseamnă? În numele sănătății (protejarea de răspândirea și infectarea cu covid-19) dăm în cap sănătății (care se bazează pe adoptarea unui stil de viață sănătos, singurul capabil să construiască un sistem imunitar robust și puternic, care să te apere chiar și atunci când alte măsuri – precum spălatul pe mâini, distanțarea (anti)socială și purtatul așa numitei ”măști de protecție” – sunt depășite și se dovedesc a fi doar niște bariere extrem de slabe în calea unui virus virulent, de cale lungă, precum covid-19)?!

  Nu vi se pare că ajungem să ne învârtim în jurul cozii cu o astfel de logică? Adică în numele protejării sănătății limitez dreptul la sănătate (sic!)?! Este oare înțelept să-ți tai, cu propria ta mână, creanga de sub picioare precum Dănilă Prepeleac? Numai că de data aceasta, tovarăși, nu mai suntem în poveste! Iar atunci când îți tai creanga de sub picioare în viața reală riști să suporți niște consecințe foarte dureroase: să-ți rupi o mână; să-ți rupi un picior. Mai mult decât atât, riști să-ți rupi chiar și capul.

  Ce-ar fi, tovarăși, să o lăsăm pe mama proștilor măcar un singur an stearpă?! Sau pe plaiurile mioritice (mioriță laie, laie bucălaie…) este cumva absolut necesar ca aceasta să fie gravidă în fiecare an???

  Dumnezeu ne-a dat un cap pe umeri nu pentru ca să ne servească în loc de umbrelă, ci pentru a gândi cu el. Haidem, vă rog frumos – pentru numele lui Dumnezeu și pentru viitorul copiilor noștri – să-l folosim!

  ”Dar hrana tare este pentru oamenii mari, pentru aceia a căror judecată s-a deprins, prin întrebuințare, să deosebească binele și răul.” Evrei 5:14

  Mai mult decât atât, purtarea așa numitei măști de ”protecție” aduce atingerea dreptului la ocrotirea sănătății prin efectele adverse ale purtatului măștii:
  1. reduce gradul de oxigenare al organismului (făcându-l vulnerabil al fel de fel de boli; amintesc că dezvoltarea cancerului este favorizată de un mediu redus în oxigen);
  2. ridică în același timp concentrația de bioxid de carbon în sânge, cu efect negativ asupra organismului uman și al sistemului său imunitar, bioxidul de carbon având un efect negativ, otrăvitor, asupra corpului uman;
  3. cauzează alergii pe față;
  4. agravează problemelor dentare și gingivale;
  5. poate cauza infecții bacteriene în cavitatea bucală;
  6. poate afecta vederea și ochii – acest lucru l-am constat prin propria mea observație. Dumnezeu a construit nasul omului în mod înțelept, jetul de aer care iese pe nas se îndreptă în jos, în direcția opusă ochilor. Botnița dimpotrivă îndreaptă jetul de aer, care poate conține vrute și nevrute (bacterii, microbi, substanțe nocive pe care plămânii încearcă să le elimine din organism), direct ÎN OCHI. Care ar putea să fie rezultatul pe termen lung? Poate răspunde cineva la această întrebare?!
  7. ridarea feții;
  8. creșterea riscului de boli respiratorii;
  9. creează un climat de nesiguranță pentru persoanele vulnerabile pe stradă și în spațiile publice. Cum credeți că se simte un copil sau o femei plăpândă (care nu cântărește mai mult de 50 kg) în momentul în care se întâlnește pe stradă cu cineva care este acoperit în negru (inclusiv pe față) din cap până în picioare? Nu vorbesc din povești, am văzut astfel de oameni pe stradă! Cine va răspunde pentru răpirile a zeci și zeci de copii de către infractorii care profită de faptul că masca le permite să-și ascundă identitatea???
  10. creează un disconfort puternic psiho-emoțional, prin aspectul de botniță, și lezează profund demnitatea umană;
  11. creează un climat de frică, chiar de paranoia, atât la nivelul individului, cât mai ales la scara întregii societăți (nu din această cauza insistă atât de mult satana pe purtatul obligatoriu a botniței în spațiile publice?!) care poate să conducă la grave îmbolnăviri și chiar la deces. De ce? Pentru că FRICA ESTE FOCARUL BOLII. Nu o spun eu. O spun medicii. De la un medic am auzit această afirmație. Cine îl poate contrazice?!

