X

Danemarca: Legea pentru vaccinare forțată a fost abandonată, după proteste publice

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

„Legea epidemiei” i-ar fi conferit guvernului danez puterea de a adopta măsuri obligatorii de carantină, împotriva oricui este infectat cu o boală periculoasă, dar a fost partea despre vaccinări care a provocat cea mai mare revoltă.

„Autoritatea daneză pentru sănătate ar putea defini grupuri de persoane care trebuie vaccinate pentru a izola și elimina o boală periculoasă”, relatează publicația The Local.

„Oamenii care refuză cele de mai sus pot – în unele situații – să fie constrânși [la vaccinare] prin forță fizică, cu ajutorul poliției.”

Cu toate acestea, după nouă zile consecutive de proteste împotriva noii legi, aceasta a fost abandonată.

Cu un vaccin împotriva coronavirusului disponibil în curând, guvernele din întreaga lume se gândesc la ce măsuri punitive trebuie aplicate împotriva celor care refuză vaccinarea.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

4 comentarii

  1. video terifiant „60 minutes: operatiunea ”warp speed” de vaccinare in masa.

    https://www.youtube.com/watch?v=240DMmhgp4M

    Transcript in lb romana:

    Narator [00:00:01] Acum, David Martin raportează pentru ”60 de minute”.

    Jurn. David Martin [00:00:06] Ei bine, în timp ce restul țării număra voturile, un general de armată pe nume Gus Perna număra doze de vaccin. El se ocupă de Operațiunea Warp Speed, titlul atrăgător dat programului de mobilizare pentru a inocula 300 de milioane de americani împotriva coronavirusului până în primăvara anului viitor. Pentru cei dintre voi care doresc să-și revendice o similitudine din viața anterioară, s-ar putea să nu pară atât de rapid, dar este comparat cu cei cinci până la 10 ani necesari pentru a lansa un nou vaccin în mod normal.

    Jurn. David Martin [00:00:37] Odată aprobat, nu va fi un glonț de argint. La fel ca în cazul vaccinului anual împotriva gripei, unii dintre noi ne vom îmbolnăvi în continuare. Dar ar trebui să facă suficient de mulți oameni imuni, astfel încât virusul să nu mai aibă loc. Asta i-ar oferi acestei țări ceea ce are acum mare nevoie, un ac în braț.

    Narator [00:00:57] Povestea va continua într-o clipă.

    Jurn. David Martin [00:01:05] Deci, dacă această distribuție a vaccinurilor nu merge conform planului. Unde se oprește dolarul?

    Gen. Gus Perna [00:01:14] EU! Conversația s-a încheiat. Este destul de ușor pentru mine, mă simt responsabil 100% personal în acest scop.

    Narator [00:01:22] După o carieră de ofițer de aprovizionare al armatei, generalul Gus Perna era la două luni de la a intra in rezervă atunci când președintele Trump l-a desemnat în mai anul trecut pentru a conduce Operațiunea Warp Speed. Echipa ”60 de minute” a intrat în centrul său de operațiuni, unde planul de furniza vaccinul la 300 de milioane de americani este orchestrat de specialiști militari aduși din toată țara.

    Gen. Gus Perna [00:01:45] Am construit literalmente echipa, această colaborare pe măsură ce mergem, nu exista doctrină, nu exista strategie, nu exista o structură de oameni în acest scop.

    Narator [00:01:59] Perna urmărește progresul în ceea ce el numește ”scufundări adânci”, cu lideri din armată și din Departamentul de Sănătate și Servicii Umane. Și nu vrea să audă vorbe fericite.

    Gen. Gus Perna [00:02:11] Nu este vorba, știți, fațada lucrurilor este bună. Trebuie să înțelegem ceea ce nu este în regulă și trebuie să le facem sa fie în regulă.

    Narator [00:02:19] El lucrează dintr-un birou nedescris din Washington, fără niciunul dintre ornamentele ce vin de obicei cu cele patru stele de pe epoleții uniformei.

    Gen. Gus Perna [00:02:25] Știi, acestea sunt toate întâlnirile pe care le fac astăzi. Sunt deja până la numărul opt cu tine.

