X

Propunere în SUA: 1000 de dolari pentru oricine vrea să se vaccineze anti Covid

Sursa Foto: wp.com

Experții în sănătate publică sunt din ce în ce mai îngrijorați de posibilitatea ca un vaccin împotriva coronavirusului să nu aibă suficient de mulți americani dispuși să îl facă.

Aproximativ 70% din populația vaccinată reprezintă pragul necesar imunității „de turmă” , care încetinește dramatic răspândirea virușilor.

Având în vedere problema potențială, un expert de la Brookings Institution sugerează ca guvernul să plătească americanilor câte 1.000 de dolari fiecare pentru a se vaccina.

„Dacă nu atingem imunitatea de masă, nu ne recuperăm economia și nu ne recuperăm societatea și viața”, a declarat Robert Litan, un economist care a lucrat în administrația Clinton și om de știință la Institutul Brookings. „Dacă ai plăti 1.000 de dolari fiecărei persoane – ar fi pentru o familie de patru persoane un total de 4.000 de dolari. În aceste vremuri grele, sunt mulți bani și cred că mulți oameni ar face vaccinul pentru 1.000 de dolari. ”

Dr. Anthony Fauci, cel mai mare expert în boli infecțioase, care a declarat recent că se va „mulțumi” cu un vaccin cu o eficiență de 70-75% , a menționat că SUA nu va atinge imunitatea de masă, dacă 25% din populație ar alege să nu se vaccineze.

„Acesta este unul dintre motivele pentru care trebuie să ne asigurăm că mobilizăm comunitatea, așa cum facem acum, ca oamenii din comunitate să ne ajute, să înțeleagă că facem tot ce putem, pentru a arăta că este sigur [vaccinul], eficace și că este pentru binele lor să facă vaccinul” a declarat el pentru CNN în luna Iunie.

Americanii care fac un pas înainte, pentru a face vaccinul, ar trebui să primească în avans 200 de dolari, conform propunerii lui Litan, restul fiind plătit după ce țara a atins imunitatea de masă.

„Așadar, acum toți cei care fac vaccinul au un stimulent să meargă pe rețelele de socializare”, a spus Litan, „să vorbească cu prietenii lor, să vorbească cu familia lor, să vorbească cu apropiații lor de la biserică, etc., și să spună:„ Hei, faceți vaccinul pentru că tu și cu mine, vom primi amândoi 800 $ în plus. ”

Alternativa este valabilă cât oamenii stau acasă”

Litan a adăugat că încercarea de a impune un vaccin asupra populației ar putea eșua.

„Dacă guvernul ar încerca să forțeze oamenii, ați avea o reacție imensă de opoziție”, a spus el, „mult mai rău decât genul de manifestații anti mască de astăzi”.

A plăti americanilor câte 1.000 de dolari fiecare pentru a ajunge la 80% imunitate de masă, ar costa SUA aproximativ 275 miliarde de dolari.

„Alternativa este atâta timp cât oamenii rămân acasă și avem un șomaj masiv”, a spus Litan. „Pierdem trilioane de dolari anual, din producția economică, deoarece economia noastră nu folosește deplin toate locurile de muncă. Așadar, a investi o sumă de 275 miliarde de dolari pentru a ne recupera viața și economia înapoi, mi se pare cea mai bună investiție pe care o puteți face, și este ieftină în comparație cu alternativa. ”

Propunerea lui Litan are critici, inclusiv economistul-șef al Institutului Milken, William Lee.

„Sunt mulți bani”, a exclamat Lee. „Doar pentru a obține acest număr în perspectivă, acesta este jumătate din costul [cheltuielilor] Medicaid”, a spus el, care a totalizat 616 miliarde de dolari în 2019.

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul nu dorește aflarea adevărului despre plandemia covid-19. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!
Categorii
Vaccin
cuvinte cheie

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

2 comentarii

  1. Mai bine nu impuneau izolarea. Se auto-imunizau natural. Și mai este și vrăjeală, dau 200 de dolari si 800 când se ajunge la imunizare. VAX ALBINA!

  2. „Îți dau 200 de dolari ca să te îmbolnăvesc grav. Vii să te vaccinezi?” Sunt mai mult decât ridicoli. De fapt la ce te poți aștepta de la sataniști? Ei nu se pot vedea, căci nu-i la îndemâna lor așa ceva, de aceea „dau cu bâta în baltă”. Ei singuri se deconspiră. Nu le rămâne la îndemână decât varianta tiraniei(obligativității) ceea ce înseamnă mucenicie.
    Doamne miluiește!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.