  3. Aduce atingere dreptului la libertatea conștiinței și credinței în Dumnezeu
  Pericolul este în fața ta. Cum reacționezi?! Sunt două mari tipuri de reacție.

  (1) Te lași copleșit de FRICĂ și o iei la fugă… Fuga-i rușinoasă, dar e sănătoasă (oare?!).
  (2) Înfrunți cu mult CURAJ pericolul care îți iese în cale… Este mai onorabil să mori, în picioare, cu sabia în mână, decât să trăiești, în genunchi, cu coada între picioare (și cu botnița de față).

  O altă întrebare. Cum trebuie să reacționeze CREȘTINUL în fața pericolului, în general, și a unei ciume, în particular? Iată răspunsul, direct din Sfintele Scripturi:

  ”5 Nu trebuie să te temi nici de groaza din timpul nopții,
  nici de săgeata care zboară ziua,
  6 nici de ciuma care umblă în întuneric,
  nici de molima care bântuie ziua nămiaza mare.
  7 O mie să cadă alături de tine
  și zece mii la dreapta ta,
  dar de tine nu se va apropia.” Psalmi 91:5-7

  Răspunsul este clar ca lumina zilei: creștinul NU TREBUIE SĂ SE TEAMĂ de nicio ciumă.
  De ce? Pentru că Domnul este Cel care îl ocrotește prin Cuvântul Său. Cuvânt care a creat acest univers imens. Cuvânt care a vindecat atâția oameni în timpul celor trei ani de misiune a Domnului Isus Hristos pe pământ. Cuvânt care l-a înviat pe Lazăr din mormânt. Cuvântul lui Dumnezeu este forța cea mai mare din această lume. Ferice de cel care se încrede în el!!!

  ”9 Pentru că zici: „Domnul este locul meu de adăpost!”
  și faci din Cel Preaînalt turnul tău de scăpare,
  10 de aceea nicio nenorocire nu te va ajunge,
  nicio urgie nu se va apropia de cortul tău.” Psalmi 91-9-10

  Mai mult decât atât, un creștin are foarte-foarte mult de pierdut atunci când se lasă copleșit de frică.

  ”Căci Dumnezeu nu ne-a dat un duh de frică, ci de putere, de dragoste și de chibzuință.” 2 Timotei 1:7

  (1) Duhul de frică (cu excepția cazului când este vorba de frica de Domnul) nu vine de la Dumnezeu.
  (2) Frica este la un antipod, iar la celălalt antipod sunt puterea, dragostea și chibzuința.
  (3) Atunci când te lași copleșit de frică pierzi și puterea, și dragostea, și chibzuința!

  Și atunci răspunde-mi, te rog, la următoarele întrebări, omule copleșit de frică:
  (1) Dacă îți lipsește puterea, atunci cum vei câștiga războiul? Ce vei face atunci când dușmanul tău, de care te temi ca de moarte, te va ajunge, mai devreme sau mai târziu, din urmă? Doar n-oi fi crezând că poți fugi la nesfârșit?! Cine te va apăra dacă te-ai distanțat și de Dumnezeu, și de restul lumii? Masca cu aspect de botniță pe care o porți cu fervoare religioasă?!
  (2) Dacă îți lipsește dragostea, atunci cum îți vei trata aproapele? Nu îi vei sări, precum o hienă, la gât din simplul motiv că acesta nu se lasă controlat de frică ca tine?! Nu-l vei vâna cumva, așa cum fac hingherii atunci când se duc la vânătoarea de câini vagabonzi, ca să-i dai, cu mânie proletară demnă de o cauză mai bună, amenzi de 20 de mii de lei (20.000 lei amenda în România?! unde cu această suma sunt poate milioane de oameni care trebuie supraviețuiască, ei și familia lor, chiar și un an întreg?!). Sau să vezi un bătrân gâfâind din cauza sacoșelor grele pe care le cară și – în loc să-l ajuți pe bătrân la căratul sacoșelor, așa cum s-a procedat dintotdeauna la români, atunci când bunul simț era la el acasă – îl amendezi că nu poartă masca ”regulamentar” pe o stradă pustie? Ce mă doare pe mine că ești bătrân și abia mai respiri ducându-ți greutățile, poți să și faci infarct pe loc din lipsă de oxigen? Unde-i lege, nu-i tocmeală! Nu sunt aceste lucruri o dovadă clară că îți lipsește dragostea?!
  (3) Cum vei câștiga războiul dacă îți lipsește chibzuința? Frica îți ia efectiv mințile. Și atunci ce vei face? Nu vei lua cumva, în nemintoșia ta, una după altă, măsuri una neînțeleaptă decât cealaltă? Care vor fi rezultatele? Nu le vedem oare cu ochii?! Economia grav afectată. Datoria țării mai mare ca niciodată (ceea ce înseamnă robie curată – datoriile acelea vor trebui întoarse și nu oricum, ci și cu dobândă, care nu este deloc mică). Deficitul bugetului bate recorduri. Educația copiilor a trecut pe online (nu ieșeau chiar și până acum analfabeți funcționali pe bandă rulantă din școală?! ce-o fi însă de acum încolo?!). Spitalele? Au început oamenii să fugă de ele ca de lagărele de concentrare (ce poate fi mai groaznic decât atunci când îți mor oamenii arși de vii?!). Să nu mai amintim și de participarea la votare – mai mică ca niciodată – care arată o prăbușire fără precedent a încrederii cetățenilor. Nu sunt toată acestea o dovadă că lipsește chibzuința?!

