X

Racla Sfintei a fost reintrodusă în Catedrala Mitropolitană. Din nou restricții la moaștele Sfintei Parascheva. Fără buletin de Iași, iar nu se intră

Sursa Foto:romaniatv.net

ACTUALIZARE: Racla cu moaştele Sfintei Cuvioase Parascheva a fost reintrodusă miercuri seara, în jurul orei 22,00, în Catedrala Mitropoliei Moldovei şi Bucovinei.

În prezent se pot închina la racla Sfintei doar cei din municipiul Iaşi, accesul fiind pe bază de buletin. Au fost câteva ore pe parcursul zilei când au fost lăsaţi şi cei din alte localităţi sau judeţe.

Purtătorul de cuvânt al Arhiepiscopiei Iaşilor, preotul Constantin Sturzu, a declarat că racla cu moaştele Sfintei Cuvioase Parascheva ar putea fi reintrodusă în Catedrala Mitropolitană în cursul nopţii de miercuri.

„Cel mai probabil racla cu sfintele moaşte ale Sfintei Cuvioase Parascheva va fi reintrodusă în Catedrala Mitropolitană în această noapte, la un moment în care rândul se va reduce astfel încât să poată fi gestionat fără probleme”, a declarat preotul Constantin Sturzu, fără a preciza însă şi o oră.

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul nu dorește aflarea adevărului despre plandemia covid-19. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!
Categorii
Abuzurile polițieiAnti-Biserică
cuvinte cheie

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

2 comentarii

  1. Frati creștini ortodocși nu ati inteles nici până acum ca sfinți și cuvioasa nu suferă mascatii in biserica …atâta timp cât cei fără masca au venit la cuvioasa toti au intrat …cand au plecat ei cuvioasa sa retras în biserica ca nu suporta mascatii….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.