X

Efecte adverse GRAVE ale vaccinului Covid produs de Pfizer. Patru pacienți au dezvoltat paralizie facială, iar două cadre medicale din Anglia au intrat în șoc anafilactic

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Patru voluntari vaccinați cu produsul Pfizer / BioNTech au dezvoltat o formă de paralizie facială – paralizia lui Bell.  Agenția Americană a Medicamentului (FDA) a dezvăluit într-un comunicat efectele secundare grave, conform Daily Mail.

În cazul unuia dintre pacienți, reacția a survenit la trei zile de la vaccinare și a dispărut după alte zece. În celelalte cazuri, efectele adverse au apărut după 9, 37, respectiv 48 de zile după vaccinarea împotriva SARS-Cov-2. Fiecare s-a recuperat după 10 – 21 de zile.

Paralizia lui Bell apare brusc și arată alarmant, ca un accident vascular cerebral. Majoritatea bolnavilor observă că o parte a feței lor începe să cadă, iar mușchii devin slabi. În cazuri rare, ambele părți ale feței pot deveni temporar paralizate.

Două cadre medicale din Anglia au intrat în șoc anafilactic după administratrea vaccinului anti-Covid.

Autoritatea de reglementare a medicamentelor din Marea Britanie emite un avertisment după ce doi membri ai personalului NHS au suferit reacții alergice la vaccinul Pfizer.

NHS Anglia a declarat că toate instituţiile implicate în programul de vaccinare au fost informate. Dr. June Raine, director executiv al MHRA, a declarat că organismul de reglementare examinează cazurile.

Cei doi membri ai personalului NHS, s-au recuperat după ce au primit tratamentul adecvat. Într-un e-mail al NHS trimis marți seara directorilor medicali și văzut de The Independent, autoritățile au scris că „se caută informații suplimentare și vor emite sfaturi suplimentare în urma anchetei”.

Rămâne neclar la ce element al vaccinului au fost alergici cei doi membri ai personalului, în timp ce The Independent informează că oficialii nu știau că aceasta ar fi o problemă.

În acelaşi timp, a fost emisă avertizarea că vaccinarea trebuie efectuată numai în unități în care sunt disponibile măsuri de resuscitare.”

*Menţionăm că anafilaxia poate fi fatală, dacă nu este tratată imediat.

Citiți și: CNN: „Nu vă alarmați” dacă oamenii încep să moară după ce au luat vaccinul, înseamnă că le-a venit timpul.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

20 comentarii

  1. Pandemia planificată: conspirația covid

    https://brighteon.com/9ae5698d-1179-462f-8100-e8d4872b87fe

    Situația din SUA (sau din toată lumea ?) Producătorii de vaccinuri au imunitate
    45:44
    (Mary Holland, vice-președinte și consilier general la Children’s Health Defense)
    ”Un lucru pe care oamenii trebuie să-l știe despre vaccinurile covid este că ele, astăzi, intră sub incidența legii Prep Act, care a fost adoptată după 11 septembrie și după o panică legată de antrax. Iar această lege îi exonerează complet pe producători. Este practic imposibil să obții vreo daună materială în caz că te îmbolnăvești. Deci, oamenii trebuie să înțeleagă că dacă acceptă vaccinurile covid, sunt pe cont propriu. Dacă te îmbolnăvești pe toată viața, dacă îți pierzi serviciul, dacă vei cheltui foarte mult pe spitalizare … vă doresc succes”

  2. N-am priceput ce fel de “recuperare” ar fi posibila dupa asemenea atrocitati. Sistemul nervos va ramane permanent cu sechele – Am inetles ca dupa astfel de pareze , pe zona afectata DISPARE simtul tactil si ramai permanent cu o senzatie de disconfort, iar paralizia poate reveni – Probabil vor fi fortati sa traiasca cu medicamente toata viata . Vad ca efectele apar si la 48 de zile dupa inoculare , deci tot mai greu de clamat asocierea cu vaccinul… Dar care vor fi efectele pe termen lung ?

  3. Corectie:
    N-am priceput ce fel de „recuperare” ar fi posibila dupa asemenea atrocitati. Sistemul nervos va ramane permanent cu sechele – Am inteles ca dupa astfel de pareze , pe zona afectata DISPARE simtul tactil si ramai permanent cu o senzatie de disconfort, iar paralizia poate reveni – Probabil vor fi fortati sa traiasca cu medicamente toata viata . Vad ca efectele apar si la 48 de zile dupa inoculare , deci tot mai greu de clamat asocierea cu vaccinul in fata unui sistem care vrea sa-ti inchida gura… Dar care vor fi efectele pe termen lung ?