  Nu în ultimul rând, știți cumva cine vor fi primii care vor arde în flăcările iadului… atunci când se trage linia definitivă pentru orice suflare de pe acest pământ care a refuzat, cu încăpățânare de catâr fără minte, să creadă și să primească darul fără plata a Fiului lui Dumnezeu – viața veșnică?! Cumva curvarii? Sau poate ucigașii? Nu, aceștia sunt fricoșii!!! Fricoșii sunt primii care conduc în topul celor care vor arde în iad!

  ”6 Apoi mi-a zis: „S-a isprăvit! Eu sunt Alfa și Omega, Începutul și Sfârșitul. Celui ce îi este sete, îi voi da să bea fără plată din izvorul apei vieții.
  7 Cel ce va birui va moșteni aceste lucruri. Eu voi fi Dumnezeul lui și el va fi fiul Meu.
  8 Dar cât despre fricoși, necredincioși, scârboși, ucigași, curvari, vrăjitori, închinătorii la idoli și toți mincinoșii, partea lor este în iazul care arde cu foc și cu pucioasă, adică moartea a doua.” Apocalipsa 21:6-8

  De ce fricoșii sunt primii care vor arde în iad?
  • Pentru că sunt lași.
  • Pentru că sunt trădători.
  • Pentru că, de dragul a 30 de arginți, sunt gata să-și vândă și mama, și tata, și neamul, și chiar pe proprii lor copii!

  Se spune că ne aflăm într-un război, într-un război cu un inamic mic, invizibil și ucigaș. Așa o fi!

  Când s-a întâmplat însă vreodată în istoria aceasta de mii și mii de ani ca fricoșii să câștige vreun război?!

  Și atunci se pune această întrebare: ”De ce ni se bagă pe gât această propagandă a fricii – zi de zi, zi de zi, zi de zi – dusă până la ridicolul paranoiei?!” Cui servește aceasta?! Poporului român?! Sau poate celor care au prins momentul pentru a profita – a câta oară?! – de ocazia ivită pentru a se îmbogăți și a strânge și mai tare ghearele puterii dictatoriale asupra cetățenilor?!

  ”Căci iubirea de bani este rădăcina tuturor relelor, și unii, care au umblat după ea, au rătăcit de la credință și s-au străpuns singuri cu o mulțime de chinuri.” 1 Timotei 6:10

  La ce ne folosește distrugerea economiei?! Uitați-vă unde a ajuns deficitul bugetar și datoria publică a României! Datoriile acelea nu înseamnă robie curată?

  ”Bogatul stăpânește peste cei săraci, și cel ce ia cu împrumut este robul celui ce-i dă cu împrumut.” Proverbe 22:7

  4. Excepție de neconstituționalitate
  Este însuși art. 13 din legea nr. 55/2020, cel care prevede posibilitatea instituirii purtării obligatorii a așa numitor ”măști de protecție”, constituțional? Aceasta este întrebarea!

  Nu este și nici nu poate fi vreodată atâta timp când România rămâne un stat guvernat de o societate democratică (în care drepturile și libertățile cetățenilor sunt garantate și apărate de toate componentele statului) în antiteză cu un regim totalitar, de sorigine nazistă (în care – clamând lozinca ”binele comun” cu o înverșunare demnă de o cauză mai bună – drepturile și libertățile fundamentale ale cetățenilor sunt brutal suprimate de instituțiile de forță ale statului aflate în slujba dictatorilor și a torționarilor, care acționează după bunul lor plac, nefiind limitați în nelegiuirile lor de nicio normă morală sau de drept). Aceasta este convingerea mea fermă!

