X

Gheronda Efrem din Arizona s-a arătat unei femei credincioase, anunțând necazuri uriașe și chemând la pocăință

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche era inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Am primit următoarele de la o sursă de mare încredere, care confirmă legitimitatea acesteia și le transmitem tuturor credincioșilor.

„Gheronda Efrem Filotheitul, care trăia ca ascet în Arizona, i s-a arătat unei femei care era alături de nora ei, nu în somnul femeii, ci în timp ce aceasta era în stare de veghe. La un moment dat, femeia a dispărut și aceasta a durat aproximativ 10 minute, potrivit norei sale care era alături de ea. Ea nu și-a dat seama și nici nu a înțeles durata timpului – adică  cât a durat viziunea. A fost ceva nou pentru ea (ne referim la conținutul conversației), deoarece ea l-a mai văzut pe Gheronda Efrem înainte de adormirea lui, atât în ​​somn cât și când era în stare de veghe.

Datorită tuturor celor întâmplate (uimirea și șocul ei), ea s-a adresat Părintelui ei duhovnicesc și l-a întrebat dacă această experiență a fost reală sau este o înșelăciune a celui rău.

Credincioasa l-a văzut pe Gheronda Efrem și Prea Cuvioșia Sa era foarte trist și Îl ruga, implorând pe Hristos să nu socotească mersul [direcției] evenimentelor (toate acestea, desigur, sunt în acord cu ceea ce Gheronda Efrem le-a spus multor credincioși în timpul vieții).

Și iată ce  i-a împărtășit :

„Pocăință, pocăință, pocăință. Hristos este foarte supărat…

Noi, oamenii de astăzi, nu ar trebui să fim în această stare duhovnicească în care ne aflăm…

Urmează necazuri uriașe, nu vă puteți imagina cât de rele vor fi acestea…

Vai tuturor, pentru ceea ce vă așteaptă; trebuie să vă pocăiți atât cât mai este timp…

Trebuie să îngenuncheați și să plângeți, să vărsați lacrimi de pocăință, ca Hristos să se milostivească…

Acest lucru are legătură cu ceea ce se întâmplă acum și în America.

Mulți oameni se vor depărta datorită celor ce se vor întâmpla, mulți oameni vor pleca (vor muri).

Nu aveți  îngăduință unul față de altul. Nu arătați milă unul față de celălalt.

Sunteți fără milă unii față de alții, sunteți gata să vă mâncați (consumați – să vă distrugeți) unii pe alții…

Spune toate acestea Părintelui tău duhovnicesc și celorlalți…”

Femeia care a văzut acest lucru a fost o fiică duhovnicească a lui Gheronda Efrem care a comunicat cu el până la adormirea sa. Acest lucru este recunoscut ca atare.

F.L.

12 noiembrie, 2020

https://orthodoxethos.com/post/elder-ephraim-of-arizona-appeared-and-calls-us-to-repentance

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

12 comentarii

 1. off topic,

  Poate un preot ortodox sa spuna raspunsul la urmatoarea intrebare, izvorata dintr-un fapt real petrecut cu doua zile in urma : Este canonic sa se faca Sfantul Maslu si apoi sa fie miruiti toti oamenii din biserica, fiecare separat cu cate un betisor de unica folosinta?!

  Deoarece uleiul de Sfantul Maslu este sfintit, prin Prezenta DUHULUI SFANT si se citesc 7 Evanghelii, rugaciuni speciale, des=ci, oricum se sfinteste uleiul, si acesta NU este purtator de germeni, de ce preotul a folosit betisoare de unica folosinta? Se poate face o paralela si cu Sfantul Potir, a NU se folosi ligurite de unica folosinta, ci doar UNICA lingurita de argint sau aur , din care este impartasit tot poporul, ca intotdeauna.

  Sa nu puneti, va rog frumos, “”placa”” cu masuri sanitare si “”covidul””, un virus ce NU exista, mai ales, NU exista in biserica ortodoxa, unde circula energiile DUMNEZEIESTI ale DUHULUI SFANT si obiectele de cult / icoanele respective sunt sfintite, deci NU poarta microbi, virusi, bacterii, etc.
  Evident, alta anomalie este purtarea mastii in Casa Domnului si inca lumea se teme de “”virusi”” sau mai mult, de amenzile abuzive, desigur, care se pot contesta in instanta si nu se platesc.

  HRISTOS nu se tocmeste. Ideea este ca trebuie sa-l marturisim pe HRITOS si daca preotul cu pricina, de fapt erau doi preoti, ar fi fost mai curajosi, ar fi facut miruirea credinciosilor ca in anii din urma, cu acelasi betisor cu mir / ulei sfintit la SFANTUL MASLU.

  Iertare si DOAMNE AJUTA!