    Narator [00:02:32] Perna se descrie ca un student de nota 8 care lucrează din greu pe o curbă de învățare abruptă pentru a stăpâni jargonul industriei farmaceutice.

    Jurn. David Martin [00:02:40] Așa că am descoperit unul dintre micile secrete murdare pe care le ai. Văd că ai o fițuica aici, tot cu jargonul drogurilor.

    Gen. Gus Perna [00:02:47] Da, am început cinci caiete de lucruri. Ascult în fiecare zi ceea ce se spune și apoi îmi petrec o bună parte din seara mea căutând pe google aceste cuvinte, astfel încât să pot participa, de preferință la nivel intelectual, dar cel puțin să pot înțelege.

    Narator [00:03:07] Pe tabla sa albă este un scenariu posibil ca aprobarea atât de importantă de către Food and Drug Administration a unui vaccin dezvoltat de Pfizer, urmată de aprobarea altuia de la Moderna.

    Jurn. David Martin [00:03:19] Ce este Ziua Z?

    Gen. Gus Perna [00:03:21] Este ziua în care livrăm prima rundă de vaccin pentru Pfizer!

    Narator [00:03:26] Atunci ar începe să se complice, deoarece, dacă este aprobat, vaccinul Pfizer va necesita pacienților să primească două doze separate la 21 de zile distanță.

    Gen. Gus Perna [00:03:36] Știm că este un vaccin cu două doze, așa că vrem să ne asigurăm că putem gestiona administrarea primei doze și să asigurăm livrarea celei de-a doua doze în timp ce integrăm simultan noi runde de doze fiind livrat poporului american.

    Narator [00:03:52] În plus, vaccinul Pfizer, care ar putea fi gata luna viitoare, trebuie păstrat foarte rece până când este injectat.

    Rezerv. Paul Ostrowski [00:03:59] Practic -80 de grade Celsius, adică 94 de grade sub zero Fahrenheit, foarte rece.

    Narator [00:04:05] Paul Ostrovski este absolvent al academiei militare West Point, care s-a retras din armată în această vară și a devenit deputat civil al lui Perna.

    Rezerv. Paul Ostrowski [00:04:12] Trebuie să ne asigurăm că trimitem acel vaccin în locurile potrivite, care au fie capacitatea respectivă, fie capacitatea de a face gheața uscată de care vom avea nevoie pentru a menține reci vaccinurile.

    Narator [00:04:23] În centrul de operare a operatiunii ”Warp Speed”, Marion Whicker, care vine de la fabricarea tancurilor pentru armată, ne-a arătat tabla „merge – nu merge” pentru ce părți ale țării sunt gata să se ocupe de un vaccin ultra rece.

    Marion Whicker [00:04:35] Insulele Virgine au raportat deja că nu au congelatoare ultra reci. Este OK, și că nu au capacitatea de a usca gheața. Dar ceea ce știm este că putem aduce foarte repede gheață uscată din Puerto Rico.

    Jurn. David Martin [00:04:49] Cu cât te aud vorbind mai mult cu atât mai mare mi se pare această operațiune.

    Marion Whicker [00:04:51] Absolut, domnule.

    Jurn. David Martin [00:04:52] Nu este doar livrarea vaccinului.

    Marion Whicker [00:04:56] Dar ne dorim să fie cât mai ușor.

    Jurn. David Martin [00:04:58] Această țară nu a făcut o treabă bună privind controlul răspândirii virusului. De ce ar trebui să ne așteptăm să faceți o treabă bună privind distribuția acestui vaccin?

    Rezerv. Paul Ostrowski [00:05:07] Pentru că am învățat din trecut și sperăm să facem o treabă mult mai bună de data aceasta.

    Jurn. David Martin [00:05:12] Sunteți gata să începeți dacă mâine se aprobă un vaccin?

    Gen. Gus Perna [00:05:15] Da, suntem.

    Jurn. David Martin [00:05:18] Care este prima comandă pe care o vei da?

    Gen. Gus Perna [00:05:20] Simpla comandă de executare.

    Jurn. David Martin [00:05:23] Deci, odată ce spui ”execută”. Cât de repede începeți livrarea?

    Gen. Gus Perna [00:05:28] În 24 de ore!

