X

Cine nu se vaccinează va fi exclus social! Trebuie luptă până la sânge pentru a bloca legea vaccinării obligatorii

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Ce alegi? Vaccinat și cu cip sau proscris? Excluziunea socială este ceea ce-i așteaptă pe oamenii care vor refuza noul vaccin pregătit în laboratoarele Big Pharma și cerut/ comandat de „Elita” globalistă. Noua Ordine Mondială are pârghiile prin care va constrânge populația globului să aleagă vaccinarea obligatorie; în caz contrar, multe drepturi și libertăți cetățenești vor fi restrânse, apoi definitiv anulate! S-a pus „lockdown” pe toată planeta, în primăvară, așa că nu se va împiedica NWO de un cetățean îndărătnic…

Iar eticheta de „pericol social” este pregătită a fi lipită de „fruntea” oricui refuză vaccinul anti-Covid. De fapt, la cum decurg lucrurile, mai degrabă vaccin anti-TOT.

Pentru început, scriu americanii, se vor impune o serie de reguli privind accesul la evenimentele publice, fie ele spectacole de teatru, balet, concerte sau întreceri sportive. Aici, în acest sector, fiecare organizator va permite să intre doar spectatorii care fac dovada vaccinării împotriva SARS-CoV-2! Poate pare de necrezut, dar deja s-a anunțat în State că măsura va intra în vigoare imediat ce restricțiile impuse de autorități din cauza Covid-19 vor fi ridicate. Evident, și după ce vaccinul „minune” va fi disponibil pentru populaţie.

Chiar dacă accesul se va face un pic mai dificil, fiindcă organizatorii plănuiesc să verifice fiecare persoană în parte, va fi întocmită o listă de verificare a celor care și-au achiziționat bilet. Iar datele vor fi încărcate și stocate inclusiv pe telefoanele mobile – la poarta de acces, fiecare american va prezenta dovada că s-a vaccinat sau că are un test negativ pentru Covid-19, dar nu mai vechi de 72 de ore, atenție!

Planul NOW va utiliza trei componente separate, inclusiv o aplicație de ticketing, dar şi firme care oferă informații despre sănătate, precum CLEAR Health Pass, sau distribuitori de testare/ vaccinare (Labcorp ori CVS Minute Clinic). Se dau asigurări, însă, că niciuna dintre acestea nu va stoca și nu va accesa înregistrările medicale ale cetățenilor.

După ce își face vaccinul, persoana în cauză are obligația să ia legătura cu firmele astea (CLEAR Health Pass, IBM Digital Health Pass etc) și să solicite accesul în baza de date (aplicația Ticketmaster). Cine nu face asta, adio intrare pe stadioane, în săli de teatre, la cinematografe samd.

Dar asta nu e tot! Restricțiile nu se opresc aici, la spectacole și evenimente sportive. Planul este de a interzice și alte drepturi, cum ar fi tichetele de masă sau chiar accesul la instituții publice. Ca să nu mai vorbim despre admiterea în școli și universități, ce pe viitor va fi permisă doar celor care fac dovada vaccinării obligatorii! Cam cum este în China, unde „vaccinul” e înlocuit de un scor; cine nu îndeplinește un anumit „scoring”, nu are parte de toate „facilitățile” oferite de stat – locuință, educație, ajutor social etc.

Haideți să strângem împreună semnături pentru libertate medicală!

Semnați petiția aici: http://chng.it/PvnXq7Nm

Este unica petiție care are număr de înregistrare la Camera Deputaților și există deputați și senatori care o distribuie online, fiind dispuși să îi citească textul în plen, când va fi supusă la vot!

E nevoie de mai multe semnături. Împreună, putem ajunge la 50.000!

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

18 comentarii

  1. Am inteles ca acest vaccin trebuie pastrat la o temperatura de -75 grade celsius,gheata uscata trebuie schimbata la 24 ore.vaccinul antigripal se pastreaza la -20 grade.Ei spun ca se poate umbla de doua ori pe zi la el maxim cate un minut.Am inteles ca vaporii emanati din aceasta gheata ….pot fi chiar mortali.
    Ma intreb cum poate face asta un medic de famile,ei nu lucreaza in wekend-uri,vacante de sarabatori cate 2-3 saptamani,daca s ar umbla doar de doua ori pe zi ar putea face maxim doua vaccinuri pe zi.
    Eu nu am vazut niciodata la medicii de familie ca vaccinul antigripal sa se pastreze la -20 grade,doar intr un frigider vechi amarat la temperaturi pozitive.
    Apoi ei in tara spun ca vor sa l faca si in unitati mobile scoli,universitati,supermarketuri,
    pai sta asistenta,medicul scolar care trebuie sa fie la 2-3 scoli odata,gradinite ca nu e personal suficient sa manevreze vaccinul ,gheta ,etc sa fiim seriosi,la fel cum vor face asta in supermaket uri,cine va manevra gheata,vaccinul si cine va face vacinul ,paznicu’?

