X

În timpul “Gripei Spaniole” din 1918, doar cei vaccinați au murit

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Istoria ne spune că gripa spaniolă din 1918 a ucis între 50 – 100 de milioane de oameni. La vremea respectivă, surse medicale și farmaceutice au descris-o drept CEA MAI groaznică epidemie de la Ciuma Neagră din 1347, care a ucis aproximativ 25-30 de milioane de oameni.

În cartea, Vaccination Condemned (Vaccinarea Condamnată), de Eleanor McBean, dr., ND, autorul descrie, în detaliu, experiențele personale și de familie din timpul pandemiei „Gripei spaniole” din 1918.

Experiența lui McBean despre „gripa spaniolă” din 1918, în calitate de reporter și de supraviețuitor nevaccinat, necesită revizuirea bazei istorice a evenimentului, nu ca „ teorie a conspirației ”, ci cu dovezi.

În urmă cu câțiva ani, am dat peste o altă carte a lui Eleanor McBean: „Vaccination … The Silent Killer” (“Vaccinul…Ucigașul tăcut”). McBean oferă dovezi că evenimentele istorice ale „gripei spaniole” din 1918 nu au fost doar compromise, ci s-a întâmplat același lucru și pentru cele ale epidemiilor de poliomielită și gripă porcină.

Spania, țapul ispășitor

Spania a fost neutră în timpul primului război mondial și NU și-a cenzurat presa, spre deosebire de țările combatante. Ca urmare, Spania a fost prima care a raportat epidemia de gripă din 1918 și lumea a considerat Spania ca sursa epidemiei. Astfel, se naște „gripa spaniolă” .

Vaccinarea experimentală pe militari în Fort Riley, Kansas.

În pregătirea pentru primul război mondial, un experiment masiv de vaccinare care a implicat numeroase vaccinuri dezvoltate anterior a avut loc pe militarii din Fort Riley, Kansas, unde a fost raportat primul caz de „gripă spaniolă”.

Primul Război Mondial și testarea masivă pe subiecți umani

Noua industrie farmaceutică, sponsorizată de „Rockefeller Institute for Medical Research”, a avut la disponiziție ceva nou – o cantitate mare de subiecți umani pentru teste. Furnizat de armata SUA, grupul de subiecți pentru teste a crescut cu peste 6 milioane de bărbați.

Vaccinul împotriva meningitei: Începutul masacrului

Autopsiile de după război au dovedit că gripa din 1918 NU a fost deloc o  gripă  . A fost cauzată de dozele aleatorii ale unui „ vaccin meningitic bacterian ” experimental , care până în prezent, imită simptomele asemănătoare gripei. Atacurile masive, multiple, cu vaccinuri suplimentare asupra sistemului imunitar nepregătit al soldaților și civililor au creat un „masacru”.  Cei care nu au fost vaccinați, nu au fost afectați.

Atunci … Cum au murit civilii?

  1. Primul război mondial s-a încheiat mai devreme decât era de așteptat, lăsând cantități enorme de vaccinuri experimentale neutilizate.
  2. Temându-se că soldații care vin acasă vor răspândi boli în familiile lor, guvernul SUA a lansat cea mai mare campanie de „frică” din istorie, ca să încurajeze vaccinarea. Ei au folosit populația umană ca laborator de cercetare și dezvoltare pentru a testa, pe teren, vaccinurile experimentale.
  3. Zeci de milioane de civili au murit la fel ca soldații.
  4. În loc să oprească vaccinurile, medicii le-au intensificat, promovând marea „gripă spaniolă din 1918”. Drept urmare, DOAR VACCINAȚII AU MURIT.

„Șapte bărbați au căzut morți în cabinetul unui medic după ce au fost vaccinați. Au fost trimise scrisori către familiile lor că au fost uciși pe câmpul de luptă”.

Eleanor McBean, Minnesota Wellness Directory

Soldaților americani din primul război mondial li s-au administrat 14-25 de vaccinuri experimentale netestate la câteva zile unul de celălalt, ceea ce a declanșat cazuri intensificate de TOATE bolile simultan.  Medicii au numit-o boală nouă și au continuat să suprime simptomele cu medicamente suplimentare sau vaccinuri

Înșelăciunea și secretul au o istorie lungă

În exemplele date anterior pe blog „ COVID 19: Un alt capitol din Istoria înșelăciunii și secretului” , istoria este plină de minciuni intenționate spuse publicului fie „să salveze aparențele”, fie să înșele în scopuri nefaste. „Gripa spaniolă” din 1918 nu a făcut excepție.

Înăpoi la Covid-19: Modelele Ferguson sunt false și înșelătoare

Omul de știință britanic și profesorul Neil Ferguson de la Colegiul Imperial din Londra ( același Colegiu Imperial din Londra finanțat de Fundația Bill Gates) a fost responsabil pentru dezvoltarea modelelor matematice computerizate de pandemie pentru COVID-19.

Lumea a urmat sfaturile lui Ferguson, totuși s-a dovedit că toate modelele sale sunt excesiv de exagerate și înșelătoare.

De exemplu, Ferguson a prezis că Suedia va suferi 100.000 de decese până în iunie 2020. Până în prezent, Suedia a atins un nivel de 2.854 de decese în total.

Media cenzurează punctele de vedere care nu se conformează

Mass-media, Facebook, Google, YouTube și alte puncte de comunicare „private” au devenit „gardienii” (cenzori) ai informațiilor.

