X

Date oficiale: Milioane de teste COVID-19 vândute în 2017 și 2018. Plandemia va dura 5 ani

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

După cum știm, COVID-19 a apărut în China spre sfârșitul anului 2019.  Prin urmare, a fost numită  COVID-19, care este un acronim pentru Corona Virus Disease 2019 .

Datele din Soluția comercială integrată mondială arată totuși ceva uimitor:

„În 2017 și 2018 – cu doi ani înainte de COVID-19 – sute de milioane de kituri de testare pentru COVID-19 au fost distribuite în întreaga lume.”

Kituri de testare Covid 19 Export la nivel mondial
Kituri de testare Covid 19 Export la nivel mondial 2

‘Rapid! Ascunde-l!!’

Aceste date năucitoare au fost descoperite de cineva la 5 septembrie 2020, care le-a postat pe social media. A doua zi a devenit virală în toată lumea.

Pe 6 septembrie, WITS a schimbat brusc denumirea originală „COVID-19” în vagul „Kituri de testare medicală”.

Acest lucru nu este permis în comerț, deoarece trebuie să fii întotdeauna specific. Există multe tipuri de truse de testare pentru diferite boli.

Faptul că au eliminat specificația „COVID-19”, după ce aceste date au devenit cunoscute la nivel mondial, dovedește că nu vor ca nimeni să știe despre asta.

Cu toate acestea, au uitat să șteargă un detaliu: codul produsului pentru aceste „Kituri de testare medicală” este  300215, ceea ce înseamnă: „Kituri de testare COVID-19”.

Cod produs Covid19

Acoperirea lor a venit prea târziu: aceste informații critice au fost descoperite și sunt dezvăluite de milioane din întreaga lume. Puteți  descărca un PDF care arată datele originale ale acestui site web .

Cu doi ani  înainte  de izbucnirea COVID-19, SUA, UE, China și națiunile din întreaga lume au început să exporte milioane de instrumente de testare a diagnosticului pentru … COVID-19, o boală care se presupune că nici măcar nu exista pe atunci.

Proiectul” COVID-19 este planificat până în 2025

Banca Mondială arată că COVID-19 este un proiect care este planificat să continue până la … sfârșitul lunii martie 2025! Așadar, intenția este să o continuăm încă  cinci ANI . (2C)

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

10 comentarii

  1. Videclipul cu Ionuț Rusu este făcut intenționat de acel comediant ca să ironizeze pe cei “conspiraționiști”. Nu mai credeți chiar toate videoclipurile până ce nu aveți imaginea de ansamblu și dovezi din mai multe surse, chiar și când luați informațiile de pe un site ortodox.

  2. Și după 5 ani ce se întâmplă? Vine la conducere antihristul? După ce baga toate sectoarele economiei în colaps și inclusiv marea criza alimentara?

    1. Starețul Serghie Romanov spunea că deja în 2024, planul acesta (adică COVID-19) va fi instituit în cele mai mici detalii: relațiile între oameni regândite, lucru de acasă, economii restructurate și concentrarea puterii în mâinile giganților (gen Amazon), sistem de credite sociale precum în China etc. Tot atunci, zice el, se “preconizează” și un război mondial care va întări și mai mult convingerea unei noi ordini mondiale, precum afirma și Lavrentie de Cernigov: “Focul şi fumul se vor ridica până la cer şi pământul va arde, vor rămâne foarte puţini oameni, şi atunci ei vor striga: <>”

  3. vor da gres din moment ce informatia a devenit publica si au fost barbati si femei destepte care au aflat informatia asta care e BOMBA

    lumea e in fierbere cei mai multi s-au saturat pana peste cap de tot
    de aceea si ciollanis si orban le e frica sa mai declare stare de urgenta rabdarea oamenilor e la capat ei stiu asta si le e frica chiar si din aparatul politienesc si nu numai sa fie care nu mai sunt de acord si vor protesta vor “intoarce” armele

    cum a fost cand au protestat pe vremea lui Basescu politistii parca cand s-au taiat salariile daca va mai aduceti aminte si l-au injurat de toti sfintii

    De aceea nu prea cred ca va dura pana atunci

    FELICITARI PENTRU DESCOPERIRE SI CINE VA INFORMAT !!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button