X

Vaccinarea obligatorie este deja aici: Ordinul de ministru și prevederile OMS

Conform unui ordin de ministru semnat atât de Horațiu Moldovan, Secretar de stat în Ministerul Sănătății, cât și de Monica Anisie, Ministrul Educației, toți actorii implicați în învățământul românesc, de la DSP, la inspectorii școlari, la dascăli și personalul auxiliar nedidactic și, mai ales, medicii din școli, au o rubrică dedicată atât “imunizării”, cât și “acțiunilor medicale profilactice”, adică vaccinării.

Mai mult decât atât, acest ordin de ministru a fost pus în dezbatere pe data de 15 septembrie, dezbatere netransparentă, la care nu au participat nici reprezentanții societății civile, nici reprezentanții părinților, elevilor, sau profesorilor. A fost o dezbatere pe repede înainte, la fel ca cea din comisiile parlamentare pe tema legii 136. Acest ordin de ministru reglementează nu numai aceste acțiuni de vaccinare, dar și reale campanii pro-vaccinare în cadrul învățământului.

Acțiunile cu “caracter profilactic” înseamnă vaccinare. Cu alte cuvinte, printr-un tertip inserat în această declarație, părintele semnează de la bun început o hârtie prin care își dă acordul pentru efectuarea acestor proceduri.

Și, pentru că nimic nu este întâmplător, tot în aceeași perioadă a apărut OMS și a spus că acordul pentru vaccinare este prezumat prin simpla prezență a elevilor în instituția de învățământ. Acest lucru nu numai că încalcă drepturile pacientului, privind exprimarea consimțământului, dar anulează drepturile părintești, întrucât părintele responsabil de copilul său nu-și poate exprima acordul pentru o procedură medicală efectuată asupra minorului.

Pentru vaccinarea antigripală, copilul trebuie să fie perfect sănătatos, ori, conform spuselor oficialilor, ne aflăm într-un “context epidemiologic de mare risc”, nu? Atunci, cum poți vaccina copiii, când tu ai pandemie de SARS-CoV-2, iar transmiterea este comunitară, deci este imposibil de ținut sub control?

Mai mult decât atât, au creat precedentul “cazul suspect, cazul probabil”, despre care vom discuta în detaliu în alt articol, și “asimptomaticii”. Cu alte cuvinte, oficialii susțin că, practic, toți cetățenii pot fi infectați cu SARS-CoV-2. Acest virus cauzează boala numită COVID-19, boală care se manifestă ca o gripă. Așadar, cum poți să vaccinezi copiii, în condițiile în care tu susții că ei ar fi, oricum, bolnavi, iar acest lucru este complet contraindicat?

Imunizările, dacă se fac, se fac înainte de o epidemie de gripă, nu în timp ce deja circulă un virus de tip gripal. Deci, ori acesta nu circulă, ori, voi, oficialii, vreți să faceți o campanie de vaccinare în condiții periculoase, cu bună știință.

Același principiu se aplică în cazul oricăror alte categorii de persoane.

Ca de obicei, opoziția nu a comentat nimic despre acest ordin de ministru, cum nu a comentat nici despre legea carantinarii, sau despre legea 136.

Unul dintre motivele pentru care opoziția tace îl reprezintă faptul că Marcel Ciolacu este inițiatorul și promotorul legii vaccinării obligatorii.

După părerea mea, acest abominabil ordin de ministru este doar un test pentru a vedea care este reacția adulților în contextul vaccinării obligatorii în școli. Dacă va exista o reacție negativă, atunci Ciolacu poate, oricând, scoate legea vaccinării obligatorii din sertarul în care zace la Camera Deputaților. Și va trece, exact cum au trecut și celelalte legi neconstituționale: ca prin brânză.

Eu nu spun că e bine, sau că nu e bine, să te vaccinezi, ci doar remarc faptul că se dorește, prin diverse tertipuri, ocolirea consimțământului privind o procedură medicală și că, astfel, se încalcă niște legi și tratate internaționale pe care România le-a semnat.

Și trebuie să vă întrebați “de ce?”.

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul nu dorește aflarea adevărului despre plandemia covid-19. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!
Categorii
Vaccin
cuvinte cheie

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

6 comentarii

 1. Români,Trexiți-vă!!!
  SUE = al IV-lea Reich
  Pe data de 24 Ianuarie am prevenit Românii din Timișoara și din Ardeal că se pregătește aducerea unui cetățean german, trimis al unui serviciu secret german, pentru a fi numit la primăria Timișoarei, parte a unui plan de formare a Republicii Autonome Transilvania.
  Când am scris asta mulți au zâmbit sau chiar au râs, așa cum au zâmbit sau au râs când am scris acum patru luni că Firea va pierde alegerile și că Bucureștiul va fi ocupat de oamenii lui Soroș și Macron, parte a aceluiași plan neoliberal, neomarxist și neoprogresist.
  România este sfârtecată de războiul Celui De-al Patrulea Reich, dar despre asta o să mai scriu, poate de data asta românii se trezesc.

