X

Papa Francisc își concediază subalternii care nu se vaccinează Covid

Vatican| Angajații care nu acceptă vaccinarea riscă să fie concediați

Angajații care refuză să fie vaccinați împotriva Covid-19 riscă sancțiuni, inclusiv concedierea, conform unui decret publicat joi de Vatican, care angajează aproximativ 5.000 de persoane. Un angajat care nu are contraindicații medicale dovedite și refuză administrarea unui vaccin împotriva Covid-19 riscă „consecințe mai mult sau mai puțin importante care pot merge până la încetarea contractului de muncă”, arată textul publicat pe site-ul oficial al statului Vatican.

Decretul, care se referă la sancțiunile prevăzute într-o lege a Vaticanului din 2011, se referă și la candidații care concurează pentru o funcție la Vatican, care nu pot fi angajați dacă refuză să fie vaccinați.

 

Alte posibile sancțiuni

Legea vizează „acțiunile necesare pentru a răspunde pandemiei” și subliniază că „refuzul vaccinului poate constitui, de asemenea, un risc pentru alții” și „crește serios riscurile pentru sănătatea publică”.

Un tabel detaliază o serie de alte sancțiuni. Nerespectarea obligației de a purta mască și nerespectarea distanțării sunt pedepsite cu amenzi cuprinse între 25 și 50 de euro, iar încălcarea carantinei prevede amenzi de până la 1.500 de euro.

Vaticanul a început o campanie de vaccinare gratuită pentru toți angajații săi, în ianuarie. Papa Francisc și Papa Emerit Benedict al XVI-lea au fost deja vaccinați.

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul nu dorește aflarea adevărului despre plandemia covid-19. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Articole asemănătoare

9 comentarii

 1. Papa este fiara care vine din apa, inseland lumea ca el ar fi „botezat”, știind bine ca „botezul” papistas nu este valabil, el fiind păgân. Fiara de pe pământ este inteligenta artificiala…..

  1. Parinte, iarta-ma, dar eu cred ca papa e proorocul mincinos, cele ce vine si pregateste terenul antihristului. Precum au fost proorocii inaintea venirii Domnului, asa vor fi si papii inaintea venirii antihristului, iar asta e o antiteza a proorocului Ioan, precum Ioan boteza cu apa asa si asta ii „boteaza” cu vaccin.
   Fiara care vine din apa sunt multimi de oameni si aceasta fiara lucreaza la venirea antihristului spre a fi inscaunat ca dumnezeu.
   A doua fiara a apocalipsei cea ce „.. toată stăpânirea celei dintâi fiare ea o pune în lucrare, în faţa ei” e IA si tot angrenajul electronic asociat acesteia, 5G, sateliti, servere centralizare date monitorizare, etc si toate spre lagarul electronic in care fiecare va avea o alta identitate nu reconoscuta prin nume ci prin numar.

   1. De ce IA si tot angrenajul electronic e a doua fiara a apocalipsei ?
    „Şi am văzut o altă fiară, ridicându-se din pământ, şi avea două coarne asemenea mielului, dar grăia ca un balaur”
    Fiara se naste din pamant – siliciu si metal (tot din pamant extras), iar cele doua firi cred ca sunt inteligenta umana si duhul satanic pus in acest sistem.
    „Şi face pământul şi pe locuitorii de pe el să se închine fiarei celei dintâi, a cărei rană de moarte fusese vindecată.”
    Parea ca, comunismul sovietic, odata cu revolutiile din 89, a fost invins. Vezi sa nu, comunismul va cuprinde tot pamantul si lumea ii va urma.
    „Şi i s-a dat ei să insufle duh chipului fiarei, ca chipul fiarei să şi grăiască şi să omoare pe toţi câţi nu se vor închina chipului fiarei.”
    IA deja citeste si poezii, ba chiar compune opere, pana la vanatoarea de oameni mai e o leaca

 2. Dacă toți angajații ar accepta concedierea, Papa s-ar declara învins.
  Propun să ne implicăm mai mult în strângerea de semnături pentru a nu fi constrânși să ne vaccinăm. Semnați petiția:
  http://chng.it/jHpmZkLZ

 3. Înţeleg că angajaţii sunt concediaţi. Dar nu ştiu dacă e SC Vatican SRL sau SC Vatican SA. Dacă e SA listat la bursă, poate mai cumpără omul nişte acţiuni.

 4. La Vatican e deja satanism in toata regula, pe fatza! Nici macar nu se mai ascund! Pe Papica Francisc, il pot pune oricand, chiar sef peste bolsevicii din intreaga Lume, fiind mai neomarxist in cuget si gandire decat toti aia, laolalta!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button