X

Un rabin dezvăluie Agenda ONU pentru anii 2021-2030

Traducerea în Limba Română mai jos:

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Am în fața mea un document ONU denumit Noua Ordine Mondială, Agenda ONU, pentru anii 2021-2030.
Pregătiți-vă pentru ceea ce urmează să auziți.
Între acești ani (2021-2030) se va instaura:
– Un Guvern Mondial
– O Monedă Digitală Mondială
– O Bancă Centrală Mondială
– O Armată Mondială
– Sfârșitul suveranității naționale
– Eliminarea proprietății private
– Distrugerea Unității Familiale
– Depopulare
– Controlul creșterii și densității populației
– Vaccinare multiplă obligatorie
– Venit Universal de bază, adică plafonarea salariilor
– Implantarea microcipurilor, pentru a avea dreptul de a cumpăra, călători și pentru monitorizarea populației.
– Organizarea unui Sistem Mondial de Credit Social, asemănător cu cel implementat în China
– Trilioane de dispozitive electronice conectate la sistemul de monitorizare 5G
– Guvernul va fi cel care va crește copiii
– Școlile și Universitățile vor fi deținute de Guvern
– Sfârșitul transportului privat, nu vei mai putea deține un autoturism
– Toate companiile vor fi deținute de Guvern, un Guvern Corporativ
– Restricții cu privire la călătoriile non esențiale
– Oamenii vor fi concentrați în anumite zone – orașe
– Oprirea irigațiilor pentru terenuri
– Sfârșitul fermelor agricole particulare
– Eliminarea creșterii de animale în spații naturale, pășuni
– Interzicerea caselor de familie
– Restricționarea accesului la pământ agricol
– Interzicerea remediilor naturale (tratamente naturiste), doar cele sintetice vor fi permise
– Interzicerea combustibililor naturali

Acesta este documentul, pentru cine poate înțelege, va fi chiar mai rău decât pe vremea faraonilor..

NOTĂ OrtodoxINFO

Vă veți întreba ce-i cu acest rabin, cum de a rupt rândurile? Ciudat este că ceea ce zice corespunde deja cu o parte din ce vedem cu ochii noștri că se întâmplă. Poate face acest lucru spre a panica lumea, încât să-și dorească un salvator.

Important pentru noi, creștinii ortodocși, este că Hristos le va pune capăt la toate acestea. Iar nu antihrist, cel așteptat de evrei.

Nu excludem varianta, spusă de prorocii, ca un astfel de rabin să se convertească la Ortodoxie.

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

36 comentarii

    1. Pentru ca “turma” să înțeleagă, să vadă și creadă REALITATE, trebuie să distribuim aceste informații și “să luptăm” cu cei din jurul nostru pentru a-i face să înțeleagă ce se întâmplă și ce se urmărește ❗️

  1. – Trilioane de dispozitive electronice conectate la sistemul de monitorizare 5G ? Nu. 5G va fi depasit in curand. Si pe urma 5G saracul nu este un sistem de monitorizare, ci un standard. Depinde cum il folosesti. Corect era sa spui “un sistem mondial de monitorizare” dar nu suna asa inspaimantator ca 5G. Nu cumva se incearca sa fim speriati?
    Si pe urma nu se poate ajunge asa fara sa trecem intai printr-un razboi groaznic care pune omenirea in pericol. Opozitia, nu a oamenilor ci a statelor, va fi feroce

    1. Clar că după război se va implementa tot! Sub domnia antihristului de 42 de luni.
      Războiul va începe în martie-aprilie 2026 și va ține până în 2029.
      Atunci antihrist va împlini 30 ani și va apărea pe scena lumii și vă aduce pacea, iar după câteva luni va fi ales de populația lumii că și conducător unic al lumii.
      De la încoronarea (incornorarea!) lui de la Ierusalim vor curge cele 42 de luni (3 ani jumate)!
      La sfârșitul celor 3 ani și jumătate va veni Domnul nostru Iisus Hristos!
      Cine are ochi să vadă și minte să înțeleagă!!!