    1. Avem o șansă! Tocmai pentru că în România treaba în general nu se face prea bine, sperăm ca vaccinarea să eșueze! Dar trebuie și noi să facem ceva! Să ne trezim și să nu ne lăsăm spălați pe creier!

      1. Pentru astfel de lucruri se gasesc intotdeauna solutii. Asa cum pentru scoala on-line s-au mobilizat atatia cu tablete si alte device-uri, la fel va fi si cu vaccinarea. De asemenea, cred ca UE va acorda fonduri, numai sa ne imunizeze.

        1. Ne-au prins in menghina de aceea zic ca tara noastra trebuie urgent sa iasa din UE etc. La fel si BOR sa iasa de peste tot pe unde e bagata in CMB etc.

  2. Narațiunea vaccinării rapide in masă a populației:
    Pentru mine si vizitatorii acestui site ortodox este clar că acest vaccin trebuie evitat cu orice preț, din păcate asta nu e valabil si pentru cei ce încă mai au incredere in „intelepții” acestui veac.

    Celor dintre voi care încă nu sunt convinși de răutatea acestui vaccin și cred că îi vor lăsa pe alții să fie cobai înainte de a se vaccina ei înșiși, lăsați-mă să vă zic acest lucru: veți merge cot la cot cu cobaii să o faceți.

    De ce? Datorită narațiunii și consecințelor expuse pentru dvs. de „conducatorii acestei lumi”.

    Narațiunea pe care va v-or prezenta pentru a va vaccina cu toți deodata va fi:

    1. Necesitatea livrarii cu succes:

    -1.1: Vaccinul trebuie păstrat la temperaturi obligatorii și nesustenabile pentru o perioadă lungă de timp. Aceasta înseamnă ca centrul de vaccinare local, corturile de campanie sau alte centre unde se vor administra vaccinurile vor prevedea probabil că, dacă doriți vaccinul, veți avea doar o fereastră intre o săptămână si o lună pentru a-l primi. Pur și simplu este prea scump pentru ei să păstreze vaccinurile la temperatura de -80 de grade, asa cum s-a stipulat, precum și să continue să angajeze oameni, medici si armata pentru a face injecții oprindu-i din activitatea lor normală.

    -1.2: Armata va fi responsabilă de logistica livrării vaccinurilor. Se va susține că este prea scump să mențina armata mobilizata așteptând ca pana si negationistii si scepticii în cele din urmă sa se vaccineze.

    2: Consecințele așteptării sau refuzul:

    -2.1: Frica provocată de creșterea numărului de cazuri și decese, chiar (sau mai ales) în rândul celor care au numit-o o farsă, îi va speria pe mulți incat să vrea sa primească vaccinul cât mai curând posibil. Cuplați asta cu propaganda politica, atat partidele de guvernamant cat si cele din opozitie dar și de la oamenii de știință plus mass media pentru a face vaccinul și veți vedea că majoritatea oamenilor se grăbesc să-l faca – chiar și mulți dintre cei care au sustinut sus si tare timp de aproape un an că nu il vor lua.

    -2.2: Angajatorii și corporatiile (private si de stat) vor necesita vaccinare. Guvernul și consiliile locale probabil nu vă vor obliga să luați vaccinul insa va ramane potențialul pentru procese. Multe companii vă vor refuza dacă nu puteți dovedi vaccinarea, deoarece sunteți „o amenințare” (chiar dacă cei vaccinați ar trebui să fie în siguranță față de dvs., deoarece au fost vaccinați). Angajatorii ar fi la o amenințare și mai mare de a fi dați în judecată dacă un angajat nu ar fi vaccinat. Dacă un client „s-a îmbolnăvit” de la un angajat, firma ar putea fi inchisa cu ușurință. Angajatorii vor solicita, de asemenea, vaccinul pentru angajații lor – chiar și pentru cei care lucrează de la distanță – deoarece un angajat care este bolnav săptămâni sau zile afectează profitul lor.

