X

Un rabin dezvăluie Agenda ONU pentru anii 2021-2030

Traducerea în Limba Română mai jos:

Am în fața mea un document ONU denumit Noua Ordine Mondială, Agenda ONU, pentru anii 2021-2030.
Pregătiți-vă pentru ceea ce urmează să auziți.
Între acești ani (2021-2030) se va instaura:
– Un Guvern Mondial
– O Monedă Digitală Mondială
– O Bancă Centrală Mondială
– O Armată Mondială
– Sfârșitul suveranității naționale
– Eliminarea proprietății private
– Distrugerea Unității Familiale
– Depopulare
– Controlul creșterii și densității populației
– Vaccinare multiplă obligatorie
– Venit Universal de bază, adică plafonarea salariilor
– Implantarea microcipurilor, pentru a avea dreptul de a cumpăra, călători și pentru monitorizarea populației.
– Organizarea unui Sistem Mondial de Credit Social, asemănător cu cel implementat în China
– Trilioane de dispozitive electronice conectate la sistemul de monitorizare 5G
– Guvernul va fi cel care va crește copiii
– Școlile și Universitățile vor fi deținute de Guvern
– Sfârșitul transportului privat, nu vei mai putea deține un autoturism
– Toate companiile vor fi deținute de Guvern, un Guvern Corporativ
– Restricții cu privire la călătoriile non esențiale
– Oamenii vor fi concentrați în anumite zone – orașe
– Oprirea irigațiilor pentru terenuri
– Sfârșitul fermelor agricole particulare
– Eliminarea creșterii de animale în spații naturale, pășuni
– Interzicerea caselor de familie
– Restricționarea accesului la pământ agricol
– Interzicerea remediilor naturale (tratamente naturiste), doar cele sintetice vor fi permise
– Interzicerea combustibililor naturali

Acesta este documentul, pentru cine poate înțelege, va fi chiar mai rău decât pe vremea faraonilor..

NOTĂ OrtodoxINFO

Vă veți întreba ce-i cu acest rabin, cum de a rupt rândurile? Ciudat este că ceea ce zice corespunde deja cu o parte din ce vedem cu ochii noștri că se întâmplă. Poate face acest lucru spre a panica lumea, încât să-și dorească un salvator.

Important pentru noi, creștinii ortodocși, este că Hristos le va pune capăt la toate acestea. Iar nu antihrist, cel așteptat de evrei.

Nu excludem varianta, spusă de prorocii, ca un astfel de rabin să se convertească la Ortodoxie.

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul nu dorește aflarea adevărului despre plandemia covid-19. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!
Categorii
AvortBig brotherCipuriDisparitia banilor cashEutanasieGlobalizareInternetul obiectelorLuciferianismNeo-marxismNew AgeNoua Ordine Mondialăplandemia covid-19Reducerea populațieiVaccin
cuvinte cheie

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

38 comentarii

  1. Pentru ca “turma” să înțeleagă, să vadă și creadă REALITATE, trebuie să distribuim aceste informații și “să luptăm” cu cei din jurul nostru pentru a-i face să înțeleagă ce se întâmplă și ce se urmărește ❗️

 1. – Trilioane de dispozitive electronice conectate la sistemul de monitorizare 5G ? Nu. 5G va fi depasit in curand. Si pe urma 5G saracul nu este un sistem de monitorizare, ci un standard. Depinde cum il folosesti. Corect era sa spui „un sistem mondial de monitorizare” dar nu suna asa inspaimantator ca 5G. Nu cumva se incearca sa fim speriati?
  Si pe urma nu se poate ajunge asa fara sa trecem intai printr-un razboi groaznic care pune omenirea in pericol. Opozitia, nu a oamenilor ci a statelor, va fi feroce

  1. Clar că după război se va implementa tot! Sub domnia antihristului de 42 de luni.
   Războiul va începe în martie-aprilie 2026 și va ține până în 2029.
   Atunci antihrist va împlini 30 ani și va apărea pe scena lumii și vă aduce pacea, iar după câteva luni va fi ales de populația lumii că și conducător unic al lumii.
   De la încoronarea (incornorarea!) lui de la Ierusalim vor curge cele 42 de luni (3 ani jumate)!
   La sfârșitul celor 3 ani și jumătate va veni Domnul nostru Iisus Hristos!
   Cine are ochi să vadă și minte să înțeleagă!!!

    1. „Iar de ziua si de ceasul acela nimeni nu stie, NICI INGERII DIN CERURI, NICI FIUL, ci numai Tatal”
     Deci ma intreb eu de unde stiti voi cand va veni razboiul, sfarsitul, antihristul, etc?
     Nu stiti ce vorbiti!

  2. Mie mi se par toate lucruri bune. Imi pare rau ca nu voi apuca sa traiesc in societatea reglata de aceste masuri, ca acum mi se pare haos asa cum este.

   1. Care sint lucrurile bune? Sa fie desfiintata proprietatea privata? Copiii sa ti-i creasca statul? Sa nu ai dreptul sa ai pamint si casa la tara unde sa cultivi legume si zarzavaturi si sa cresti gaini si porci? Sa nu ai masina? Astea sint lucruri bune dupa tine? Esti ori spalat pe creier la modul cel mai grav ori cu misiune. Da nici nu stiu ce cautati pe aici….mergeti dara de trolati in alta parte!

