X

SUA, statul Utah, elevii care nu poartă mască riscă 6 luni închisoare și amendă

Sursa foto: wtsp.com

Guvernatorul Utah, Gary Herbert, nu arată nici o îngăduință față de părinții care se opun legii sale, care obligă copiii să poarte mască la școală, iar în caz contrar să primească acuzații penale.

Herbert a emis mandatul de purtarea a măștii în luna Iulie, pentru tot ciclul școlar de la grădiniță până la clasa a XII-a. Redeschiderea școlilor publice din Utah a atras iar atenția asupra acestei legi, care aplică o pedeapsă maximă de șase luni de închisoare și o amendă de 1.000 de dolari pentru nepurtarea măștilor. Ordinul se aplică în mod egal adulților și copiilor, iar orice acuzație ar fi o contravenție.

Herbert a declarat Joi că părinții care se opun ordinului său sunt „puțin iraționali”, potrivit The Salt Lake Tribune .

„Cred că aceiași oameni s-ar putea urca într-un avion și să spună că nu își vor fixa centurile de siguranță”, a spus el. „Și ar putea fi invitați să coboare din avion, dacă este cazul.”

Anna Lehnardt, o purtătoare de cuvânt a lui Herbert, a declarat că oficialii școlii vor decide dacă vor să facă o plângere penală, potrivit ziarului Salt Lake City .

„Este pusă în aplicare la nivel de district și de director școlar”, a spus ea. „Dar nu ne gândim:„ Să condamnăm penal o grămadă de copii.”

Părinții se opun aplicarii legii .

„Copiii noștri nu ar trebui să sufere consecințe penale pentru obținerea unei educații”, a spus Angie Martin, mama unui elev de liceu din districtul Cache.

Părintele Danielle Cottam din St. George nu a riscat și și-a scos cei cinci copii de la școală.

„Ar fi trebuit să am copiii la școală acum”, a spus Cottam pentru publicația Tribune. „Dar am decis să-i țin acasă din cauza acestei porcării de mască.”

Ea a numit cerința „total neconstituțională. Nici măcar nu ne oferă o alegere. Cred că ar trebui să am dreptul să aleg dacă copiii mei trebuie să poarte mască sau nu. ”

Ea a spus că după începerea școlii este probabil să existe o reacție tot mai negativă asupra acestei politici.

„Cred că, dacă lucrurile continuă să meargă așa, va avea loc o răscoală și lucrurile se vor agrava”, a spus Cottam.

Candice Nay, părinte a trei elevi, a spus că legea pedepsește persoanele în mod greșit .

„Știu că toată lumea are păreri diferite despre asta, dar acest lucru nu este în regulă”, a spus ea. „Cel puțin dați părintelui amenda penală. Nu le aplicați copiilor mei, care sunt atât de tineri, o amendă penală”.

Lehnardt a declarat că se așteaptă ca rareori școlile să facă plângeri penale, menționând că școlile pot trimite elevii care nu poartă mască acasă, pentru a învăța online.

„Vrem ca profesorii noștri să fie în siguranță”, a spus Lehnardt.

Deși legiuitorii din Utah caută să revizuiască unele ordine legate de coronavirus , Lehnardt a spus că mandatul de purtarea a măștii în școală nu se va schimba.

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul nu dorește aflarea adevărului despre plandemia covid-19. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Articole asemănătoare

