X

Cîțu-mâțu se comportă de parcă vaccinarea este obligatorie: „Până în iunie va fi vaccinată 70% din populația țării. Din 15 martie declanșează vaccinarea generală”

Florin Cîțu a anunțat miercuri că pe 15 martie va începe vaccinarea generală în România.

”Un moment la care pe 27 decembrie ne uitam și ne doream să vină cât mai repede. A venit și am ajuns la persoana vaccinată cu numărul un milion. Veți vedea că lucrurile vor merge mult mai rapid de acum încolo. Ținta inițială era să avem un milion până la sfârșitul lunii martie, am fost mai aproape. Doar în martie o să primit 2,6 milioane de doze de vaccin, ceea ce înseamnă că vom putea porni cu faza a treia, fără faza a treia, toată lumea în faza a treia pe 15 martie (sic!). Deci vom porni vaccinarea generală. Rămâne în continuare ținta de a avea 10,4 milioane de români vaccinați la sfârșitul lui septembrie”, a declarat Florin Cîțu, după ce a participat la vaccinarea persoanei cu numărul un milion în România.

Cîțu a revenit apoi și a declarat, într-un interviu pentru G4Media.ro, că guvernul lucrează cu un scenariu ”optimist” în care ținta de vaccinare a 70% din populație să fie atinsă în luna iunie, dar că este ”precaut” și păstrează ținta asumată inițial – și anume luna septembrie. Cîțu a mai spus că îi va cere ministrului de Interne ca polițiștii să dea amenzi pentru nepurtarea măștii, după ce a văzut tot mai multe cazuri de persoane care nu poartă masca pe stradă sau în metrou.

”Poate va trebui să vorbesc cu domnul ministru de Interne ca să fie mult mai atenți polițiștii și să dea poate amenzi pentru purtatul măștii pe stradă. Am văzut o relaxare și din partea ofițerilor de poliție”, a spus Cîțu.

Premierul Cîțu a mai spus că discută cu experții despre furnizarea în școli de teste rapide, pe bază de salivă, pentru testarea elevilor.

Aceeași siguranță asupra ratei de vaccinare o are și ministrul sănătății care spune că Vaccinare obligatorie a profesorilor? Ministrul acordă 10 zile pentru a fi vaccinate jumătate dintre cadrele didactice

Veniți la protest pe 7 Martie să dăm cu acest guvern de pământ.

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul nu dorește aflarea adevărului despre plandemia covid-19. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Articole asemănătoare

18 comentarii

 1. Daca nu facem rugaciune, pocainte Domnul va îngadui Tiranilor sa ne supuna.
  PRIVEGHERE RUGACIUNE UNIRE ÎNA CERE DREPTUL DE PERSOANA
  Pt ei santem doar cifre care trebuie completate pt a incasa milioane de euro.
  🙏🙏🙏Domnul sa ne lumineze.

  1. Acest „guwern” aduce cea mai NEAGRA perioada de tiranie, abuzuri si crime impotriva romanilor ! Pe toate planurile – medical , educational, economic si administrativ cu „digitalizarea” si fortarea din august IDENTITATII BIOMETRICE ! Am inteles inca din tomana ce strategie aplica si ce agenda executa. Acesta este GUVERNUL 666 !!!

  1. Ața s.a întins la MAXIM si sta sa se rupa! Sa vezi cand s.o rupe, ce.i plezneste in fata pe astia care sint trădători de neam si tara! Ce a pățit ceausescu saracu, e o nimica in comparație cu ce va veni pe astia de sus, care de un an de zile au pus piciorul pe cap unei tari intregi! Deja oamenii au început sa se deștepte si sa separe ADEVARUL de MINCIUNA! Si atunci sa vezi ! Revoluția din 89 a fost o nimica toata in comparație cu ce va veni!

  1. In sfarsit, mai stie cineva citi pseudo-numele sub care se ascund de secole… perciunatii !
   Iar Katz local isi permite ceea ce zice si face pentru ca romanii nu i-au aratat inca teapa frumos ascutita, infipta in Piata #Rezist…..

