X

Guvernul Britanic se așteaptă la un volum mare de efecte adverse cauzate de vaccinul anti Covid

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Marea Britanie se pregătește pentru o campanie masivă de vaccinare Covid, planificând injectarea a milioane de cetățeni, cu un vaccin experimental. 

Pe măsură ce data se apropie de lansarea acestei măsuri fără precedent, Organismul de Sănătate din Marea Britanie, MHRA (Medicines and Healthcare products Regulatory Agency), face o solicitare șocantă și urgentă, publicând următorul anunț:

MHRA caută urgent un software de Inteligență Artificială, pentru a procesa un volum mare de Efecte Adverse cauzate de vaccinul Covid-19, astfel încât să se asigure că niciunul dintre aceste Efecte Adverse nu este omis.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

7 comentarii

  1. Probabil pentru ca vaccinul de la Pfizer trebuie mentinut la -80 grade ceea ce confirma faptul ca va contine ADN viu. Sa iti injectezi in tine celule de ADN de la alti oameni este ca si cum ai instala inca un sistem de operare peste windows-ul existent, nimic bun nu va iesi din asta.

    1. Daca iti injectezi ADN de la alti oameni cred ca nu se intampla nimic. Cel mult faci anticorpi specifici.
      Dar am inteles ca vaccinul de la Pfizer e pe baza de ARNm care ar intra in cateva din celulele tale. Acele celule ajung sa semene la suprafata cu coronavirusul, declanseaza o reactie imunitara impotriva lor care e buna si impotriva coronavirusului si apoi sunt distruse de organism.
      Dar ce te faci daca sistemul imunitar nu raspunde? La un om din 20 (95%, nu?) reactia imunitara nu are loc deci… Ce se intampla cu acele celule modificate? Daca faci cancer?
      In afara de asta ce te faci daca printre celulele modificate sunt si neuroni?
      Intrebari fara raspuns care starnesc panica. Nu ne raspunde nimeni?

      1. structura biologica fiecarei persoane se bazeaza pe codul genetic mostenit de la cei doi parinti biologici, mama si tata prin cei 46 de cromozomi. mARN reprezinta la nivel genetic un set de instructiuni genetice aditionale. va da-u un sfat umil, sa de-a Dumnezeu ca nimeni din familia dumneavoastra sa nu primeasca acest vaccin.

      2. Eu am alta intrebare: daca, dimpotriva, sistemul imunitar al celui vaccinat devine “surexcitat”, supraresponsiv si o ia razna si incepe sa distruga celulele proprii ale organismului ? Se declanseaza o boala autoimuna (asa cum este de ex. leuconevraxita), nu-i asa?

      3. Nu ai inteles diferenta intre ADN si ARN, atasez o explicatie abstracta, adica mai usor de digerat pt cei ce nu inteleg nomenclatura medicala.
        https://www.technologynetworks.com/genomics/lists/what-are-the-key-differences-between-dna-and-rna-296719

        ADN se gaseste in nucleu, iar ARN in nucleol (ce este un subcomponent al nucleului) dar atat ADN-ul cat si ARN-ul reprezinta genele fiecaruia.
        https://byjus.com/biology/nucleolus/

        Transferul de ADN de la o persoana la alta se gaseste si in cazul transfuziilor de sange si exista foarte multe exemple in care persoana recipienta isi schimba genele dupa persoana donatoare, adica daca recipientul este femeie iar donatorul barbat, in DNA-ul din recipient vor aparea gene masculine. Insa dupa un timp acestea vor disparea deoarece DNA-ul produs de recipient devine majoritar si inlocuiesc genele corupte.
        https://www.scientificamerican.com/article/donor-blood-transfustion/

        Insa, in cazul transferului de ADN sau ARN pur, inafara de faptul ca deja discutam de editare genetica CRISPR, consecintele nu sunt cunoscute, chiar multe dintre studii recunoscand ca apar mutatii ce duc chiar si la moartea recipientului.
        https://www.nature.com/scitable/topicpage/dna-replication-and-causes-of-mutation-409/

        Deci nu este de joaca cu aceste vaccinuri, probabil ne vor transformati in “mutanti” din filmele lor, doar nu le-au facut atata propaganda degeaba…

  2. Dumnezeu cu mila Sa pentru cine isi va primi din propria vointa aceste instructiuni genetice prin acest vaccin mRNA, va doresc tutor mantuirea sufletelor insa sa aveti discernamant!

  3. La cat de idioti sunt britanicii aia acolo nu ma mira faptul ca multi idioti se vor vaccina ca vitele in Anglia aia nenorocitã plina de atei ,islamisti , poponari , si lesbiene la tot pasul .Jos cu Vaccinarea 100%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button