  4. Dupa asemenea accidente se pare ca ar fi cazul ca acest vaccin sa fie retras. Nu ar fi primul din istorie.
    Ramane de vazut insa ce din vaccin a creat aceasta problema. Daca exact antigenul a creat-o, atunci faptul ca este anti-covid este cauza si nu se poate crea un asemenea vaccin. Dar asta inseamna ca daca cei accidentati s-ar fi imbolnavit, ar fi patit acelasi lucru de la boala. Pe de alta parte daca decizi sa te vaccinezi, te expui 100% in timp ce daca decizi sa nu te vaccinezi, te expui, la boala, cu o probabilitate mult mai scazuta
    Daca e sa cantarim avantajele si dezavantajele vaccinarii, ne lovim de doua probleme:
    1. Necunoasterea probabilitatilor avand drept cauza timpul scurt si diverse interese de ambele parti
    2. Problema etica: ai voie sa-i faci pe unii eroi fara voie in numele unui avantaj al societatii?
    Cine poate da, cu calm, rational, un raspuns? Cred ca nu exista un raspuns obiectiv. Exista vreun precedent biblic, istoric? Nu cunosc

    1. LMS,
      Nu e asa…daca il faci cu buna stiinta…esti vinovat.

      .”Iisus le-a zis: Dacă aţi fi orbi n-aţi avea păcat. Dar acum ziceţi: Noi vedem. De aceea păcatul rămâne asupra voastră.”

      Este acelasi lucru si cu vaccinul….sti ca nu este bun (il vezi)…dar tu tot il faci.
      Pe Dumnezeu nu il pacalesti

    2. @LMS, esti intr-o ratacire ce conduce DIRECT la iad, si ii induci si pe altii in eroare cu hulele si mizeriile pe care le spui.
      Ti-am spus nu doar eu, ci si altii de pe acest site, ca odata ce accepti acest vaccin 666 nu mai poti avea mantuire sau iertare, fiindca e lepadare benevola de Hristos.
      Scoti ochii oamenilor prin faptul ca pomenesti Sf. Scriptura, pe care o rastalmacesti mai ceva ca fariseii, ciupind din ea doar ce-ti convine.
      Ce rol ai pe acest site, si cine te indruma la astfel de afirmatii, in afara de diavol, care iti baga in minte hulele astea? Daca tot cunosti atat de bine Scriptura, cum ti-a scapat partea in care Dumnezeu spune CLAR ca 666 e lepadare si ca NU VA FI IERTAT, ignori si Sfintii care spun asta. Ii fi mai presus de Dumnezeu bag-de-seama, de inveti ceva contrar Adevarului dovedit si spus de El Insusi. Probabil stii tu mai bine ca Dumnezeu !!!

      Crezi ca Dumnezeu e prunc de 2 ani, sa-L ispitesti pe El, c te vaccinezi, iar apoi sa te Spovedesti/Impartasesti? Nu iti este rusine?!
      Spune Biblia:.”sa nu ispitesti pe Domnul Dumnezeul tau!”.
      Iar despre vindecarile pe care le face Hristos: de ce sa te vindece de boala ta, pe care ti-ai creat-o de BUNAVOIE, ARUNCANDU-TE IN GHEARELE DIAVOLULUI?!

      Ai merita sa fi blocat pe acest site, sa nu mai poti induce oamenii in eroare! Dar, ce-mi bat eu capul cu tine… la ecumenistii tai totul e permis. Asculta-i, sa vedem cum te vor mantui. Noi ascultam de Dumnezeu, nu de ERETICI, de masoni, de rataciti si de marionetele(asa ca tine) lor.

    3. @LMS
      Pai DE CE sa existe cineva care sa nu se poata feri ? Pe logica asta merg si corporatiile sataniste aeriene care cer pasapoarte Covid cu dovezi de testare sau vaccinare.

    4. Fostul agent (ofițer) FEMA Celeste Solum, în interviul cu David Icke, ne înseamnă să nu purtăm mască și să nu acceptăm testul covid, nici vaccinul. Zice că testul covid te etichetează magnetic cu cod de bare, iar testul și vaccinul au rolul de a-i extermina pe oameni. Până în 2025 zice că se plănuiește să dispară oamenii naturali (împreună cu plantele naturale și cu animalele naturale) și tot ce va fi pe pământ după 2025 să fie numai organisme modificate genetic sau artificiale. Vaccinul conține nanoroboți dați cu scopul de a elimina pe oameni. Există vreo 33 de tipuri diferite de nanoroboți dezvoltați de Ocultă, și care pot provoca diverse boli în funcție de ce comandă primesc. Acest nanoroboți sau de diverse feluri: unii pot să imobilizeze celula, alții au niște clești cu care o omoară și o consumă. Hydrogelul din vaccinuri se poate ”aduna” singur și chiar se poate multiplica în corp, consumând și apă din organism și deshidratând organismul. Unele teste covid au și hydrogel. Ea chiar estimează că se va ajunge să fie pe piață măști avansate care vor elibera nanoroboții în om numai prin actul respirării. Oculta crede că are cam 4 ani până să ”eradicheze” specia umană. Agenda 2030 a devenit agenda 2025.

