X

Toți șerifii din regiunea Los Angeles refuză să aplice restricțiile pe motiv de coronavirus impuse de guvernatorul Gavin Newsom

LA's Sheriff Wants To Kick ICE Out Of The Jails. What That Really Means:  LAist

Guvernatorul de Los Angeles, Gavin Newsom, a anunțat că restricțiile de mișcare se vor desfășura în intervalul orar 22:00- 5:00, timp de o lună. Aceste restricții se vor aplica districtelor cu cod „violet”, care includ aproape întregul stat California. California, ca și alte state, suferă de un val de răspândire al virusului COVID-19, iar Newsom a sugerat la începutul săptămânii că ia în considerare restricții de circulație aplicate în state și țări, inclusiv în Arabia Saudită.

Cu toate acestea, majoritatea șerifilor districtelor din regiunea Los Angeles nu sunt de acord să aplice noile restricții naționale anunțate joi de guvernatorul Gavin Newsom.

Reporterul Bill Melugin de la filiala FoxNews din Los Angeles, KTTV-11, a scris pe Twitter vineri:

Am aflat acum de la fiecare șerif din zona noastră de vizionare SoCal. Districtele San Bernardino, Orange, Ventura și Riverside nu vor pune în aplicare în mod activ ordinul de restricție. Șeriful LA va adopta o abordare de educație voluntară astfel încât oamenii sa se conformeze si nu va face arestări legate de ordine.

Însă, unii dintre districți a remarcat Melugin, vor impune starea de interdicție.

Am aflat de la șerifi iar acum începem să aflăm de la departamentele de poliție ale orașului despre starea de restricție. Ontario și Laguna Beach spun că NU vor aplica în mod activ ordinul, urmărind conformitatea voluntară a cetățenilor. În schimb, Costa Mesa și Irvine vor lua parte la aplicarea legii.

După cum a raportat Breitbart News joi, șeriful din districtul Orange, Don Barnes, a emis o declarație în care spunea că ofițerii săi vor accentua o „abordare educațională în primul rând”, dar nu vor răspunde la apelurile primite relaționate doar cu aplicarea constrângerilor legate de coronavirus.

Șeriful districtului Orange a luat cunoștință ordinul de ședere la domiciliu pe care biroul guvernatorului Newsom l-a dispus să intre în vigoare sâmbătă, 21 noiembrie, la ora 22:00.
De-a lungul pandemiei, departamentul șerifului din districtul Orange a adoptat o abordare educațională cu privire la ordinele de sănătate publică.

În acest moment, deputații nu vor răspunde la sesizările privind lipsa măștii sau întâlnirile sociale.

traducere de Nușca

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul nu dorește aflarea adevărului despre plandemia covid-19. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!
Categorii
plandemia covid-19
cuvinte cheie

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Un comentariu

  1. Se vede mâna OMS-ului și la ei, ca și la noi. 23-5 la noi, 22-5 la ei. Culori la noi, culori și la ei. Nu i-a pus să facă și declarație ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.