X

Medicii din Coreea de Sud solicită întreruperea vaccinărilor împotriva gripei după 25 de decese

Oficialii sud-coreeni au refuzat Joi să suspende un campania de vaccinare împotriva gripei sezoniere, în ciuda cererilor tot mai mari de stopare, inclusiv a apelului unui grup important de medici, după moartea a cel puțin 25 dintre cei vaccinați. Autoritățile sanitare au declarat că nu au găsit legături directe între decese și vaccinuri.

Cel puțin 22 dintre morți, inclusiv un băiat de 17 ani, au făcut parte dintr-o campanie de vaccinare gratuită a 19 milioane de adolescenți și persoane în vârstă, a declarat Agenția Coreeană de Control și Prevenire a Bolilor (KDCA).

„Numărul deceselor a crescut, dar echipa noastră vede o posibilitate redusă ca decesele să fie rezultatul vaccinărilor „, a declarat parlamentului directorul agenției, Jeong Eun-kyeong.

Coreea de Sud a comandat un al cincilea vaccin împotriva gripei în acest an pentru a evita ceea ce numește o „twindemie”, sau perspectiva că persoanele cu gripă dezvoltă complicații coronavirus și suprasolicită spitale în timpul iernii.

„Înțeleg și regret că oamenii sunt îngrijorați de vaccin”, a declarat ministrul sănătății Park Neung-hoo, care a confirmat că programul gratuit va continua.

„Căutăm cauzele, dar vom examina din nou amănunțit întregul proces în care sunt implicate diferite agenții guvernamentale, de la producție până la distribuție.”

Furnizorii de vaccinuri includ firme naționale precum GC Pharma, SK Bioscience, Korea Vaccine și Boryung Biopharma Co Ltd, o unitate a Boryung Pharm Co Ltd, împreună cu firma franceză Sanofi.

Acestea furnizează atât programul gratuit, cât și servicii cu plată, care au ca scop vaccinarea a aproximativ 30 de milioane de oameni dintr-o populație de 52 de milioane.

Dintre cei 25 de morți, 10 au primit produse de la SK Bioscience, câte cinci de la Boryung și GC Pharma, unul de la Korea Vaccine și patru de la Sanofi.

Toate cele patru firme naționale au refuzat să comenteze, în timp ce Sanofi nu a răspuns imediat la cererile de comentarii.

Nu a fost clar dacă vreunul dintre vaccinurile fabricate în Coreea de Sud a fost exportat sau dacă cele furnizate de Sanofi au fost utilizate și în altă parte.

Asociația Medicală din Coreea, un grup influent de medici, a cerut guvernului să oprească temporar toate programele de inoculare pentru a atenua preocupările publice și pentru a se asigura că vaccinurile sunt sigure.

Kim Chong-in, liderul principalului partid de opoziție People Power, a dorit oprirea programului până la verificarea cauzelor deceselor.

Însă autoritățile sanitare au declarat că o investigație preliminară asupra a șase decese nu a găsit nicio legătură directă cu vaccinurile.

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul nu dorește aflarea adevărului despre plandemia covid-19. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!
Categorii
Vaccin

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

9 comentarii

 1. Antenele mobile 5G vor utiliza, eventual, 3 benzi de frecvență.
  Banda de 700 MHz, utilizată deja de unii operatori pentru tehnologia 4G,
  are avantajul de a permite o penetrare bună în clădiri, o acoperire bună și
  o viteză comparabilă cu cea a tehnologiei 4G monobandă.
  Banda de 3,6 GHz (3,4-3,8 GHz) permite o creștere semnificativă a
  vitezei, în ciuda unei penetrări mai slabe în clădiri și o distanță mai mică
  decât banda de 700 MHz.
  Banda de 26 GHz (24,25 – 27,5 GHz) Frecvența cea mai ridicată, care
  nu a mai fost utilizată vreodată în tehnologia celulară, poate asigura o
  viteză foarte mare, comparabilă cu cea a FTTH. În schimb, capacitatea
  de penetrare în clădiri este foarte slabă (nu trece de obstacole), la fel
  precum și distanța pe care o acoperă (câteva sute de metri).
  https://radio-waves.orange.com/ro/retele-si-antene/5g/implementarea-tehnologiei-5g/

  Există, totuși, un pericol cu 5G
  Există însă un pericol: sistemul de prognoză meteo ar putea fi dat peste cap. Dar aici ține de modul în care sunt alocate frecvențele. Sateliții care monitorizează fenomenele meteo folosesc frecvența 23,8 GHz la care vaporii de apă emit un semnal recepționat de instrumentele de analiză. Grija e că rețelele 5G ar putea ajunge să emite pe această frecvență și, implicit, să dea peste cap senzorii.
  https://science.hotnews.ro/stiri-tehnologie-23474260-adevarul-despre-conspiratiile-despre-tehnologia-5g.htm

  Ce se intampla la aceasta frecventa, 23,8 GHz ?
  Cum adica ” Sateliții care monitorizează fenomenele meteo folosesc frecvența 23,8 GHz la care vaporii de apă emit un semnal recepționat de instrumentele de analiză” ?

  1. Inseamna ca la frecvente de peste 20 GHz moleculele de apa incep sa ne vibreze moleculele de apa din noi. 2,5 GHz este microundele, la 30 GHZ suntem toti zombie.

   1. Nu.
    E vorba fix de frecventa de 23,8 GHz
    La aceasta frecventa apa din organismul uman sufera o modificare.
    Problema este cum se comporta plamanii la aceasta frecventa.
    Cred ca daca cineva va folosi Banda de 26 GHz (24,25 – 27,5 GHz) risca sa arunce toata populatia din zona de emisie in „covid” adica sa le distruga plamanii

 2. admin,
  Nu moartea trupului e problema. Daca ar muri toti cei vaccinati anticovid atunci nu ar fi nici cea mai mica problema. Problema este pecetea si aruncarea in iad.

  1. Chiar dacă vaccinul ăsta ARN n-ar face nici un rău (spiritual), faptul că îl omoară poate să fie de ajuns. Dacă nu-i pregătit de veșnicie omul ?

 3. Acolo unde le convine, există corelație (”avea covid ? a murit de la covid !”)
  Acolo unde nu le convine, nu există corelație („Numărul deceselor a crescut, dar echipa noastră vede o posibilitate redusă ca decesele să fie rezultatul vaccinărilor „, a declarat parlamentului directorul agenției, Jeong Eun-kyeong.)

 4. https://evz.ro/alerta-in-scoli-vacanta-mare-mutata-acum-liber-pana-dupa-anul-nou-iar-la-vara-cursuri.html
  Cristian Diaconescu propune ca vacanta mare sa fie mutata acum?
  De ce ?Majoritatea sc sunt in online nu exista nici un risc …Spune ca sa treaca sezonul gripal ,etc,pai mai dureaza pana prin martie cel putin.
  Stie cumva ce urmeaza?caderea internetului,a retelelor sociale,inchiderea in.case si vaccinarea si cum spunea Gates nimeni sa nu mearga la scoala….fara vaccin..si sa functioneze eventual doar televiziunile nom ..apoi sa inceapa vaccinarea si sau ciparea…

  P.S. Craciunul se va tine la vara,daca in decembrie vom.avea vacanta de vara??
  Pregatiti va de urmatoarea mare blocada mai ales dupa alegerile din SUA din 3 noiembrie,in jurul datei de 20 noiembrie pt cel putin o luna ,doua,ale noastre parlamentare se vor amana sigur.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.