X

Crește numărul morților după vaccinare în Norvegia. Vârsta de risc scade la 75 de ani. Pfizer recunoaște că decesul este luat în calcul ca reacție adversă, dar că se află “în parametrii anticipați”

Norvegia - Creşte numărul deceselor în rândul persoanelor în vârstă de peste 75 de ani vaccinate anti-Covid

Norvegia a înregistrat un total de 29 de decese la persoanele de peste 75 de ani care au primit prima doză de vaccin anti-Covid, iar oamenii de ştiinţă analizează cu atenţie ce grupuri să vizeze în programele naţionale de imunizare, scrie Bloomberg.

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

S-au adăugat în ultima perioadă şase decese la cele deja cunoscute în Norvegia şi astfel a scăzut grupa de vârstă de la 80 la 75 de ani.

Până vineri, Pfizer/BioNTech era singurul vaccin accesibil în Norvegia. “Toate decesele sunt legate de acest vaccin”, a transmis, sâmbătă, Agenţia Medicamentelor din Norvegia la solicitarea Bloomberg.

“Sunt 13 decese confirmate şi ar mai fi alte 16 pentru care se fac investigaţii”, a adăugat agenţia.

Toţi cei care au murit aveau şi alte probleme medicale grave.

“Majoritatea oamenilor au avut efectele adverse anticipate la vaccin, precum greaţă şi vomă, febră, reacţii locale şi înrăutăţirea stării generale”.

Ceea ce s-a întâmplat acum în Norvegia le-a determinat pe autorităţi să afirme că vaccinurile anti-Covid ar fi prea riscante pentru persoanele în vârstă sau cu boli în fază terminală, aceasta fiind cea mai precaută afirmaţie a unei autorităţi europene în sănătate.

Institutul norvegian de sănătate publică a apreciat că “pentru cei suferinzi, chiar şi cele mai slabe efecte adverse pot avea consecinţe serioase. Pentru cei cu speranţă de viaţă redusă, vaccinul este irelevant”.

Pfizer şi BioNTech colaborează cu autorităţile din Norvegia pentru investigarea deceselor, a precizat producătorul american, adăugând că autoritatea de reglementare din această ţară a stabilit că “numărul de astfel de incidente nu este până în prezent alarmant şi se află în parametrii anticipaţi”, a afirmat Pfizer.

“Ştim că decese au mai fost înregistrate şi în alte ţări, dar nu avem datele complete”, a spus Agenţia. “Există diferenţe între ţări cu privire la persoanele care au prioritate la vaccinare, iar acest lucru va afecta rapoartele cu privire la efectele secundare, inclusiv numărul de morţi”.

Norvegia recomandă în continuare tinerilor şi celor cu o stare de sănătate bună să se vaccineze. Dar ceea ce s-a întâmplat în această ţară este o avertizare timpurie cu privire la efecte, pe măsură ce ţările monitorizează situaţia imunizării.

Emer Cooke, noul şef al Agenţiei Europene a Medicamentului, a declarat că urmărirea eficacităţii vaccinurilor anti-Covid, mai ales a celor care se bazează pe noi tehnologii, precum ARN mesager, va constitui cea mai mare provocare din momentul în care vaccinurile se vor răspândi în toată lumea.

Distribuim două articole de pe Lumea după Eufrosin, care se pare că sunt cenzurate de sistem:

Azil de bătrâni a început vaccinarea anti-Covid. Deocamdată, 24 de morți din 193 de persoane.

Treburile par să meargă pe dos la azilul de bătrâni The Commons on St. Anthony din Auburn, New York. Vaccinarea e presupusă să reducă sau să sfârșească morțile de coronavirus, corect? Dar aici la The Commons, oamenii au început să cadă numai după începerea campaniei de vaccinare anti-Covid.

Într-o perioadă de două săptămâni începând cu 22 Decembrie data la care au început vaccinările, 24 de rezidenți infectați cu coronavirus, au murit.

