X

Siteul ActiveNews minte că la Iași, la Hramul Sfintei Parascheva, „Sfânta Liturghie a fost întinată de «nepomenitori»”

Acest film este un drept la replica adresat siteului Active News, care minte ca nepomenitorii i-ar fi tulburat IPS Teofan slujba.
Nu pot sa nu mă întreb: oare cine sunt in articol „protestatarii de profesie”? Sa fie cei ce lupta pentru libertate, contra dictaturii? Cei care au reusit deschiderea la Hramul Cuvioasei pentru toti?
Asta e parerea Patriarhiei despre acestia?
Pentru analiza articolului celor de la ActiveNews, vă invit să urmăriți filmul.

De Mihai-Silviu Chirilă 

https://youtu.be/P-G7Ds4gpMQ

NOTĂ OrtodoxINFO

Poate că unii exagerați în problema pseudo-sinodului din Creta nu s-ar fi auzit, dacă ortodocșii noștri de catifea ar fi fost prezenți masiv, încât autoritățile să fie determinate pașnic să lase tot poporul prezent să se închine la moaștele Sfintei Parascheva.

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul nu dorește aflarea adevărului despre plandemia covid-19. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Articole asemănătoare

8 comentarii

  1. se prea poate, sau cel putin rubedenii de masoni, dar de agenti, gen Roncea, sigur e controlat. De altfel se si vede turnura jidanoida, de securistizare a Ortodoxiei din România pe care a luat-o de cand a fost capusat de Victor Roncea.

 1. Acest site dezinformează cu bună știință, aruncând in derizoriu lucrarea duhovnicească a celor care nu pomenesc ierarhii care au trădat Ortodoxia la Creta. Aceștia așteaptă cu durere in suflet ca ierarhii să-și recunoască public greșeala și să-i conducă spre mântuire păzind cu strictețe Sfintele Canoane Ortodoxe. Ei nu sunt agitatori de profesie. Mulți dintre ei s-au rugat pe unde au putut. Există prea mulți care îi consideră pe nepomenitori drept inamici publici. In loc sa se corecteze, aceștia se afișează cu cruci masonice. Un bun creștin nu se poate face părtaș la apărarea unei erezii, adică a ecumenismului. Cu toții vom răspunde în fața lui Dumnezeu pentru tot ce scriem.

 2. Site-ul activenews.ro face parte din opoziția controlata!!!
  Atenție ce citiți și ce credeți din ce se publică acolo!!!

 3. Am investigat si rezultatul este altul.
  Nu erau olteni,de alta confesiune,agitatori.
  Grupul care a scandat in timpul Sfintei Liturghii, cei din spatele scaunelor erau pur ortodocsi, printre ei se numarau Sosoaca,Lazarus si ceilalti veniti de la mare distanta si obositi,printre ei, cei care erau de mai multe zile. Dovada o am , am linkuri, daca vreti va trimit .

 4. Corect, activenews a inceput sa stearga comentariile critice la adresa lui IPS Teofan postate la articolele publicate, cred ca indepartarea fostului redactor-sef al site-ului, dl. Somanescu, nu a fost o intamplare, site-ul devenise o tribuna mult prea libera, mult prea obiectiva, si chiar critica la adresa BOR si a actualei conduceri politice…mai rasfirati baieti, mai rasfirati…

 5. site- ul activenews ca și mulți alții au uitat spusele pr.Iustin Parvu care spunea „pastorii vostri va vor vinde”…. și asta e de ajuns

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button