X

Singapore oprește folosirea a două vaccinuri antigripale, după ce 48 de oameni au murit in Coreea de Sud

Singapore a oprit temporar utilizarea a două vaccinuri antigripale ca măsură de precauție, după decesele din Coreea de Sud, devenind printre primele țări care au anunțat public oprirea utilizării vaccinurilor.

Coreea de Sud a raportat că 48 de oameni au murit până Sâmbăta trecută, după ce au fost vaccinați împotriva gripei, dar a spus că va continua cu programul de vaccinare administrat de stat, deoarece nu au găsit nicio legătură directă între decese și vaccinuri.

Până în prezent nu au fost raportate decese asociate cu vaccinarea antigripală în Singapore, însă decizia de a opri utilizarea vaccinurilor SKYCellflu Quadrivalent și VaxigripTetra a fost ca o măsură de precauție, a declarat Ministerul Sănătății și Autoritatea pentru Științe ale Sănătății (HAS) într-o declarație emisă Duminică.

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul nu dorește aflarea adevărului despre plandemia covid-19. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!
Categorii
Vaccin

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

4 comentarii

  1. Să nu ne vaccinăm! De nicio culoare! Nici noi și nici copiii noștri să nu fie vaccinați!
    Vrem sănătate, vrem libertate! De aceea să ne ne lăsăm spălați pe creier cu mizerii!

  2. Singapore e una din cele mai ”înaintate” țări. Acolo s-a aplicat pentru prima data ”depistarea contacților” prin telefon, și distanțarea socială cu roboți. Deci dacă Singapore oprește vaccinările, înseamnă că e groasă rău.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.