  3. Este un standard dracesc! Eu chiar nu inteleg de ce ar fi nevoie de 5G. De ce ar fi fost nevoie de internet pe smartphone? De ce a fost nevoie de telefon mobil? Adevarul este ca nici una din aceste „inventii” nu ne era necesara iar aceste inventii sint absolut dracesti! Comunicatiile (telefon, internet, televizoune) trebuiau facut doar pe fir….singura comunicatie fara fi acceptabila ar fi fost radio-ul obisnuit…(AM, FM analogic). Ginditi-va ca toate aceste radiatii electromagnetice produse de toate aceste comunicatii wireles…ca asa el moda asa vrea toata lumea sa mearga totul wireless, fara fir…ei bine otate aceste radiatii nu fac decit sa agreseze corpul uman din ce in ce mai mult si sa ne dauneze sanatatii….comunicatiile nu ar fi trebuit niciodata sa fie facute fara fir…astea sint inventii dracesti. Asa ca nu imi spune mie ca 5G e doar un biet standard…depinde cum il folosesti. Tot ceea ce este fara fir este dracesc!

 2. Doar nu credeti ca el n-ar face parte din scenariu! Pai cum sa informeze lumea controlorii decat prin asa zisii opozanti cand de fapt sunt din aceeasi tabara! Vad ca le cam inghititi pe nemestecate! Daca asa este voia lui Dumnezeu asa se va intampla, poate ajungem in felul asta la iubirea pentru semenii nostri si invatatura lasata de Domnul nostru Iisus Hristos! Stim noi care este planul divin?! Sper sa meritam sa primim intelepciune pentru discernerea dintre calea cea dreapta si cea stramba.

  1. Sunt absolut de aceeasi parere. Face parte din scenariu! Sunt niste ceva-uri pe care le-a mentionat, care NU sunt mentionate in documentul ONU! Alea de unde au aparut??

 3. @@@C.O.,ești fantastic de ,,vãzãtor”!Cu tehnologia și armele ce există n zilele noastre,este imposibil ca un rãzboi la scară planetară să dureze în jur de 3 ani cum susții dumneata;cåt despre anul ,,profețit”nu pot decât să sper că a fost o glumă.

