X

MANIPULARE nemțească: Autoritățile germane au comandat un scenariu catastrofal despre coronavirus pentru a șoca și a forța cetățenii să se supună

BdTD | Deutschland | Coronavirus · zu Hause bleiben

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Cotidianul german Die Welt a raportat duminica trecută că a obținut 200 de pagini de corespondență electronică între conducerea Ministerului de Interne și anumiți oameni de știință.  Această corespondență arată că Ministerul le-a cerut să vină cu diverse fraze care să descrie în cele mai negre culori posibila dezvoltare a unei epidemii de coronavirus.

Potrivit Die Welt , Markus Kerber, secretar de stat la Ministerul de Interne, condus de politicianul bavarez Horst Seehofer, s-a adresat oamenilor de știință pe 19 martie anul trecut. Kerber i-a scris lui Lothar Wieler, șeful Institutului Robert Koch al guvernului, apoi Institutului de cercetare economică Leibniz, Institutului de economie germană și Fundației pentru Știință și Politică, precum și unor universități, spune Deutsche Welle.

Kerber le-a cerut „să dezvolte un model pe baza căruia să poată fi planificate măsuri de natură preventivă și represivă”.

Prognoza numărului de morți

Potrivit Die Welt , oamenii de știință s-au pus imediat pe treabă și în patru zile au elaborat o hârtie cu formulări convenabile pentru a provoca panică. Aceste formulări  au fost apoi dezvoltate împreună cu Ministerul. Și apoi, cu ajutorul scenariului s-a adoptat un documentul, pe care l-au declarat secret.

Printre altele, documentul vorbește despre „scenariul cel mai rău”. Un exemplu arată astfel:

Dacă 70% din populație ar fi infectată în curând, mai mult de 80% dintre pacienții care ar trebui internați la terapie intensivă ar trebui respinși, iar numărul morților în Germania ar depăși un milion”.

Lucrarea mai spune „cum să realizăm o acțiune de șoc în societate”, astfel încât aceasta să accepte orice ca să evite cel mai rău scenariu. Acest lucru ar trebui realizat prin proiectarea de imagini în capul oamenilor:

Mulți oameni grav bolnavi au fost aduși la spital de către familiile lor, dar nu au putut fi internați și au murit acasă în agonie, luptându-se pentru supraviețuire”.

Die Welt scrie că documentația arată că oamenii de știință nu au fost unanimi în ceea ce privește coronavirusul, mai exact cifrele care trebuie prezentate cetățenilor. Astfel, Institutul Robert Kcoh a avut un model conform căruia 0,56 la sută dintre cei infectați în Germania vor muri. Dar un om de știință al Institutului Leibniz, de exemplu, a citat o cifră de 1,2%.

Lucrarea s-a adresat secretarului de stat competent Kerber, care a spus că guvernul dorește „prevenirea celui mai rău scenariu”. Die Welt a obținut informațiile de la o„echipă de avocați” care au extorcat corespondența în instanță, după care au predat-o presei.

Interesant, documentul din primăvara trecută s-a „scurs” relativ ușor, astfel încât publicul să poată vedea că Guvernul are o bază pentru introducerea unui blocaj. De exemplu, revista germană Der Spiegel publicase un articol despre „documentul secret pe care l-a dat”.

Întrebarea care se pune este:  cât despre cunoașterea coronavirusului și a pandemiei este rodul muncii științifice serioase și cât rodul unor astfel de acorduri?

Această întrebare este pusă acum de opoziția din parlamentul german, Bundestag. Deputatul liberal Konstantin Kuhle cere Comisiei pentru afaceri interne din Bundestag să investigheze problema.

Blocare în Germania

Este bine când politicienii primesc sfatul oamenilor de știință, dar aceste roluri nu trebuiesc inversate, a spus Kuhle pentru Welt:

„Știința oferă cunoștințe, iar politica decide. „Când se creează impresia că politica ordonă rezultatele cercetărilor științifice, cu scopul de a-și justifica propriile acțiuni, atunci dăunează reputației științei independente și luptei împotriva unei pandemii bazate pe fapte”, a spus politicianul.

Șeful grupului parlamentar de stânga, Dietmar Bartsch, a declarat că acesta este un „bear-service” (adică s-a vrut un bine care aprodus mai mult rău-n.m) în lupta împotriva pandemiei.

„Când știința își pierde independența, atunci încrederea suferă. Iar încrederea și credibilitatea sunt cheile acestei crize și consolidarea acceptabilității măsurilor.”

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

7 comentarii

  1. Totul este.un plan bine pus la punct, evident. Se dorește ca oamenii să iasă în stradă, se doresc revoluții, instabilitate, distrugerea controlată a economiei mondiale pentru ca mai apoi, după toate nenorocirile, când oamenii nu vor mai suporta durerile, să fie oferită soluția! Iar soluția, din păcate, va fi catastrofa nebănuită de majoritatea oamenilor : falsul salvator, mincinosul și ucigașul, urâciunea pustiirii. Să ne ferească Dumnezeu și să le strice planurile!

    1. @ P.M. După multe revolte și lupte de stradă, după restricții care nu s-au mai văzut, iată că vine acel conducător unic ce va aduce “pacea” mult dorită și înțelegerea între popoare. Desigur că pacea va fi doar aparentă, sau doar pentru a-i adormi încă odată pe cei care acum se întrec la a-și face vaccinul. Maria ne spune că astazi se creează condițiile intrării în scenă a omului în care a intrat satana, adică a lui Antihrist, printr-o înșelăciune sau viclenie soră cu pandemia actuală Covid 19. Așa vede Maria că se va derula scenariul. Mai ales că dintr-un alt articol vedem cum se îngroașă rândurile jandarmeriei prin noi angajări(poporul trebuie pus la punct prin teroare, cred unii). Acest punct de vedere al Mariei este destul de aproape, credem noi, de ceea ce va urma.
      Fiindcă n-a răspuns Maria, mi-am permis să-i vin în ajutor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button