    -2.3 Vei fi demonizat de comunitatea ta dacă nu te vaccinezi sau daca cineva se îmbolnăvește. Explicația va fi probabil că un procent dintre cei vaccinați nu sunt total siguri – eficacitatea vaccinului nu este 100% – și există șansa ca „virusul” să poată suferi mutatii la persoanele nevaccinate. Oamenii de știință din mass-media pot spune, de asemenea, că încărcătura virală a persoanelor nevaccinate poate crește atât de mult încât contactul cu aceștia ar putea învinge sistemul imunitar al unei persoane vaccinate. Deci, dacă nu vă vaccinați, vecinii voștri sterși pe creieri, frustrați si plini de frică vă vor urî.

    –2.3.1: Comunitatea și mass-media dvs. vă vor ridiculiza pentru că „nu credeți știința”.

    –2.3.2: Oamenii tind să aibă dispreț față de persoanele care nu fac aceleași alegeri pe care le-au făcut, crezând că cei care fac alegeri diferite le râd în față.

    –2.3.3: Deosebit de rău pentru creștini, va fi faptul că mulți creștini cred din motive întemeiate că vaccinul va fi semnul fiarei, un instrument de depopulare sau doar un instrument pentru a introduce noul guvern mondial.

    —- 2.3.3.1: Mesajul potrivit căruia vaccinul ar putea fi semnul fiarei, în mod biblic, merge împreună cu blestemul condamnării pentru cei care îl primesc, aceștia ne mai putând fi salvați. Oamenii nu vor înțelege de ce cineva ar spune vreodată așa ceva despre ei pentru că au făcut pur și simplu ceea ce li s-a spus ca să fie sănătoși și în siguranță. Majoritatea oamenilor nu înțeleg prea multe din Biblie – chiar și mulți dintre cei care se numesc creștini. Mulți sau poate chiar cei mai mulți dintre ei vor lua vaccinul și îi vor respinge pe ceilalți creștini care avertizează că vaccinul ar putea fi semnul fiarei.

    —- 2.3.3.2: Mesajul potrivit căruia vaccinul ar putea fi un instrument de depopulare va fi primit în același mod în care le-ai spune oamenilor că tocmai și-au injectat o bombă cu ceas în venele lor sau că s-au sterilizat singuri. Nu vă așteptați la mai mult decât de a fi ridiculizați și urâți.

    —- 2.3.3.3: Mesajul conform căruia vaccinul va ajuta la trecerea la un guvern unic mondial, prin instituirea de noi reguli privind călătoriile și comerțul, este într-adevăr doar o mare preocupare pentru creștini. Majoritatea liberalilor și a celor de stânga VOR un guvern unic. Majoritatea conservatorilor necreștini nu vor vedea care este marea problemă deoarece nu au fost învățați să se gândească la implicații. Creștinii care avertizează lumea despre acest lucru vor fi ca o voce în sălbăticie și vor deveni probabil voci în sălbăticia literală, deoarece își pierd slujbele, casele și prietenii din cauza nerespectării vaccinului și nu au unde să meargă decât în ​​afara societății.

    1. Mă bucur că mai sunt oameni care gândesc așa. Mulțumesc că ați pus punctul pe i prin această prezentare poate se mai trezesc și alții. Dumnezeu să ne dea putere să rezistăm și să putem refuza vaccinul

    2. Armata de criminali Români mercenari sa isi vaccineze generalii lor penali care o freaca prin birouri cu ,,pensii speciale,, si toate aberațiile lor acolo .Sa se vaccineze puliticienii cu tot cu Yohaniss si Arahat , Vela , Rafila si tot neamul lor de criminali ordinari NU MA VACCINEZ EU SI FAMILIA MEA

    3. Draga mario, dragute teorii, imi spuneti si mie sursele stiintifice? Imi place sa fiu (dez-) informat ca si altii. Sau este prea mult ceea ce va cer? Sa va dea Domnul tot ce imi doriti mie.

  3. Eu nu inteleg ce fel de publicatie sunteti. Deoarece pe situl dvs. am vazut acea scrisoare satanica semnata de Daniel prin care facea reclama la vaccin. Aceste vaccinuri pe langa faptul ca sunt pe baza de ARN mesager care modifica genomul uman, contin nanoparticule,care prin doze succesive permit sa se introduca in fiecare om semnul diavolului asa cum este scris in Biblie. Este regretabil ca si capul bisericii catolice a trecut de partea lui Satan. Intrebare : Sunteti slugile preasatanistului Daniel sau sunteti in slujba crestinilor ortodoxi. As dori sa primesc un raspuns in scris pe e-mail sa stiu daca ma pot baza pe informatiile sitului dvs.

    1. Am publicat scrisoarea patriarhului, dar pentru a o critica. Capul catolicilor era oricum de partea lui satan, de la anul 1054

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button