        1. “Iar de ziua si de ceasul acela nimeni nu stie, NICI INGERII DIN CERURI, NICI FIUL, ci numai Tatal”
          Deci ma intreb eu de unde stiti voi cand va veni razboiul, sfarsitul, antihristul, etc?
          Nu stiti ce vorbiti!

    2. Mie mi se par toate lucruri bune. Imi pare rau ca nu voi apuca sa traiesc in societatea reglata de aceste masuri, ca acum mi se pare haos asa cum este.

      1. Care sint lucrurile bune? Sa fie desfiintata proprietatea privata? Copiii sa ti-i creasca statul? Sa nu ai dreptul sa ai pamint si casa la tara unde sa cultivi legume si zarzavaturi si sa cresti gaini si porci? Sa nu ai masina? Astea sint lucruri bune dupa tine? Esti ori spalat pe creier la modul cel mai grav ori cu misiune. Da nici nu stiu ce cautati pe aici….mergeti dara de trolati in alta parte!

    3. Este un standard dracesc! Eu chiar nu inteleg de ce ar fi nevoie de 5G. De ce ar fi fost nevoie de internet pe smartphone? De ce a fost nevoie de telefon mobil? Adevarul este ca nici una din aceste “inventii” nu ne era necesara iar aceste inventii sint absolut dracesti! Comunicatiile (telefon, internet, televizoune) trebuiau facut doar pe fir….singura comunicatie fara fi acceptabila ar fi fost radio-ul obisnuit…(AM, FM analogic). Ginditi-va ca toate aceste radiatii electromagnetice produse de toate aceste comunicatii wireles…ca asa el moda asa vrea toata lumea sa mearga totul wireless, fara fir…ei bine otate aceste radiatii nu fac decit sa agreseze corpul uman din ce in ce mai mult si sa ne dauneze sanatatii….comunicatiile nu ar fi trebuit niciodata sa fie facute fara fir…astea sint inventii dracesti. Asa ca nu imi spune mie ca 5G e doar un biet standard…depinde cum il folosesti. Tot ceea ce este fara fir este dracesc!

  2. Doar nu credeti ca el n-ar face parte din scenariu! Pai cum sa informeze lumea controlorii decat prin asa zisii opozanti cand de fapt sunt din aceeasi tabara! Vad ca le cam inghititi pe nemestecate! Daca asa este voia lui Dumnezeu asa se va intampla, poate ajungem in felul asta la iubirea pentru semenii nostri si invatatura lasata de Domnul nostru Iisus Hristos! Stim noi care este planul divin?! Sper sa meritam sa primim intelepciune pentru discernerea dintre calea cea dreapta si cea stramba.

    1. Sunt absolut de aceeasi parere. Face parte din scenariu! Sunt niste ceva-uri pe care le-a mentionat, care NU sunt mentionate in documentul ONU! Alea de unde au aparut??

  3. @@@C.O.,ești fantastic de ,,vãzãtor”!Cu tehnologia și armele ce există n zilele noastre,este imposibil ca un rãzboi la scară planetară să dureze în jur de 3 ani cum susții dumneata;cåt despre anul ,,profețit”nu pot decât să sper că a fost o glumă.

      1. Copy/paste sau nu, a pus si o nota de subsol. In fine, fiecare crede ce si cum considera. Importanta este informatia, cine are ochi…Personal, imi readuce in minte temele prncipale din filmul Equilibrium.

      2. Dacă lumea întreagă s-ar pocăi și ar posti asa cum au făcut Ninivitenii credeți ca Dumnezeu nu ar schimba totul?
        Noi prin pocăința putem schimba hotărîrea Lui Dumnezeu, atît de mare putere are pocăința și dacă lîngă ea punem și iubire și milostenii, ca avem de unde da…
        Dumnezeu a fost darnic cu noi ca și noi sa fim Dumnezei darnici pentru saraci.
        Multe binecuvintari și mîntuire să ne dăruiască Domnul și Dumnezeul nostru, Iisus Hristos, tuturora, amin.
        Fie totul in Mîinile, Voia, purtarea de grijă și mila cea mare a Domnului, amin.