  1. Oricâte preziceri am face noi si oricât ne-am strădui noi sa fim la curent cu toate stirile, nu ne -ajută mare lucru dacă nu ne ducem la Biserica si nu ducem copii la Biserica, nu sporim în viața duhovnicească și în agonisirea harului Duhului Sfânt, asa cum ne învață P. Augustin de Florina. Din păcate, dacă facem o statistica (a credincioșilor care țin cu adevărat la Hristos și la Biserica, la mântuire), observam ca stirile legate de sfârșitul lumii, de vaccinuri, 5 G, sau altele ce țin de pericolul vietii pământești, depășesc de multe ori 100.000 de vizualizări, dar articolele ce conțin mărgăritare duhovnicești; omilii, predici, viețile sfinților se încadrează la un 5-10 ℅, de fapt, cam acesta este procentul credincioșilor practicanți si angajați într-o viața duhovnicească, în lupta cu patimile si ispitele ce vin de la lume, de la trup, si de la diavol. Toți cei care sunt mai degrabă angajați în acumularea de informații (normal si firesc, nu trebuiesc neglijate ca ne mai lămurim cât de cât in ce vremuri traim) si mai puțin în credință și în lupta duhovniceasca, să nu uite acest lucru: ca biruință este a lui Hristos, Mielul lui Dumnezeu care ridică păcatele lumii, așa cum putem vedea în cap. 18-19 ale Apocalipsei. Dar ca să fim si noi biruitori cu Hristos și să putem depăși cu bine aceste încercări (chiar și vaccinați, nu si cipuiti, ca ne arata cap. 14/ vs.9-12 al Apocalipsei ce se întâmplă cu cei care primesc pecetea), ne pune Dumnezeu în fața trei modele, trei drepti, trei persoane bineplacute lui Dumnezeu ale VT, care zic eu, întruchipează credinta, înțelepciunea și răbdarea, modele pe care trebuie să le urmăm si noi ca să avem binecuvantarea lui Dumnezeu asupra noastră. Si sa vedem ce ne spune Sf. Scriptura la Iezechiel cap. 14, cu privire la acesti drepți:
   1. ,,Atunci au venit la mine câţiva din bătrânii lui Israel şi au şezut înaintea mea.
   2. Şi a fost către mine cuvântul Domnului şi a zis:
   3. „Fiul omului, aceşti bărbaţi îşi poartă idolii în inimă şi îşi au ochii aţintiţi spre ceea ce i-a făcut să cadă în nedreptăţi. Pot Eu oare să le răspund?
   4. De aceea grăieşte cu ei şi le spune: Aşa grăieşte Domnul Dumnezeu: Dacă cineva din casa lui Israel, care poartă în inima sa idolii săi şi îşi are privirile aţintite spre ceea ce l-a făcut să cadă în nedreptăţi, va veni să întrebe pe prooroc, oare aş putea Eu, Domnul, să-i dau răspuns, din cauza mulţimii idolilor lui?
   5. Să înţeleagă dar casa lui Israel în inima sa, căci ei cu toţii au ajuns străini de Mine, prin idolii lor.
   6. De aceea spune casei lui Israel: Aşa grăieşte Domnul Dumnezeu: Abateţi-vă şi vă întoarceţi de la idolii voştri şi de la toate urâciunile voastre întoarceţi-vă faţa.
   7. Că dacă cineva din casa lui Israel şi din străinii care trăiesc în Israel s-a depărtat de la Mine, îngăduind idolii în inima sa şi aţintindu-şi ochii spre ceea ce l-a făcut să cadă în nedreptăţi, va veni la prooroc ca să Mă întrebe prin el, îi voi răspunde Eu oare?
   8. Voi îndrepta faţa Mea împotriva omului aceluia, îl voi face să fie semn şi pildă şi-l voi pierde din poporul Meu şi veţi cunoaşte că Eu sunt Domnul.
   9. Iar dacă proorocul va amăgi şi va spune cuvânt, ca şi cum Eu, Domnul, i l-aş fi spus, atunci Eu îmi voi întinde mâna şi-l voi stârpi din poporul Meu Israel.
   10. Şi aşa îşi vor lua toţi pedeapsa pentru nelegiuirea lor; cum va fi pedeapsa celui ce întreabă, aşa va fi şi pedeapsa celui ce prooroceşte,
   11. Ca în viitor casa lui Israel să nu se mai abată de la Mine şi ca să nu se mai întineze cu tot felul de nelegiuiri; ca să fie poporul Meu, iar Eu să fiu Dumnezeul lor”, zice Domnul Dumnezeu.
   12. Fost-a cuvântul Domnului către mine şi mi-a zis:
   13. „Fiul omului, dacă vreo ţară ar păcătui înaintea Mea, abătându-se în chip nelegiuit de la Mine, şi Eu aş întinde mâna Mea asupra ei, aş zdrobi în ea tot spicul de grâu şi aş trimite asupra ei foametea şi aş începe să pierd în ea pe oameni şi dobitoace;
   14. Dacă s-ar afla acolo cei trei bărbaţi: Noe, Daniel şi Iov, apoi aceştia, prin dreptatea lor, şi-ar scăpa numai viaţa lor, zice Domnul Dumnezeu.
   15. Sau dacă aş trimite asupra acestui pământ fiare rele, care l-ar văduvi de popor, şi dacă el din pricina fiarelor ar ajunge pustiu şi de nestrăbătut,
   16. Atunci aceşti trei bărbaţi, aflându-se în el, precum este de adevărat că Eu sunt viu, zice Domnul, tot aşa este de adevărat că ei n-ar scăpa nici pe fii, nici pe fiice, ci numai ei singuri ar scăpa, iar ţara ar ajunge pustie.
   17. Sau dacă aş aduce în ţara aceasta sabie şi aş zice: „Sabie, străbate ţara” şi aş începe a pierde acolo pe oameni şi animale,
   18. Atunci aceşti trei bărbaţi, aflându-se în ea, precum este adevărat că Eu sunt viu, tot aşa este de adevărat, zice Domnul, că ei n-ar scăpa nici pe fii, nici pe fiice, ci numai ei singuri ar scăpa.
   19. Sau dacă Eu aş trimite ciuma în ţara aceasta şi aş revărsa asupra ei urgia Mea în vărsare de sânge, ca să pierd din ea şi pe oameni şi pe animale,
   20. Apoi Noe, Daniel şi Iov, aflându-se în ea, precum este adevărat că Eu sunt viu, zice Domnul, tot aşa este de adevărat că n-ar scăpa nici fii, nici fiice; prin dreptatea lor ei şi-ar scăpa numai viaţa lor”.
   21. Că aşa zice Domnul Dumnezeu: „Chiar de aş trimite aceste patru pedepse grozave ale Mele: sabia, foametea, fiarele sălbatice şi ciuma împotriva Ierusalimului, ca să stârpesc din el oamenii şi dobitoacele,
   22. Şi atunci va rămâne în ei o rămăşiţă de fii şi fiice, care vor fi scoşi de acolo. Iată ei vor veni la voi şi voi veţi vedea purtarea lor şi faptele dor şi vă veţi mângâia de nenorocirea pe care Eu am adus-o asupra Ierusalimului şi de toate câte am adus asupra lui.
   23. Ei vă vor mângâia, când veţi vedea purtarea lor şi faptele lor, şi veţi cunoaşte că nu în zadar am făcut Eu toate câte am făcut în el”, zice Domnul Dumnezeu.”

   Deci, mai intelept ar fi să ne ferim de profeții si proorocii, să sporim mai degrabă credința și încrederea in Dumnezeu, si sa le răbdăm pe toate așa cum or veni. Ca Dumnezeu face să răsară soarele si peste cei drepți și peste cei păcătoși, iar când aduce o pedeapsă peste popor, această vine si peste drepti nu numai peste păcătoși, cu deosebirea, ca cei drepți vor trece mai ușor peste greutăți și peste necazuri, si vor avea toate cele necesare traiului fie el și puțin dar suficient pentru supraviețuire. Bucurii și multă înțelepciune. Doamne ajuta.

   1. @LMS Sa stii ca Sfantul Paisie Aghioritul a spus asa: „Daca un calugar se interesa acum 50 de ani de politica, era bun de dus la nebuni, daca astazi un calugar nu se intereseaza de politica (adica ce se spune pe acest site, etc), e bun de dus la nebuni.”

