X

Aeroporturile încep testarea „pașaportului COVID”, care va certifica vaccinarea anti Covid

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche era inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Pasagerii de pe United Airlines și Cathay Pacific care călătoresc din Aeroportul Heathrow (Anglia) vor începe testarea unui nou „pașaport COVID” care, în viitor, va verifica dacă cineva a fost vaccinat, înainte de a călători.

 Tehnologia se numește CommonPass și va permite oamenilor să călătorească fără să fie puși în carantină, dacă descarcă o aplicație pe telefonul lor, care conține un test COVID negativ sau un certificat de vaccin.

„Software-ul telefonului este un permis de sănătate digital care poate deține un test certificat COVID-19 sau poate arăta că cineva a fost vaccinat, în viitor, într-un mod conceput pentru a satisface diferitele reglementări ale diferitelor guverne”, relatează Daily Mail .

 

Supravegheat de către Commons Project Foundation, care face parte din Forumul Economic Mondial, permisul funcționează făcând ca pasagerii să-și încarce testul COVID sau certificatul de vaccinare în aplicație, care apoi generează un cod QR care poate fi scanat de personalul companiei aeriene și de oficialii de frontieră.

“Fără capacitatea de a avea încredere în testele COVID-19 – și în cele din urmă în evidența vaccinurilor – la granițele internaționale, multe țări se vor simți obligate să păstreze interdicții depline de călătorie și carantine obligatorii atâta timp cât persista pandemia”, a declarat dr. Bradley Perkins, director medical din The Commons Project.

Problema este că persoanelor care refuză vaccinarea anti Covid-19, li se va interzice călătoriile internaționale sau chiar călătoriile interne.

După cum am evidențiat luna trecută, deputatul conservator britanic Tobias Ellwood l-a îndemnat pe premierul Boris Johnson să folosească armata pentru a expedia vaccinurile în toată țara și să înființeze centre de distribuție regionale, precum și să dezvolte o „bază de date națională pentru a urmări progresul și a eliberarea certificatelor de vaccinare. ”

Deputatul a declarat că certificatele de vaccinare „vor trebui probabil recunoscute la nivel internațional pentru a permite călătoriile internaționale”.

La începutul acestui an, primarul orașului Nisa a cerut, de asemenea, ca cetățenii să fie obligați să poarte „pașapoarte de sănătate” dacă doresc să călătorească, în timp ce Germania are în vedere și mandatul „cardurilor de imunitate la coronavirus” care să le permită celor care au dezvoltat anticorpi împotriva COVID-19 să aibă mai multă libertate decât cei încă neinfectați.

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

26 comentarii

 1. Lumea intreaga devine un Lagar urias de concentrare, in care gardienii vor fi elitele vandute Ocultei, din fiecare stat!

  1. daca ar fi doar elitele…..
   Drama e ca sint hoarde intregi venite din iad care apar decghizati in oameni cu echipamente identice (,politie ,jandarmi ,masini,blindate ) care vor fi foarte brutali cu oamenii si necrutatori .pina la.crima .
   vor da.amezi la tot pasul si dispar instant cum au venit in momentul cind nu mai sint in vizor ,dupa colt .si atunci cind sint cautati ,nimeni nu-i cumoaste dintre colegii in uniforma.
   vor face multe ABUZURI si vor compromite foarte tare uniformele.si vor baga frica in oameni fata de.umiforme .
   Daca ati fost atenti LA METROU.pe timpul starii de urgenta au fost cazuri de actiuni extrem de dure ,FARA EMPATIE ….ca si in alte mijloce de transport cind au aruncat oamenii ca pe lemne ,pe cei care.nu respecta regulile .chiar cu MULTA BRUTALITATE aruncati din mijloacele de transport tocmai pentru ca NU SINT OAMENI in sens biologic .
   Cum de altfel au fost si in perioada PASTELUI cind au aparut ca din pamint cite doi insi. ,foarte inalti ,bine facuti ,foarte albi….pe la BISERICI .
   vorbesc in cunostinta de cauza ….
   o femeie care sta vizavi de SFINTA BISERICA relata foarte minunata cum nu a mai vazut asa” baieti frumosi”….
   niciodata …..carè l-au amendat pe PARINTELE pentru ca an8ndraznit sa dea in SGINTA ZI DE PASTI IMPARTASANIE unui mirean care a intrat peste PREOT IN BISERICA,fiind la tara ….fara frica .De unde au stiut jandarmii care au aparut in ZECE MINUTE dupa FAPT ?
   evident ca nu ar fi crezut daca i-as fi spus ADEVARUL.

 2. Pentru toți românii care se află în străinătate: Întoarceți-vă DE URGENȚĂ în România!
  Altfel există riscul să nu o mai puteți face! Cea mai cumplită dictatură va fi la pomul lăudat!

  1. Așa e… mai sunt doi ani fără trei luni de libertate de zbor fără cipuri, după cum a zis Starețul Paisie din Arizona.

   1. Nebunia de acum e trecătoare și vine vremea când românii “vor vrea să se întoarcă dar nu vor putea că România v-a fi înconjurată de un zid de foc” adică înconjurată de războaie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button