    1. @LMS Sa stii ca Sfantul Paisie Aghioritul a spus asa: “Daca un calugar se interesa acum 50 de ani de politica, era bun de dus la nebuni, daca astazi un calugar nu se intereseaza de politica (adica ce se spune pe acest site, etc), e bun de dus la nebuni.”

      1. Informatia iti poate aprinde beculetul….iar dupa asta, poate urma apropierea de Dumnezeu….depinde de fiecare.

        Este buna informatia…dar sa nu ne limitam la atat.

    2. :)) …Exista totusi o astfel de profetii, cred ca se refera la cea a Sf. Paisie… “Razboieul de la vremea spanacului” si de asemenea Sfintii au dedus si chiar au avut viziuni despre venirea lui Antihrist si prin cine va venii acesta… Da, entuziasmul e mare doar, dar intentia e buna… :))) Doamne ajuta!

  4. Cred ca interventia are legatura cu fenomenul Qanon, in care Q este un personaj (“exista un singur Q”) si este, inca, anonim.
    Acuma, ce o insemna Q!?…
    (Speculez)
    Latinii foloseau litera majusculă Q ca prescurtat a numelui propriu Quintus, care inseamna “al cincilea” sau “dintre cei cinci”. Doar ca litera Q are si forma minuscula “q”, care q latin seamana ca grafie cu paleoebraicul “reș”, iar semnificatia lui reș este de cap/fiu/print/rege. Asadar Q ar fi… un print, un print dintre cei cinci, unul de-al Pentarhiei (care deja conduce lumea).
    Va mai amintiti de “regele lui Roș”, din Iezechiel 38?

    2. “Fiul omului, întoarce-îi faţa spre Gog din ţara lui Magog, regele lui Roş, al lui Meşec şi al lui Tubal; prooroceşte împotriva lor,
    3. Şi spune: Aşa grăieşte Domnul Dumnezeu: Iată, Eu sunt împotriva ta, Gog, rege al lui Roş şi al lui Meşec şi al lui Tubal!

    http://www.bibliaortodoxa.ro/carte.php?id=33&cap=38

    Apropo: Trump a fost pus de Pentarhie si, probabil, va fi pus in continuare. Si, se pare ca, Pentarhia isi va sacrifica o parte din slugi, pentru a fi inselaciunea credibila (vezi alegerile din US care se vor transa, cel mai probabil, la Supreme Court!).

    1. Q semnifica sarpele care isi inghite coada. Este un semn cabalist. Iar Cobra ( si nu este gluma) este cel care ii conduce. Este o mare pacaleala treaba asta cu salvatorul ?Trump si cu grupul CAMARAZILOR ( la fel ca si comunistii, chiar nimanui nu i-a picat fisa?) Qanoni. Iar Trump e un escroc incult si extraordinar de prost. Cine vorbeste engleza si se poate documenta si ii poate asculta discursurile cretinoide unde prostia colcaie in toata plenitudinea ei si il mai sustine pe Trump dupa aia, e un mare idiot. Pe langa faptul ca trage pe nas de rupe mai este si extraordinar de prost. Un gras care toata viata a trait in de toate fiind sustinut de taticul plin de conectii cu armata,politicienii si baietii din banci. Familia Trump s-a ridicat prin bunica-su care ,dupa ce a emigrat in Canada, si-a deschis un hotel/ bordel in zona cautatorilor de aur. Pe langa faptul ca a fost PEŞTE ,si-a exploatat la maxim si animalele pe care le taia ,inclusiv cainii, cand se imbolnaveau si le dadea clientilor pe post de friptura. Never mind ca oamenii lui obisnuiau de multe ori sa ii jefuiasca prostituatele. Iar despre faimosul salvator Kennedy ……taica-su s-a inbogatit facand trafic cu alcool ,impreuna cu mafia , pe vremea prohibitiei.Stiu multe lucruri despre familia Trump. Grasul prost are vreo 3000 de procese cu contractorii cu care a lucrat si nu i-a platit. Un escroc prost dar cu mult tupeu sustinut de sefii lui Gates ,Merkel, Macron,etc . Nu uitati ca amandoua taberele au aceiasi stapani. Treaba enervanta e ca discursul lui populist a prostit si prosteste in continuare foarte multa lume.Si cand spun asta stiu ce spun . M-am documentat serios cateva luni pana am aflat adevarul. De fapt, “salvatorii” il vor instaura pe antihrist

