X

Partidul AUR trebuie să NU facă politică, trebuie să fie ALTERNATIVA la politică! Eventualele greșeli ale acestui partid vor fi mult mai nocive pentru Ortodoxie și România, decât ale oricărui alt partid, și vor fi taxate drastic de poporul român

Vrem să clarificăm poziția noastră în ce privește raportarea față de Partidul AUR. O facem pentru cititorii noștri, pentru a nu fi nevoiți să răspundem la fiecare în parte la aceleași întrebări.

Dintru început, am evitat să facem propagandă partidului AUR în campania electorală, mai ales pentru că și pentru noi este o alianță cu multe necunoscute/ mulți necunoscuți. Am aflat mai multe despre programul lor politic după ce s-a produs mare surpriză, așa cum toți au numit trecerea pragului electoral și intrarea în Parlamentul României al Alianței pentru Unirea Românilor.

În ziua alegerilor a trebuit să atenționăm asupra unor articole denigratoare, scrise în stilul său mizerabil, de Victor Roncea, un infiltrat în Ortodoxia românească și în orice grupare naționalistă, având mereu misiunea de a o deturna și de a o dezbina. Mărturie stau faptele lui de până acum, ce pot fi verificate de oricine. Dacă însuși Mare Duhovnic al Neamului Românesc, Părintele Justin Pârvu l-a numit trădător și s-a dezis de el, atunci este suficient pentru oricine încât să nu-i mai dea importanță. Atenție însă căci va încerca să se infiltreze chiar în partidul AUR și să-l rupă în mai multe bucăți.

Acest avertisment nu a fost propagandă pentru AUR, ci am încercat să minimizăm numărul celor care ar fi căzut în același păcat al defăimării, lovind poate într-un grup de oameni ce s-au adunat în numele lui Dumnezeu pentru binele nostru al tuturor. Asta nu înseamnă că i-am girat pe toți membrii din AUR, ci am luat apărarea celor cu adevărat de încredere, care erau la rândul lor investiți de duhovnici, preoți și oameni cu frică de Dumnezeu. Că au și oameni dubioși, masoni, securiști și alte lichele se vor convinge singuri și cu siguranță se vor debara de ei.

Următorul pas, a doua zi după alegeri, am ținut să arătăm ipocrizia, deși e mult spus, unor frați de-ai noștri, care în alte ocazii erau pe baricade lângă ierarhi, iar acum nu le-au mai urmat exemplul și au boicotat zgomotos alegerile. De exemplu, a fost cam greu să înțelegem atitudinea aceasta duplicitară a unor credincioși foarte apropiați de IPS Teodosie, care a îndemnat să se meargă la vot și chiar mai mult, a lăsat să se înțeleagă că votul trebuie să se îndrepte către AUR (video, min. 3.05).

Nu am judecat pe nimeni care a boicotat votul sau a nu a votat cu AUR, nimic din toate acestea. Este dreptul fiecăruia de a vota sau nu, de a vota un anume partid sau altul. Am taxat doar înverșunarea unor de a impune propria lor orientare, de a lovi contra unor oameni care sunt dintre noi, la început de drum și care sperăm să facă lucruri bune.

Citind programul politic al AUR, am zis că doar bunul Dumnezeu ar putea să ne ajute ca un astfel de partid să blocheze vaccinarea obligatorie, oficializarea căsătoriilor gay, prădarea în continuare a resurselor țării, jaful din păduri s.a.m.d., fărădelegi cu care și noi luptăm, cu ajutorul condeiului să le oprim. Asta e ce putem cere și putem sprijini de la noul partid intrat în Parlament, spre ciuda tuturor neo-marxiștilor și ciumaților din politica dâmbovițeană, de care ni s-a acrit la toți.

Foarte important și punct cheie pentru OrtodoxINFO este evlavia membrilor AUR pentru Sfinților Închisorilor, poate printre cei mai mari sfinți dați de neamul nostru, care cu siguranță ne vor ajuta să biruim (Ne vom întoarce într-o zi,/ Ne vom întoarce neapărat./ Vor fi apusuri aurii, Cum au mai fost când am plecat!)

