X

Apucături de naziști: Nu respecți carantina, ești închis într-o tabără pentru refugiați

Germania| Nu respecți carantina, ești închis într-o tabără pentru refugiați. „Au citit prea mult Orwell”

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Germanii care refuză să se stea în carantină după ce au fost expuși la Covid vor fi plasați în centre de detenție, în conformitate cu noile reguli pregătite de autoritățile regionale.

Saxonia a confirmat planurile de a reține persoanele aflate în carantină într-o secțiune închisă a unei tabere de refugiați, care urmează să fie construită săptămâna viitoare.

Landul susține că facilitatea va fi utilizată numai pentru persoanele care au încălcat în mod repetat regulile de izolare.

Baden-Württemberg, în sud-vestul Germaniei, va folosi camere de spital pentru a închide „infractorii Covid”, sub supravegherea poliției.

În Brandenburg, autoritățile vor folosi un centru de refugiați, în timp ce Schleswig-Holstein va folosi o zonă din cadrul unui centru de detenție pentru minori, scrie Daily Mail.

Experții juridici au declarat pentru Die Welt că guvernele regionale au competența de a reține oamenii pentru încălcarea regulilor de carantină, conform Legii privind combaterea bolilor, adoptată de Bundestagul german în martie 2020 și reînnoită în noiembrie.

Planul a fost criticat pe scară largă, iar deputatul AfD, Joana Cotar, a acuzat guvernul Saxoniei că „a citit prea mult Orwell”.

Autoritățile germane au fost supuse criticilor privind gestionarea pandemiei, din cauza propunerilor de impunere a unor mandate naționale de vaccinare, în încercarea de a controla virusul – numit „dinamita socială” de către opoziție.

Cancelarul Angela Merkel analizează posibilitatea impunerii unei „mega-izolări”, care să includă suspendarea transportului public.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

4 comentarii

  1. Atita timp cit este dispusa de un JUDECATOT , NU e nici o problema, Germania e la capatul liniei sint disperati , virusul asta cumplit aproape ca i-a invins complet , TREBUIE sa faca ceva, s-a ajuns in momentul in care “drepturile omului” NU mai conteaza , important e sa se salveze vietile cit mai multor oameni , cu sau faa acordul lor ! Felicitari nemtilor , caci stiu cum sa actioneze in momente extrem de grele.

  2. Buna ziua!
    Tocmai am facut un comentariu la o postare pe facebook a d-nei dr. Andreea Moldovan (secretar de stat in MS). I-am cerut un punct de vedere – in calitate de medic specialist – in legatura cu documentul existent pe site-ul FDA: https://www.fda.gov/media/143557/download?fbclid=IwAR2JIr-9XLbsqL4ZqzFxamykfoYTUrTtxw7Im-u09-O_q7nbeZyyLbUvgzM
    (document deja cunoscut de multi cititori ai acestui site). Daca vreti sa vedeti comentariul meu de pe facebook-ul dr. Moldovan, uitati link-ul: https://www.facebook.com/photo?fbid=894126958024821&set=a.233808970723293 (e posibil ca d-na doctor sa stearga comentariile incomode).

  3. Pt. jukov:
    Domnule, iti inteleg furia, si eu sunt foartefurios din cauza a ceea ce se intampla; eu nu perii pe nimeni, civilizatia m-a facut sa ma adresez ei si sa ma refer la ea cu “doamna doctor”. In legatura cu atributele “incompetenta” si “impostura” folosite la adresa ei, nu ai dreptate; Andreea Moldovan chiar este medic (absolventa UMF Tg Mures) si chiar este specialista in boli infectioase…. problema la ea (si la inca un mahnitor de mare numar de medici din Romania) este ca s-a lasat ispitita de banii si avantajele de cariera ce au venit la pachet cu aceasta jalnica piesa de teatru numita “pandemia Covid19” si a abdicat de la normele morale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button