6 comentarii

  1. Nu face de capul lui, ci execută orbește niște ordine pentru a-și menține scaunul. Pentru bani și faimă își bate și părinții. Deci ce pretenții poți avea de la oameni fără de Dumnezeu? Și mai e ceva, acest șef devine exemplu de urmat pentru toți șefii de stat mai puțin „curajoși”!???
   Masca este legătura lor cu vaccinul, căci va veni vaccinul și cei care vor accepta vaccinarea vor fi scutiți de purtarea măștii. Masca are un rol foarte important pentru acești criminali, caci dacă n-ar fi obligatorie atunci omul n-ar mai da importanță vaccinării gândind că nici nu e nevoie de vaccin. Dar fiindcă este obligatorie purtarea măștii, omul gândește că un vaccin l-ar scăpa și de mască și de boală. Numai că o astfel de gândire îl va arunca în plasa criminalilor precum musca pică în plasa păianjenului. De aceea insistă sistemul antihristic să purtăm obligatoriu mască. Iar termoscanarea are rolul de a-i obișnui pe oameni cu pistolul cu care vor fi scanați pentru a se vedea dacă sunt vaccinați sau nu. Desigur că vor fi schimbate pistoalele cu unele mai performante, acelea de 6000 de euro după spusele unora. Deci toți acești pași sunt calculați cu mult înainte de a fi puși în fapt ca să-i prindă pe majoritatea în plasa vaccinării. Deocamdată mai putem spune acestea, dar vine vremea când nu vor mai putea fi spuse, căci șacalii au la îndemână toate pârghiile pentru a te reduce la tăcere.

 1. https://invictuswebmedia.com/2020/09/01/noua-normalitate-in-scoli/

  Astfel, la data de 12 februarie 2020, aproape 30 de copii de la două școli din Dolj au fost intoxicați în timpul orelor cu soluțiile dezinfectante ce au pulverizat, aceștia fiind transportați la spital. Ei au avut stări de greață, vomă și iritații ale căilor respiratorii în timp ce se aflau la școală..
  Un alt caz grav s-a întâmplat în incinta Școlii 133 din sectorul 4 ( școala în care am învățat eu) la data de 21 ianuarie 2020, iar atunci au ajuns la spital 18 copii, după ce li s-a făcut rău în timpul orelor. 500 elevi au fost evacuați de pompieri, ei fiind intoxicați cu substanțele folosite pentru igienizare.

  “După ce la Școala 133 din sectorul 4 au fost confirmate mai multe cazuri de gripă au fost luate măsuri de igienizare. Şcoala a anunţat primăria, iar luni seară o firmă specializată a făcut operaţiuni de dezinfectare, dar şi de dezinsecţie.”

  A doua zi, copiii care au venit la școală au început să aibă senzații de greață, dureri de cap și amețeli.⬇️
  Oare vor suporta copiii din mai multe serii această igienizare toxică care se va face de 3 ori pe zi? ⬇️

  https://www.google.ro/amp/s/stirileprotv.ro/lbin/amp/index.php%3farticle_id=3843836?fbclid=IwAR2izzXkq4dvgzOFzv04bRwDtjeB1YvMRvEiEQctDxDIigh6CVHZVRmct4g

  Ei bine,acesta este motivul pentru care copiii nu pot începe școala în această nebunie sanitară menită să distrugă totul în jur, de aceea vă rog pe toți să bombardați acum Inboxul Ministerului Sănătății la adresa [email protected] și să le explicați foarte clar că dezinfectarea claselor cu toate chimicalele toxice le face mult rău copiilor, în plus nu înțelegem necesitatea acestor operațiuni dacă cei mai buni virusologi din lume nu au reușit nici până astăzi să izoleze noul Coron*viru* de pe suprafețele mobile.
  Mai sunt 2 zile în care puteți să trimiteți obiecțiile voastre, așa că nu-i lăsați în pace, fiindcă nici ei nu o fac atunci când vă stropesc copiii ca pe niște gândaci de Colorado.
  Iar dacă vreți să îi atacați în mod legal pe acești conțopiști de 2 bani care pun în pericol sănătatea copiilor noștri făcând atât de des aceste dezinfectări, atunci luați atitudine și intrați în procesele colective ale anului în care s-au înscris până în acest moment câteva sute de părinți.

  O puteți face trimițând un mail la [email protected] si veti preciza cateva coordonate (Nume complet, Oras, telefon/mail, nr de copii pe care îi aveți în grijă și dacă intrați într-un singur proces sau în ambele procese) pentru a fi repartizati mai ușor unuia din avocații care au decis să preia cazul nostru.

  Da, îi vom lovi din toate direcțiile și îi vom face să plătească pentru că și-au permis să nu țină cont de niciun studiu științific, atunci când au luat decizia de a ne stropi copiii cu Clor și cu alți dezinfectanți puternici care pot să-i bage direct în spital.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button