X

SRI REFUZĂ VACCINAREA – Avocatul Gheorghe Piperea dezvăluie: “Ironic, si cei mai informați inși din România, lucrătorii SRI, refuză in proporție de 60% ‘superbul’ vaxin”

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Foarte interesanta informatia oferita de cunoscutul avocat Gheorghe Piperea (foto), in contextul campaniei de vaccinare impotriva Covid-19 care se deruleaza in Romania.  Campanie in care incep sa apara primele cazuri grave provocate de reactiile adverse cauzate de vaccin, precum paralizia faciala și decesele.

Astfel, Gheorghe Piperea dezvaluie, inr-o postare pe pagina sa de Facebook, de vineri, 5 februarie 2021, ca exista o mare reticienta in ceea ce priveste vaccinarea impotriva Covid-19 chiar in randul celor mai informati oameni din Romania. Este vorba despre lucratorii Serviciului Roman de Informatii. In acest sens, avocatul Piperea precizeaza ca 60% dintre angajatii SRI ar fi refuzat sa se vaccineze impotriva Covid-19.

Pe de alta parte, Gheorghe Piperea anunta un val de falimente in industria Big Pharma, dupa ce marile companii vor fi date in judecata tocmai din cauza efectelor adverse grave ale vaccinurilor impotriva Covid. “Cand vor paraliza sau muri zeci de mii de americani, nimeni nu va mai putea opri valul de razbunare judiciara”, prezice Gheorghe Piperea.

Prezentam comentariul avocatului Gheorghe Piperea:

“Se inmultesc stirile despre reactii adverse grave ale vaxinului. De exemplu, un caz de paralizie faciala (‘caderea fetei’, cum suna varianta in limba romana a prospectului vaxinului) cauzata de vaxin- victima este medic la un spital din Valcea.

Reactiile adverse au aparut la 10 minute dupa administrarea rapelului, iar pareza a doua zi. Femeia are doar 32 de ani.

Un asistent medical in varsta de 64 de ani este in coma dupa ce s-a infectat cu covid, in ciuda administrarii vaxinului.

Poate de aceea procentul cadrelor didactice de la facultatile de medicina care refuza vaxinarea anti-covid ajunge si la 90%. Ironic, si cei mai informati insi din Romania, lucratorii SRI, refuza in proportie de 60% ‘superbul’ vaxin.

Este evident ca sunt mult mai multe cazuri dar, fie nu sunt deloc raportate, fie sunt tinute la secret.

Mesaj pentru cenzorii feisbuc – culmea transparentei, baieti, este ca pana si in SUA procentul de raportare a efectelor adverse este de sub 1% din numarul real de cazuri (cifra rezulta din statisticile sistemului de raportare VAERS).

Asistam, desigur, la o mega operatiune de ascundere sub pres a mizeriei.

Estimez insa o perioada foarte ‘interesanta’ de falimente ale Big Pharma, pentru ca vor fi milioane de cazuri de malpraxis la nivel global. Cand vor paraliza sau muri zeci de mii de americani, nimeni nu va mai putea opri valul de razbunare judiciara. Nu uitati ca avocatii americani (spre deosebire de avocatii de la noi) au dreptul sa isi faca reclama si sa isi racoleze clientii chiar din spitale sau de la ceremoniile funerare.

PS In Germania, intr-un singur camin de batrani, au fost 13 decese consecutive administrarii vaxinului. in Spania, numarul acestor decese a depasit 30.

PPS Concluzie – de covid te poti trata, de efectele adverse ale vaccinului anti-covid, nu”.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

10 comentarii

  1. Am întrebat și eu prin cunoștințe,prieteni,doctori,asistenți,câți se vaccineaza in policlinica,spitalul X din București ,totalul fiind de cam 10-20%,,am făcut și eu un sondaj intern??.
    Am zis hai sa întreb și alte cunoștințe de prin MAI ,unii din structura NATO daca se vaccineaza,răspunsul a fost NU,f mulți fiind sceptici.
    Asta este adevărul …
    ?✝️?

    1. ? semnati si distribuiti MASIV petitia impotriva modificari Tainei Sf. Botez. Avem nevoie de cel putin 50 000 de semnaturi. Nu putem lasa pe cei care ar trebui sa fie veghetori ai Turmei lui Hristos, sa tradeze din nou Ortodoxia si sa se lepede de Dumnezeu, precum la Creta, in 2016

      Link petitie: http://chng.it/Vbc7nWsq

  2. Ar însemna să-și ”bată singuri cuie în talpă”. , pentru că sunt bine informați despre ”consecințele vaccinului”.

  3. Turma cretina si ignoranta se vaccineaza, in timp ce oamenii cu cap si care stiu sa se informeze, evident ca nu! Este pur si simplu o chestiune de alegere! Iar calitatea alegerii pe care o face turma este binecunoscuta in decursul Istoriei! Asa ca, conform zicalei, “fiecare pasare pe limba ei piere”!

  4. Big Pharma , au asa multi bani si influenta incat pot cumpara pe oricine si orice.
    In cel mai rau caz, o sa-si declare falimentul si vor vinde sau o sa transfera actiunile catre alte companii, la care (probabil) o sa fie aceeasi proprietari.
    Ca si persoane, nimeni nu o sa fie responsabil.

  5. surprinzator! a uitat chiar dl avocat ca big farma sl-a declinat orice raspundere prin contractele de livrare facute cu scursurile din guverne, Romania fiind in aceeasi situatie; astfel, chiar daca 100% vor crapa de vaccin, va fi doar o despagubire suportata de guvernul tarii respective prin cunoscuta schema piramidala-”asigurari contra”- stiut fiind ca unii cu unsistem imunitar ceva mai bun vor rezista mai indelung.
    baliverna vaxin covid=moarte sigura pentru SUFLET si trupul vremelnic!
    Luati si cugetati!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button