  5. https://ioncoja.ro/un-document-straniu-nu-pare-autentic-si-nici-sanatos-la-minte-cine-l-a-conceput/Super-memorandumul MUDANA RELIGIO ADUNATA

    Intre 25 si 29 iunie 2014, la Strasbourg a fost semnat un super-memorandum, privitor la Colaborarea politica, administrativa si religioasa dintre Uniunea Europeana, pe de o parte, si Guvernul Greciei, Biserica de la „Istanbul” (Constantinopol), Bisericile Ortodoxe, “biserica” Romano-Catolica, Guvernul Rusiei si Guvernul Republicii Cipru, pe de alta parte.

    SUPER-MEMORANDUMUL in discutie urmeaza sa intre in vigoare pe data de 1 mai 2016 si sa fie aplicat pana la data de 16 august 2020.

    Documentul a fost publict de site-ul ’’APOCALIPSIS’’, la data de 14 august 2014, in limba engleza, fiind ulterior tradus in limba greaca de administratorii site-ului respectiv.

    Articolul 10
    10.f. Incepand cu data de 01.09.2018, O.N.U. preia rolul de Guvern Mondial si de moderator in uniril internationale.
    Articolul 13
    14.b. Incepand cu data de 15.08.2017, toate Bisericile crestine vor accepta desfiintarea statelor nationale si infiintarea de unitati statale multinationale, multicentrice, multiculturale si multireligioase, precum si infiintarea de unitati statale cu caracter religios, de tipul Patriarhiei Ecumenice.

    Articolul 3:
    3a. Incepand cu data de 01.08.2017, se va limita numarul spitalelor.
    3b. Incepand cu data de 16.09.2017, se vor amenaja, in cadrul spitalelor, spatii speciale de detentie.
    3c. Incepand cu data de 17.07.2018 se vor infiinta centre experimentale in cadrul spitalelor.

    Articolul 2:
    2a. Incepand cu data de 17.10.2017 se va proceda la desfiintarea statelor nationale si la infiintarea de state federale, unele cu caracter zonal si capitala proprie.

    2c. Incepand cu data de 19.10.2017, O.N.U. va prelua conducerea tuturor religiilor de pe planeta.

    Articolul 4:
    4a. Incepand cu data de 16.08.2016, vor intra in vigoare drepturile homosexualilor. Acestia vor putea face parade in mod regulat si liber, pe toate drumurile oraselor Comunitatii Europene.

    4d. Incepand cu data de 18.11.2016, se va proceda la liberalizarea transmisiunilor televizate si in presa ale programelor sexuale si se va permite circulatia libera a cat mai multe reviste pornografice, in toate ciclurile de invatamant.

    Articolul 6:
    6a. Incepand cu data de 10.12.2016, se va proceda la desfiintarea statelor nationale si la instituirea unui guvern mondial.
    6b. Incepand cu data de 20.09.2016, se va proceda la legalizarea homosexualitatii in cadrul institutiilor de invatamant. In acest sens, in toate unitatile de invatamant se vor preda lectii referitoare la homosexualitate.
    Articolul 7:
    7a. Incepand cu data de 21.09.2017, se va proceda la legalizarea noilor culte, respectiv se va inaugura Noua Era.
    7b. Incepand cu data de 01.03.2017 se va proceda la desfiintarea drapelului elen si a tuturor drapelelor europene, precum si a tuturor sarbatorilor religioase in Europa.
    7c. Incepand cu data de 21.03.2017 se vor introduce sarbatori dedicate mediului inconjurator.

