X

Păpușarii ne spun că mai sunt 7 ani până la distrugerea Pământului

Metronomul și ceasul său climatic, la scurt timp după ce a fost activat.

De mai bine de 20 de ani, Metronome, care include un ceas electronic de 15 metri, cu o lățime de 15 metri, orientat spre Union Square din Manhattan, New York, a fost unul dintre cele mai proeminente obiective de artă publică ale orașului.

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche era inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Afișajul său digital a spus odată ora în modul său unic, numărând ore, minute și secunde (și fracțiile acestora) până la miezul nopții. Dar, de ani de zile, observatorii care nu au înțeles cum funcționează, au sugerat că măsoară hectare de pădure tropicală distrusă în fiecare an, urmărind populația lumii sau chiar că are ceva de-a face cu numărul PI.

Sâmbătă, Metronome a adoptat o nouă misiune sensibilă din punct de vedere ecologic. Acum, în loc să măsoare ciclurile de 24 de ore, măsoară ceea ce prezintă doi artiști, Gan Golan și Andrew Boyd, ca o fereastră critică pentru acțiune pentru a preveni efectele încălzirii globale să devină ireversibile.

Sâmbătă [19 Sep], la 3:20 p.m., a început să apară pe ecran mesajul „Pământul are termen”. Apoi au apărut numerele 7: 103: 15: 40: 07 reprezentând anii, zilele, orele, minutele și secundele până la acest termen.

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

5 comentarii

 1. Oamenii de mediu precum WWF Ro sau International spun de peste 12 ani ca pana in 2030 pamantul va muri adica ,va termina toate resursele si pana in 2025 2/3 din planeta va ramane fara apa potabila .
  Albinele au disparut in proprtie de 95 %din majoritatea tarilor,China e prima tara care a ramas fara albine,se spune ca daca albinele dispar omenirea va mai supravietui 4-5’ani.
  Apoi in biblie stiim ca urmeaza 7 ani de necaz ..
  Din.acest motiv inchid tot si vor vaccinare,cipare sa moara cat mai multi sa nu ramana bogatii lumii fara resurse..

 2. ????????????????
  “Cel ce s-a apucat la ceartă cu Cel Atotputernic se va da oare bătut? Cel ce judecă pe Dumnezeu va răspunde ceva? Încinge-ţi coapsele ca un viteaz şi te voi întreba şi Îmi vei da lămuriri.
  8. Poţi tu cu adevărat să găseşti cusur judecăţii Mele? Şi Mă vei osândi pe Mine, ca să-ţi faci dreptate?
  9. Este braţul tău ca braţul lui Dumnezeu? Şi glasul tău este, oare, tunet, precum este glasul Lui?
  10. Atunci împodobeşte-te cu măreţie şi cu semeţie, îmbracă-te cu strălucire şi cu cinste!
  11. Revarsă puhoaiele mâniei tale şi doboară cu o privire pe cel trufaş!
  12. Vezi de toţi semeţii şi smereşte-i şi calcă în picioare, fără zăbavă, pe toţi cei răi!
  13. Ascunde-i pe toţi grămadă, în pământ, şi îi înmormântează.
  14. Şi atunci Eu Însumi te voi preamări, pentru toate câte ai izbândit cu dreapta ta.” ( Iov 40:2, 7-14)

  Au ajuns oamenii sa se joace de-a Dumnezeu. Vai de noi, ca nu stiu sa radem sau sa plangem.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button