 2. Nu mai stiu din ce să facă bani slugile astea politice. E un discurs ieftin politic cu vaccinarea. Ei nu sunt în stare să colecteze taxe si impozite de la cetățenii de etnie rroma (tigani). În spaniolă le spune gitano ,noi suntem o nație sensibilă la apelativul țigan.

 3. O instanță israeliană limitează folosirea de către guvern a agenției de spionaj pentru a urmări infectările

  https://france24.com/en/live-news/20210301-israeli-court-limits-use-of-spy-agency-to-track-virus-cases

  Articol din 1 martie 2021

  (Descrierea pozei: Israelul a lansat programul de brățări electronice care le permite purtătorilor să se izoleze la domiciliu, iar autorităților le permite să le urmărească mișcările)

  Cea mai înaltă curte a Israelului a decis luni că guvernul trebuie să limiteze utilizarea agenției interne de spionaj (Shin Bet) pentru a urmări infecțiile cu coronavirus, afirmând că supravegherea „draconică” este o lovitură pentru democrație.
  Guvernul a început să utilizeze tehnologiile de supraveghere ale Shin Bet în martie 2020, când infecțiile cu Covid-19 au început să crească. Dar instanța supremă a blocat rapid practica, spunând că este nevoie de modificări de legislație pentru a autoriza programul.
  Monitorizarea a fost întreruptă în iunie. Dar luna următoare, pe fondul unei alte creșteri a numărului de infectări (raportate oficial), parlamentul a adoptat o lege care permite supravegherea atunci când „o investigație epidemiologică nu poate fi finalizată altfel”.
  Aprobată inițial timp de trei săptămâni, această măsură a fost prelungită în mod repetat, de vreme ce detaliile despre modul în care au fost obținute informațiile au fost păstrate secrete.
  Criticii proiectului au protestat din cauza atacului la intimitate, dar susținătorii au afirmat că nu există o alternativă civilă la tehnologiile Shin Bet (Serviciile Secrete interne ale Israelului).
  Hotărând asupra unei caz deschis de patru grupuri ale societății civile, un complet format din șapte judecători a declarat că guvernul trebuie să limiteze semnificativ utilizarea agenției de spionaj, începând cu 14 martie. „Începând din această zi, utilizarea capacităților Shin Bet va fi limitată la cazurile în care un pacient confirmat cu coronavirus nu a cooperat la investigația sa epidemiologică (indiferent dacă a fost intenționat sau nu) sau nu a precizat cu cine s-a întâlnit”, a spus instanța.
  Judecătorii au criticat utilizarea prelungită de către stat a Shin Bet în lupta împotriva pandemiei, spunând că a creat sentimentul că „fiecare cetățean și rezident israelian este sub supraveghere constantă, de parcă ar fi un personaj din „1984 ”al lui George Orwell”. Celebrul (și șocantul) roman descrie un regim totalitar. „Faptul că guvernului i s-a permis să utilizeze detaliile colectate prin supraveghere este o lovitură severă, excepțională și draconică la dreptul la viață privată și la adresa construcției democratice a societății din Israel”, se spune în decizie.
  În decizie s-au constatat îmbunătățiri în investigațiile epidemiologice ale ministerului sănătății. Acest lucru, combinat cu defecte în tehnologia de monitorizare a Shin Bet, a făcut ca utilizarea acestuia să fie mai mult dăunătoare decât benefică, a spus instanța.
  Asociația pentru Drepturile Civile din Israel, unul dintre petiționari, a salutat hotărârea, despre care speră că va determina autoritățile „să facă o pauză și să schimbe cursul de pe această pantă alunecoasă a utilizării mijloacelor extreme și nedemocratice” împotriva pandemiei.

 4. Dâncule, te-ai dat cu „șefii” de-afară!
  Dacă te-ar vedea bătrânul tău, Dumnezeu să-l ierte, și cred că te vede, s-ar răsuci în mormânt. Am citit despre tine, cândva, în „Formula AS” un articol în care arătai că tatăl tău era mândru de tine că erai profesor universitar. Acum în mod sigur l-ai sărăcit de această nobilă bucurie. Poate te va ajuta Domnul să-ți revii pentru rugăciunile bătrânului tău și ale celor care îți vor binele.
  Privește-ți bine mâinile. Ce culoare au? Mai sunt ele curate ? Chiar dacă te vei spăla, ele tot pătate vor rămâne până când îi vei readuce bucuria momentan pierdută a bătrânului tău.