  Constituția României garantează cetățenilor o serie întreagă de drepturi și libertăți. Primul drept menționat în constituție – cum ar putea fi altfel?! – este dreptul la viață – art. 22 alin. (1):
  ”Dreptul la viață, precum și dreptul la integritate fizică și psihică ale persoanei sunt garantate.”
  Voi mai reveni – dacă va vrea Domnul – la dreptul la viață, însă hai să aruncăm o primire peste următorul aliniat din constituție – art. 22 alin (2):
  ”Nimeni nu poate fi supus torturii și nici unui fel de pedeapsă sau de tratament inuman ori degradant.”
  Observați, vă rog, cu ce cuvânt începe – este foarte important! – aliniatul precedent. Începe cu ”nimeni”. Ce înseamnă aceasta? Nici mai mult, nici mai puțin că acest drept stipulat în constituția României nu admite ABSOLUT NICIO EXCEPȚIE. Nimeni – dar absolut nimeni – din cei peste 20 de milioane de cetățeni ai României nu poate fi, conform legii supreme a țării, să fie supus torturii și nici unui fel de pedeapsă sau de tratament inuman ori degradant. Neadmițând nicio excepție, acest drept nu se supune în niciun fel art. 53 din Constituție care încă din titlul său – ”Restrângerea exercițiului unor drepturi sau al unor libertăți” – sugerează foarte clar că DOAR unele drepturi pot fi limitate și restrânse, nicidecum toate.