Nu vom avea pretenția ca membrii AUR să fie sfinți, să se apuce să citească Psaltirea prin Parlament (deși câte-un psalm ar ajuta FOARTE mult), însă răspunderea lor este MAI MARE decât a oricărui partid. Căci partidul AUR trebuie să NU facă politică, trebuie să fie ALTERNATIVA la politică! Eventualele greșeli ale acestui partid vor fi mult mai nocive pentru Ortodoxie și România, decât ale oricărui alt partid, și vor fi taxate drastic de poporul român.

În membrii AUR și-au pus nădejdea toți oropsiții acestui neam, nevoiți să plece din țară pentru o bucată de pâine, toți familiștii convinși ce nu vor pângărirea sfintei taine a cununiei și nici pervertirea copiilor lor cu teorii străine de învățătura lui Dumnezeu, mulți slujitori ai Domnului din altare și obști monahale, chiar și o parte din intelectualii cu minte întreagă din țară. Iar rândurile lor s-ar putea mări și legăturile dintre noi s-ar putea strânge în fața tăvălugului ce ne duce de ceva vreme spre prăpastie. Depinde de noi toți, ca AUR-ul să fie cât mai curat, iar zgura să cadă de la sine.

Doamne, ajută spre Unirea tuturor românilor din țară și dinafara țării în numele lui Hristos! Amin!

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul nu dorește aflarea adevărului despre plandemia covid-19. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!
Categorii
Neamul românesc
cuvinte cheie

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

25 comentarii

 1. „am încercat să minimizăm numărul celor care ar fi căzut în același păcat al defăimării, lovind poate într-un grup de oameni ce s-au adunat în numele lui Dumnezeu pentru binele nostru al tuturor”
  Cand e vorba de membrii unui partid politic, sa nu cumva sa defaimati, e pacat MARE. Dar cand e vorba de Ierarhi, defaimati fratilor… nu e pacat deloc.
  Oameni buni, carui duh urmati? Voi va auziti ce ziceti?

  1. Confunzi lucrurile. A critica si a ne lepada de derapajele ecumeniste ale ierarhilor nu inseamna defaimare. Defaimaimarea o fac ei, ierarhii, față de Sfinții Părinți, cand nu respecta Sfintele Canoane!

  2. @ Sky
   ,,Este timpul milei, este timpul iertării, este timpul pocăinței”, poate fi timpul schimbării în bine, timpul unității de neam și de credinta. Fiecare avem datoria și responsabilitatea (după puterea si priceperea) de a lucra in acest timp pentru izbăvirea neamului românesc de vrăjmașii lui Hristos, dar toate trebuie făcute urmând calea de mijloc, asa cum ne-au învățat Sf. Părinți si Sf. Scriptura, nici de-a stânga cu ecumeniști si cei care vor să îngroape ortodoxia, nici de-a dreapta, judecandu-i si condamnându-i înainte de vremea si de judecata Lui Hristos. Critica este foarte buna atunci când este urmată după cuvântul Sf. Apostol Pavel: ,,Fraţilor, chiar de va cădea un om în vreo greşeală, voi cei duhovniceşti îndreptaţi-l, pe unul ca acesta cu duhul blândeţii, luând seama la tine însuţi, ca să nu cazi şi tu în ispită”. (Gal.6/ 1)
   ,,Vă rugăm însă, fraţilor, dojeniţi pe cei fără de rânduială, îmbărbătaţi pe cei slabi la suflet, sprijiniţi pe cei neputincioşi, fiţi îndelung-răbdători faţă de toţi. Luaţi seama să nu răsplătească cineva cuiva răul cu rău, ci totdeauna să urmaţi cele bune unul faţă de altul şi faţă de toţi. Bucuraţi-vă pururea.
   Rugaţi-vă neîncetat.
   Daţi mulţumire pentru toate, căci aceasta este voia lui Dumnezeu, întru Hristos Iisus, pentru voi”( I Tes. 5/ 14-18). După cum vedem, Sf. Apostol Pavel nu interzice critica si dojana, numai că trebuie făcută cu discernamant si cu chibzuială, să fie constructiva si sa aducă roade avand grija sa nu cazi în ispită (să fii calcator de lege), prisosind peste toate, indelunga rabdare. Cu pace si cu bucurie. Doamne ajuta.