The nursing home began vaccinating residents Dec. 22. So far 193 residents, or 80%, and 113 employees, or less than half the staff, have been vaccinated. The nursing home plans to do more vaccinations Jan. 12.

Ce coincidență remarcabilă! Și o soluție și mai remarcabilă – dacă oamenii au început să moară, continuăm să vaccinăm! Asta demonstrează fără dubii că spitalele și azilele au devenit locașuri ale morții, care trebuiesc evitate cu orice preț.

Asta face rata mortalității de 12.4% pentru vaccin, față de 0.12% pentru boala Covid în sine. (din 325,000,000 americani, au sucombat 376,000, în condițiile absolut suspecte în care doctorii sunt motivați financiar pentru morții de Covid).

Se pare că Prof. Dolores Cahill are uriașă dreptate când ne explică mecanismul prin care vaccinul omoară. Aș fi extrem de curios să aflu rezultatele necropsiilor, deși mă îndoiesc că s-au făcut. Ar fi revelat prea multe.

De ce vor muri vaccinații anti-Covid pe capete în lunile și anii care urmează

Profesorul de biologie moleculară și imunologul irlandez Dolores Cahill, explică mecanismul care duce la moartea celor care se vaccinează cu serul purtător de mARN (ARN mesager) și rolul pe care îl joacă acesta în „trișarea” sistemului imunitar. Ea susține că pericolul vine atunci când organismul e expus unui alt virus de tip SARS, iar sistemul imunitar modificat genetic pentru a fi „chitit” pe virusul Covid, va declanșa o furtună de citokine care duce la distrugerea organelor interne. Aceasta nu se întâmplă celor nevaccinați, care au sistemele de apărare nealterate „la purtător”. Practic, vaccinul crește imens șansele ca următoarea răceală să fie fatală.

E bine de înțeles că lumea întreagă participă la un experiment gigantic acum între Ianuarie – Aprilie, când guvernele își îndeamnă și obligă cetățenii (a nu avea dovada vaccinării va duce la pierderea locului de muncă, inabilitatea de a călători etc. – deci suntem obligați să acceptăm serul), experiment al căror rezultate vor apărea din nefericire la scurt timp după vaccinare. Totuși, o așteptare de 1-2 ani, nu va face nici  un rău, nimănui, chiar dacă nu vom mai păși într-un supermarket gigant – piața locală, e cea ma bună. 

Între timp, morții vor fi puși în seama altor cauze, exact așa cum anul trecut, orice mort era din cauza Covid, dar noi vom știi de ce.

Deja cunoaștem cazuri de medici/asistenți medicali care au murit după vaccin, sau au fost grav vătămați. Acestea doar se vor înmulți exponențial, pe măsură ce tot mai mulți oameni acceptă să fie modificați genetic.

Cu mult mai bine ar fi ca guvernele să spună oamenilor care sunt lucrurile ce trebuiesc făcute pentru a întări sistemul imunitar, astfel încât nici o gripă sau răceală să nu aibă efecte devastatoare. Sau tratamentele ieftine și dovedite vindecătoare, curent interzise prin retragerea lor de pe piață.

Dar de când pot fi guvernele acuzate că ar fi în slujba popoarelor pe care le conduc?

https://www.bitchute.com/embed/Dxjp6nkwhWn8/

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

2 comentarii

  1. Acest ser mortal de boala pregătit într-o injecție numit vaccin cov este pregătit pt.a omorâ,nu pt.a vindeca oamenii.

  2. “Asta face rata mortalității de 12.4% pentru vaccin, față de 0.12% pentru boala Covid în sine.”… De ce comparati rata mortalitatii datorate vaccinului intr-un azil de batrani cu rata mortalitatii bolnavilor de covid indiferent de varsta si sanatate? Trebuia sa comparati cu rata mortalitatii bolnavilor de covid din azilele de batrani

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button