X

Lege în SUA care va permite vaccinarea copiilor mai mari de 11 ani, fără acordul părinților

Pe 7 octombrie 2020, în timpul unei întâlniri virtuale programate în grabă, patru membri ai Consiliului Districtului Columbia, SUA, care alcătuiau Comitetul pentru Sănătate au modificat și adoptat în unanimitate un proiect de lege de consimțământ minor pentru vaccinare, numărul B23-0171.

Proiectul de lege permite copiilor cu vârsta de 11 ani sau mai mari, să acorde consimțământul pentru ca medicii și să le administreze vaccinuri fără știrea sau consimțământul părinților lor, și totodată ar impune, de asemenea, companiilor de asigurări, administratorilor de vaccinuri și școlilor, să ascundă părinților faptul că copilul a fost vaccinat.

Pe 20 octombrie 2020, întregul Consiliu DC a votat în favoarea proiectului de lege la prima dezbatere într-o altă reuniune virtuală online, fără nicio prezență publică. S-a anunțat că a doua dezbatere, care va fi votul final, va avea loc pe 10 noiembrie 2020.

 

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul nu dorește aflarea adevărului despre plandemia covid-19. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!
Categorii
UncategorizedVaccin

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

6 comentarii

 1. ANUNT DE ULTIMA ORA!!!!
  Se reiau dezbaterile privind vaccinarea obligatorie in Romania.
  Pana maine dimineata mai sunt necesare 500 de semnaturi CEL PUTIN, pentru ca aceasta petitie sa poata fi luata in considerare!!!! Mobilizati-va cu totii, semnati petitia ACUM! Distribuiti neapat petitia la cel putin doua persoane si rugati-va, impreuna vom reusi! Cu noi este Dumnezeu!
  Semnati petitia:https://mantuireaorg.blogspot.com/2020/09/petitie-online-impotriva-vaccinarii.html

 2. Atunci e perfect, daca copiii refuza vaccinarea, nici parintii nu mai pot fi trasi la raspundere din moment ce ei nu sunt intrebati.
  Copilul care refuza, refuza si gata, nu se pot impune cu forta peste vointa copilului sa il lege de scaun ca sa il intepe.

  1. N-ai înțeles. Copii n-au experiență, nu pot discerne între bine și rău, de aceea au dat o așa lege. Se vor duce cu capul înainte că doar ei sunt mari și tari, nu vor asculta sfatul părinților și se vor vaccina. Așa vor fi pierduți, din cauza neascultării și a necunoștinței. Degeaba trăiești tu, ca tată ce ești, dacă pe pruncul tău ți-l omoară și nu poți să-i ajuți cu nimic. Grigore, ce-i cu o așa gândire la tine, doar nu ești bebeluș! Plus de asta mai dai credibilitate și sistemului satanist prin înțelegerea greșită a lucrurilor. Vezi, deja două rele doar printr-o aprobare eronată, rele care înseamnă ucideri în masă.

 3. Si Domnul Tataru spunea ca are probleme cu masca pt ca ii provoaca congestie nazala si ia cate un paracetamol si cand considera ca a intrat intr un focar de covrig la fel ia un „paracatemaol simplu”,deci nu se autoizoleaza,nu se carantineaza,nu se testeaza..doar paracetamol …

  1. In.curand .mascatilor le vor muri toti.neuroni,la fiecare 3minute de lipsa de oxigenare incep sa moara si nu se vor mai reface niciodata ,deci in cativa ani vor fi multi cu demente,alzheimer,tulb psihice…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.