X

Masca favorizează apariția cancerului pulmonar

de Guy Crittenden

Timp de 25 de ani am fost redactorul unei reviste comerciale premiate, numită HazMat Management, care a acoperit subiecte precum prevenirea poluării și respectarea legilor de sănătate și siguranță.

Am publicat în mod obișnuit articole despre măști, mănuși, aparate de respirat și alte forme de echipament de protecție individuală (EIP).

Ce urmează să vă împărtășesc a fost menționat și în cea mai recentă ediție a programului Del Bigtree The Highwire atunci când doi experți în mască OSHA au vorbit despre faptul că tipurile de măști pe care oamenii le poartă nu au fost niciodată (niciodată!) concepute să fie purtate pentru perioade lungi de timp, iar acest lucru este foarte dăunător.

Masca tipică albastră descrisă în fotografie conține teflon și alte substanțe chimice.

Un prieten ne amintește:

 1. Măștile sunt „sterilizate” cu oxid de etilenă – un cancerigen cunoscut. Mulți profesori din diferite consilii școlare au experimentat simptome semnificative, ca rezultat direct al efectelor acestei substanțe chimice.
 2. Măștile conțin PTFE (Politetrafluoretilenă) care formează teflon împreună cu alte substanțe chimice, respirația acestora pe perioade îndelungate poate duce la cancer pulmonar.

Aceste măști sunt menite să fie purtate doar pentru perioade scurte, cum ar fi șlefuirea unei mese timp de o oră și nu doriți să inhalați rumeguș.

Ele nu fac nimic pentru a opri răspândirea unui virus, iar știința virologiei înțelege acum că virușii nici măcar nu sunt răspândiți de la o persoană la o altă persoană.

Știu că sună incredibil, dar atunci când virusul este în aer, îl respiri, nu există nicio modalitate de a împiedica acest lucru, iar dacă ai un sistem imunitar puternic, vei fi bine ,iar dacă aveți un sistem imunitar slab, veți avea efectele sistemului imunitar care lucrează pentru a restabili echilibrul în metabolismul dumneavoastră.

Deci, să spunem că nu purtați măștile albastre și, în schimb, purtați o mască de pânză de casă – genul de oameni care poartă masca permanent și o atârnă pe oglinda retrovizoare.

Aceste măști sunt complet inutile împotriva unui virus și sunt, de asemenea, foarte periculoase. OSHA nu va accepta niciodată ca o persoană cu o astfel de mască, să o poarte pentru mult timp.

Respirarea propriilor resturi virale este periculoasă pentru sănătate, iar lipsa de oxigen pe care o suferă copiii purtând astfel de măști toată ziua, va provoca cu siguranță leziuni ale creierului.

Doctorii sunt instruiți în utilizarea corectă a măștilor, adică să le poarte în Sălile de Operație, apoi sa le arunce când părăsesc camera respectivă.

Sunteți conștient de faptul că sălile de operație sunt de fapt dotate cu oxigen suplimentar, pentru a compensa reducerea debitului de oxigen de la purtarea măștii?

Este un caz penal să forțezi copiii să poarte măști toată ziua

În opinia mea, este un gest criminal să forțezi copiii să poarte măști toată ziua. Lăsând deoparte efectele psihologice foarte reale, vom avea o generație de copii afectați cerebral.

Ai auzit vreodată expresia „Nu a avut suficient oxigen la naștere?” Aceasta este o glumă în detrimentul unei persoane cu probleme psihice, dar asta facem literalmente.

Și ni se spune că trebuie să „ne păstrăm în siguranță”! Acest lucru ni se spune de către medicii care de fapt nu știu despre măști și laicii care nu au nicio idee.

Așadar, puteți alege să mă credeți sau nu, dar am fost redactor pentru un sfert de secol al unei reviste care avea un puternic mandat de securitate și sănătate în muncă și vă pot spune că masca purtată în prezent de guvernele și întreprinderile private oferă niciun beneficiu pentru sănătate, în niciun caz nu vă protejează pe dumneavoastră sau pe oricine altcineva de vreun virus și, de fapt, vă dăunează dincolo de purtarea acestuia câteva minute.

Acum, vă rugăm să împărtășiți acest mesaj și să începeți conversația cu părinții, care trebuie să pună capăt imediat acestei mascări a copiilor.

NOTĂ DE ÎNCHEIERE: CDC și OMS au recunoscut că persoanele asimptomatice nu răspândesc virusul, astfel încât purtarea măștilor de astfel de persoane este inutilă.