 5. Nu mă mir. și ăsta din Franța a zis ca pâna la sfârsitul verii o sa fie vaccinata toata populatia (67 mil.) deși în prezet este doar 4% oficial (probabil nici atât că mint de-ngheață apele), ceea ce este posibil doar în imaginația lor. Cred ca i-au vaccinat și și-au pierdut mintile sau sunt ceva tehnici de tortura psohologica, care te pune în fata fapttului implinit. De notat ca peceta nu va fi obligatorie niciodată trebuie luată de bune voie (sau sub anumite constrângeri).

  1. Doamne ajuta Chris Paris. Pecetea nu o să fie obligatorie la început dar în timpul domniei lui antihrist ea o să fie obligatorie. Atunci o să fie prigoana. Accepți pecetea sau mori.

 6. Oare au inteles romanii de ce nu trebuie sa se lase batjocoriti de animalele politruco-securiste ?
  Au vazut romanii instaurarea tiraniei naziste in Israel ? Imediat dupa ce au reusit sa prosteasca 50% din populatie sa se vaccineze , au bagat restrictii, segregare si amenintari pentru restul nevaccinatilor ! ASTA VOR SA FACA SI IN ROMANIA!

 7. Mîțu este doar un mic pion care joacă după cum îi cântă alții (care nu se arată). Problema nu e că fac ei bani din toată mârșăvia planificată sau din injecții, ci marea problemă e că vor să ne dezumanizeze, să ne strice credința, sufletul! Aceasta este ținta! Banii nu îi interesează prea mult, vedeți clar cum distrug economia în tot mapamondul și au pierderi financiare imense în cele mai multe ramuri ale industriei, transporturi, Horeca etc. Viclenia e mult mai mare și mult mai subtilă decât ne putem imagina.

  1. Maria @ Pun totul pe butuci, cum se mai spune, ca apoi să depinzi doar de ei și să joci cum ți se va cântă. Îți vor da salariul minim garantat, dar doar dacă accepți condițiile lor. Aici vor să se ajungă. Plus de asta vor apare bolile incurabile al căror tratament va fi condiționat tot de acceptarea unor condiții pentru a fi tratat. Cine este atât de puternic ca să refuze condițiile impuse pentru primirea venitului minim garantat sau pentru începerea tratamentului știind că un astfel de refuz îți poate fi fatal? Cine este așa de puternic va deveni mucenic. Planul este cu bătaie lungă.
   Cine văzându-și copilul bolnav va avea puterea să refuze condițiile începerii tratamentului(acceptarea noilor cărți electronice de identitate, iar ceva mai încolo a cipului de identificare implantat în corp sau marcajul cu code-bare). Planul are cu siguranță mai multe direcții care converg către aceeași țintă, pecetluirea oamenilor.

 8. In loc de gloanțe folosesc injecțiile … scutesc pierderi materiale (bani) enorme decât să fi pornit un război armat . Creatorul sa le de-a pe măsură faptelor … cea mai odioasa dintre porunci (sa nu ucizi ) mi se pare tortura prin injectare

 9. Spurcații vor rămâne șocați când se va da drumul la otrăvire pentru toată populația;când vor vedea că lumea nu se va înghesui la ,,binele”ce vor ei să l facă,vor intensifica propaganda,poate,poate vor mai prinde neștiutori și nepăsători în capcana lor
  Cei mai mulți dintre români nu vor să se vaccineze;ei visează cai verzi pe pereți.

 10. Noi,oamenii sanatosi la minte cati mai are tara asta,trebuie sa gandim .Fatalaii astia cocotati in fruntea Romaniei cu ajutorul,prostia si slugarnicia multor romani,au sarcina sa experimenteze pe noi ideologia bolnava a celor care ii tin in lesa.Nu reusesc ,au dat de dracu,Indivizii si-au vandut sufletul Diavolului ,basca au luat lovelele in avans ,ca asa e la bordel.Pe fata lor se poate citi o disperare isterica.Dau gres ,le ia aia glanda.Cat de prosti sa fim sa nu pricepem ce se intampla cu noi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button