  Or impunerea purtării obligatorii a așa numitei ”măști de protecție”:
  • care – hai să o recunoaștem! – are aspect de botniță. Cui, în afară de animale, li se pune, în mod forțat, un obiect care să le acopere gura?!
  • care contravine în mod flagrant însuși scopului și obiectului Convenției de la Oviedo, ratificată de România, care la Art. 1 ”protejează demnitatea și identitatea ființei umane și garantează oricărei persoane, fără discriminare, respectul integrității sale și al celorlalte drepturi și libertăți fundamentale față de aplicațiile biologiei și medicinei.” – prin acoperirea, cu forța și prin constrângere, a chipului… omului i se neagă și identitatea (forțându-l să se topească într-o masă amorfă de chipuri difuze acoperite de măști), și demnitatea (prin aspectul urât, dizgrațios, de botniță al măștii). Amintesc aici că potrivit art. 20 din Constituție privitor la ”Tratatele internaționale privind drepturile omului”:
  ”(1) Dispozițiile constituționale privind drepturile și libertățile cetățenilor vor fi interpretate și aplicate în concordanță cu Declarația Universală a Drepturilor Omului, cu pactele și cu celelalte tratate la care România este parte.
  (2) Dacă există neconcordanțe între pactele și tratatele privitoare la drepturile fundamentale ale omului, la care România este parte, și legile interne, au prioritate reglementările internaționale, cu excepția cazului în care Constituția sau legile interne conțin dispoziții mai favorabile. ”;
  • care acoperă, urâțește și dezumanizează chipul omului, om care, potrivit Sfintelor Scripturi, a fost creat după chipul și asemănarea lui Dumnezeu (amintesc aici că potrivit art. 29 din Constituție ”Libertatea gândirii și a opiniilor, precum și libertatea credințelor religioase nu pot fi îngrădite sub nici o formă. Nimeni nu poate fi constrâns să adopte o opinie ori să adere la o credință religioasă, contrare convingerilor sale.”;
  • care este dispensată în mod coercitiv, brutal și foarte umilitor – sub amenințarea amenzilor, bastoanelor și a pistoalelor structurilor de forță ale statului – de către un personal care – haidem să o spunem și pe această – se întâmplă să aibă mari lacune și carențe chiar în aria pentru care a fost calificat, domeniul legii, și atunci la ce lucru bun am mai putea noi să ne așteptăm de la acesta atunci când ajungem pe un alt teren – terenul medicinii – unde, în vasta majoritatea a cazurilor, acest ”personal medical” cu epoleți nu are nicio pregătire de specialitate care să-l califice pentru ”recomandarea” unor acte medicale, să răspundă la întrebările legate de efectele adverse ale actului medical pe care îl impune imperativ, fără drept de apel, care nu are abilitățile de comunicare și răbdarea necesară pentru a lucra cu oamenii, care – iată se mai întâmplă și această! – poate fi predispus la abuz și arbitraru.
  Chiar nu demult (10 decembrie 2020) soția mea a fost martoră cu proprii ei ochii la această scenă destul de elocventă: pe o stradă aproape pustie mergeau doi oameni – după toate aparențele un soț și o soție – soțul își întărea sistemul imunitar respingând aerul curat lăsat de Dumnezeu, soția, o ființă a cărei voință a fost învinsă de ispita viciilor, își umplea plămânii cu fumul de țigară; a apărut brusc o mașină de poliție, soțul și-a ridicat imediat mască de sub bărbie, era însă prea târziu, polițistul îl observase deja că nu purta masca ”regulamentar” și, apropiindu-se agale, cu un mers de curcan umflat în pene, a trecut, fără prea multe discuții, la aplicarea legii, în maniera discutabilă în care acesta a înțeles-o; cine credeți că a fost amendat? Soțul ”Da”. Soția ”Nu”. Viciul femeii se pare că a atins o coardă sensibilă în inima polițistului, nu însă și nevoia de sănătate – care vine ca urmare a respirării unui aer curat – a bărbatului ei; și uite cum viciul ajunge să fie pus mai pe sus decât virtutea! viciul fiind o scuză perfectă pentru a te scuti de o amendă, iar virtutea fiind doar o faptă agravantă;
  • care se face în dispreț total față principiul fundamental al unei societății democratice cu aplicare în domeniul sănătății: CONSIMȚĂMÂNTUL – opțiunea de a spune atât Da, cât și Nu – exprimat în mod liber și neconstrâns de nimeni și nimic de către o persoană conștientă, cu discernământ și în deplinătatea facultăților sale mintale, după ce a cântărit cu atenție toate argumentele Pro și Contra și cu posibilitatea de a retrage oricând consimțământul dat (principiu care a fost consacrat, pe de-o parte, într-o mulțime de tratate și convenții internaționale pe care România le-a ratificat, iar, pe de cealaltă parte, în legislația internă) – dacă acest principiu nu mai este respectat, atunci cum mai poate statul român să garanteze dreptul la ocrotirea sănătății (stipulat la art. 34 alin (1) din Constituție)?
  • care neagă discernământul întregii populații adulte din țară (mai trebuie dovedit că acest lucru este un tratament degradant, dus până la extremă?!), populație care este tratată ca niște copii fără minte, cărora trebuie să li se spună, precum unor ființe cu capacități reduse de gândire și înțelegere, ce este Bine și ce este Rău, fără să i se ofere posibilitatea de a ieși din perimetrul impus de autoritatea ”supremă”, a cărei judecată este ridicată la nivelul divinității, nemaiputându-se face niciun apel împotriva ei (sic!), aceasta fiind unica deținătoare a ”adevărului absolut” ce ne călăuzește pe culmele glorioase ale ”viitorului luminat” (puteți desigur să adăugați și alte lozinci din acesta sforăitoare cu iz comunisto-nazisto-stalinist mult și bine, însă la ce v-ar folosi?!),
  și înseamnă supunerea a milioane și milioane de cetățeni români la un tratament inuman și degradant.

  Mai mult decât atât, instituirea purtării obligatorii a așa numitei ”măști de protecție”:
  • contravine Art. 2 ”Întâietatea ființei umane” din Convenția de la Oviedo conform căruia ”Interesul și binele ființei umane trebuie să primeze asupra interesului unic al societății sau al științei”.

  Așa cum o furnicuță este strivită dacă este forțată să ducă în spate o greutate de o tonă, tot așa este strivit și individul pe umerii căruia i se pune greutatea combinată a ”binelui comun” al unei societăți întregi. Avem nenumărate exemple, chiar în istoria recentă, pentru a ilustra – din păcate – cu vârf și îndesat acest adevăr (nazismul, stalinismul, ceaușismul, sistemul dictatorial din Coreea de Nord – toate au clamat sau mai clamează încă principiul ”binelui comun” al societății care primează asupra binelui și interesului individului. Cu ce roade însă?! Căci, așa cum a spus Domnul Isus Hristos: ”Orice pom după roadele lui se cunoaște):