  1. Sorin Roșca Stanescu este un jurnalist demn de crezare?

   ,,Pentru început, într-o măsură mai mare decât în cazul PP-DD, în partidul numit AUR sunt identificați un număr alarmant de mare de rezerviști ai unor servicii secrete. Dar nu sunt mai numeroși decât au fost în partidul lui Dan Diaconescu. Atâta doar că opinia publică e mai atentă. Și, la fel, numărul de infractori identificați în AUR este alarmant de crescut. E tot o aparență. Am convingerea că, atunci când un partid se formează în mare viteză și crește spectaculos dintr-o necesitate obiectivă, la fel cum s-a întâmplat în 1990 cu FSN, se infiltreză, urmărindu-și diferite obiective personale, și un număr mai mare de persoane neavenite. Pe care alte partide au avut timpul necesar să le filtreze și să le ejecteze. Din acest punct de vedere, ponderea nu părea fi cu adevărat alarmantă în formațiunea condusă de George Simion. În fine, acum avem certitudinea că absolut toate partidele au fost de-a lungul timpului infiltrate cu lucrători activi ai serviciilor secrete. Începând chiar cu PNȚCD. De ce nu s-ar întâmpla acelasi lucru si acum?
   Nu am încredere în ce scrie acest jurnalist, si apoi, se contrazice în scrierile lui. Pe de o parte zice că sunt infiltrați agenți secreti (rezerviști), infractori, si mai spun unii ca si masoni, ca mai în toate partidele de după revoluție încoace, iar pe de alte parte zice, ,,de ce nu s-ar întâmpla acelasi lucru si acum?”, cu partidul AUR. Un articol care nu trebuie luat în considerare, singurul lucru bun pe care îl spune si de care ne atenționează este, ca să pot infiltra si serviciile secrete și infractori si masoni, s.a.m.d., de aceea trebuie avut mare grija la construcția și dezvoltarea acestui partid. Doamne ajuta.

  2. @ Traian

   Am citit articolul.

   Eu astept ca AUR sa fie un partid Eurosceptic, Anti NATO si altele…

   Nu exista asa ceva in esicherul politic Romanesc.

   1. Pai aici cred ca este legat de pozitia AUR fata de masonerie, stiut fiind faptul ca UE si NATO sunt institutii masonice…

 2. Florile dalbe

  „Scoală gazdă din pătuţ
  Florile dalbe,
  Că venim c-un [email protected]ț
  Florile, florile dalbe.

  Fruntea daca ti-i feri
  Florile dalbe,
  Pe dreapta ti l-om sili
  Florile, florile dalbe.

  Si dacă ni-i refuza,
  Florile dalbe
  Nu-i vinde, nu-i cumpăra
  Florile, florile dalbe

  L-o sfădit mama pe tata
  Florile dalbe
  Că el n-ar hi vrut peceata
  Florile, florile dalbe

  Pruncuții cum i-om hrăni
  Florile dalbe
  Însămnu’ de n-om primi?
  Florile, florile dalbe

  Cuvântul L-om pune-n gură
  Florile dalbe
  Sări tata-n bătătură
  Florile, florile dalbe

  Semn de fiară-n astă casă,
  Florile dalbe
  N-om primi pân’ avem Viață
  Florile, florile dalbe
  Florile, florile dalbe

  1. Citind programul politic al AUR, am zis că doar bunul Dumnezeu ar putea să ne ajute ca un astfel de partid să blocheze vaccinarea obligatorie, oficializarea căsătoriilor gay, prădarea în continuare a resurselor țării, jaful din păduri s.a.m.d., fărădelegi cu care și noi luptăm, cu ajutorul condeiului să le oprim. Asta e ce putem cere și putem sprijini de la noul partid intrat în Parlament, spre ciuda tuturor neo-marxiștilor și ciumaților din politica dâmbovițeană, de care ni s-a acrit la toți.

