X

Neurolog renumit: Măștile sunt o crimă împotriva umanității și un abuz asupra copiilor

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche era inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Dr. Margarite Griesz-Brisson , dr. Dr. Este neurolog și neurofiziolog cu doctorat în farmacologie, cu interes special în neurotoxicologie, medicină de mediu, neuroregenerație și neuroplasticitate. Iată ce spune ea despre măști și efectele acestora asupra creierului nostru:

„Respirarea aerului nostru expirat va crea fără îndoială o deficiență de oxigen și o intoxicație cu dioxid de carbon. Știm că creierul uman este foarte sensibil la lipsa de oxigen. Există celule nervoase, de exemplu, în hipocamp, care nu pot supraviețui mai mult de 3 minute fără oxigen. Simptomele acute sunt dureri de cap, somnolență, amețeli, probleme de concentrare, încetinirea timpului de reacție – reacții ale sistemului cognitiv.

Cu toate acestea, atunci când aveți lipsă cronică de oxigen, toate aceste simptome dispar, pentru că vă obișnuiți. Dar eficiența dvs. este afectată și insuficiența de oxigen din creier continuă să progreseze.

Știm că bolile neurodegenerative progresează în timp, de la ani la decenii, pentru a se dezvolta . Dacă astăzi îți uiți numărul de telefon, deteriorarea creierului tău a început deja acum 20 sau 30 de ani.

În timp ce vă gândiți că v-ați obișnuit să vă purtați masca și să respirați propriul aer expirat, procesele degenerative din creier se amplifică pe măsură ce lipsa de oxigen continuă.

A doua problemă este că celulele nervoase din creier nu sunt capabile să se dividă normal. Deci, în cazul în care guvernele noastre vor permite renunțarea la măști și revenirea la o respirație liberă, celulele nervoase pierdute nu vor mai fi regenerate. Ce a dispărut, a dispărut.

[..] Nu port mască, am nevoie de creierul meu pentru a gândi. Vreau să am un cap clar când mă ocup de pacienții mei și să nu fiu într-o anestezie indusă de dioxid de carbon.

[..] Nu există nicio impunere fondată medical pentru măștile faciale, deoarece privarea de oxigen este periculoasă pentru fiecare creier . Trebuie să fie decizia liberă a fiecărei ființe umane, dacă vrea să poarte o mască, care este oricum absolut ineficientă pentru a proteja de un virus.

Pentru copii și adolescenți, măștile sunt un rău absolut . Copiii și adolescenții au un sistem imunitar extrem de activ și adaptativ și au nevoie de o interacțiune constantă cu microbiomul Pământului. Creierul lor este, de asemenea, incredibil de activ, deoarece are atât de multe de învățat. Creierul copilului sau creierul tinerilor este însetat de oxigen. Cu cât organul este mai activ din punct de vedere metabolic, cu atât este nevoie de mai mult oxigen. La copii și adolescenți fiecare organ este activ din punct de vedere metabolic.

Privarea creierului unui copil sau a unui adolescent de oxigen sau restricționarea acestuia în orice mod nu este doar periculoasă pentru sănătatea lor, ci este absolut criminală. Deficitul de oxigen inhibă dezvoltarea creierului, iar daunele care au avut loc NU POT fi inversate.

Copilul are nevoie de creier pentru a învăța, iar creierul are nevoie de oxigen pentru a funcționa. Nu avem nevoie de un studiu clinic pentru asta. Aceasta este fiziologie simplă, incontestabilă. Deficitul de oxigen indus în mod intenționat este un pericol absolut deliberat pentru sănătate și o contraindicație medicală absolută.

O contraindicație medicală absolută în medicină înseamnă că acest medicament, această terapie, această metodă sau măsură nu trebuie utilizate – nu este permis să fie utilizată. Pentru a constrânge o întreagă populație să folosească forțat o contraindicație medicală absolută, trebuie să existe motive certe și serioase pentru aceasta, iar motivele trebuie prezentate organelor interdisciplinare și independente competente pentru a fi verificate și autorizate.

Când peste zece ani, demența va crește exponențial și generațiile mai tinere care nu și-au putut atinge potențialul dat de Dumnezeu, nu va ajuta să spui „nu am avut nevoie de măști”.

[..] Cum pot un veterinar, un distribuitor de software, un om de afaceri, un producător de mașini electrice și un fizician să decidă cu privire la chestiuni legate de sănătatea întregii populații? Vă rog dragi colegi, trebuie să ne trezim cu toții.