    Jurn. David Martin [00:05:30] Aveți deja stocate doze de vaccin?

    Gen. Gus Perna [00:05:33] Da, da.

    Jurn. David Martin [00:05:35] Cât aveți stocate?

    Gen. Gus Perna [00:05:37] Mă abțin să vă zic un număr chiar acum, pentru că nu vreau să creez anxietate și trebuie să analizăm detaliile. O lună de acum voi avea mai multe.

    Narator [00:05:48] Operațiunea Warp Speed ​​stochează, de asemenea, kituri de ace, seringi și tampoane cu alcool necesare pentru a face injecțiile. Compania de distribuție medicală McKesson spune că a produs deja suficiente truse pentru 88 de milioane de injectări.

    Rezerv. Paul Ostrowski [00:06:03] Ideea este că trusa va veni împreună cu vaccinul și vor veni într-un singur pachet pentru a oferi această capacitate de administrare.

    Narator [00:06:11] Pentru că aceasta este o pandemie o dată în secol. Vaccinul este deja fabricat în bioreactoare în interiorul unor instalații sterile ca aceasta de la Emergent Bio Solutions din Baltimore, chiar dacă nu a fost încă aprobat de FDA. Vicepreședintele Sean Kirk spune că poate dura până la șase săptămâni pentru a produce un singur lot și apoi pleacă de aici și se mută într-o altă unitate unde este completată în prezentarea finală a fiolei pe care obișnuiți să o vedeți când primiți o vaccinare la clinică. Emergent livrează cea mai mare parte a vaccinului către ceea ce este cunoscut sub numele de linie de producție completă administrată de o companie numită Catalent și de ofițerul său comercial principal, Karen Flynn.

    Jurn. David Martin [00:06:51] Practic ești linia de îmbuteliere pentru vaccinuri.

    Karen Flynn [00:06:56] Este corect. Și este o operațiune foarte sofisticată.

    Narator [00:07:00] Una dintre liniile lui Karen poate împacheta până la 400 de flacoane pe minut, fiecare flacon conținând cinci până la 10 doze.

    Karen Flynn [00:07:07] O situație cu care ne confruntăm chiar acum este exact ceea ce numim necesitatea vitezei.

    Jurn. David Martin [00:07:12] Ce viteză aveți acum?

    Karen Flynn [00:07:15] Lucrăm 24/7, șapte zile pe săptămână. Și, știți, într-adevăr, este un efort complet pentru a menține liniile în funcțiune.

    Jurn. David Martin [00:07:24] Ești îngrijorat de securitate și stocuri?

    Gen. Gus Perna [00:07:28] Am luat măsuri extraordinare de precauție în această zonă, nu numai pentru eforturi nefaste, ci și naturale: uragan, tornadă, etc. Corect. Pentru noi este o atfel de marfă. Luăm măsurile complete pentru a ne asigura că vaccinurile sunt securizate.

    Jurn. David Martin [00:07:47] Paznici înarmați?

    Gen. Gus Perna [00:07:48] Da, paznici înarmați în locurile unde este stocat vaccinul. Da. Odată ce începe să se miște, fie pe un camion, fie pe un avion.

    Jurn. David Martin [00:07:56] Va fi sub pază?

    Gen. Gus Perna [00:07:58] Da, în măsura în care pot vorbi despre asta, este totuși, corect. Pentru că nu vrei să expui toate planurile. Dar răspunsul este da.

    Narator [00:08:07] Majoritatea flacoanelor vor fi expediate de aceleași companii care livrează pachete în casele noastre în fiecare zi.

    Richard Smith [00:08:13] Suntem pregătiți să livrăm la fiecare cod poștal din această țară.

    Narator [00:08:16] Richard Smith conduce FedEx Express în SUA, care funcționează deja la volumul maxim pentru a face față creșterii cumpărăturilor online cauzate de pandemie.

    Jurn. David Martin [00:08:26] Aveți un alt vârf care vine din cauza Crăciunului și mai aveți un vârf, pentru că atunci ne așteptăm ca vaccinul să înceapă să fie distribuit.

    Richard Smith [00:08:39] Și totuși încă dorm noaptea.

    Jurn. David Martin [00:08:41] Dar trebuie să ai îngrijorări.