  Prima parte a Planului a Reușit, intrăm în pregătirile pentru partea a doua:

  Declararea Republicii Autonome Transilvania, cu capitala la Timișoara.

  Las aici postarea și strigătul meu către românii Timișoarei din 24 Ianuarie 2020.
  Din păcate am strigat în pustiu, pentru că pe români nu-i mai interesează România: chiar ei, prin votul lor, o vând străinilor.

  24 IANUARIE

  Căderea Timișoarei, parte a Căderii Ardealului.
  Am tot scris despre planul transformării Ardealului într-o Republică Autonomă. Aceasta nu este o teorie, nu este din păcate nici un scenariu de lucru, este un plan minuțios și extrem de bine pus la punt.
  Cunosc în amănunt acest plan, știu cine l-a făcut și care sunt punctele pe care vrea să le atingă.
  De la bun început trebuie să spun că planul transformării Transilvaniei în Republică Autonomă face parte dintr-un plan mai vast sl Germaniei care trebuie să slăbească Națiunile și Statele Uniunii Europene, ca prim pas al formării Statelor Unite ale Europei, cu conducere unică din Germania.
  În Europa, formarea SUE sub conducerea Germaniei este cunoscută ca Al Patrulea Reich, care este în funcțiune și acum, fătă a fi însă statuat oficial. Al Patrulea Reich va deveni oficial o structură când vor începe să se formeze Statele Unite ale Europei sub conducerea Germaniei.
  Tot acest proces se va produce sub o anumită mască falsă a Democrației, poparele însele trebuind să agreeze și să fie de acord cu pierderea identității naționale, statale și de credință in fața internaționalismului progresist.
  Elementele aplicării acestui plan sunt:
  • Promovarea neoliberalismului economic in favoarea Supranaționalelor.
  • Promovarea Progresismului, a Neomarxismului și a Societății Deschise in dauna Creștinismului și a Naționalismului.
  • Anihilarea până la Distrugere a sentimentului național și creștin, pe toate căile posibile.
  • Decredibilizare și atacarea Clerului și a Bisericii de orice cult.
  • Scoaterea din joc și Distrugerea Politicienilor Naționaliști, prin decredibilizarea lor, inclusiv prin acuzarea lor- în România, de exemplu, de fapte de corupție,- și de alte fapte considerate ca fiind reprobabile.
  În esență, creștinismul și naționalismul, inclusiv economiile naționale trebuie distruse și înlocuite cu progresismul, neomarxismul și Societatea Deschisă.
  Regiunile Autonome care vor trebui să-și declare Autonomia/ Independența sunt, în ordine, Scoția, Catalonia, Transilvania, Tirolul de Sud-independența, dar și alte regiuni care la început trebuie să-și declare Autonomia, sau direct Independența dacă sunt deja autonome.
  În România, vârful de lance pentru transformarea Ardealului în Republică Autonomă/Independentă- Republica Transilvania- dar nu numai, pentru că există o parte a planului și in pentru Moldova și al Dobrogea, despre care deasemenea o să vorbesc, vârful de lance este deci Klauss Werner Iohannis și ca partid integral USR, al cărui scop este exact acesta.
  In toate celelalte partide există naționaliști, e drept nu în număr mare, dar cei din conducere trebuie anihilați și excluși, în primul rând la alegerile locale și parlamentare de anul acesta.
  Ei vor trebui înlocuiți cu reprezentanți ai Celui de-al Patrulea Reich, chemați să înfăptuiască politica acestuia.
  Despre un astfel de caz o să vorbesc acum:
  La Timișoara, USR-ul intenționează să aducă direct un cetățean- repet, un cetățean-nu etnic- german, care să primească cetățenia română și domiciliul în Timișoara și care să candideze și să câștige Primăria Timișoarei. Nu am nici o afinitate față de Robu, Primarul Timișoarei, cel care are prima șansă la Timișoara, dar faptul că este naționalist român este de ajuns pentru Cel de-al Patrulea Reich pentru a fi schimbat cu un cetățean german.
  M-ați tot întrebat ce e de făcut, tocmai am dat o informație cetățenilor Timișoarei, acelora care încă mai țin la țara lor, România, din care încă face parte și Banatul, despre ceea ce li se pregătește.
  În această perioadă tulbure pentru România și pentru Ardeal, o să vorbim despre multe alte părți ale acestui plan malefic, dar și cum pot fi contracarate ele.
  Dacă mă întrebați ce trebuie să faceți concret dumneavoastră, preluați această postare și direcționați-o astfel încât să ajungă la cât mai mulți cetățeni din Ardeal și din Timișoara, pentru a ști cum să se ferească de ceea ce li se pregătește.
  Dumnezeu Să Ajute România,
  Dumnezeu Să-i Ajute pe Români!
  24 Ianuarie 2020