  1. Am uitat sa spun, la sfarsitul slujbei, poporul aflat in biserica, a irupt imediat si a sarutat Sfanta Evanghelie, Crucile de pe masa si apoi icoanele din biserica, FARA MASCA, deci a aratat ca NU se teme de virusi, iar unii oameni aveau masca formal, cu nasul afara. Desigur ca preotii au vazut, dar nu au spus nimic. Deci, poate mai este o speranta…

   In ceea ce profeteste Gheronda Efrem din Arizona, are dreptate, chiar si de pe lumea cealalta vrea sa ne avertizeze sa fim mai buni unii cu altii, pana nu este prea tarziu, dar in America zarurile sunt deja facute.

   Poate la noi, romanii, mai este o speranta , atat cat se mai tine SFANTA LITURGHIE in bisericile ortodoxe si noi toti, ne vom pocai de toate pacatele noastre.

   HRISTOS trebuie marturisit in fiecare zi pentru a se imbuna DUMNEZEU si a ne ierta pacatele noastre! DOAMNE AJUTA!

 2. Odată si odata trebuia sa vina cernerea! Iata, acel timp a sosit, acesta este doar începutul necazurilor! Oile vor fi separate de capre! Multi însă nu vad, nu aud, nu inteleg sau nu cred, din cauza mulțimii păcatelor si patimilor in care scaldă nespovedite si nepocaite! Altii nu vor să accepte realitatea, dar sunt si destui care stiu ce va urma, dar făcând pactul cu diavolul, isi tin gura ptr a mai căpăta 30 de arginti (in special preoți și monahi). Nu e însă de gluma, timpul nu mai are răbdare, cum zicea Marin Preda, singura salvare este pocainta adevarata, rugăciunea fierbinte, si speranta ca mila Domnului va fi cu noi si de aceasta data! Si chiar si asa salvarea noastră este sub un mare semn de întrebare caci pe lângă păcatele personale tragem si păcatele de neam (in special milioanele de avorturi). Doamne, fie voia Ta cu noi!

  1. Si daca avea vedenia asta un barbat, era vrednic de crezare, sau cum? Ce este dubios in ce i-a transmis Parintele Efrem, sa te faca sa crezi ca e fantasma? Daca nu esti necredincios, care motivul pentru care nu crezi ca e valida vedenia? Ca i s-a intamplat unei femei?! Dansa s-a dus la duhovnic sa se incredinteze ca nu a fost o inselare, iar el a transmis mai departe intamplarea.

   1. sfantulmunteathos.wordpress.com/2020/11/24/mesajul-staretului-paisie-de-la-manastirea-sfantul-antonie-cel-mare-arizona-in-legatura-cu-vedenia-fiicei-duhovnicesti-a-gherondei-efrem-filotheitul/

 3. Un marturisitor impotriva minciunii covrig, parintele Ghelasie Tepes, s-a stins din viata pe neasteptate!!! Dumnezeu sa-l ierte! Urmariti predicile sale pe youtube, cu cateva saptamani in urma a spus (ca un fel de profetie) ca “in Romania va curge din nou sange”…

 4. Parintele Cleopa zicea ca nu e bine sa credem in vedenii sau vise zicea ca pe cine auzea il sau o oprea de la impartasanie cel putin 2-3 ani deci…..

  multe sunt si rodul imaginatiei febrile daca e caz de psihoza sau obsesie mare grija

  CAILE DOMNULUI SUNT NECUNOSCUTE SI INFINITE

  Raului i se permite tot de la Dumnezeu sa faca ce vrea ca sa ne testeze pentru ce se intampla acum doar Divinitatea poate opri indiferent de faptele noastre.

  Ca sunt 1 000 sau 10 000 de insi pe tot pamantul cu viata de sfinti nu conteaza sau prea putin pentru restu de 7 si ceva de miliarde si mai ales mai ales grupul miniscul satanic al elitelor…..si vrajile lor…

  America nu are vina ei nu au avut sansa de la bun inceput. Nu au primit lumina Ortodoxiei numai ereticii au colonizat si raspandit minciunile lor cu secole in urma.
  A fost un cerc vicios de la un rau la alt rau pentru cine stie putin istorie.asa ca…..

  1. Geneza 18:32
   Avraam a zis: „Să nu Te mânii, Doamne, dacă voi mai vorbi numai de data aceasta. Poate că se vor găsi în ea numai zece oameni buni.” Și Domnul a zis: „N-o voi nimici, pentru cei zece oameni buni.”
   (Despre sodoma si Gomora…)
   Deci sperante sunt dar trebuie intoarcere spre Dumnezeu. E singura cale! IERTATI!

  2. sfantulmunteathos.wordpress.com/2020/11/24/mesajul-staretului-paisie-de-la-manastirea-sfantul-antonie-cel-mare-arizona-in-legatura-cu-vedenia-fiicei-duhovnicesti-a-gherondei-efrem-filotheitul/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Sprijiniți portalul OrtodoxINFO! Pe luna Mai, avem doar 10% din resursele necesare pentru a duce mai departe acest proiect. DONAȚII