X

Armata britanică începe testarea și etichetarea folosind coduri de bare, pentru copii, fără acordul părinților

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

În timp ce mii de oameni din Marea Britanie au protestat weekendul trecut în urma blocării COVID , armata britanică intenționează să lanseze o nouă inițiativă masivă de testare COVID în orașul Liverpool, săptămâna aceasta, încercând să testeze jumătate de milion de oameni într-un program care va fi lansat apoi în toată țară, dacă are succes. 

Ca parte a acestei inițiative, a fost trimisă o scrisoare părinților copiilor care frecventează Școala Internațională Broadgreen , prin care se anunța că elevii vor fi testați de militari, chiar și fără acordul parental.

Școala Internațională Broadgreen din Liverpool se află în „poziția privilegiată” de a desfășura un program pilot cu Public Health England care implică:

  • Aducerea armatei pentru a efectua testele Covid19.
  • Testarea copiiilor fără a obține mai întâi consimțământul părinților.
  • Identificarea fiecarei persoane cu un „cod de bare unic”.
  • „Izolarea” și „Securizarea” celor declarați pozitiv.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

4 comentarii

  1. Nu inteleg la ce se refera: Identificarea fiecarei persoane cu un „cod de bare unic”.
    Tatuajul Quantum-dot cu luciferase sau un cod de bare digital?

    1. Amândouă n-au ce căuta la oameni (nici la animale).
      Chiar și înainte de covid, dar nu cum mult înainte – cam 1-2 ani, erau brățări cu cod de bare puse pacienților . Le-am văzut cu ochii mei la un spital.

  2. Scurtă observație: în document zice că și personalul din școală va fi testat. Au de gând să-i identifice și pe ei cu cod de bare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button