  Citește și cugetă:
  https://m.zf.ro/eveniment/noul-primar-timisoarei-fostul-sef-cabinet-presedintelui-germaniei-19583416

 2. Scrutinurile nu mai sunt valide de ceva ani din cauza lipsei de cvorum. Prin urmare actualele si fostele administratii nu mai sunt legitime.

 3. Una din trăsăturile /definiția psihopatului, este accea ca este lipsit de empatie.
  Când psihopatii astia o sa vrea să pună ideile lor diabolice în aplicare , Dumnezeu va lua pacea de pe pământ.
  Războiul deja mocnește cu începere a conflictului dintre Turcia și Grecia , care se va extinde la scară planetară.
  Astfel, pe unii care sunt oameni buni dar mai slăbuți , Dumnezeu îi va lua la el înainte sa vina domnia lui anticrist, care va fi cumplită.
  Spunea un sfânt rus ” rugati-va sa fie război, altfel nu se va mantui nimeni”.
  Astfel in timpul războiului, nebuniile lor ca vaccinul obligatoriu , nu o sa mai aibă sens.
  Vaccinul nu este pecetea, dar din cauza ca e făcut cu nanotehnologie, ei o sa poată influenta deciziile individului, astfel ca sa nu se opună primirii pecetii.
  După război, o sa vina domnia lui anticrist. O sa se elibereze buletine la nivel mondial (culoarea gri ) și se vor cipa oamenii cu laser /izotopi, care la început nu o sa fie vizibil .
  O sa fie vizibil după o perioada, datorită unei substanțe care o sa fie pusă în vaccin și care se numește Luciferase. Numele nu este întâmplător, ci vrea sa însemne „rasa lui lucifer”. Adică cei din neamul lui lucifer.
  Se va putea pune pecetea, chiar și pentru simplul fapt ca mergi la supermarket sa cumperi mâncare, la venirea lui anticrist . O sa fie cum nu a mai fost vreodată, dar Dumnezeu nu îi va lăsa pe cei credincioși. Doar sa ne rugăm. .. „cereți și ve-ți primi „. Maica Domnului împreună cu toți sfinții vor acoperi pe cei credincioși , doar sa ceară.

  1. Chestiunea cu razboiul ca altfel nu se va putea mantui nimeni-da.Chestiunea cu vaccinul-nu.Chestiunea cu antihrist dupa razboi imediat-nu(vezi despre imparatul cel bun care va fi dupa razboi).

   Calator,psihopatii au inceput sa si puna boala in aplicare.Problema pentru cei cu capul limpede este ca acesti psihopati nu sunt singuri,au sustinatori si multi oameni”cuminti”adica ceea ce numim leguma,80%din populatia globului.Pt nebunii astia experimentul covrig le a servit bine in sensul ca populatia planetei la comanda lor s a bagat fuguta la custi;la comanda lor dita-mai colosul a iesit la comanda si la unison din custi,cu botnita,la unison.
   Incaierarea intre natii,tot la unison va fi si in curand.Sa zicem ca ai 4 dulai la comanda ta.Stii ca ti se supun in toate.Cand tu ii atati sa se incaiere stau pe tusa?Nu as crede.Animalutele fidele tie sa nu se bata intre ele?Nu cred.Trec la incaierat.Cand zici Stop,la cusca! au lasat totul si muscaturi si galagie si s au varat la cusca fiecare,pana cand ii chemi la treaba.Asa o sa fie si cu razboiul.Sunt indicii ca nebunii vor razboiul.Care sunt?
   1 Militarizare,2.Harjoana intre state(Turcia si Grecia) si 3.Atatarea lor(Armenia si Azrebajdjan ca sa se creeze mici si dese zone de conflict,urmand ca treptat,conflictele zonale sa se inmulteasca si asa sa se nasca dita-mai razboiul).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.