X

ATENȚIE! Musulmanu’ Arafat Raed vrea să interzică și Paștele din acest an. Preoții ne cheamă să umplem bisericile

Studiu! Cele mai căutate măști sunt FFP2, FFP3 și FMM Arafat

Se pregătește un nou atac la credința poporului român. „Valurile plandemiei” par să coincidă cu marile sărbători ale Ortodoxiei. Indivizi străini de neamul românesc hotărăsc ce trebuie să facă credincioșii din România la vreme de sărbătoare. Iată ce vrea să ne pregătească Raed Arafat:

„Dacă campania de vaccinare merge foarte bine și sper să continue – avem o campanie care, comparativ cu alte țări, are succes și are un număr suficient de oameni vaccinați – dacă totul merge bine, este posibil ca pe la toamnă- iarnă să vedem că avem un număr suficient de vaccinați ca să întrerupem răspândirea.

Dar avem și necunoscute: ce tulpini noi mai apar… Până acum, totul este ok, sub control.

Poate că va trebui să fie făcute anumite modificări la vaccin, poate mai trebuie făcute rapeluri. Acum oamenii de știință și de cercetare lucrează. Eu cred, către sfârșitul anului am putea să ajungem la o situație mult mai bună decât a fost până acum, cu condiția celor două traiectorii: vaccinarea să continue și măsurile de protecție să continue până la momentul la care considerăm că suntem în siguranță să începem să relaxăm din aceste măsuri”, a declarat Raed Arafat la TVR.

În același duh anti-creștin, dr. Musta de la Timișoara ne avertizează iar:

„Mă tem că nu vom avea Sărbătorile dorite…”

„Dacă nu vom respecta regulile de prevenție și, foarte important, dacă se va refuza vaccinarea, Paștele ar putea fi compromis. Vă spun sincer, eu cred că, acum, Paștele este, exclusiv, responsabilitatea noastră. Dacă lucrurile merg așa, mă refer la creșterea infectărilor, mă tem că nu vom avea Sărbătorile pe care ni le dorim. Iar asta înseamnă că Paștele va fi, la fel ca și Crăciunul, unul în care familia extinsă nu se va putea vedea, măcar pentru a ne proteja unii pe ceilalți”, a adăugat Virgil Musta.

Mai mulți preoți cunoscuți au chemat în predicile lor din această duminică la unire pentru apărarea Bisericii, iar în următoarele sărbători să umplem bisericile la refuz. Doar așa nu vor avea cum să ne mai interzică accesul la slujbe.

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul nu dorește aflarea adevărului despre plandemia covid-19. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Articole asemănătoare

30 comentarii

 1. Depinde mult de rugaciunea noastra, de cum ne vor sustine si apara în fata acestui guvern reprezentantii bisericilor , Patriarhul si cei competenti.

  Pana atunci dragi crestini în genunchi , la post , priveghere cat mai multi.
  Aceasta asteapta sfintiii nostri . Cainta , pocainta , dragoste si uniune intre noi.
  DOMNUL SA NE AJUTE🙏🙏🙏

  1. Da, trebuie rugaciune dar trebuie si actiune proprie. Lui Dumnezeu ii plac oamenii curajosi, nu mamaligile; deci, sa lasam comditatea si sa iesim in strada; cu sutele de mii, ca in ian-feb 2017….si o sa vedeti cum dau inapoi.

   1. Exact! Bravo! Asa e! Daca stam acasa comod si privim la tv cu gandul ca pe noi nu ne va ajunge” deocamdată”, necazul, e o mare inselare dragilor! Cand va intra in copiii nostri atunci sa va vad, si cand se va impune pierderea JOBULUI in detrimentul vaccinului, deci iesiti toti, de la un cap la altul al tarii, ca nu mai e de gluma! Ce a fost pana in 2019 , viata pe care o stiam , nu va mai fi! Acum e timpul sa iesim in strada!

   1. @david, asa este!
    Sunt eretici ecumenisti, lepadati BENEVOL de Ortodoxie si de Hristos!!!
    Sa nu ne rugam cu/pentru ei, caci ne facem partasi la erezia lor!!

