X

Țineți minte asta, căci mâine vor zice invers: OMS nu este de acord cu un certificat de vaccinare care să condiționeze călătoriile internaționale

Comitetul de urgență al Organizației Mondiale a Sănătății (OMS) a emis vineri, 15 ianuarie, recomandări în legătura cu apariția unor variante mai contagioase ale coronavirusului, care ar putea provoca o nouă accelerare a pandemiei.

În cadrul ședinței, comitetul de urgență a votat împotriva ideii unui certificat de vaccinare care să condiționeze călătoriile internaționale.

Descoperirea unei noi variante în Brazilia îngrijorează totuși OMS. Mai multe țări au luat deja măsuri. Marea Britanie și-a închis frontierele pentru cei care vin din țările sud-americane, dar și din Portugalia. Franța va prelungi măsurile de stingere pe întreg teritoriul și va solicita călătorilor care doresc să intre dintr-o țară din afara Uniunii Europene să aibă un test negativ pentru Covid-19 înainte de a călători.

Comitetul de urgență al OMS se întrunește în mod normal la fiecare trei luni, dar directorul general al organizației, Tedros Adhanom Ghebreyesus, i-a invitat joi pe membri, cu două săptămâni înainte de termen, pentru a discuta în avans strategia anti-Covid pentru unrmătorul interval.

Realitatea este alta:

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul nu dorește aflarea adevărului despre plandemia covid-19. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Articole asemănătoare

4 comentarii

 1. Mesaj către toată suflarea: coronavirusul va dispărea dintr-o dată, în curând.

  Mitropolitul Neofit de Morfou (Cipru) este un om duhovnicesc. Acesta a fost sunat de un cunoscut, care i-a zis despre coronavirus că se va sfârși ”în curând și dintr-o dată”. Îl va sfârși Hristos.

  https://sfantulmunteathos.wordpress.com/2021/01/16/audio-mitropolitul-neofit-de-morfu-in-curand-se-va-sfarsi-despre-sfarsitul-apropiat-al-etapei-corona-virus-subtitrare-ro/

  Dar dacă virusul nu există, sensul mesajului ar fi că Hristos va sfârși cu această plandemie mediatică.

  1. Întrebarea se pune: cum? În România ar putea fi un cutremur și gata covrigul!
   Dar în întreaga lume? Revolte masive? Haos? Anarhie? Sau un mare război?

   1. Deoarece a zis că Hristos va sfârși coronavirusul, pare o intervenție directă. Poate virusul va dispărea dintr-o dată (în caz că există). Hristos nu provoacă război, haos, anarhie; cel mult le îngăduie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button