  ”15 Păziți-vă de proroci mincinoși. Ei vin la voi îmbrăcați în haine de oi, dar pe dinăuntru sunt niște lupi răpitori.
  16 Îi veți cunoaște după roadele lor. Culeg oamenii struguri din spini sau smochine din mărăcini?
  17 Tot așa, orice pom bun face roade bune, dar pomul rău face roade rele.
  18 Pomul bun nu poate face roade rele, nici pomul rău nu poate face roade bune.
  19 Orice pom care nu face roade bune este tăiat și aruncat în foc.
  20 Așa că după roadele lor îi veți cunoaște.” Matei 7:15-20

  Roadele totalitarismului au fost dintotdeauna aceleași: lipsuri, suferințe, durere și moartea a milioane și milioane de oameni. Ce vă face să credeți că de data aceasta lucrurile vor sta altfel?! Chiar trebuie să călcăm pe aceeași greblă pentru a ne alege – în mod cât se poate de previzibil – cu exact același cucui pe frunte? Nu ar fi o nebunie curată?!

  ”Nebunia este să faci același lucru iarăși și iarăși și să te aștepți la rezultate diferite.” A. Einstein
  • contravine regulii generale stipulate la Art. 5, privitoare la consimțământ, din aceeași Convenție de la Oviedo, care prevede următoarele: ”O intervenție în domeniul sănătății nu se poate efectua decât după ce persoana vizată și-a dat consimțământul liber și în cunoștință de cauză. Persoana vizată poate în orice moment să își retragă consimțământul”, punând – în mod pervers și diabolic – în locul principiului consimțământului, acordat în mod liber și neconstrâns de nimeni și nimic, principiul constrângerii forțate (puse – iată! – în practică sub amenințarea amenzilor, bastoanelor și a pistoalelor forțelor de ordine).

  Aceasta trebuie să înceteze imediat!!! Iar actul medical – absolut orice act medical, incluzând aici desigur și recomandarea unei măști de protecție – trebuie adus în aria sa naturală: acolo unde pacientul se întâlnește, față către față, cu – atenție! – medicul său personal de încredere; acolo unde medicul recomandă, iar pacientul, după ce analizează și are toate informațiile necesare pentru a lua o decizie asumată și în totală cunoștință de cauză, va spune Da sau Nu actului medical, în mod liber și neconstrâns de nimeni și nimic. Orice altceva nu este acceptabil într-o societate democratică.

  Da, dar poate că obligativitatea purtării așa numitei ”măști de protecție” poate fi introdusă totuși, pe ușa din dos, întinzând până la limita refuzului și chiar peste, art. 53 din Constituție? Nicidecum. De ce?
  (1) Pentru că așa cum a arătat deja portul așa numitei ”măști de protecție” contravine art. 22 alin (2) din Constituție prin supunerea unor mari mase de oameni la un tratament inuman și degradant;
  (2) Pentru că contravine scopului și obiectului Convenției de la Oviedo, principiului întâietății ființei umane și regulii generale privitoare la consimțământ din convenție (art. 1, art. 2, și art. 5) și, prin extensie logică, încalcă art. 34 alin. (1) din Constituția României care spune că ”Dreptul la ocrotirea sănătății este garantat.” De ce? Este cât se poate de simplu. Nu simți nevoie să protejezi un copil de un miel (mielul este foarte blând și total lipsit de agresivitate). Nu același lucru se poate spune de un leu: vei simți, și încă foarte intens, nevoia de a-ți ocroti copilul de un leu, nu-i așa? La fel stau lucrurile și cu sănătatea. De ce fel de ocrotire a sănătății din partea unui stat ar putea fi vorba dacă acel stat ar anula principiul consimțământului liber și în cunoștință de cauză – consfințit de Convenția de la Oviedo (care are tocmai menirea aceea de a te ocroti de ororile medicale naziste și de abuzurile comise asupra ființei umane în numele științei sau, de ce nu?! a unor interese financiare – și l-ar înlocui cu principiul constrângerii forțate (sub amenințarea amenzilor, bastoanelor și a pistoalelor)? Principiul consimțământului liber și în cunoștință de cauză din Convenția de la Oviedo și dreptul la ocrotirea sănătății garantat de Constituția României sunt indisolubil legate. Cele două nu pot exista unul fără celălalt la fel cum nu pot exista cele două părți ale unei monezi una fără cealaltă. Dacă cade unul, atunci în mod automat cade și celălalt.

