X

Fiica lui Michael Jackson continua tradiția satanică a tatălui ei

Îl va înfățișa pe Iisus Hristos ca o femeie lesbiană într-un nou film

Mai multe petiții ale organizațiilor creștine solicită anularea unui film controversat care aduce blasfemii lui Iisus Hristos. CBN News a raportat că filmul independent numit „Habit” va avea în rolul principal pe Paris Jackson, în vârstă de douăzeci și doi de ani, fiica “regelui” muzicii pop, Michael Jackson. Jackson, care este bisexual în viața reală, îl va juca pe Iisus, care va fi descris ca o lesbiană care se complace în acte desfrânate cu o altă femeie.

E-Online a  declarat că Habit urmărește o „fată dornică de petreceri cu un fetiș pentru Iisus, care se amestecă într-o afacere violentă cu droguri și găsește o posibilă ieșire, deghizându-se în călugăriță”. Portretizarea ei fizică a lui Iisus are, de asemenea, un inel nas, păr răvășit și un halat tradițional.

În timp ce filmul nu are o dată oficială de lansare, a  fost făcută o petiție pentru a opri lansarea filmului de către Movieguide, o organizație non-profit care încearcă să restabilească valorile creștine în industria de divertisment.

Movieguide a susținut că lansarea filmului „Habit” ar confunda și induce în eroare copiii și restul creștinilor față de imaginea biblică a lui Iisus. 

De asemenea, a menționat că filmul nu are sprijinul unui distribuitor, de unde și absența unei date de lansare.

„Ajutați-ne să dovedim că acest film este inacceptabil pentru credincioșii din întreaga țară și de pe glob”, a concluzionat petiția.

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul nu dorește aflarea adevărului despre plandemia covid-19. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!
Categorii
Homosexualitate
cuvinte cheie

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

3 comentarii

  1. E clar ca nu va ajunge bine nici ea. Cine face acest cumplit păcat, de a blasfemia pe Hristos, va fi pedepsit. Sunt convinsa ca ea a fost preferata elitelor satanice sa joace acest rol.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.