    1. Alin R. @
     Si daca un călugăr sau mirean nu-și împlinește viața duhovnicească, nu se îngrijeste mai mult de suflet decat de trup (de toate cele lumești), la ce-ți va ajuta informația? Dacă ne îngrijim doar de trup, sa adunam provizii pentru vremuri grele, la ce ne-ar folosi dacă nu avem pe Dumnezeu cu noi?
     ,,Nebune! În această noapte vor cere de la tine sufletul tău. Şi cele ce ai pregătit ale cui vor fi?” (Lc.12/ 20), am ascultat astăzi la Evanghelie. Eu am atras atenția că suntem focalizati mai mult pe ceea ce ține de trup, pe paza trupului, ca si cum doar în putința noastră stă această si nu de la Dumnezeu? Ca ce folos să ai de toate dar sa nu ai pe Dumnezeu cu tine, si ce pagubă ar fi dacă nu ai avea nimic dar sa ai pe Dumnezeu, pe Maica Sa si pe toti Sfinții de prieteni? Judeca si frăția ta cum ar fi mai bine. Doamne ajuta.

     1. Informatia iti poate aprinde beculetul….iar dupa asta, poate urma apropierea de Dumnezeu….depinde de fiecare.

      Este buna informatia…dar sa nu ne limitam la atat.

   1. Copy/paste sau nu, a pus si o nota de subsol. In fine, fiecare crede ce si cum considera. Importanta este informatia, cine are ochi…Personal, imi readuce in minte temele prncipale din filmul Equilibrium.

   2. Dar să comentam puțin și știrea ca să nu mai fim acuzați de copi/paste, care ține doar de pasaje din Sf. Scriptura.
    Personal, nu cred că o să treacă multi ani până să se împlinească agenda menționată mai sus, mai degrabă as crede că are un iz de dezinformare (se poate să si greșesc, tot Sf. Scriptura ne arată că atunci când este pocăință Dumnezeu iartă sau întârzie proorociile), cu scopul de a ne adormi conştiinţa si vigilenta. Au mai fost momente de genul acesta cu Planeta X care se apropia de Tera, impactul fiind asteptat in anul 2012, când toată lumea era preocupată si focalizată pe această știre. Si ce s- a întâmplat? Nimic. Ba da, ceva s-a întâmplat, a venit criza economica, debarcarea papei Benedict si venirea proorocului mincinos. Prooroc, care, dacă le dăm crezare Sfinților Parinti care au tâlcuit Apocalipsa, spun că este vorba de o persoană și nu o instituție sau organizație sau o tara cum se mai pronunța unii ,,prooroci” pe-aici. Prooroc care va începe cât de curând să facă ,,minuni” cu scopul de a-i amăgi chiar și pe cei aleși (pe ortodocsi). Si daca dam crezare acestor părinți ca proorocul mincinos executa toate la comanda fiarei (antihrist), iar Apocalipsa la cap. 19/ vs.20 ne spune că ,,amândoi au fost aruncați de vii in iezerul de foc unde arde pucioasa, si daca mai luam in calcul ca proorocul mincinos are si el o vârstă, am putea trage concluzia, ca de fapt viitorul este foarte aproape si nu chiar indepartat. Iarasi, parerea mea este, că lumea se va opune acestei agende, si chiar vor fi tari care nu vor participa la această răsturnare de sistem si de introducerea unor reforme noi, ceea ce va adânci și mai mult criza economica; se vor crea conflicte cu scopul de a stârni un război global, si aici putem menționa si proorociile care spun ca in mijlocul acestui haos, de conflicte politice între tari, criza economica, foamete, razboi, atunci isi va face apariția și antihristul ca un ,,izbăvitor”. Oricum ar fi si oricând s-ar întâmpla lucrurile noi trebuie să fim în continuă priveghere si rugăciune, cu post si milostenie – care acoperă mulțime de pacate- cu faptele iubirii creștine ca să ne asemănăm cu cele cinci fecioare înțelepte si cu sluga cea credincioasă din Sf. Scriptura, de la Matei cap.24 si 25:
    ,,Privegheaţi deci, că nu ştiţi în care zi vine Domnul vostru”, vs.42
    44. ,,De aceea şi voi fiţi gata, că în ceasul în care nu gândiţi Fiul Omului va veni.
    45. Cine, oare, este sluga credincioasă şi înţeleaptă pe care a pus-o stăpânul peste slugile sale, ca să le dea hrană la timp?
    46. Fericită este sluga aceea, pe care venind stăpânul său, o va afla făcând aşa”. vs.44-47

    ,,Zis-a lui stăpânul: Drept aceea, privegheaţi, că nu ştiţi ziua, nici ceasul când vine Fiul Omului”, vs. 13;
    ,,Bine, slugă bună şi credincioasă, peste puţine ai fost credincioasă, peste multe te voi pune; intră întru bucuria domnului tău”, vs.23;
    Multe bucurii și nădejde în Domnul.

    1. Dacă lumea întreagă s-ar pocăi și ar posti asa cum au făcut Ninivitenii credeți ca Dumnezeu nu ar schimba totul?
     Noi prin pocăința putem schimba hotărîrea Lui Dumnezeu, atît de mare putere are pocăința și dacă lîngă ea punem și iubire și milostenii, ca avem de unde da…
     Dumnezeu a fost darnic cu noi ca și noi sa fim Dumnezei darnici pentru saraci.
     Multe binecuvintari și mîntuire să ne dăruiască Domnul și Dumnezeul nostru, Iisus Hristos, tuturora, amin.
     Fie totul in Mîinile, Voia, purtarea de grijă și mila cea mare a Domnului, amin.

