X

Guvernul britanic instituie prin lege Poliția gândirii. Postările împotriva vaccinului anti-COVID vor fi șterse

It's psychologically easier': how anti-vaxxers capitalised on coronavirus fears to spread misinformation | Vaccines and immunisation | The Guardian

  • Guvernul Marii Britanii pregătește un nou proiect de lege prin care să cenzureze rețelele sociale
  • Postările împotriva vaccinului anti-COVID-19 vor fi șterse
  • Tot prin lege, vor fi interzise și postările care promovează abuzuri sau terorism
Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

La scurt timp după ce a început campania anti-vaccinare, Marea Britanie vrea să se asigure că vaccinul nu va fi refuzat. De aceea, Guvernul pregătește un nou proiect de lege care să reglementeze conținutul de pe internet.

Noul proiect de lege prevede că aceste postări să fie eliminate de către platformele social media. În plus, rețelele de socializare care nu se supun noilor reguli pot primi sancțiuni civile de milioane de lire sterline. Există chiar riscul ca acestea să fie interzise pe teritoriul Marii Britanii, dar nu vor fi judecate penal.

Acest proiect de lege poate interzice și videoclipurile care implică automutilarea sau agresiunea cibernetică. Tot prin lege, vor fi interzise și postările care promovează abuzuri sau terorism. Platformele vor fi obligate să sesizeze autoritățile.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

19 comentarii

  1. OMS-ul va trece peste orice și oricine văzând ca îi are la mâna pe toți conducători țărilor și partidele lor, urmăriți traseul banilor și veți găsi cine ne va ruina!!!

  2. Plandemia va disparea curand urmand a fi inlocuita cu “terorismul” si cu acea societate si justitie care te vor acuza din orice de”terorism”.
    In acea societate “terorismul”va insemna patriotismul,nationalismul,dorinta de a ti pastra credinta intacta si in cele din urma crestinismul trait conform principiilor evanghelice,sau dupa propria constiinta.Acestea vor fi grave abateri si vor fi considerate grave atingeri oranduirii sociale.In acele conditii militia ,in numele combaterii “terorismului”va avea unda verde sa faca orice si dupa bunul plac cu cetateanul vizat de”terorism”,parerile personale sau apologia cetatenilor fiind nule prin lege.Aici se vrea sa se ajunga.

    1. Va rog URGENT pe careva, mergeti pe mantuireaorg.blogspot.com si spuneti-mi daca imi functioneaza site-ul, incercati sa cititi cateva articole, etc.
      Am eu o banuire ca ceva nu e in regula, dar va rog, uitati-va sa vedeti, am 2 telefoane, pe niciunul nu merge. Am 3 conturi Google, niciunul din ele nu functioneaza, nici youtube-ul, nici Google Play, nimic. Vreau sa vad daca e ceva in neregula cu reteaua mea(desi alte site-uri merg, ex: ortodoxinfo) sau e altceva.
      Va rog deci, astept raspuns

    1. Cred ca va trebui sa comunicam intre localitati prin biletele,ca in Rusia dar atentie la turnatori.Va trebui sa se renunte complet la tehnologie pt supravietuire.2-3 crestini vor merge cu biletele pt corespondenta intre localitati si asa se vor tine la curent unii pe altii.Fara sa vrei te faci crestin de trebuie sa fie toti uniti.

  3. Am și eu o întrebare: de ce în România rata de infectare se calculează la 1000 de locuitori iar în celelalte state la 100000 de locuitori

      1. Raspuns: pt ca ai nostri de sus , sint cei mai slugarnici…si trebuie sa dea bine in fata stapanilor, si pt ca trebuie sa le iasa cifrele cerute de stăpânii lor! Si pt ca ei ies ca paduchele in frunte prin exces de zel prostesc , si exemplele pot continua!!!

  4. Tom Woods despre secta religioasă „covid”: „Aceste lucruri la care ni se cere să renunțăm, afecțiunea, prietenia de la mai puțin de 2 metri distanță… întruniri de familie, întîlniri… sînt însăși viața” (video)
    https://mariusmioc.wordpress.com/2020/12/14/tom-woods-despre-secta-religioasa-covid-aceste-lucruri-la-care-ni-se-cere-sa-renuntam-afectiunea-prietenia-de-la-mai-putin-de-2-metri-distanta-intruniri-de-familie-in/

  5. A picat youtube,gooogle classrom,ieri a picat netul,curentul…
    Acum.e general.cu youtube si google classrom….ce va urma..

    1. Teste pentru Black-out general cand vor declansa urmatoarele diversiuni. Urmeaza si dezastrul produs de “vaccinurile” Covid..

      1. Multumesc mult :)
        De vineri nu mergea internetul. Am sunat aseara la Orange, s-a rezolvat.
        Acum a cazut tot Google. Ma temeam sa nu-mi fi sters Google conturile, sau sa imi fi blocat site-ul careva destept…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button