 

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul nu dorește aflarea adevărului despre plandemia covid-19. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Articole asemănătoare

12 comentarii

 1. eu port ca sa nu iau amenda nu mi permit luxul sami sboare din buzunar 500 pana la 2500 lei ca nu o sa faca cheta online sfintii de pe sectiunea comentarii sa mi plateasca mie amenda
  fiecare e pe cont propiu

  AMIN

   1. Eu port din material de in. Ca si cum n-as avea nimic de fapt. Tot din cauza sa nu imi iau o amenda nu de alta. Nu vreau sa imbogatesc statul. Am mai luat o amenda in k.

  1. Eu incerc sa evit locurile unde cer botnita iar unde chiar e nevoie port una neagra imprimata la comanda pe care scrie “CARPA INUTILA”. Respect legea dar transmit ce parere am despre ea.

   1. Pai atunci arabosicele ar fi trebuit sa fie oale si ulcele de.mult o data ce ele nu ies din casa decit mascate.-camuflate complet de mii de ani decit cu ochii liberi sau unele doar cu unul .
    EXAGERARI .

 2. Cancerele apar si se dezvolta in mediu bogat in dioxid de carbon, adica in lipsa oxigenului. Asta e stiut demult. Dar si multe alte boli apar tot in aceste conditii.

  Tare informatia aceasta cu medicii care au aport suplimentar de oxigen in spatiul in care folosesc masca! Bravo!… ei ne spun sa purtam masca dar de oxigen suplimentar nu sufla o vorba.

 3. Prima clinică de recuperare oncologică din România a fost inaugurată la Slatina-Nera
  http://basilica.ro/prima-clinica-de-recuperare-oncologica-din-romania-a-fost-inaugurata-la-slatina-nera/

  „[…] La inaugurare au participat Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, Ministrul de Interne, Marcel Vela, Ministrul Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației, Ion Ștefan, și Manuela Pătrășcoiu, Președinta Companiei Naționale de Investiții (CNI).

  […]

  http://basilica.ro/wp-content/uploads/2020/10/121817355_3398867050199747_5018269423370278778_o-890×593.jpg
  Miniștrii au vizitat și camera hiperbarică. Foto credit: Facebook / Compania Națională de Investiții

  Clinica Nera „este un exemplu de urmat și pentru alții”, a declarat și Nelu Tătaru, Ministrul Sănătății.

  […]

  http://basilica.ro/wp-content/uploads/2020/10/121678593_46847429848392_o-890×668.jpg
  Camera hiperbarică, o investiție de un milion de euro, este a treia din România. Dr. Pavel Chirilă spune că lipsa ei s-a făcut simțită la tratarea răniților de la Colectiv. Foto credit: Facebook / Ministerul Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației

  […]

  http://basilica.ro/wp-content/uploads/2020/10/121710791_3398867130199739_8786467942876786516_o-890×593.jpg
  Interiorul camerei hiperbarice. Foto credit: Facebook / Compania Națională de Investiții

  […]

  http://basilica.ro/wp-content/uploads/2020/10/121791908_3398778486875270_2914506737730649726_o-1-890×668.jpg
  Camera hiperbarică este complet automatizată. Foto credit: Facebook / Compania Națională de Investiții”

  Constanța, noua Mecca a bolnavului român. Ce se poate trata în camera hiperbară
  https://doctorulzilei.ro/constanta-noua-mecca-a-bolnavului-roman-ce-se-poate-trata-in-camera-hiperbara/

  „Oxigenoterapia hiperbară e disponibilă în România de aproape 4 ani cu un succes peste aşteptările celui care a îndrăznit să rişte să-i dea drumul fără niciun ajutor din partea statului.

  Ce înseamnă mai exact? Este un tratament recunoscută pe plan mondial, în care pacientul aflat într-o barocameră inspiră oxigen pur la o presiune ridicată.”

  Ce spune ministrul Sănătății despre folosirea barocamerelor cumpărate pentru victimele Colectiv în tratarea pacienţilor COVID-19
  https://digi24.ro/stiri/actualitate/sanatate/ce-spune-ministrul-sanatatii-despre-folosirea-barocamerelor-cumparate-pentru-victimele-colectiv-in-tratarea-pacientilor-covid-19-1392900

  «Ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru, a anunțat joi că cele patru barocamere mobile achiziţionate de statul român după tragedia de la Clubul Colectiv ar putea fi folosite pentru tratarea pacienţilor COVID-19, dacă se solicită acest lucru.

  „Fiecare pacient este consultat, evaluat şi tratat de un medic curant. În măsura în care se solicită, vom avea şi acest tratament”, a răspuns ministrul Nelu Tătaru la întrebarea de ce nu sunt folosite pentru terapia cu oxigen şi barocamerele, ţinând cont de situaţia dificilă în care se află sistemul medical în această perioadă pandemică COVID-19.

  Potrivit ministrului Sănătăţii, citat de Agerpres, fiecare medic curant are libertatea luării deciziei cu privire la actul medical, aceştia putând beneficia de orice resursă existentă.