Pe 26 aprilie 2020, Twitter a suspendat contul unei companii de biotehnologie cotate la bursă pentru schimbul de informații despre o terapie cu lumină UV nemedicinală pentru COVID-19. YouTube a eliminat, de asemenea, un videoclip care demonstrează modul în care funcționează tehnologia.

„(YouTube) va interzice videoclipurile care contravin orientărilor OMS cu privire la pandemie sau care împărtășesc remedii false sau nedovedite pentru Coronavirus.”

CEO Susan Wojcicki – YouTube

NewsGuard a clasificat recent Mercola.com drept știri false pentru că a raportat că virusul COVID s-ar putea răspândi din laboratorul de nivel 4 al biosecurității din orașul Wuhan, China.

Industria Farmaceutică deține și controlează medicii

„Verificarea faptelor” este adesea furnizată de scriitori plătiți de companiile farmaceutice și nu din surse verificate, independente.

„ Profesia medicală este cumpărată de industria farmaceutică, nu numai în ceea ce privește practica medicinii, ci și în ceea ce privește predarea și cercetarea. Instituțiile academice din această țară își permit să fie agenții plătiți ai industriei farmaceutice. Cred că este rușinos ”.

Arnold Relman, Fost editor al New England Journal of Medicine

Nivelul mortalității cauzate de boli infecțioase scădeau înainte de introducerea vaccinărilor

Promotorii vaccinurilor susțin că vaccinurile au eliminat majoritatea bolilor infecțioase. Istoria ne spune o altă poveste. Începutul secolului al XX-lea a introdus o igienă îmbunătățită (canalizare), stații de tratare a apei și o nutriție mult îmbunătățită.

Graficele eșantion de mai sus arată că bolile infecțioase, cum ar fi rujeola, tusea convulsivă, difteria, febra tifoidă și poliomielita, au fost la cele mai scăzute niveluri și au scăzut, ÎNAINTE de introducerea vaccinurilor.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

8 comentarii

  1. Cabinet avocat ”Iovanovici- Șoșoacă Diana”
    13 ore ·
    Ce v-am spus ca ii cocleste lui Madame Anisie altceva prin cap? V-am zis ca nu renunta cu una cu doua???
    “Dragi colegi,

    Iată un nou ordin comun, al MS si Min Educatiei, CARE IMPLEMENTEAZA VACCINAREA ELEVILOR IN SITUATII EPIDEMIOLOGICE SPECIALE DE CATRE MEDICUL SCOLAR, IN CADRUL UNITATII SCOLARE!
    Este un fel de vaccinare obligatorie anti-Covid introdusa pe usa din spate.
    Ordinul a fost postat pe site-ul MS pe 31 august, cu termen de depunere a sugestiilor 10 zile de la data postarii, deci până in 10 septembrie, pe adresa [email protected].
    Ordinul are 115 pagini, nu e ușor de citit, dar puteți folosi un mic truc.
    Pentru a găsi mai ușor in text anumite cuvinte, sintagme, folosiți funcția Ctrl F.
    Faceți o căutare pe cuvantul „vaccin” si veti gasi 39 de mentiuni ale cuvantului „vaccin” .
    La art. 5.2 si art. 6 apare ca atributie a medicului școlar efectuarea vaccinărilor in situații epidemiologice speciale.

    http://www.ms.ro/acte-normative-in-transparenta/#9de03d8h0t

    Va invit sa cititi si sa trimiteti comentarii la respectiva adresa de mail!
    Cel mai important lucru este sa cerem organizarea unei dezbateri publice reale. Subiectul este mult prea important !
    La precedenta dezbatere, ref la lista bolilor infectocontagioase, funcționarii MS au spus ca sunt la prima lor dezbatere online si nu au avut experiența / dorinta /bunăvoință sa organizeze o dezbatere reala. Au invocat limita de timp de 50 minute a platformei Cisco Webex folosită de ei.
    Acum MS nu mai e la prima dezbatere online, au căpătat experiența si își pot upgrada platforma pentru dezbateri mai lungi.

    Dr. Anca Nitulescu

    sursa :facebook avocat Iovanovici Sosoaca Diana

  2. Problema cu adevărat importanta este moartea sufletului nu a trupului. De aceasta trebuie să ne temem, iar, de cealaltă, nu!

  3. Igiena e sfanta, si nu in sens religios! Nu le amestecati! Coronavirusul nu a ales in functie de cat de nespalati suntem! Nu vreti vaccin? Purtati masca si rugati-va sa treaca! Sau mai bine, fiti proactivi!

  4. Capitane.
    Stiu si apreciez ceea ce spuneti.
    As dorii totuși sa va atrag atentia asupra CONTINUTUL acestui vaccin, care are in el CELULE DIN FETUȘI UMANI.

    Acum vă intreb
    Daca v-aș pune in farfurie sa măncați un COPIL UMAN 》 si l-ați mănca, ….atunci OARE Sufletul dvs.ar mai traii sau ar murii in spurcaciunea trupeasca ce ați comite astfel.

    Acum găndiți-va : CUM OARE AJUNGE MAI UȘOR IN CREIER SI ÎN SĂNGELE DVS.acele celule umane ce va fac CANIBAL ? prin stomac? Sau DIRECT IN SĂNGE CU O INJECTARE ?

    Eu va spun ca Domnul a cărui ochi,sunt prea Sfinți ca sa priveasca o asemenea SPURCARE 》 va întoarce Fața Lui de la dvs.
    In consecință, daca trupul nu vă moare atunci》 totuși SUFLETUL VA MURIT IN SECUNDA 2

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button