    Articolul 8:
    8a. Incepand cu data de 15.05.2016, vor fi promovate cat mai multe proiecte de legi impotriva discriminarii rasiale, care vor fi votate de toate parlamentele europene.

    8c. Incepand cu data de 01.05.2016, se va proceda la legalizarea crematoriilor (incinerarea mortilor).
    8d. Incepand cu data de 20.05.2016 se vor interzice, in intreaga Uniune Europeana, inmormantarile religioase si se va introduce treptat obligativitatea incinerarii mortilor.

    8f. Incepand cu data de 23.05.2016 se vor renunta, in toate tarile Uniunii Europene, la juramantul pe Sfanta Biblie si la cel religios pentru oamenii politici, prefecti, primari, studenti etc.
    8g. Incepand cu data de 24.05.2016 nu vor mai fi permise slujbe de sfintire in Parlament, institutii de invatamant si publice, la fel ca in intreaga Uniune Europeana.

    8f. Incepand cu data de 23.05.2016 se vor renunta, in toate tarile Uniunii Europene, la juramantul pe Sfanta Biblie si la cel religios pentru oamenii politici, prefecti, primari, studenti etc.
    8g. Incepand cu data de 24.05.2016 nu vor mai fi permise slujbe de sfintire in Parlament, institutii de invatamant si publice, la fel ca in intreaga Uniune Europeana.

    Articolul 10:
    10a. Conform modelelor oferite de NATO, incepand cu data de 30.01.2017 se va proceda la infiintarea de armate multinationale si la renuntarea la armatele nationale. In paralel, stagiul militar nu va mai fi satisfacut in statele membre ale Uniunii Europene unde mai este inca obligatoriu.
    10b. Incepand cu data de 30.03.2017 se va introduce semnatura electronica obligatorie pentru toti cetatenii, in relatiile cu statul multinational al Uniunii Europene.

    Articolul 11:
    11a. Incepand cu data de 1 mai 2016, noi, semnatarii prezentului SUPER-MEMORANDUM, ne angajam sa implementam reformele de mai sus, in paralel cu un Memorandum intern referitor la intelegerea si colaborarea religioasa in cadrul Uniunii Europene (incepand cu data de 01.05.2016) si un alt Memorandum intern referitor la colaborarea cu Uniunea Europeana (incepand cu data de 01.05.2016).

    Implementarea reformelor prevazute in prezentul MEMORANDUM pot fi amanate doar cateva luni, mai precis 9 (noua). Adica pana in 16 MAI 2021

    In cazul in care implementarea acestor reforme va intarzia mai mult de 9 luni, statul national care se face vinovat de aceasta se obliga la plata unei amenzi in cuantum de 20.000 de euro, plus penalitat in cuantum dublu, in cazul in care amenda nu este achitata la timp. De asemenea, aceasta amenda va fi platita si de fiecare din ministerele fostului stat national, respectiv Ministerul Invatamantului, Ministerul Sanatatii, Ministerul Apararii, dar si de toate Bisericile crestine.

    11b. Implementarea reformelor de mai sus se poate face chiar si un an mai devreme de data stabilita prin Memorandum. In acest caz, bisericile si fostele autoritati statale vor beneficia de un „bonus“ in cuantum de 500.000 de euro din partea Autoritatii Europene pentru Reforme.

    11h. Incepand cu data de 22.01.2016, se va infiinta un Birou de reforme New–Age in Barcelona.

