X

Activenews, căzut în mâna securiștilor, nu a relatat nimic despre protestul de la ministerul Sănătății

De când a căzut pe mâinile jidanoidului Roncea Victor, site-ul Activenews deturnează sau opturează orice inițiativă cu adevărat românească.

Dacă înainte de alegeri, securistul Roncea deversa împotriva membrilor AUR, mizerii și venin din preaplinul inimii sale, să zicem din antipatii politice de înțeles, acest securist cu chip schimonosit cenzurează acum redactorii și jurnaliștii din cadrul ActiveNews, să nu carecumva să sufle vreo vorbă despre protestul împotriva găștii USR-PNL sub conducerea căreia au ars de vii aproape 20 de oameni, și nu oriunde, ci în spitale,în ultimele 4 luni.

Toată presa a relatat acest eveniment, doar așa zisul site conservator ActiveNews, ce manipulează poporul cu teza falsului salvator Trump – doar o marionetă a ocultei, ce l-a înscăunat recent pe Biden, își ține cititorii stupefiați despre această cenzură.

Politica editorială a ActiveNews pare identică cu cea a Băsescu1TV, amintind de anii când răspândacul Roncea îi ridica osanale marinarului spanchi, folosindu-se totodată de imaginea Părintelui Justin.

Ei bine, veți vedea mai mult decât atât, căci agenda securistului școlit de CIA pe postul de „fotograf”, e lungă. Va ataca și va deturna momentele cheie în care poporul român se va zbate pentru propria-i deșteptare.

Roncea se va folosi fraudulos în continuare de imaginea Marelui Duhovnic, Părintele Justin Pârvu și a altor mari slujitori cu viață sfântă din Ortodoxia românească, cu complicitatea unor rase negre de înfumurare, ce s-au autointitulat după adormirea Părintelui ca biografi și secretari, vai mama lor, ai Marelui Duhovnic.

Până nu transformă total ActiveNews în site sri-ist, ar fi bine ca proprietarii să-l expedieze pe Roncean la fitzuica lui de dinainte, unde să-și interpreteze mai departe jocul fals de-a naționalistul și ortodoxul. Iar voi, cititorii ActiveNews, sancționați-i prin necitirea acelui site.

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul nu dorește aflarea adevărului despre plandemia covid-19. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Articole asemănătoare

13 comentarii

 1. Am vazut o inregistrare video de la protest pe active news, articol nu. Nu stiu ce hram poarta roncea, la fel de bine nu stiu nici daca a fost postat dupa articolul de aici. Oricum o sa fiu mai atent la ce se intampla pe acolo si daca e asa cum ziceti ii taxez neurmarind-ui

   1. Ortodox info eu de felul meu sint mai impartial si merg in mai multe locuri. Dar vad ca si pe ActivNews s-a ingropat discutia despre IVERMECTINA … Doar focalizare in puncte secundare si circ politic cu Werner si Voiculescu… URAT, foarte urat ce se intampla cu presa din Romania …
    Devine tot mai clar ca exista o legatura directa intre diversiunea criminala de la Bals si discutiile incomode despre Invermectina care abundau acum 3 zile . Pentru mine este o scuturatura zdravana si nu mai am incredere in nimeni de acum inainte.

 2. Si mai e ceva !
  Nu cumva sa ai vreun comentariu cit de cit critic la Roncea sau la articole/idei/pozitii de pe site ca esti blocat si nu te mai poti loga sau posta comentarii.
  Adica procedeaza exact ca aia de la facebook.
  Sa fi invatat asta Roncea la cursurile de la CIA ?!
  Sau de la SRI-ul aflat sun tutele CIA/FBI ???
  Cenzura sa traiasca !!!

 3. Am incetat de mult timp sa mai comentez pe activenews.ro, de cand a fost preluat de Roncea. Comentariile sunt filtrate, cenzurate, intrau foarte greu si trebuie sa respecte linia nou impusa acolo. Inainte erau 6-7 comentatori, acum sunt mai multi, dar care nu mai prididesc sa laude cat de tare e site-ul…cred ca sunt redactorii lor, cu diverse nickname-uri, care aduc osanale stapanului…trist, dar nu e de mirare…vechea echipa (Mihai [email protected]) a fondat R3media.ro

 4. Am renunțat demult să mai citesc site-ul ăsta antiromânesc si anticreștin.Dar dacă lăsai vreun comentariu incorect politic sau creștinesc eram automat banat sa nu mai pot scrie mesaje.Mai au si tupeul să cerșească donații!

 5. Bolshevici, ei sunt noii bolsevici, nepotii celor vechi, la fel de ucigasi si teroristi ca si aceia. Scopul lor final: intai subjugarea si apoi distrugerea tuturor popoarelor, inlocuirea lor cu roboti care sa slujeasca ‘elitele’ ce au produs macelul si au supravietuit.

 6. roncea e fondatorul activenews, a vazut ca are succes si a trecut la carma.

  active news s-a ridicat mai mult datorita catorva comentatori pe acolo, dar i-a dat afara ca erau incomozi.

  cand va aparea conservatorul anticrist, acrivenews va fi in erectie maxima.
  da,da, anticristul va fi un conservator valabil si marea speranta impotriva anarhismului moral al progresistilor de stanga… dar tot un stat mondial ‘ecologic’ va vrea si el

 7. activenews Proteste-pentru-demiterea-lui-Arafat-si-Voiculescu-in-Bucuresti-luni-1-Februarie-orele-12.00-in-Piata-Universitatii-si-de-la-orele-16.00-in-sus-in-Piata-Victoriei.-%E2%80%9EESTE-REVOLTA-in-mai-multe-capete.-VIDEO-de-azi-de-la-Ministerul-Sanatatii-164998

  1. asta e protestul de luni, al LOR, caci asa le place sa zica… in loc sa fie unitate, acestia fac jocul securistilor

 8. De fapt este si articol, si video pe activenews….Poate dansii au reactionat mai greu, eu nici nu stiam de protest, daca nu vedeam pe una din TV (restul nu dadeau nimic). Mi se pare rautacios titlul dvs…poate il corectati?

  1. au boicotat protestele de sambata si duminica si isi fac protestul lor… importanta este unitate, indiferent cine organizeaza protestul, caci dusmanul este comun… tembelii aia se revolta fata de un partid care nici macar nu a avut timp sa arate ce vrea sa faca

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button