  În plus, obligarea purtării așa numitei ”măști de protecție” contravine stilului de viață sănătos, încălcând 5 din cele 8 principii care stau la baza sa (le găsiți prezentate mai sus în cuprinsul acestui document). Or despre ce fel de ocrotire a sănătății ar putea fi vorba dacă ți se neagă practicarea unui stil de viață sănătos? Îmi ocrotești sănătatea organizând un sistem de spitale și clinici? Este bine, nu zic nu! însă prefer să nu ajung acolo! Or ca să nu ajung acolo am nevoie – mă repet – de: aer curat, nu de o mască pe gură care să mă forțeze să respir un aer stătut (mărind concentrație de bioxid de carbon în sânge) la care se adaugă toate celelalte efecte adverse și riscuri pentru sănătate ale măștii; de mișcare viguroasă în aer liber (masca iarăși te împiedică) și, nu în ultimul rând, de credința în Dumnezeu, cel de-al 8-lea și cel mai important principiu al stilului de viață sănătos (așa cum o înțeleg eu și potrivit propriilor mele convingeri).
  Amintesc ce a spus Isus Hristos ”Nu cei sănătoși au trebuință de doctor, ci cei bolnavi”).

  Nefiind bolnav am tot atâta nevoie de doctori (care tot încearcă să mă constrângă să accept un anumit act medical – portul așa numitei ”măști de protecție”) cât nevoie are și broasca de râie!

  Nu în ultimul rând, art. 53 din Constituția României prevede posibilitatea restrângerii exercițiului unor drepturi și libertăți (nu oricum și nu oricând, ci condiționat), nu însă și posibilitatea transformării Libertății în Constrângere!

  Libertatea și Constrângerea sunt două lucruri total opuse, cum este ziua și noaptea, susul și josul, adevărul și minciuna. Dacă limitând libertatea ajungi în situația în care locul libertății este luat de constrângere, atunci aceasta nu înseamnă nimic altceva decât că ceva foarte-foarte grav s-a întâmplat în România: societatea democratică a fost înlocuită, brusc și pe neprins de veste, de o societate totalitară de factură nazistă. Nu poți înlocui principiul consimțământului, acordat liber și neconstrâns de nimeni și nimic, consfințit de Convenția de la Oviedo și în alte tratate și convenții internaționale cu principiul constrângerii de dragul ”binelui comun”, pus în practică sub amenințarea amenzilor, bâtelor și a pistoalelor, și să pretinzi în continuare că ești o societate democratică.

  Chiar și atunci când anumite drepturi și libertăți pot fi restrânse Constituția României punctează următoarea condiție: ”(2) Restrângerea poate fi dispusă numai dacă este necesară într-o societate democratică.”

  Au românii nevoie să-și piardă LIBERTATEA (incluzând libertatea de a alege să te ți se administreze un act medical NUMAI potrivit consimțământului liber și în cunoștință de cauză)?
  Au – aș îndrăzni eu să afirm – tot atâta nevoie cât are și găina să i se taie capul!!!

  Dacă nu mă credeți atunci haidem să organizăm un referendum și să întrebăm poporul român dacă vrea să-și piardă libertatea…

 6. A spus adevărul d-na Șoșoacă. Mai se cutremură careva dintre români auzind cum sună adevărul legat de protocolul aplicat în caz de Covid 19? Dacă nu vibrează românul când aude adevărul legat de Covid 19, atunci va vibra când va suporta urmările vaccinului pe care tocmai l-a primit. Orbirea aceasta a românilor este consecința lipsei lor de credință, a faptului că „n-au iubit adevărul, ci le-a plăcut nedreptatea”(conform Corinteni II, ?). Acesta-i Adevărul, Care răsplătește fiecăruia după cât de mult L-a apărat. Nu ne bucurăm de cele ce se vor întâmpla cu cei vaccinați de bună voie, dar cu siguranță vom vedea toate urmările vaccinării doar privind în jurul nostru.

  1. Aici sunt perfect de acord cu dumneavoastră! Exact la fel cred si eu. Si mai cred ca mulți vaccinati, din cauza chinurilor cauzate ulterior de acest vaccin, se vor întoarce la Dumnezeu! Dar vor fi si unii care fiind vicleni in sufletul lor, chiar vaccinandu-se, tatăl lor – necuratul îi va proteja, să nu-i scape din mână! Oricum ar fi, noi sa nu luăm așa ceva (vaccinul)! Doamne ajută!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button