    Semnatarii acordurilor de mai sus sunt:

    – Presedintele Consiliului European, HERMAN VAN ROMPUY,
    – Reprezentantul Guvernului Greciei, ANDREAS LOVERDOS, ministru al Educatiei,
    – Reprezentantul Bisericii Greciei, P.S. Gavriil Papanikolaou, Episcop de Diavleia,
    – Reprezentantul Patriarhiei Ecumenice, I.P.S. Teoclit, Mitropolit de Iconiu,
    – Reprezentantul SFANTULUI MUNTE ATHOS, egumen Efrem,
    – Reprezentantii Bisericii si Guvernului Ciprului, P.S. Varnavam Episcop de Trimythonytos si I.P.S. Neotytos, Mitropolit de Morfou,
    – Reprezentantul Bisericii Ierusalimului, I.P.S. Timotei, Mitropolit de Vostron,
    – Reprezentantul Bisericii Alexandriei, Preafericitul Ilie, Arhiepiscop de Tripolis,
    – Reprezentantul Bisericilor Ortodoxe Slave si al Federatiei Rusiei, Preafericitul Ilarion, Arhiepiscop de Volokolamsk, Rusia,
    – Reprezentantul Vaticanului, cardinalul Walter Kasper,
    – Reprezentantul Vaticanului, cardinalul Angelo Scola, cardinal al Milanului,
    – Reprezentantul Consiliului Mondial al Bisericilor, Andre Varkan,
    – Reprezentantul Bisericii Albaniei, I.P.S. Policarp, Mitropolit de Artgyrokastros.
    – Reprezentantul Bisericii Antiohiei, P.S. Ilie de Tripolis,

    Subsemnatii ne angajam in implementarea tuturor acestor reforme incepand cu data de 1 mai 2016 si cel tarziu pana la data de 16 august 2020, astfel incat, incepand cu data de 1 mai 2016, sa survina schimbarea si sa sarbatorim intrarea in Noua Era.

    De asemenea, ne rugam unuia si singurului Dumnezeu, precum si omului, ca acesta sa se arate (reveleze) in lume si sa rezolve toate problemele planetei.

    A. Declaratie complementara: Prezentul inscris constituie SUPER-MEMORANDUM local si priveste Grecia, Republica Cipru, Rusia si Uniunea Europeana, precum si SUPER-MEMORANDUM ce priveste Bisericile Constantinopolului, Greciei, Ierusalimului, Alexandriei, Antiohiei, Patriarhiilor Slave, Rusieisi Sfantului Munte Athos. Bisericile amintite au semnat deja SUPER-MEMORANDUMUL cu celelalte Biserici crestine din Uniunea Europeana

    C. Declaratie complementara: Se anexeaza un MEMORANDUM special privind Cooperarea Bisericeasca si Statala cu Uniunea Europeana. Noi, semnatarii MEMORANDUMURILOR de mai sus ne angajam, in cel mai scurt timp posibil, sa implementam reformele stabilite incepand cu data de 1 mai 2016.

    De asemenea, ne asumam raspunderea de a proceda la monitorizarea tuturor cetatenilor, in vederea asigurarii sigurantei, lucru care se va realiza prin montarea de camere de supraveghere de ultima generatie in toate institutiile europene, in toate orasele Uniunii Europene, in manastiri, biserici si institutii publice. De asemenea, ne asumam raspunderea referitor la infiintarea Politiei Religioase.
    Implementarea reformelor de mai sus va incepe la data de 02.05.2016.

    1. Incepand cu data de 23.05.2016 se vor renunta, in toate tarile Uniunii Europene, la juramantul pe Sfanta Biblie si la cel religios pentru oamenii politici, prefecti, primari, studenti etc
      Din cate stiu primarii alesi in septembrie nu au depus juramantul cu mana pe sfanta scriptura…..
      Parade homosexuale sunt si la noi,ore de educatie sexuska in scoli inca de la cativa ani,in unele sc s a facut ca “optional” educatie sexuala de cka cls 4 exista si manual care explica copilului de 10 ani cum se face sexul,despre placere,masrurbare ,etc.

