X

Banca Japoniei s-a alăturat FED și BCE în lansarea unei monede digitale

Mai întâi au fost Banca Centrală Americană (Federal Reserve System-FED), apoi BCE (Banca Centrală Europeană) și acum BOJ (Banca Japoniei): băncile centrale ale lumii se pregătesc în liniște să dezlănțuie monede digitale asupra unei populații nebănuitoare, într-o ultimă încercare finală de a declanșa inflația și de a elimina sistemul monetar actual, care a nu a reușit să ridice condițiile de viață ale populației.

Vineri, Banca Japoniei s-a alăturat FED și BCE, când a spus că va începe experimentarea modului de operare a propriei sale monede digitale, renunțând să se limiteze doar la o cercetare conceptuală, așa cum a făcut-o până acum.

Digitalizarea a avansat în diferite domenii, atât în ​​țară, cât și în străinătate, pe baza dezvoltării rapide a tehnologiei de comunicare a informațiilor. Există posibilitatea creșterii cererii publice de Monedă Digitală a Băncii Centrale (MDBC) în viitor, având în vedere dezvoltarea rapidă a inovației tehnologice. În timp ce Banca Japoniei nu are în prezent niciun plan de a emite MDBC, din punctul de vedere al asigurării stabilității și eficienței sistemelor generale de plăți și decontări, Banca consideră că este important să se pregătească temeinic pentru a răspunde schimbărilor de circumstanțe într-un mod adecvat.

Banca a explicat că ar putea furniza MDBC cu scop general dacă numerarul în circulație scade „semnificativ” și banii digitali private, nu sunt suficienți pentru a înlocui funcțiile numerarului, promițând în același timp să furnizeze numerar fizic atâta timp cât există cerere publică pentru acesta

Miscarea, conform rapoartelor Reuters, a venit în tandem cu un anunț al unui grup de șapte bănci centrale majore, inclusiv BOJ, despre ceea ce ei consideră caracteristici de bază ale unei monede digitale a băncii centrale (MDBC), cum ar fi stabilitatea și un cadru legal clar. . De asemenea, se încadrează în concordanță cu eforturile noului premier japonez Yoshihide Suga pentru promovarea digitalizării și a reformei administrative pentru a spori competitivitatea țării.

 

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul nu dorește aflarea adevărului despre plandemia covid-19. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!
Categorii
Disparitia banilor cash
cuvinte cheie

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

4 comentarii

 1. iaa, dar aolica, nașica, ce avem noi aici. crucea aia normala pe care au folosit-o baietii plus niste coarne, bai frate, ce frumos….., deci cine nu se inchina la crucea aia care este formata din doua cruci, una normala si una intoarsa, sau cine o contesta este foarte clar este un securit nenorocit platit fix de ruși, deci sa fie foarte clar nu este platit in niciun caz de americani sau de ue-ul care comanda genocidul asta din intreaga lume, deci fix de rusi este platit ca ei sunt cei care fac toate cartile si comanda la ora asta in lume, deci nenorociții aștia de rusi și-au gasit acum sa ne plateasca pe noi acum sa blestemam crucea satanista, pfffffff cata nesimtire, frate….baaai, sa fie clar cruce folosita de satanisti, cruce intoarsa, NU CONTEAZA, DATI-I DRUMUL LA INCHINARE, tot„cruce„e.

 2. Din informatia asta se poate trage clar concluzia ,ca marile puteri economice incep sa desfinteze treptat banii cash si sa treaca la bani digitali.
  De altfel sunt sigur ca pandemia COVID este defapt o criza artificiala impusa de organizatiile oculte pentru a le folosi lor in asa numitul proces de digitalizare . Nu este o coincidenta cu infiintarea la noi in tara a Agentiei pentru digitalizarea Romaniei in acceiasi perioada recenta cu promovarea publica a isteriei COVID-19 ! Inca din martie-aprilie de cand au inceput sa promoveze isteria COVID au inceput sa promoveze masiv prin propaganda televizata ideea de necesitate a procesului de digitalizare ,oamenii erau indemnati sa-si faca cumparaturile cu cardul bancar sau cu tel mobil,cu pretextul ca platind si cumparand cu bancnote exista un risc mai mare de infectare .
  Este clar ca aceasta criza artificiala COVID are legatura cu procesul de digitalizare , cu noile buletine cu cip biometrice pe care regimul vrea sa le impuna din 2021 .
  Practic desfiintand banii cash ,regimul ingradeste si mai mult libertatea cetatenilor,avand posibilitatea mai usor de a controla masele !
  Prin acest proces de digitalizare regimul va cunoaste aproape exact venitul fiecarui cetatean si absolut aproape orice activitate pe care cetatenii o au.
  Fiind aproape imposibil organizarea unor revolte impotriva regimului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.