  2. Rugăciunea este întărirea lumii. Rugăciunea este respirația sufletului! Rugăciunea este convorbirea tainică dintre om și Dumnezeu, dintre cer și pământ! Destinul nostru e colosal de înalt : îndumnezeirea! Să nu ne pierdem credința și nădejdea în Dumnezeu! Dumnezeu este cu noi! Sus să avem inimile noastre 💕 Să ne rugăm unii pentru alții, iar bunul Dumnezeu în mărinimia Sa își va apleca ochii Săi milostivi asupra noastră! ROMÂNIA – este patria noastră și a tuturor românilor. E România celor de demult și – a celor de mai apoi.E patria celor dispăruți și a celor ce va să vie! Doamne ocrotește – I pe românii de pretutindeni! Amin!
   Să căutăm ce e mai important : căutați Împărăția Cerurilor și toate cele bune și frumoase vi se vor adăuga vouă! Doamne Mila Ta și Adevărul Tău pururea să ne sprijineasca! Doamne lumina și bucuria noastră, Slavă Ție! Amin!
   Să ne amintim cu toții de cel mai minunat Cadou primit vreodată : Domnul nostru Iisus Hristos care a venit pe lume să ne mânuiască și să ne aducă fericirea veșnică! Hristos în mijlocul nostru! 👏 👏 👏

 2. Nu cred ca guvernul va indranzi sa mai faulteze biserica. Guvernul incearca sa se puna bine cu Biserica pentru ca se teme ca Biserica va descuraja vaccinarea
  Ma astept ca guvernul sa incerce doar sa bage frica in noi incercand pe aceasta cale sa ne determine sa nu mergem la biserica
  Arafat nu cred ca mai e musulman, e ateu

   1. Normal, ca a ,,recunoscut”.Stie si el ca a admite ca face parte din religia BAHA’I E MULT MAI GRAV DECAT A FACE PARTE DIN RELIGIA ISLAMICA. In plus aceasta ,,religie” inrudita cu scientologia, e condusa de umbra de Mossad, iarcel mai mare si important templu al lor este in Israel.Unite the dots

  1. Bahá’í este o sectă islamică originară din Persia, care promovează iudeo-globalismul cu aromă orientală, e un alt Mormonism, New Age sau Meditație Transcendentală, persecutat aspru de musulmani.

   De cealaltă parte este Wahabbi, un fel de B’nai B’rith al elitelor arăbești care s-au vândut sioniștilor și s-au corcit cu aceștia.

 3. De ceva vreme observ o abordare asemănătoare cu a presei oficiale, panicardă! Nu înțeleg de ce acest tip de abordare! De ce trebuie să panicam lumea? Titlul spune ceva, din articol reiese altceva! Trebuie să ne păstrăm echilibrul, să stăruim în rugăciune, în apropiere de Dumnezeu! Totul se întâmplă cu îngăduința lui Dumnezeu, ca o trezire la realitate! Păr.Diacon Florin.

  1. Este apel la trezire pentru apararea drepturilor fundamentale. Dumnezeu nu ne vrea lași, să fim scoși din biserici.

   1. Și asta e modul în care vreți să treziți lumea? Asta e spiritul crestin ortodox?Așa ne învață sfinții părinți în Pateric sa ne comportam și să apărăm ortodoxia?Ridica du-te cu ură și rasism împotriva celorlalți?Nu ar trebui oare sa vă revizuiți un pic postările și modul de abordare?Da,trezire,dar în ce fel și mai ales încotro?

 4. „Poate că va trebui să fie făcute anumite modificări la vaccin, poate mai trebuie făcute rapeluri.”

  Arafat ne flegmeaza in vazul tuturor, fara sa se mai ascunda! Cu alte cuvinte, injectati-va prostilor periodic „otrava si moartea din seringa”, si veti fi apoi asemenea zombilor din „Intoarcerea mortilor vii”, urland de durere: „brains, brains!”, ca sa demonstrati cata nevoie aveti de niste creiere functionale!

 5. Haideti sa avem curaj, stim la ce mascarada asistam. Sa nu ne fie frica. Totul sa facem in duh de rugaciune, pocainta si marturisire. De cine si de ce sa ne fie frica ? Eu voi merge la Biserica linistit, fara nicio problema sau frica.

 6. Palestinianul asta malefic, nu e doar Baha’i, ci e si pe valul 3, „Da’hai,……………………cara-te de-aici odata”!

 7. MUSULMANU’ n-ar avea vreo putere daca nu ar executa ordinele ”crestinului” iohanis !!!
  Vad ca se uita cine CONDUCE, DE FACTO, ACEASTA RAMASITA DE TARA !!!

 8. S-au nascut ,,noii dumnezei” , antihristii ssu lupii in piei de oaie? Asta are vreun Dumnezeu, decat ,,banul,, , ,,puterea,, ,,mandrai draceasca,, in el? Uitati-va la ochelarii lui care il transforma in dusmanul pe fata al Domnului Iisus Hristos!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button