X

Sub pretextul Covid, vor introduce multe boli mortale. Noua tulpină lansată în Anglia este cu 70% mai contagioasă

The origin of SARS-CoV-2 is being seriously questioned” | CNRS News

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

„Mai greu de detectat”

„O mutație a virusului Covid-19 circulă în Marea Britanie.  Se spune că se răspândește mai ușor și mai rapid și că este mai greu de detectat”, a declarat Ministerul Olandez al Sănătății.

Mutaţiile includ schimbări ale proteinei cu ”ţepi” pe care coronavirusul SARS-CoV-2 o foloseşte pentru a infecta celulele umane, a anunţat un grup de cercetători care urmăresc genetica virusului. Nu este clar dacă aceste mutaţii conduc la mai multe infecţii.

”Au loc eforturi pentru a confirma dacă oricare dintre aceste mutaţii contribuie la transmiterea mai mare”, au spus cercetători din cadrul COVID-19 Genomics UK (COG-UK) Consortium, într-un comunicat citat de News.ro.

Noua variantă, pe care cercetătorii britanici au numit-o “VUI – 202012/01”, include o mutaţie în regiunea genomului viral care codifică proteina cu ţepi. În teorie, aceasta ar putea avea ca rezultat răspândirea mai uşoară între oameni a Covid-19.

Premierul britanic Boris Johnson a declarat sâmbătă că datele inițiale arată că virusul care circulă în Londra și sud-estul Angliei este cu până la 70 la sută mai contagios decât tulpina anterioară.

Reclame

NOTĂ OrtodoxINFO

Totul este în mod secret. Se fac internări forțate, nu se permite comunicarea celor “bolnavi” cu familia, nu se fac testări pentru alergie, se dă medicamentație după ureche, considerându-se că toți au Covid. Iar în cazul morții, nu se fac autopsii. Prin urmare, nimeni nu poate afla de ce boală suferă sau din cauza cărei boli a decedat o persoană. Genocidul în masă este în plină desfășurare, pas cu pas, persoanele incomode sunt foarte ușor de eliminat.

Faceți tot posibilul să nu ajungeți în spitale!

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

11 comentarii

  1. Au fost mai multi care au afirmat ca se va da drumul unui virus mult mai feroce.

    “Teoria Conspiratiei” s-a adeverit.

    Acum: ce fac acele autoritati responsabile cu bioterorismul, caci asta avem. ?!?!

    Cumva, cei care raspandesc aceste arme biologice, sunt de neatins. Ne spun pe fata ce urmeaza sa faca, autoritatile nu reactioneaza, iar noi trebuie sa inghitim ca prostii.

  2. Nu mai e un secret pt nimeni, ca terorismul biologic este marca inregistrata a Ocultei Mondiale! Daca statele Lumii ar avea elite si autoritati nevandute, independente si responsabile pt popoarele lor, nu doar ca efectul acestui bioterorism ar fi destul de mic, dar ar lasa si niste urme tocmai bune de investigat, insa cum marea majoritate acestor sunt adevarate Iude, situatia popoarelor va fi crancena! Evident ca, in aceste conditii, oamenii Ocultei vor pulveriza noua tulpina in locuri inchise aglomerate(gari, autogari, aeroporturi, sali mari) sau cu ajutorul dronelor in locuri deschise la fel de aglomerate, sub pretextul dezinfectarii de Coronavirus, fara sa fie cercetati de nimeni, caci doar sunt mana in mana cu autoritatile vandute, conform zicalei: “corb la corb nu-si scoate ochii”! Ideea e ca, singura alternativa ramasa popoarelor, este sa lupte prin toate mijloacele cu aceste elite tradatoare, mai periculoase si mai perfide decat toti dusmanii avuti in Istorie, intr-o lupta pe viata si pe moarte in care vor supravietui cei mai puternici si mai adaptabili!

  3. In urma cu doua saptamani a inceput vaccinarea covrig in Anglia,raspandindu se o tulpina mult mai contagioasa.
    Prin vaccinare cei vaccinati raspandesc.virusul cu care sunt vaccinati pana la 30_40 zile mult mai usor.

  4. Trebuie sa iesim urgent din paradigma germenilor “patogeni” si “contagiosi” daca vrem sa intelegem ceva. Trebuie neaparat abordat in paradigma otravirilor cu substante chimice toxice. Chimicalele toxice raspandite in masa dau aspectul de contagiune si tot ele dau ceea ce ei numesc virusuri. Ne tin atentia deturnata de pe cauza pe efect, au mutat vina pe efect pentru a masca adevaratul vinovat care este cauza, cauza fiind otravirea cu substante chimice toxice, cum spuneam.
    Omenirea este dresata de 100 de ani incoace ca germenii, microbii, sunt dusmanii. Ei bine, otravirea este dusmanul.
    Deci nu e ceva viu, biologic, ci ceva ne-viu, non-biologig, ceva chimic artificial.

  5. CHEMARE LA ACTIUNE – PLANGERE PREALABILA IMPOTRIVA STRATEGIEI NATIONALE DE VACCINARE ANTI COVID 19 Autoritățile continuă agenda de implementare a vaccinării împotriva Covid 19, indiferent de argumentele științifice referitoare la testarea insuficientă a vaccinurilor candidate, aduse până acum. Strategia națională de vaccinare, publicată în data de 3 decembrie 2020 în Monitorul Oficial, ca anexa a Hotărârii de Guvern 1031/2020  a fost adoptată fără organizarea unei dezbateri publice prealabile. http://legislatie.just.ro/Public/DetaliiDocument/234094 
    http://legislatie.just.ro/Public/DetaliiDocumentAfis/234624

     Conform strategiei,  vaccinarea populației se va desfășura in 3 etape, începând cu personalul sanitar, după care urmează si celelalte categorii profesionale si sociale, chiar dacă cu titlu de vaccinare benevolă. 
    Neregulile din strategie pot fi corectate sau eliminate prin actiune in contencios administrativ. Pentru aceasta, este necesar sa depunem o plangere prealabila cat mai repede.Acest demers va avea un efect cu atât mai mare, cu cât vor fi mai multe asociații care susțin și semnează plângerea prealabilă. Ulterior, cand se va începe procesul propriu-zis în instanță, se pot alătura și persoane fizice.În consecință, rugăm asociațiile să susțină acest demers! Vă rugăm sa anuntati intenția de sustinere până cel tarziu miercuri, 23 decembrie 2020, prin răspuns pe email la [email protected]. Va rugam sa anuntati și alte asociații pe care le cunoașteți, preferabil din domeniile sanatate, pro-viață, drepturile omului, juridice, etc. Vă încurajăm să distribuiți acest email.
    Ce implică susținerea plângerii prealabile?Este necesar ca asociațiile care doresc să susțină demersul, să semneze plângerea prealabilă. Sustinerea plangerii prealabile nu va implica obligații financiare, pentru că asociația „Medici pentru consimțământ informat” își asumă, o data cu inițiativa, și plata cheltuielilor. Contribuțiile benevole din partea asociatiilor sau persoanelor fizice sunt binevenite și vor fi apreciate.

  6. Stiu dintr-o sursa sigura, unei femei internate cu covid i s-a spus in vis sa nu ia medicamentele seara, asa a facut. Dimineata ceilalti doi pacienti din salon erau morti. Dimineata au venit cu 3 saci pt cadavre. Asistenta a facut niste ochi foarte mari cand a vazut-o in viata… No comment. Daca vreti credeti, daca nu nu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button