X

PS Macarie reacționează, după ce papa Francisc a cerut parteneriate civile pentru homosexuali: ‘E în flagrantă contradicție cu Sfânta Scriptură’

Episcopul Macarie al Europei de Nord

Într-o declarație care a provocat o undă de șoc în lumea creștină, papa Francisc a cerut, într-un documentar prezentat miercuri la Roma, ca homosexualii să fie protejaţi prin legi privind uniunea civilă.

Primul membru al Sfântului Sinod al Bisericii Ortodoxe Române care reacționează la declarațiile halucinante ale papei de la Roma este episcopul Europei de Nord, Preasfințitul Macarie.

”Cele două căi spre sfințenie sunt căsnicia binecuvântată între bărbat și femeie și fecioria asumată! Așa a învățat Biserica dintotdeauna și așa mărturisim. Orice abatere de la această normă este în flagrantă contradicție cu Sfânta Scriptură și cu legile morale sădite de Dumnezeu în om!”, precizează Preasfințitul Macarie.

Papa Francisc a declarat că „homosexualii au dreptul să fie parte a unei familii. Ei sunt copiii lui Dumnezeu și au dreptul la o familie. Nimeni nu ar trebui să fie alungat sau să fie făcut să sufere din această cauză.

Trebuie să creăm o lege a parteneriatului civil. În acest fel, ei vor avea protecția legii. Eu m-am implicat în susținerea unor astfel de legi”, a declarat șeful Bisericii Catolice, zguduită în ultimii ani de grave scandaluri provocate de episcopi și preoți pedofili și homosexuali.

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul nu dorește aflarea adevărului despre plandemia covid-19. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!
Categorii
Homosexualitate
cuvinte cheie

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

9 comentarii

 1. Acum poate fi un moment de trezire pentru ereticii papistași. Vor accepta mai departe ”infailibilitatea” papală ? Îl vor lăsa pe papă să debiteze asemenea enormități, în contradicție cu Sfânta Scriptură ?

 2. Dar acum e momentul de trezire si pt. Biserica ortodoxa, care in toata aceasta pandemie apleaca capul si mai tare decat i se cere! E timpul ca si ceilalti episcopi din conducerea bisericii ortodoxe sa ia atitudine si sa nu-l lase pe Prea Sf. Macarie(oare de ce am fost sigura ca el e primul) singurul care sta DREPT si reprezinta cu demnitate si ADEVAR biserica ortodoxa romana! Maica Domnului si bunul Dumnezeu sa il intareasca ! Pe el si pe ceilalti clerici ai Bisericii noastre!

 3. Acuma își dă seama pe fata acest papa,va fii un cutremur în catolicism,poate anumiți catolici care văd erezia ,Dumnezeu se îndură de ei și îi aduce in statului Lui al Dreptei Credințe.

 4. Sa marturiseasca si impotriva ecumenismului si a sinodului talharesc din Creta si il vom pomeni si noi in micile noasre rugaciuni.

  1. Micile voastre rugaciuni sunt cu adevarat mici, ca cele ale unor mici eretici razvratiti, cazuti in ispita de dreapta a extremismului supracorectitudinii. Similar cu caderea calendaristilor.

   1. rugaciunile noastre, asa mici cum sunt ele, sunt adresate lui HRISTOS, pe cand ale voastre sunt adresate satanei pentru ca acesti „ierarhi”, pot face si zice orice, atata timp cat nu se leapada de papa si de ecumenismul satanist, satanei SLUJESC. De fapt se observa indracirea ta din compararea calendarului cu supunerea in fata papei, cu ecumenismul satanist antihrist. Sa judece DOMNUL , pe al Carui pamant calcati, al Carui aer il raspirati, folosind trupul daruit de EL, toate ale LUI DINTRU ALE LUI, si voi slujiti satanei prin complicitate sau convingere, nu va este rusine sa numiti ierarhi ai DOMNULUI pe vrajmasii LUI, si sa huliti invatatura Bisericii care spune sa fugim de ei. Din ce in ce mai multi oameni imbratiseaza ecumenimul, marea majoritate a celor care adora tv-ul, (iar acest tv adora ecumenismul satanist) si multi dintre ei sunt fosti anti-ecumenisti, asa ca o paranteza, ceva lipsit de importanta.

   2. Supracorectitudinea asta de care zici intră cumva în contradicție cu versetul evanghelic: Fiți desăvârșiți, precum Tatăl vostru desăvârșit este” ?
    Sau ție îți place așa mai căldicel, și cu Dumnezeu și cu Mamona.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.