     1. Așa este Maria. Pocăința schimba dreptatea lui Dumnezeu în milostivire.
      Pocăinta, spun Sfinții Parinti are trei stări: prima stare este conștientizarea păcatului, a doua stare este părea de rău pentru păcatul săvârșit, iar a treia stare cuprinde dorința și staruinta de a nu mai săvârși pacatul. Dacă primele două stări ale pocăinței le mai împlinim (de multe ori fără sinceritate ), a treia stare mai greu si-o însușește omul. De multe ori omul, credinciosul care frecventează Biserica cade în acest formalism si tipic. Am greșit, si ce? Am gresit si altădată, o să mă duc să mă spovedesc ca Dumnezeu ma iarta si totul o să fie ok. Si ne mirăm de multe ori de ce nu progresam duhovnicește. Pentru că lipsește taria si staruinta de a nu mai săvârși pacatul. Desigur că pocăință începe cu spovedania, nici nu se poate altfel, fără iertare si fara ajutor de la Dumnezeu, pentru a lupta cu propriile patimi si păcate, dar ea (pocăința), trebuie făcută cu sinceritate, completa, cu făgăduința si dorința de a nu mai săvârși pacatul, însotita de faptele milei creștine. Totuși, la un lucru trebuie să luăm aminte, ca oricât am prelungi noi sfârșitul acestei lumi prin pocăință, el tot va veni. Apocalipsa este o carte care ne prevesteste ce va veni la sfârșitul acestei lumi si nu este o proorocie de felul cum ni se arată în VT , de exemplu cetatea Ninive, ori proorociile despre pedepsirea Ierusalimului. Dar, cartea Apocalipsei ar trebui să ne îndemne la pocăință și la lucrarea faptelor bune ca să nu ne prinde acest sfârșit goi de har si nepregătiți. Dumnezeu îl mai prelungește tocmai ca noi să ne putem pregăti si duhovnicește si chiar din cele materiale, dar sa primeze viața duhovnicească, agonisirea harului si faptele iubirii creștine, chiar și pentru vrăjmași, ca să ne asemănăm Domnului întru toate, care în vremea Pătimirilor nu a cârtit, nu a ripostat, nici nu a cerut ajutor din cer, ci a zis doar atât: ,,Tata, iarta-le lor pacatul ca nu stiu ce fac”. Dumnezeu lasa această lucrare de amagire, cu satan protagonist, ,,Ca să fie osândiţi toţi cei ce n-au crezut adevărul, ci le-a plăcut nedreptatea”….,
      ,,Şi de aceea, Dumnezeu le trimite o lucrare de amăgire, ca ei să creadă minciuni”…., amăgiri nelegiuite, pentru fiii pierzării, fiindcă ei n-au primit iubirea adevărului, ca ei să se mântuiască”.
      ,,Iar venirea aceluia va fi prin lucrarea lui satan, însoţită de tot felul de puteri şi de semne şi de minuni mincinoase” (II Tes. cap.2 / vs.9-12).
      Toate acestea se vor întâmpla, asa, mai cu încetinitorul poate, ca să ne pregătim duhovnicește pentru aceste momente. Important este să nu fim în ceata celor amăgiți. Multe bucurii și împliniri duhovnicești.

  2. :)) …Exista totusi o astfel de profetii, cred ca se refera la cea a Sf. Paisie… „Razboieul de la vremea spanacului” si de asemenea Sfintii au dedus si chiar au avut viziuni despre venirea lui Antihrist si prin cine va venii acesta… Da, entuziasmul e mare doar, dar intentia e buna… :))) Doamne ajuta!

 4. Cred ca interventia are legatura cu fenomenul Qanon, in care Q este un personaj („exista un singur Q”) si este, inca, anonim.
  Acuma, ce o insemna Q!?…
  (Speculez)
  Latinii foloseau litera majusculă Q ca prescurtat a numelui propriu Quintus, care inseamna „al cincilea” sau „dintre cei cinci”. Doar ca litera Q are si forma minuscula „q”, care q latin seamana ca grafie cu paleoebraicul „reș”, iar semnificatia lui reș este de cap/fiu/print/rege. Asadar Q ar fi… un print, un print dintre cei cinci, unul de-al Pentarhiei (care deja conduce lumea).
  Va mai amintiti de „regele lui Roș”, din Iezechiel 38?

  2. „Fiul omului, întoarce-îi faţa spre Gog din ţara lui Magog, regele lui Roş, al lui Meşec şi al lui Tubal; prooroceşte împotriva lor,
  3. Şi spune: Aşa grăieşte Domnul Dumnezeu: Iată, Eu sunt împotriva ta, Gog, rege al lui Roş şi al lui Meşec şi al lui Tubal!

  http://www.bibliaortodoxa.ro/carte.php?id=33&cap=38

  Apropo: Trump a fost pus de Pentarhie si, probabil, va fi pus in continuare. Si, se pare ca, Pentarhia isi va sacrifica o parte din slugi, pentru a fi inselaciunea credibila (vezi alegerile din US care se vor transa, cel mai probabil, la Supreme Court!).