  „Să fim foarte bine înţeleşi, avem toate tratamentele care se fac în acest moment în lume pentru un pacient infectat cu SARS-CoV-2. Fiecare medic curant are libertatea deciziei actului medical. În măsura în care solicitările, dincolo de tot ce avem, antivirale, anticoagulante, antiinflamatorii, dexametazonă, ventilaţie mecanică asistată, atunci se va beneficia de orice resursă pe care o avem la îndemână”, a precizat ministrul Sănătăţii.

  El a mai menţionat că „este asigurat orice act medical de CNAS, pentru cetăţeanul român, în acest moment, inclusiv pentru cel neasigurat, infectat SARS-CoV-2”.»

 4. Unde scrie ca „CDC și OMS au recunoscut că persoanele asimptomatice nu răspândesc virusul”?
  Aratati-mi un comunicat oficial al OMS in care se spune cu certitudine asta.
  …Aha… Cum? Nu exista? Pai normal ca nu exista, fiindca nu se stie.

  Ia uitati aici:

  https://www.statnews.com/2020/06/09/who-comments-asymptomatic-spread-covid-19/

  Maria Van Kerkhove, the WHO’s technical lead on the Covid-19 pandemic, made it very clear Tuesday that the actual rates of asymptomatic transmission aren’t yet known.
  “The majority of transmission that we know about is that people who have symptoms transmit the virus to other people through infectious droplets,” Van Kerkhove said. “But there are a subset of people who don’t develop symptoms, and to truly understand how many people don’t have symptoms, we don’t actually have that answer yet.”

  Numai minciuni, dezinformari si prostii ridicole in acest articol. Clar pentru cei ce nu au prea multi neuroni. In fine, nici nu stiu de ce imi irosesc timpul…

 5. Încă 25 de cetățeni coreeni au murit de la vaccinul antigripal

  Articol de Lance D Johnson, 25.10.2020

  Guvernul sud-coreean oferă în prezent vaccinuri antigripale gratuite pentru 19 milioane de oameni din toată țara. Asociația Medicală din Coreea a dedus că vaccinul antigripal ar putea compensa complicațiile de la covid-19, existând speranțe că va menține oamenii sănătoși. Aceeași teorie (potrivit căreia un vaccin antigripal ar opri covid-19) a fost abordată de New York Times în martie 2020 [1].
  Acum, șeful Asociației Medicale din Coreea încearcă să oprească vaccinarea antigripală, deoarece douăzeci și cinci de cetățeni au murit după ce au luat vaccinul. Victimele sunt din toate categoriile de vârstă și includ un băiat de 17 ani și un bărbat de 70. Deoarece producătorii de vaccinuri se bucură de imunitate legală, ritualul sacrificiului uman va continua, iar problemele vor fi ascunse sub preș și declarate „necesare” pentru binele general.

  Vaccinarea se reia, deși 25 de oameni au murit și trei sute cincizeci au fost grav răniți
  Vaccinarea a fost suspendată anterior timp de trei săptămâni, după ce oficialii sud-coreeni din domeniul sănătății au constatat că cinci milioane de doze erau transportate fără să fie bine refrigerate. Acest lot masiv de vaccinuri, stocate necorespunzător, a pus în pericol nenumărați cetățeni. În cele din urmă, campania de vaccinare a fost reluată pe 13 octombrie. În doar o săptămână, vaccinul deja a ucis 24 de oameni.
  Choi Dae-zip, președintele Asociației Medicale din Coreea, a cerut ca vaccinarea antigripală să fie oprită, dar autoritățile sanitare coreene (și alți adepți orbi ai „științei” vaccinului) spun că decesele probabil nu au legătură cu vaccinul. „Numărul deceselor a crescut, dar echipa noastră vede o posibilitate redusă ca decesele să se datoreze vaccinării”, a declarat Jeong Eun-kyeong, directorul Agenției Coreene de Control și Prevenire a Bolilor.
  Ministrul Sănătății, Park Neung-hoo, a declarat în Parlament că vaccinarea va continua în ciuda deceselor și a îngrijorărilor privind siguranța publică. După reluarea programului, cel puțin trei sute cincizeci de alte persoane au avut reacții severe la vaccinuri.

