X

Membru al Guvernului Britanic: 93% din rezultatele testelor Covid sunt fals pozitive

Interviu cu Dominic Rennie Raab Prim Secretar de Stat pentru Afaceri Externe, ale Commonwealth și al Dezvoltării.

Reporter: Trebuie să introducem testarea [pentru covid] la aeropoartele noastre. De ce nu se întâmplă acest lucru?
Dominic Raab: Problema este că rata [testelor] fals pozitive este foarte mare, doar 7% dintre teste sunt capabile să identifice pe cei care au virusul cu adevărat, iar în felul acesta nu te poți baza pe ele [pe testare].

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul nu dorește aflarea adevărului despre plandemia covid-19. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Articole asemănătoare

4 comentarii

  1. Mai scapă și adevărul din gura lor, dar cine să-l ia în considerare, căci acum majoritatea oamenilor se plâng că nu știu pe cine să mai creadă. Dacă s-ar uita la câți oameni mor fiindcă nu sunt tratați de bolile lor grave, ci îi „tratează” de Covid, și-ar da seama de ce fel de milă au cei care se erijează în binefăcătorii tuturor românilor. Dacă vor înțelege cine orchestrează acest genocid, atunci vor înțelege și ce cale să urmeze, altfel batem toba degeaba.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button