      http://banned.video/watch?id=5fb6649993b2894247f3c9b4

  5. @LMS, esti intr-o ratacire ce conduce DIRECT la iad, si ii induci si pe altii in eroare cu hulele si mizeriile pe care le spui.
    Ti-am spus nu doar eu, ci si altii de pe acest site, ca odata ce accepti acest vaccin 666 nu mai poti avea mantuire sau iertare, fiindca e lepadare benevola de Hristos.
    Scoti ochii oamenilor prin faptul ca pomenesti Sf. Scriptura, pe care o rastalmacesti mai ceva ca fariseii, ciupind din ea doar ce-ti convine.
    Ce rol ai pe acest site, si cine te indruma la astfel de afirmatii, in afara de diavol, care iti baga in minte hulele astea? Daca tot cunosti atat de bine Scriptura, cum ti-a scapat partea in care Dumnezeu spune CLAR ca 666 e lepadare si ca NU VA FI IERTAT, ignori si Sfintii care spun asta. Ii fi mai presus de Dumnezeu bag-de-seama, de inveti ceva contrar Adevarului dovedit si spus de El Insusi. Probabil stii tu mai bine ca Dumnezeu !!!

    Crezi ca Dumnezeu e prunc de 2 ani, sa-L ispitesti pe El, c te vaccinezi, iar apoi sa te Spovedesti/Impartasesti? Nu iti este rusine?!
    Spune Biblia:.”sa nu ispitesti pe Domnul Dumnezeul tau!”.
    Iar despre vindecarile pe care le face Hristos: de ce sa te vindece de boala ta, pe care ti-ai creat-o de BUNAVOIE, ARUNCANDU-TE IN GHEARELE DIAVOLULUI?!

    Ai merita sa fi blocat pe acest site, sa nu mai poti induce oamenii in eroare! Dar, ce-mi bat eu capul cu tine… la ecumenistii tai totul e permis. Asculta-i, sa vedem cum te vor mantui. Noi ascultam de Dumnezeu, nu de ERETICI, de masoni, de rataciti si de marionetele(asa ca tine) lor.

  6. @LMS, esti intr-o ratacire ce conduce DIRECT la iad, si ii induci si pe altii in eroare cu hulele si mizeriile pe care le spui.
    Ti-am spus nu doar eu, ci si altii de pe acest site, ca odata ce accepti acest vaccin 666 nu mai poti avea mantuire sau iertare, fiindca e lepadare benevola de Hristos.
    Scoti ochii oamenilor prin faptul ca pomenesti Sf. Scriptura, pe care o rastalmacesti mai ceva ca fariseii, ciupind din ea doar ce-ti convine.
    Ce rol ai pe acest site, si cine te indruma la astfel de afirmatii, in afara de diavol, care iti baga in minte hulele astea? Daca tot cunosti atat de bine Scriptura, cum ti-a scapat partea in care Dumnezeu spune CLAR ca 666 e lepadare si ca NU VA FI IERTAT, ignori si Sfintii care spun asta. Ii fi mai presus de Dumnezeu bag-de-seama, de inveti ceva contrar Adevarului dovedit si spus de El Insusi. Probabil stii tu mai bine ca Dumnezeu !!!

    Crezi ca Dumnezeu e prunc de 2 ani, sa-L ispitesti pe El, c te vaccinezi, iar apoi sa te Spovedesti/Impartasesti? Nu iti este rusine?!
    Spune Biblia:.

    1. LMS
      Esti de speriat..!

      Mai pe romaneste ..asa ;
      Cineva isi propune sa-si tina fecioria…dar se duce la femei dezbracate …doar sa se uite(.sperand ca Sfanta Impartasanie ii va sterge aceasta gresala.)
      Rezultatul este inevitabil, daca faci lucrul asta….si dai dovada ca ai lipsa de discenamant fata de cele Sfinte.
      Cam asa gandesti tu in momentul de fata.
      Ori iti pastrezi fecioria……ori recunosti ca ai o slabiciune pt femei…si nicidecum nu poti…si nu esti vrednic sa te impartasesti.