 5. https://ioncoja.ro/un-document-straniu-nu-pare-autentic-si-nici-sanatos-la-minte-cine-l-a-conceput/Super-memorandumul MUDANA RELIGIO ADUNATA

  Intre 25 si 29 iunie 2014, la Strasbourg a fost semnat un super-memorandum, privitor la Colaborarea politica, administrativa si religioasa dintre Uniunea Europeana, pe de o parte, si Guvernul Greciei, Biserica de la „Istanbul” (Constantinopol), Bisericile Ortodoxe, “biserica” Romano-Catolica, Guvernul Rusiei si Guvernul Republicii Cipru, pe de alta parte.

  SUPER-MEMORANDUMUL in discutie urmeaza sa intre in vigoare pe data de 1 mai 2016 si sa fie aplicat pana la data de 16 august 2020.

  Documentul a fost publict de site-ul ’’APOCALIPSIS’’, la data de 14 august 2014, in limba engleza, fiind ulterior tradus in limba greaca de administratorii site-ului respectiv.

  Articolul 10
  10.f. Incepand cu data de 01.09.2018, O.N.U. preia rolul de Guvern Mondial si de moderator in uniril internationale.
  Articolul 13
  14.b. Incepand cu data de 15.08.2017, toate Bisericile crestine vor accepta desfiintarea statelor nationale si infiintarea de unitati statale multinationale, multicentrice, multiculturale si multireligioase, precum si infiintarea de unitati statale cu caracter religios, de tipul Patriarhiei Ecumenice.

  Articolul 3:
  3a. Incepand cu data de 01.08.2017, se va limita numarul spitalelor.
  3b. Incepand cu data de 16.09.2017, se vor amenaja, in cadrul spitalelor, spatii speciale de detentie.
  3c. Incepand cu data de 17.07.2018 se vor infiinta centre experimentale in cadrul spitalelor.

  Articolul 2:
  2a. Incepand cu data de 17.10.2017 se va proceda la desfiintarea statelor nationale si la infiintarea de state federale, unele cu caracter zonal si capitala proprie.

  2c. Incepand cu data de 19.10.2017, O.N.U. va prelua conducerea tuturor religiilor de pe planeta.

  Articolul 4:
  4a. Incepand cu data de 16.08.2016, vor intra in vigoare drepturile homosexualilor. Acestia vor putea face parade in mod regulat si liber, pe toate drumurile oraselor Comunitatii Europene.

  4d. Incepand cu data de 18.11.2016, se va proceda la liberalizarea transmisiunilor televizate si in presa ale programelor sexuale si se va permite circulatia libera a cat mai multe reviste pornografice, in toate ciclurile de invatamant.

  Articolul 6:
  6a. Incepand cu data de 10.12.2016, se va proceda la desfiintarea statelor nationale si la instituirea unui guvern mondial.
  6b. Incepand cu data de 20.09.2016, se va proceda la legalizarea homosexualitatii in cadrul institutiilor de invatamant. In acest sens, in toate unitatile de invatamant se vor preda lectii referitoare la homosexualitate.
  Articolul 7:
  7a. Incepand cu data de 21.09.2017, se va proceda la legalizarea noilor culte, respectiv se va inaugura Noua Era.
  7b. Incepand cu data de 01.03.2017 se va proceda la desfiintarea drapelului elen si a tuturor drapelelor europene, precum si a tuturor sarbatorilor religioase in Europa.
  7c. Incepand cu data de 21.03.2017 se vor introduce sarbatori dedicate mediului inconjurator.

  Articolul 8:
  8a. Incepand cu data de 15.05.2016, vor fi promovate cat mai multe proiecte de legi impotriva discriminarii rasiale, care vor fi votate de toate parlamentele europene.

  8c. Incepand cu data de 01.05.2016, se va proceda la legalizarea crematoriilor (incinerarea mortilor).
  8d. Incepand cu data de 20.05.2016 se vor interzice, in intreaga Uniune Europeana, inmormantarile religioase si se va introduce treptat obligativitatea incinerarii mortilor.

  8f. Incepand cu data de 23.05.2016 se vor renunta, in toate tarile Uniunii Europene, la juramantul pe Sfanta Biblie si la cel religios pentru oamenii politici, prefecti, primari, studenti etc.
  8g. Incepand cu data de 24.05.2016 nu vor mai fi permise slujbe de sfintire in Parlament, institutii de invatamant si publice, la fel ca in intreaga Uniune Europeana.

  8f. Incepand cu data de 23.05.2016 se vor renunta, in toate tarile Uniunii Europene, la juramantul pe Sfanta Biblie si la cel religios pentru oamenii politici, prefecti, primari, studenti etc.
  8g. Incepand cu data de 24.05.2016 nu vor mai fi permise slujbe de sfintire in Parlament, institutii de invatamant si publice, la fel ca in intreaga Uniune Europeana.

  Articolul 10:
  10a. Conform modelelor oferite de NATO, incepand cu data de 30.01.2017 se va proceda la infiintarea de armate multinationale si la renuntarea la armatele nationale. In paralel, stagiul militar nu va mai fi satisfacut in statele membre ale Uniunii Europene unde mai este inca obligatoriu.
  10b. Incepand cu data de 30.03.2017 se va introduce semnatura electronica obligatorie pentru toti cetatenii, in relatiile cu statul multinational al Uniunii Europene.

  Articolul 11:
  11a. Incepand cu data de 1 mai 2016, noi, semnatarii prezentului SUPER-MEMORANDUM, ne angajam sa implementam reformele de mai sus, in paralel cu un Memorandum intern referitor la intelegerea si colaborarea religioasa in cadrul Uniunii Europene (incepand cu data de 01.05.2016) si un alt Memorandum intern referitor la colaborarea cu Uniunea Europeana (incepand cu data de 01.05.2016).

