X

Prima țară din lume ce analizează trecerea în totalitate la moneda digitală

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Țara cu cel mai redus grad de utilizare a banilor cash va analiza fezabilitatea tranzitiei la o moneda digitala, ceea ce reprezinta un nou pas pentru Suedia spre semnul fiarei, pecetea lui antihrist.

Ministrul pentru Piete Financiare, Per Bolund, a anuntat ca un proces de evaluare a fost lansat vineri si este asteptat sa se incheie in luna noiembrie 2022. Evaluarea va fi condusa de Anna Kinberg Batra, un fost presedinte al Comisiei de finante din Parlamentul Suediei.

Aceasta este una dintre primele tari din lume care analizeaza posibilitatea introducerii unei monede digitale. Banca Centrala a Suediei deruleaza deja un proiect pilot in parteneriat cu firma Accenture Plc ce vizeaza introducerea unei coroane electronice care sa aiba la baza aceeasi tehnologie blockchain cu cea utilizata de alte monede digitale, precum Bitcoin.

Guvernatorul Bancii Centrale a Suediei (Riksbank), Stefan Ingves, a subliniat in luna octombrie ca orice decizie cu privire la emiterea unei coroane electronice trebuie sa fie adoptata la nivel politic. Din punctul de vedere al Guvernului, „este crucial ca piata platilor digitale sa functioneze sigur si sa fie disponibila pentru toata lumea”, a spus vineri Per Bolund.

„In functie de modul in care o moneda digitala va fi conceputa si de tehnologiile ce vor fi utilizate, aceasta poate avea consecinte uriase pentru intregul sistem financiar”, a adaugat oficialul suedez.

Riksbank estima in luna octombrie ca gradul de utilizare a numerarului in Elvetia a scazut la cel mai redus nivel din istorie, pe masura ce pandemia a accelerat tranzitia dinspre bancnote si monede spre platile cu cardul. Mai putin de 10% din totalul platilor din Suedia sunt facute cu numerar, arata datele Bancii Centrale. Inca din 2018 Banca Reglementelor Internationale estima ca Suedia este societatea cu cel mai redus grad de utilizare a numerarului din lume, in functie de utilizarea acestuia ca procent din Produsul Intern Brut.

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

6 comentarii

  1. In Suedistanul ala se fac toate experimentele malefice asupra populatiei albe, care neavand mai deloc constiinta crestina, nu are capacitatea de solidaritate si de reactie, fiind dusa dupa vointa Papusarilor, ca si mielul la taiere!

    1. Ai dreptate Suedia este o tara marxisto – progresisto plina de homalãi ,lesbiene islamişti , pedofili etc .Suedezii nu au fost niciodatâ si nu vor fi Crestini Ortodocsi .Aia sunt spalati pe creier 100%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button