   Foarte important și punct cheie pentru OrtodoxINFO este evlavia membrilor AUR pentru Sfinților Închisorilor, poate printre cei mai mari sfinți dați de neamul nostru, care cu siguranță ne vor ajuta să biruim (Ne vom întoarce într-o zi,/ Ne vom întoarce neapărat./ Vor fi apusuri aurii, Cum au mai fost când am plecat!)

   Nu vom avea pretenția ca membrii AUR să fie sfinți, să se apuce să citească Psaltirea prin Parlament

   ASA sa FIE !

   1. Maria,
    Sunt cateva directii foarte importante de urmarit in evolutia acestui partid politic nou aparut in Parlamentul Romaniei:
    1) Pozitia fata de actele cu cipuri (biometrice)
    2) Pozitia fata de vaccinarea obligatorie a populatiei legata de criza Covid 19, dar nu numai
    3) Pozitia fata de purtarea obligatorie a mastilor
    4) Pozitia fata de toate celelalte restrictii instituite de guvernul Orban in acelasi context Coronavirus
    5) Pozitia fata de BOR si de Sfintii Inchisorilor (asa cum bine ai punctat)
    6) Toate celelate pozitii pe care le-ai enumerat si tu mai sus (instrainarea resurselor tarii, defrisarea padurilor, casatoriile intre persoane de acelasi sex)
    7) Foarte important, pozitia AUR fata de masonerie
    8) Pozitia fata de comunitatea romaneasca aflata in judetele Harghita, Mures si Covasna
    9) Pozitia fata de Republica Moldova
    10) Pozitia AUR fata de unii membrii ai sai care au un trecut dubios, dovedit.
    11) Pozitia AUR fata de „Servicii”
    In functie de abordarea acestor probleme, vom sti probabil nu peste multa
    11vreme cam in ce ape se scalda AUR. Poate ca AUR va aduce un suflu nou pe scena politica a tarii. Sa-i vedem lucrand pe membrii si parlamentarii AUR si pe urma sa mai vorbim despre ei.

    1. CORECT!!! SPER, DACĂ BUNUL DUMNEZEU NE AJUTA SĂ MAI PRINDEM ALTE ALEGERI ÎN VIAȚĂ, SĂ MERGEM CU HOTĂRÂRE, FĂRĂ NICIUN PIC DE REȚINERE SĂ LE ACORDA VOTUL PENTRU UN NOU MANDAT!!! Nu am mers la vot, pentru prima data, pt ca nu m-am simțit reprezentata, dar voi susține formațiunea AUR(sper și eu sa NU FACĂ POLITICA), CI SĂ FIE REPREZENTANTUL NOSTRU, AL CELOR CE AȘTEPTĂM CEVA DE LA NOUA FORMAȚIUNE CE A ÎNTRAT ÎN PARLAMENT!! DOAMNE AJUTA!!!

     1. ,, Sper ca AUR , sa nu faca politca ” . Ce inseamna sa faci politica ?
      Cine face politica ?
      Politica o fac cei (asa zisi) alesi – clasa politica : Presedinte , parlament . Ce politica fac ei ? fac legi ( unele faradelegi ) care apoi sunt puse pe spinarea noastra al poporului , si pe care suntem obligati sa le respectam – vrem nu vrem.
      Si atunci de ce sa faca legi , niste nelegiuiti , si nu niste oameni normali , care au gandire crestina si buni romani ? De aceia ii trimitem in parlament ca sa faca politica . Daca nu fac politica , ce sa caute in parlament ???

 3. Foarte importantă această clarificare, căci se și apucaseră unii să dea cu pietre.
  Vorba cuiva, chiar de-ar fi făcut Hristos un partid, acriviștii noștri l-ar fi atenționat: „Doamne, biserica nu face politică”.
  Să le acordăm prezumția de nevinovăție celor de la AUR. Cum calcă pe bec, cum îi tragem de mânecă pe cale. Dar cu dragoste, blândețe și bună-cuviință.