  Implementarea reformelor prevazute in prezentul MEMORANDUM pot fi amanate doar cateva luni, mai precis 9 (noua). Adica pana in 16 MAI 2021

  In cazul in care implementarea acestor reforme va intarzia mai mult de 9 luni, statul national care se face vinovat de aceasta se obliga la plata unei amenzi in cuantum de 20.000 de euro, plus penalitat in cuantum dublu, in cazul in care amenda nu este achitata la timp. De asemenea, aceasta amenda va fi platita si de fiecare din ministerele fostului stat national, respectiv Ministerul Invatamantului, Ministerul Sanatatii, Ministerul Apararii, dar si de toate Bisericile crestine.

  11b. Implementarea reformelor de mai sus se poate face chiar si un an mai devreme de data stabilita prin Memorandum. In acest caz, bisericile si fostele autoritati statale vor beneficia de un „bonus“ in cuantum de 500.000 de euro din partea Autoritatii Europene pentru Reforme.

  11h. Incepand cu data de 22.01.2016, se va infiinta un Birou de reforme New–Age in Barcelona.

  Semnatarii acordurilor de mai sus sunt:

  – Presedintele Consiliului European, HERMAN VAN ROMPUY,
  – Reprezentantul Guvernului Greciei, ANDREAS LOVERDOS, ministru al Educatiei,
  – Reprezentantul Bisericii Greciei, P.S. Gavriil Papanikolaou, Episcop de Diavleia,
  – Reprezentantul Patriarhiei Ecumenice, I.P.S. Teoclit, Mitropolit de Iconiu,
  – Reprezentantul SFANTULUI MUNTE ATHOS, egumen Efrem,
  – Reprezentantii Bisericii si Guvernului Ciprului, P.S. Varnavam Episcop de Trimythonytos si I.P.S. Neotytos, Mitropolit de Morfou,
  – Reprezentantul Bisericii Ierusalimului, I.P.S. Timotei, Mitropolit de Vostron,
  – Reprezentantul Bisericii Alexandriei, Preafericitul Ilie, Arhiepiscop de Tripolis,
  – Reprezentantul Bisericilor Ortodoxe Slave si al Federatiei Rusiei, Preafericitul Ilarion, Arhiepiscop de Volokolamsk, Rusia,
  – Reprezentantul Vaticanului, cardinalul Walter Kasper,
  – Reprezentantul Vaticanului, cardinalul Angelo Scola, cardinal al Milanului,
  – Reprezentantul Consiliului Mondial al Bisericilor, Andre Varkan,
  – Reprezentantul Bisericii Albaniei, I.P.S. Policarp, Mitropolit de Artgyrokastros.
  – Reprezentantul Bisericii Antiohiei, P.S. Ilie de Tripolis,

  Subsemnatii ne angajam in implementarea tuturor acestor reforme incepand cu data de 1 mai 2016 si cel tarziu pana la data de 16 august 2020, astfel incat, incepand cu data de 1 mai 2016, sa survina schimbarea si sa sarbatorim intrarea in Noua Era.

  De asemenea, ne rugam unuia si singurului Dumnezeu, precum si omului, ca acesta sa se arate (reveleze) in lume si sa rezolve toate problemele planetei.

  A. Declaratie complementara: Prezentul inscris constituie SUPER-MEMORANDUM local si priveste Grecia, Republica Cipru, Rusia si Uniunea Europeana, precum si SUPER-MEMORANDUM ce priveste Bisericile Constantinopolului, Greciei, Ierusalimului, Alexandriei, Antiohiei, Patriarhiilor Slave, Rusieisi Sfantului Munte Athos. Bisericile amintite au semnat deja SUPER-MEMORANDUMUL cu celelalte Biserici crestine din Uniunea Europeana

  C. Declaratie complementara: Se anexeaza un MEMORANDUM special privind Cooperarea Bisericeasca si Statala cu Uniunea Europeana. Noi, semnatarii MEMORANDUMURILOR de mai sus ne angajam, in cel mai scurt timp posibil, sa implementam reformele stabilite incepand cu data de 1 mai 2016.

  De asemenea, ne asumam raspunderea de a proceda la monitorizarea tuturor cetatenilor, in vederea asigurarii sigurantei, lucru care se va realiza prin montarea de camere de supraveghere de ultima generatie in toate institutiile europene, in toate orasele Uniunii Europene, in manastiri, biserici si institutii publice. De asemenea, ne asumam raspunderea referitor la infiintarea Politiei Religioase.
  Implementarea reformelor de mai sus va incepe la data de 02.05.2016.