    Richard Smith [00:08:43] Ei bine, aș fi nebun dacă n-aș avea, dacă pot spune că a fost un efort herculean și nu aș recunoaște cât de monumental este și încă poate fi.

    Jurn. David Martin [00:08:52] Veți putea urmări toate părțile în mișcare?

    Gen. Gus Perna [00:08:55] Da, mă simt 100% încrezător în asta.

    Jurn. David Martin [00:08:58] Vei reuși să dai cu pumnul pe masă și să spui ce s-a întâmplat cu acel transport care se ducea la Spitalul Good Samaritan din Baltimore?

    Gen. Gus Perna [00:09:06] Da. Și nu numai asta, voi ști după ce ajunge acolo cât de repede se administrează dozele pe care le-au primit.

    Narator [00:09:14] Capacitatea lui Perna de a face acest lucru depinde de un program software numit Tiberius, care gestionează bazele de date de la nivelul întregului guvern și companiile de transport maritim într-o imagine unificată pe care toată lumea o poate vedea.

    Deacon Maddox [00:09:27] Puteți activa unde sunt spitalele dvs., unde sunt farmaciile, căminele de îngrijire medicală și unde toți furnizorii dvs. înscriși se află în interiorul acestei jurisdicții.

    Narator [00:09:35] Dar când Deacon Maddox, un colonel de armată proaspăt pensionat, l-a informat pe Perna despre cât de pregătit este Tiberius pentru Ziua Z.

    Deacon Maddox [00:09:42] Această capacitate nu a existat în urmă cu două luni, așa că există câteva lucruri pe care trebuie să le rezolvăm.

    Narator [00:09:48] Deacon Maddox a avertizat că odată ce vaccinul începe să fie livrat, cantitatea de date pe care Tiberius trebuie să o urmărească se va înmulți.

    Deacon Maddox [00:09:56] Ceea ce facem acum pentru a ne pregăti pentru prima doză este partea ușoară. Când se vor livra al doilea val de doze, atunci acest lucru devine foarte greu.

    Judith Persichilli [00:10:07] Voi face un briefing foarte rapid.

    Narator [00:10:11] Puțin peste 150 de mile pe autostrada I-95 într-o cameră acoperită cu liste urgente de făcut, comisarul pentru sănătate din New Jersey, Judith Persichilli și grupul său de lucru se vor confrunta cu distribuirea vaccinului în mijlocul unui noul val necruțător al virusului.

    Judith Persichilli [00:10:27] Astăzi raportăm 2472 de cazuri noi. Acesta este cel mai înalt nivel din perioada martie-aprilie. Cea mai mare teamă a mea este că avem de-a face cu o creștere. Și spitalele și camerele de urgență în același timp în care vom încerca să ne vaccinăm spitalele vor trebui să-și petreacă timpul îngrijindu-se de oameni și acest lucru va avea un impact asupra personalului locurilor de vaccinare din spitalele noastre, pe care ne bazăm.

    Narator [00:11:04] Numai în New Jersey scopul este de a vaccina 4,7 milioane de oameni, începând cu lucrătorii din domeniul sănătății.

    Judith Persichilli [00:11:12] Ne-am stabilit un obiectiv foarte aspirațional: 70% din populația adultă să fie vaccinată în șase luni. Deci, în funcție de câte locuri de vaccinare avem, s-ar putea să vaccinăm între 60 0000 și 80 000 de persoane pe zi, asta doar în New Jersey.

    Jurn. David Martin [00:11:29] Operațiunea Warp Speed ​​vă oferă vreo indicație despre câte doze de vaccin veți primi?

    Judith Persichilli [00:11:37] Presupunerea mea este de aproximativ 100 000. Dacă este vorba de un regim cu două doze care va fi separat în două doze, la fel ar fi 50 000 de indivizi.

    Jurn. David Martin [00:11:48] Și câți oameni ai în această categorie de lucrători din domeniul sănătății cu prioritate ridicată?

    Judith Persichilli [00:11:56] 500 000.

    Jurn. David Martin [00:11:57] Nici măcar nu ești aproape.