 4. Să nu ne repezim a-i adopta necondiţionat pe cei de la AUR, doar pentru că ne-au salvat, la aceste alegeri, de totalitarismul galben. AUR este, deocamdată, o enigmă. Să-i analizăm pe membri săi cu spirit critic, cu suspiciuni detectiviste şi cu principii de care să nu ne fie ruşine mai târziu.
  Vedeţi pentru ce s-au bătut tinerii frumoşi şi liberi pentru Roşia Montană?

  Pentru că “ţara noastră AUR poartă”!

  De-ar fi ştiut, ei, atunci, ce fel de aur…

 5. „Dupa fapte ii veti cunoaste” , ne spune Hristos.
  Asadar, sa-i lasam sa lucreze si lucrul lor ii va arata la fata.
  Au multe de lucrat: Hristos, vaccinuri, Scoala si Familia crestina, Tara si Tronul, jaful resurselor si sclavia romanilor, tradarea clasei politice si necredinta poporului, Biserica Ortodoxa si Sfintii necanonizati, Masoneria si satanismul de stat, Uniunea, America si Națo, influenta jidoveasca in Tara, Rescrierea Istoriei neamului si valorile crestine, desfraul generalizat si avorturile, etc etc etc etc etc etc etc ……….
  Nu vad nici o mana omenesca capabila sa indrepte toate astea, iar Dumnezeu pare ca ne-a abandonat in ticalosia noastra….

  1. Acest partid sau alianță ce o fi este precum ,,dansul cu lupii,,
   Lupul nu te înțelege pina nu i vorbești pe limba lui , însă omul este om iar fiara este fiara .
   Pomul bun după toade se cunoaște .
   Cat despre ..avion,, detaliile nu și au rostul , fiecare înțelege ce vrea
   Unul este HRISTOS DUMNEZEU IN TREIMEA SFANTA
   …faca se voia Ta DOAMNE și in numele Tau
   Amin.

   1. Când am citit… parcă era pe înțelesul meu..
    Și chiar vă dau dreptate în cele afirmate…
    Judecătorul poate este mai atent in aceste vremuri de restriște, poate este mai tolerant la câte păcate facem…unele chiar cu gândul..
    Dar trebuie să avem grijă.
    Nu suntem roboți sau robiți, noi trebuie doar sa ne bucurăm de mintea noastră și de liberul arbitru.. Un aspect care se regăsește doar în creștinismul ortodox
    Totuși lupul ascultă și el de cineva… nu e chiar singur de capul lui..

 6. AUR trebuie sa se tina bine, PSD-ul a inceput deja sa-i faca cu ochiul.
  Propunerea PSD de prim ministru este ቴዎድሮስ አድሓኖም ገብረኢየሱስ adica cruci intoarse, semne obscene si blasfemii. Dati pe google si o sa va lamuriti pe cine propune acest partid de curve de centura care mai are si nesimtirea fudula sa se auto-proclame „castigatorul alegerilor” si „vointa romanilor”.
  Ti se intoarce stomacul pe dos..

  1. Mare dreptate aveți!
   Îmi pare rău că și într-o familie ești etichetat drept nebun.
   Până și copiii trebuie să poarte eticheta pe tricou (dacă nu reușesc să o tai)…
   Chiar nu găseau băieții ăștia deștepți alt cod de bare?
   Sau deja nimeni nu se mai sesizează de pecetea pe care o purtăm?

 7. Partidul AUR pare sa fie un reper politic crestin-conservator pentru ortodoxul roman.
  IMI PARE RAU CA NU AM STIUT DE CUM TREBUIE DESPRE EL, SI MAI ALES CA NU AM CREZUT CA ARE SANSE DE A INTRA IN PARLAMENT !

  Realist vorbind, sa speram ca vor avea realizari punctuale pentru ca
  „Lucrurile se indreapta in ritm alert spre o noua tragedie !” Aspazia Otet, 15 iul 2014 – rev Atitudini, 67/2020

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.