      Spune frate ca nu poti sa renunti la confortul asta lumesc…ca nu te condamna nimeni.. este alegerea ta….dar nu te mai ascunte dupa deget.

      1. LMS,
        Ti-am dat un exemplu,… daca te uiti la o femeie dezbracata, urmarile sunt inevitabile….si nu poti sa te mai numesti fecior.
        Daca vrei sa-ti pastrezi fecioria…nu te uiti, esti prevazator…..pt ca daca te uiti…caderea este iminenta.

        Exista intr-adevar spovedanie… pt toate greselile , cu stiinta sau fara…daca pocainta este sincera.

        Dar este bine de inteles, ca acelasi lucru se intampla si in privinta vaccinului… cu o singura diferenta…pe langa faptul ca este bine sa nu-l iei, daca vrei sa te numesti crestin (om liber).!…..acceptul tau pt acest vaccin…..va fi o cadere fara posibilitatea de a mai revenii la normal.
        Gandeste si tu…pe ce logica mergi tu in toate astea? !
        Pe faptul ca apoi te impartasesti?
        Pai asta este ca si cum ai bea cianura…cu gandul ca apoi te spovedesti si impartasesti!
        Parintele Elpidie se referea la acei oameni care din nestiinta vor primi acele nanoparticule din alimentele care sunt pe piata sau in aer…si nicidecum la cei care accepta acest lucru de buna voie.
        Acest vaccin are legatura directa cu pecetluirea…..si tu vrei sa-l bagi in tine cu buna stiinta?
        Sfanta Scriptura ne spune clar….ca pt cei care accepta semnul…nu mai exista pocainta…nici aici si nici in vesnicie…cu niciun fel de spovedanie sau impartasanie.
        Nu te mai imbata cu apa rece….daca doar un gand te face sa cazi in pacat……cum crezi tu ca vei rezista sa-ti bagi in tine nanobotii din vaccin…care iti ajung pana in creier…..si sa nu devii un sclav al statului?!….

        Retine…acei nanoboti care tu vrei sa-i bagi in tine , prin acel vaccin…este ispita aia mare, (care nu se compara cu dezmierdarile lumesti .care pana la urma daca exista pocainta…se iarta)….. este drumul fara intoarcere pentru pecetluire, singur..de buna voie iti alegi acest drum .
        Este ca si cum ai sti ca moartea vesnica este pahar..iar tu semnezi de buna voie, ca vrei sa bei acel pahar…ca doar te spovedesti dupa.
        Fereasca Dumnezeu de asa gandire!

        Lucrurile sunt f clare..diavolul are nevoie de acordul nostru. Ne va spune …uite, esti al meu, ai venit de buna voie.
        Sa nu fie asa ceva!

      2. Pai asta incerc sa-ti explic omule….
        Daca tu accepti vaccinul asta…e ca si cum ai lua pecetea…are stransa legatura.
        La fel cum nu poti sa te abtii de la pacatul trupesc …daca ai vazut imaginea…la fel este si cu acest vaccin.
        Vrasmasul vine mai intai cu anestezia (vaccinul)…iar apoi face ce vrea cu tine.
        Daca vaccinul este premergator si are rol de spion….cum il primesti in tine?….ce logica e asta?
        Daca ai lasat spionul in casa….este ca si pradata!
        Dumnezeu te apara…dar nu sa stai lemn si sa nu misti un deget…ca pt asta ne-a dat mintea…sa gandim…sa participam si noi la lupta…pe cat este posibil pt noi…restul…biruinta, este al Lui.
        Omul este o fiinta logica…si gandeste astfel.
        Daca am merge toti pe logica asta a ta….am fi terminati la prima strigare.
        Cine are minte , o pune la contributie…nu o ingroapa.

        Pana la urma esti liber sa faci ce vrei…este alegerea ta.

      3. S-a uitat um amanunt important…
        Vaccinurile contin fetusi avortati…
        Pt cei care sunt in cunostinta de cauza …si considera ca sunt crestini……cum vor putea apoi sa se impartaseasca ?

  7. @@@Lms,după ce te vaccinezi,să mă anunți și pe mine cum e sã mănânci cu paiul;sau cum e sã te lupți cu un cancer galopant;dar ce zic eu aici,ia de bea clor iar apoi du te și te împărtășește că o să fii iertat pentru că ai vrut să te sinucizi;da,acceptarea vaccinãrii înseamnă acceptarea sinuciderii;acest vaccin a fost creat pentru exterminarea oamenilor;dar nu trebuie să mă crezi,tu poți să încerci.
    Dar TE ROG,numai duce lumea în eroare cu minciuna legată de împãrtåșanie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button