    Judith Persichilli [00:11:59] Nu, nu…

    Narator [00:12:01] Persichilli este încrezătoare că Operațiunea Warp Speed ​​va furniza în cele din urmă toate vaccinurile de care are nevoie New Jersey. Dar se îngrijorează dacă vor apărea destui oameni pentru a se vaccina.

    Judith Persichilli [00:12:12] Am studiat 2000 de persoane, medici și asistenți medicali. Știm că peste 60% dintre medici au spus că vor primi vaccinul. Știm că aproximativ 40% dintre asistenți au spus că se vor alinia pentru a primi vaccinul.

    Jurn. David Martin [00:12:30] Sună îngrozitor.

    Judith Persichilli [00:12:31] Persoanele ca noi sunt sceptice…

    Jurn. David Martin [00:12:34] Ce spune asta despre populația ta generală?

    Judith Persichilli [00:12:36] Există multă ezitare.

    Jurn. David Martin [00:12:41] Cât ai cheltuit până acum?

    Gen. Gus Perna [00:12:43] Începând de astăzi cred că am ajuns la 12 miliarde de dolari, dar am calculat că am putea cheltui până la 26 de miliarde de dolari.

    Jurn. David Martin [00:12:52] Care este cel mai rău coșmar al tău?

    Gen. Gus Perna [00:12:54] Primim vaccinuri pentru poporul american și aceștia nu le iau. Sa ne fie rusine. Hei, deja eram bolnav, nu am nevoie de el. Sa ne fie rusine. Hei, nu cred în vaccinuri. Sa ne fie rusine. Doar să ne fie rușine. Și asta, mă ține treaz noaptea.

    Narator [00:13:14] Ce va fi necesar pentru a distribui un vaccin covid-19 americanilor și apoi a escalada rapid? Mergeți la 60minutesovertime.com

  2. Analiza proprie asupra testarii PCR.
    Asa cum se tot vehicula de la inceput cu aceste teste PCR, am descoperit ca acestea au o mare legatura cu Bariera hematoencefalică.
    Sa incepem cu analiza a testarii PCR cu credinta ca se poate folosi la studiat virusii, asa cum ne spun ei:

    https://www.medicinenet.com/pcr_polymerase_chain_reaction/article.htm
    Ce este:
    PCR (reacția în lanț a polimerazei) este o metodă de analiză a unei secvențe scurte de ADN (sau ARN) chiar și în probe care conțin doar cantități mici de ADN sau ARN. PCR este utilizat pentru a reproduce (amplifica) secțiuni selectate de ADN sau ARN. Anterior, amplificarea ADN-ului presupunea clonarea segmentelor de interes în vectori pentru exprimarea în bacterii și dura câteva săptămâni. Dar acum, cu PCR realizat în eprubete, durează doar câteva ore. PCR este extrem de eficient prin faptul că se pot face un număr nespus de copii ale ADN-ului. Mai mult, PCR folosește aceleași molecule pe care natura le folosește pentru a copia ADN:

    La ce foloseste:
    Pentru a face PCR, ADN-ul original pe care doriți să îl copiați nu trebuie să fie pur sau abundent. Poate fi pur, dar poate fi, de asemenea, o mică parte dintr-un amestec de materiale. Deci, PCR a găsit utilizări pe scară largă și nenumărate – pentru a diagnostica boli genetice, a face amprente ADN, a găsi bacterii și viruși, a studia evoluția umană, a clona ADN-ul unei mumii egiptene, a stabili relații de paternitate sau biologice etc. În consecință, PCR a devenit o instrument esențial pentru biologi, laboratoare de criminalistică ADN și multe alte laboratoare care studiază materialul genetic.

    Deci putem intelege ca pentru a face un test de PCR este nevoie doar de o mica mostra de ADN, aceasta poate fi amprenta (asa a aparut folosirea in larg a acestui test), fir de par sau absolut orice urma de ADN.