      Mare parte a memorandumului este implementat,daca ministerele si statetele nu implementeaza acest memorandum vor plati fiecare minister zeci de mii de euro amenda lunar +penalizari

        1. 4a. Incepand cu data de 16.08.2016, vor intra in vigoare drepturile homosexualilor. Acestia vor putea face parade in mod regulat si liber, pe toate drumurile oraselor Comunitatii Europene.
          4d. Incepand cu data de 18.11.2016, se va proceda la liberalizarea transmisiunilor televizate si in presa ale programelor sexuale si se va permite circulatia libera a cat mai multe reviste pornografice, in toate ciclurile de invatamant.
          Copii de 10-12 ani au ajuns sa stea pe site uri de intalniri,am vazut ce primea copilul meu de la colegii de varsta lui in mesaje…
          La diverse scoli se fac proiecte despre toleranta ,fie care sa fi acceptat indiferent de religie ,de conceptiile sexuale…inca de prin cls a 4a…
          8a. Incepand cu data de 15.05.2016, vor fi promovate cat mai multe proiecte de legi impotriva discriminarii rasiale, care vor fi votate de toate parlamentele europene. (BLM)……

          1. Iar acest virus creat in laborator ii va ajuta la implementarea agendei.
            ONU=NOM

            Eu cred ca am intrat deja in necazul despre care vorbeste prorocul Daniel si viziunea apostolului.Ioan
            care va dura 7ani ,iar biserica nu v a fi indepartatea decat dupa pecetea a 6a.

            Apocalipsa6
            12. Şi m-am uitat când a deschis pecetea a şasea şi s-a făcut cutremur mare, soarele s-a făcut negru ca un sac de păr şi luna întreagă s-a făcut ca sângele,
            13. Şi stelele cerului au căzut pe pământ, precum smochinul îşi leapădă smochinele sale verzi, când este zguduit de vijelie.
            14. Iar cerul s-a dat în lături, ca o carte de piele pe care o faci sul şi toţi munţii şi toate insulele s-au mişcat din locurile lor.
            15. Şi împăraţii pământului şi domnii şi căpeteniile oştilor şi bogaţii şi cei puternici şi toţi robii şi toţi slobozii s-au ascuns în peşteri şi în stâncile munţilor,
            16. Strigând munţilor şi stâncilor: Cădeţi peste noi şi ne ascundeţi pe noi de faţa Celui ce şade pe tron şi de mânia Mielului;
            17. Că a venit ziua cea mare a mâniei lor, şi cine are putere ca să stea pe loc?
            Matei 24:29_35
            29. Iar îndată după strâmtorarea acelor zile, soarele se va întuneca şi luna nu va mai da lumina ei, iar stelele vor cădea din cer şi puterile cerurilor se vor zgudui.
            30. Atunci se va arăta pe cer semnul Fiului Omului şi vor plânge toate neamurile pământului şi vor vedea pe Fiul Omului venind pe norii cerului, cu putere şi cu slavă multă.
            31. Şi va trimite pe îngerii Săi, cu sunet mare de trâmbiţă, şi vor aduna pe cei aleşi ai Lui din cele patru vânturi, de la marginile cerurilor până la celelalte margini.
            32. Învăţaţi de la smochin pilda: Când mlădiţa lui se face fragedă şi odrăsleşte frunze, cunoaşteţi că vara e aproape.
            33. Asemenea şi voi, când veţi vedea toate acestea, să ştiţi că este aproape, la uşi.
            34. Adevărat grăiesc vouă că nu va trece neamul acesta, până ce nu vor fi toate acestea.
            35. Cerul şi pământul vor trece, dar cuvintele Mele nu vor trece.

            Doamne ajuta!!!

  6. Nu foloseste la nimic sa cunosti aceste lucruri daca esti demoralizat. Indiferent cat ai fi de informat daca ai trecut de faza de demoralizare nu mai conteaza pentru ca nu vei mai actiona.
    Am urmarit un film undeva legat de cei patru 4 pasi folositi de comunisti pentru ca subjuga natiunile prin control mental.

    https://youtu.be/iXR6vMOao-o

  7. Aici este Marea Înțelepciune. Să nu treci singu/singură prin toată mascarada asta. Să fiți cu Isus Hristos, Fratele nostru mai mare și în același timp Domn și Mântuitor.
    Dewmoralizarea ca stil de viețuire înseamnă victoria răului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button