X

Agenție de Spionaj britanică lansează un atac cibernetic împotriva celor care se opun vaccinării

Sediul Agenției GCHQ

Agenția de informații britanică GCHQ (Government Communications Headquarters) se pregătește să lanseze o operațiune de ofensivă cibernetică majoră, împotriva propagandei menite să submineze cercetările privind vaccinul COVID-19. Potrivit ziarului londonez Times , care a publicat informațiile despre presupusa operațiune cibernetică, aceasta va viza mai ales campaniile de dezinformare care provin din Rusia.

Times relatează că guvernul britanic consideră că stoparea presupusei campanii de dezinformare rusă este o prioritate strategică, care crește în semnificație cu cât oamenii de știință britanici se apropie de obiectivul lor de a crea un vaccin de succes împotriva pandemiei. Prin urmare, Londra a ordonat Brigăzii 77 a Armatei Britanice, să lanseze o campanie online care va contracara informațiile înșelătoare despre un potențial vaccin împotriva coronavirusului.

Whitehall a mobilizat, de asemenea, sediul central al comunicațiilor guvernamentale (GCHQ), agenția britanică de informații, care se concentrează pe securitatea cibernetică, pentru a lansa operațiuni ofensive împotriva surselor dezinformării, spune The Times .

 

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul nu dorește aflarea adevărului despre plandemia covid-19. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!
Categorii
plandemia covid-19Reducerea populației
cuvinte cheie

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

8 comentarii

 1. Britanicii astia sunt niste trogloditi, niste oameni ai intunericului…se baricadeaza impotriva luminii care vine de la Moscova! Bai, frate, ce oameni 🙁

  1. Britanici sunt o natie de alcoolici ,rasisti si atei .In Marea aia Britanie nu exista nici o credințâ ci numai alcoolism , prostie LGBTQ-SM SI ALTE MIZERII .Eu ca Român NU MA VOI VACCINA .

 2. Asadar, dl. presedinte ne spune elegant dar clar: nu vom iesi de sub oboroc pana cand nu vom fi vaccinati! De altfel, aflat dintr-o sursa de incredere pentru mine – cineva care lucreaza in primarie: respectiva persoana mi-a spus ca este cert ca, dupa alegeri se va institui lockdown total (respectivul s-a eschivat de a-mi dea amanunte, mi-a spus ca pot sa-l cred pe cuvant) si mi-a mai zis ca, daca vreau sa nu prind Craciunul neimpartasit, sa ma impartasesc pana atunci.

  https://stirileprotv.ro/stiri/politic/sedinta-la-cotroceni-iohannis-discuta-cu-mai-multi-ministri-despre-epidemia-de-covid-19.html

 3. Nu sustin ca autoritatile nu au dreptate, ci doar ca nu au legitimitate in sustinerea vaccinului. Indiferent daca spun adevarul sau mint, tot ca vaccinurile sunt bune zic. Deci pentru noi trebuie sa fie ca si cum nu ar zice nimic
  Si mi se pare o dovada de frica, de lipsa de transparenta sa blochezi informatia. Mult mai corect mi s-ar fi parut sa comentezi realist, echilibrat informatiile neoficiale

 4. Trebuie să fii orb ca să nu vezi că boala vine unde vor ei și atunci când vor ei. Adică ei sunt la mijloc peste tot. Apoi tot ei vin cu soluția „salvatoare” – VACCINUL!!!? Cine are încredere în ei n-are decât să se vaccineze. Primii vizați sunt medicii. Eu dacă aș fi medic, m-aș reprofila.

  1. si in Romania foarte multi idioti utili se vor vaccina ca vitele numai spun idiotii din Occident din UK , olanda canada , america , olanda franta , germania , etc Sper ca Romanii sa NU SE VACCINEZE FOARTE MULTI .EU UNU NU MA VACCINEZ.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.