    Pai si atunci, intrebarea fireasca este, de ce oare in testul PCR pt sars-cov-2 se foloseste metoda betisorului cu vata introdus in nas? Ce pot ei gasi in plus fata de ce gasesc intr-un fir de par?
    Sa analizam poza urmatoare in care se arata testarea anticovid metoda PCR:
    shorturl.at/emxO1
    Nu cumva locul unde ajunge betisorul seamana cu asta?
    https://en.wikipedia.org/wiki/Hypothalamus#/media/File:1806_The_Hypothalamus-Pituitary_Complex.jpg

    Ei bine, acest loc poarta numele de Hyphotalamus.
    https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/20093161/
    https://en.wikipedia.org/wiki/Hypothalamus#Blood-borne_stimuli

    Hyphotalamusul este cea mai usoara metoda prin care se poate ajunge la bariera hematoencefalică.

    Bariera hematoencefalică (blood-brain barrier sau BBB) este bariera fiziologică care există între sistemul sanguin și sistemul nervos central (creier). Această barieră are rolul de filtru pentru a împiedica pătrunderea în creier a unor substanțe toxice, germeni patogeni, care se pot afla în sânge. În același timp bariera permite pătrunderea din sânge a substanțelor nutritive necesare creierului, această filtrare selectivă a unor substanțe este realizată de piamater.
    Bariera hematoencefalică, produce însă greutăți la administrarea unor medicamente, la tratarea unor boli neurologice, medicamente care vor fi împiedicate de barieră să ajungă în creier. Structural, bariera hematoencefalică este reprezentată de existența unor joncțiuni strânse între celulele endoteliale ale capilarelor. Joncțiunile strânse formeaza bariera care prezintă permeabilitate selectivă și lasă să treacă în lichidul cefalorahidian doar anumite substanțe cum ar fi: glucoză, folosită de creier pentru activitățile sale, alcool, droguri, explicând efectele acestora.
    De pe wikipedia: https://en.wikipedia.org/wiki/Blood%E2%80%93brain_barrier

    Acum ca am inteles ce face aceasta bariera si pe unde se poate ajunge la ea, ramane intrebarea cum se poate trece totusi de aceasta? Exista mai multe metode, printre care amintesc, lipozomi (un fel de proteina), ultrasunete, dar cel mai important, prin Nanoparticule cu ajutorul nanotehnologiei! Procedeu inventat chiar de catre o echipa de romani!

    https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC6321434/
    https://en.wikipedia.org/wiki/Nanoparticles_for_drug_delivery_to_the_brain

    Articol wiki: https://en.wikipedia.org/wiki/Blood%E2%80%93brain_barrier#Nanoparticles
    Nanotehnologia este în curs de cercetare preliminară pentru potențialul său de a facilita transferul de medicamente în BBB. Celulele endoteliale capilare și pericitele asociate pot fi anormale în tumori, iar bariera hematoencefalică poate să nu fie întotdeauna intactă în tumorile cerebrale. Alți factori, cum ar fi astrocitele, pot contribui la rezistența tumorilor cerebrale la terapia folosind nanoparticule. Moleculele liposolubile cu greutatea mai mică de 400 de daltoni se pot difuza liber pe lângă BBB prin difuzia pasivă mediată de lipide.

    Ce se intampla dupa spargere acestei bariere?
    Atunci când bariera hematoencefalică este sparta, așa cum se întâmplă în unele tipuri de cancer cerebral și infecții ale creierului sau când apar mici rupturi ale vaselor de sânge, unele substanțe care sunt ținute în mod normal în afara creierului intră și provoacă probleme creierului.
    Unele dovezi sugerează că slăbirea barierei hematoencefalice poate chiar preceda, accelera sau contribui la o serie de tulburări neurodegenerative. De exemplu, studiile sugerează că o barieră hematoencefalică care scapă permite prea multor celule albe din sânge în creierul persoanelor cu scleroză multiplă (SM). Cu acces la creier, aceste celule atacă mielina, învelișul izolant dintre celulele nervoase, ducând la simptomele devastatoare ale bolii.
    https://www.brainfacts.org/brain-anatomy-and-function/anatomy/2014/blood-brain-barrier

    Concluzie: Pe langa faptul prin testarea PCR este posibila salvarea si prelucarea datelor ADN are oamenilor pentru un studiu in masa sau alte lucruri de domeniul SF, clonare etc. aceasta testare a fost modificata pentru a face si intruziune in bariera hematoencefalica cu ajutorul nanotehnologiei ce vor produce o serie intreaga de repercursiuni negative asupra sanatatii individului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button