Știu cât de dăunătoare este depravarea oxigenului pentru creier, cardiologul o știe pentru inimă, pneumologul o știe pentru plămâni. Privarea de oxigen dăunează fiecărui organ.

Unde sunt departamentele noastre de sănătate, asigurările noastre de sănătate, asociațiile noastre medicale? Ar fi fost datoria lor să fie vehement împotriva blocării și să o oprească de la bun început.

De ce consiliile medicale dau pedepse medicilor care acordă scutiri oamenilor? Persoana sau medicul trebuie să demonstreze serios că depravarea oxigenului dăunează oamenilor? Ce medicamente reprezintă medicii și asociațiile noastre medicale?

Cine este responsabil pentru această crimă? Cei care vor să o aplice? Cei care l-au lăsat să se întâmple și să se joace, sau cei care nu o împiedică? [..] Nu este vorba de măști, nu este vorba de viruși, cu siguranță nu, este vorba de sănătatea ta. Este vorba despre mult mai mult. Nu particip. Nu mi-e frica.

[..] Puteți observa, deja ne iau aerul pentru a respira.

Imperativul orei este responsabilitatea personală.

Noi suntem responsabili pentru ceea ce gândim, nu mass-media. Noi suntem responsabili pentru ceea ce facem, nu superiorii noștri. Noi suntem responsabili pentru sănătatea noastră, nu Organizația Mondială a Sănătății. Și noi suntem responsabili pentru ceea ce se întâmplă în țara noastră, nu guvernu ”.

 

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

6 comentarii

 1. Scuzați-mă, dar trebui corectat în titlu (neurolog renumit)

  Ultimul paragraf trebuie să puneți așa:
  ”Noi suntem responsabili pentru ceea ce gândim, nu mass-media. Noi suntem responsabili pentru ceea ce facem, nu superiorii noștri. Noi suntem responsabili pentru sănătatea noastră, nu Organizația Mondială a Sănătății. Și noi suntem responsabili pentru ceea ce se întâmplă în țara noastră, nu guvernul”.

  În rest, articolul e foarte bun, și traducerea e și ea bună.

 2. Doamna Margareta Griesz -Brisson e medic Neurolog, practicant in Germania si in Londra, si cel mai important pt.noi e faptul ca e romanca, plecata din tara in perioada comunista. La toate demonstratiile la care a participat vorbeste oamenilor de efectul nociv al mastilor asupra creierului si a plamanilor ,dar mai ales purtarea mastilor de catre copii, pe care o considera un act criminal. In Germania au murit deja 3 copii, 2 in varsta de 13 ani si unul de 6 ani, toti 3 fara alte boli, deci sanatosi, dar toti 3 purtau masca inainte de a muri. Medicii legali nu au putut stabili concret cauza decisiva a mortii lor. Este f. tragic ce se intampla, se folosesc de acest virus pt a instaura in intreaga lume o dictatura marsava, care altfel, fara ajutorul acestui virus, nu ar fi reusit niciodata. Spitalele sunt goale, nu sunt bolnavi si nici morti ,sunt doar testati pozitiv in urma testarii cu un Test care nu e omologat pt a testa oamenii ci e facut doar pt teste de laborator. Aici in Germania, medicii au ajuns la concluzia ca peste 82 % din populatie e imuna la acest virus. Traim intr-adevar sfarsitul unei ere a omenirii si inceputul alteia…. nimeni si nicaieri nu se vorbeste de viitor, de Perspektive si planuri de viitor, in niciun domeniu. Drepturile fundamentale sunt f.ingradite, multe ridicate complet. Nu avem voie sa reactionam, nu avem voie nici macar sa ne intrebam daca toate acestea sunt corecte. Tb.sa ne rugam cu totii cat mai mult, pt.ca,impreuna cu Maica Domnului, purururea rugatoarea Maica noastra, sa-l
  Induplecam pe Mantuitorul nostru, bunul Dumnezeu, sa ne pazeasca de relele pe care ei ni le pregatesc. Asa sa ne ajute Dumnezeu!

 3. Vineri a venit smurd de doua ori la metrou pt doi oameni care li s a facut rau la metrou ,au fost resuscitati si dusi la spital.
  De ce nu spun ca are legatura.si cu masca?
  Vor sa faca.masca obligatorie peste tot,toata ziua….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button