  Vaccinul antigripal este cauza principală a leziunilor, spitalizării, a deceselor, și a vulnerabilității la coronavirusuri
  Un studiu din 2015 a investigat decesele incluse în Sistemul de Raportare a Reacțiilor Adverse la Vaccinuri (VAERS) din Statele Unite, în perioada 1997-2013. Cercetătorii au studiat cauza decesului, și au constatat că 51,4% din toate decesele adulților datorate vaccinului au fost cauzate de vaccinuri antigripale inactive [2]. Vaccinul împotriva gripei rămâne cel mai ineficient vaccin de pe piață, cu cel mai mare număr de evenimente adverse raportate la VAERS.
  Pentru copii, pronosticul este la fel de sumbru. Un studiu publicat în Thoracic Society [3] a constatat că acei copii (vaccinați cu vaccinul antigripal inactivat) sunt de trei ori mai predispuși să fie spitalizați cu boli asemănătoare gripei, decât colegii lor nevaccinați. Aceste rezultate au fost valabile mai ales pentru copiii cu astm.
  Un studiu al Departamentului Apărării din SUA, publicat în 2020, a studiat un fenomen numit interferența virusului [4] în rândul personalului militar. Cercetătorii au descoperit că vaccinarea împotriva gripei poate crește riscul ca subiectul să fie afectat de anumite viroze respiratorii, și anume coronavirusurile și metapneumovirusul. Când cercetătorii s-au concentrat pe prevalența virusurilor non-gripale, persoanele vaccinate aveau șanse semnificativ mai mari (decât persoanele nevaccinate) să contracteze coronavirusul și metapneumovirusul uman. Aceste rezultate au fost coroborate într-un studiu intitulat „Risc crescut de infecții cu virus respirator non-gripal asociate cu administrarea vaccinului antigripal inactivat” [5]. Studiul a confirmat că acei copii vaccinați cu vaccinul antigripal inactivat au fost cu 440% mai predispuși să fie infectați cu viruși respiratori non-gripali, cum ar fi coronavirusurile.
  Dacă oprirea răspândirii covid-19 este atât de importantă încât guvernele închid afacerile oamenilor și le suprimă mijloacele de trai, atunci de ce nu se studiază mai detaliat infecția cu coronavirus indusă de vaccinul antigripal ? Oare ne este frică să aflăm că noile focare de boli infecțioase sunt create strategic și accelerate prin imunosupresie și știința toxică a vaccinării?
  Pe măsură ce Coreea de Sud și alte națiuni continuă campaniile de vaccinare în masă, ele ignoră realitatea că vaccinurile amplifică pandemia, sporesc numărul de copii spitalizați, și provoacă decese inutile în toate grupele de vârstă. Dacă numai o parte din energia și fondurile alocate campaniilor de vaccinare ar fi folosite pentru a implementa strategii de întărire a sistemului imunitar, atunci s-ar stinge toți acești viruși respiratori.

  [1] Ziarul New Tork Times răspândește dezinformare periculoasă, pretinde în mod fals că vaccinul antigripal protejează împotriva coronavirusului și a pneumoniei
  https://translate.google.com/translate?sl=en&tl=ro&u=https%3A%2F%2Fnaturalnews.com%2F2020-03-02-nyt-spreads-dangerous-misinformation-claims-flu-shot-protects-against-coronavirus.html%23

  [2] Decese raportate în Sistemul de Raportare a Efectelor Adverse ale Baccinării (VAERS) din Statele Unite, în perioada 1997-2013
  https://researchgate.net/publication/277408558_Deaths_reported_to_the_Vaccine_Adverse_Event_Reporting_System_VAERS_United_States_1997-2013

  [3] Studiu: Copiii care sunt vaccinați antigripal sunt de 3 ori mai susceptibili să fie spitalizați pentru gripă
  https://sciencedaily.com/releases/2009/05/090519172045.htm

  [4] Studiu: Vaccinarea antigripală și interferența virozelor respiratorii în rândul personalului Departamentului Apărării, în timpul sezonului gripal 2017-2018
  https://ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC7126676/

  [5] Risc crescut de infectare cu virusuri respiratorii non-gripale, asociat cu administrarea vvaccinului antigripal inactivat
  https://ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC3404712/

  Alte surse:
  Asociația medicilor din Coreea de Sud cere guvernului să suspende programul de vaccinare antigripală, după ce 25 de oameni au murit în urma vaccinării
  https://translate.google.com/translate?sl=en&tl=ro&u=https%3A%2F%2Frt.com%2Fnews%2F504202-south-korea-flu-shot-deaths%2F

 6. In ceea ce priveste camerele cu oxigen hiperbaric, nu doar acestea exista in Romania ci mai exista, prin clinici private, si multe capsule hiperbarice de oxigen cu aceeasi eficienta, trebuie doar ca fiecare dintre cei care au nevoie sa le gaseasca.
  Interesant este ca nu prea se vorbeste despre ele si mai ales despre eficienta lor extraordinara in recuperarea starii de sanatate. Camera/capsula de oxigen hiperbaric este aproape un panaceu avand in vedere ca majoritatea covarsitoare a bolilor au printre primele cauze ph-ul acid si deficitul cronic de oxigen.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button