  1. [email protected]
   Era tot o agendă pe care n-au reușit să o pună în aplicare. De data aceasta îl au pe ,,covid,” de partea lor. Acesta a și fost scopul realizării virusului covid. Prin panica si teama insuflată în rândul populației, chipurile, ca acest virus ar fi foarte periculos si ,mortal” (marea majoritate dintre cei care au murit au suferit si de alte boli, ca să nu zic ca tratamentul urmat în spital le-ar fi grăbit sfârșitul), restricțiile si rastrângerea libertății umane, recomandarile, toate acestea, sau prin aceste mecanisme guvernamentale (stări de urgenta, de alertă), ei își pot impune ,,pas cu pas” reformele amintite de tine. Dar mare este Dumnezeu și va strica această cetate care este Noul Babilon, noi sa avem nădejde în El si sa urmam poruncilor Lui. ,,De Mă iubiți, paziti poruncile Mele” (Ioan 14/ 15); ,,Adevărat, adevărat zic vouă: Dacă cineva va pazi cuvântul Meu, nu va vedea moartea în veac” (Ioan 8/ 51) . Si chiar de-ar fi să murim mai devreme în această lume, nu este nicio pagubă, vom trăi în veci întru bucuria Domnului nostru Iisus Hristos. Doamne ajuta.

  2. Incepand cu data de 23.05.2016 se vor renunta, in toate tarile Uniunii Europene, la juramantul pe Sfanta Biblie si la cel religios pentru oamenii politici, prefecti, primari, studenti etc
   Din cate stiu primarii alesi in septembrie nu au depus juramantul cu mana pe sfanta scriptura…..
   Parade homosexuale sunt si la noi,ore de educatie sexuska in scoli inca de la cativa ani,in unele sc s a facut ca „optional” educatie sexuala de cka cls 4 exista si manual care explica copilului de 10 ani cum se face sexul,despre placere,masrurbare ,etc.

   Mare parte a memorandumului este implementat,daca ministerele si statetele nu implementeaza acest memorandum vor plati fiecare minister zeci de mii de euro amenda lunar +penalizari

    1. 4a. Incepand cu data de 16.08.2016, vor intra in vigoare drepturile homosexualilor. Acestia vor putea face parade in mod regulat si liber, pe toate drumurile oraselor Comunitatii Europene.
     4d. Incepand cu data de 18.11.2016, se va proceda la liberalizarea transmisiunilor televizate si in presa ale programelor sexuale si se va permite circulatia libera a cat mai multe reviste pornografice, in toate ciclurile de invatamant.
     Copii de 10-12 ani au ajuns sa stea pe site uri de intalniri,am vazut ce primea copilul meu de la colegii de varsta lui in mesaje…
     La diverse scoli se fac proiecte despre toleranta ,fie care sa fi acceptat indiferent de religie ,de conceptiile sexuale…inca de prin cls a 4a…
     8a. Incepand cu data de 15.05.2016, vor fi promovate cat mai multe proiecte de legi impotriva discriminarii rasiale, care vor fi votate de toate parlamentele europene. (BLM)……

     1. Iar acest virus creat in laborator ii va ajuta la implementarea agendei.
      ONU=NOM

      Eu cred ca am intrat deja in necazul despre care vorbeste prorocul Daniel si viziunea apostolului.Ioan
      care va dura 7ani ,iar biserica nu v a fi indepartatea decat dupa pecetea a 6a.

      Apocalipsa6
      12. Şi m-am uitat când a deschis pecetea a şasea şi s-a făcut cutremur mare, soarele s-a făcut negru ca un sac de păr şi luna întreagă s-a făcut ca sângele,
      13. Şi stelele cerului au căzut pe pământ, precum smochinul îşi leapădă smochinele sale verzi, când este zguduit de vijelie.
      14. Iar cerul s-a dat în lături, ca o carte de piele pe care o faci sul şi toţi munţii şi toate insulele s-au mişcat din locurile lor.
      15. Şi împăraţii pământului şi domnii şi căpeteniile oştilor şi bogaţii şi cei puternici şi toţi robii şi toţi slobozii s-au ascuns în peşteri şi în stâncile munţilor,
      16. Strigând munţilor şi stâncilor: Cădeţi peste noi şi ne ascundeţi pe noi de faţa Celui ce şade pe tron şi de mânia Mielului;
      17. Că a venit ziua cea mare a mâniei lor, şi cine are putere ca să stea pe loc?
      Matei 24:29_35
      29. Iar îndată după strâmtorarea acelor zile, soarele se va întuneca şi luna nu va mai da lumina ei, iar stelele vor cădea din cer şi puterile cerurilor se vor zgudui.
      30. Atunci se va arăta pe cer semnul Fiului Omului şi vor plânge toate neamurile pământului şi vor vedea pe Fiul Omului venind pe norii cerului, cu putere şi cu slavă multă.
      31. Şi va trimite pe îngerii Săi, cu sunet mare de trâmbiţă, şi vor aduna pe cei aleşi ai Lui din cele patru vânturi, de la marginile cerurilor până la celelalte margini.
      32. Învăţaţi de la smochin pilda: Când mlădiţa lui se face fragedă şi odrăsleşte frunze, cunoaşteţi că vara e aproape.
      33. Asemenea şi voi, când veţi vedea toate acestea, să ştiţi că este aproape, la uşi.
      34. Adevărat grăiesc vouă că nu va trece neamul acesta, până ce nu vor fi toate acestea.
      35. Cerul şi pământul vor trece, dar cuvintele Mele nu vor trece.

      Doamne ajuta!!!

 6. Nu foloseste la nimic sa cunosti aceste lucruri daca esti demoralizat. Indiferent cat ai fi de informat daca ai trecut de faza de demoralizare nu mai conteaza pentru ca nu vei mai actiona.
  Am urmarit un film undeva legat de cei patru 4 pasi folositi de comunisti pentru ca subjuga natiunile prin control mental.

  https://youtu.be/iXR6vMOao-o

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.