X

Papa Francisc susține vaccinarea tuturor împotriva Covid, bogați și săraci. Sună cunoscut?

În discursul său de miercuri după-amiază, pontiful argentinian și-a făcut comentariile în contextul opunerii țărilor bogate și a persoanelor care obțin vaccinul.

„Ar fi trist dacă am acorda prioritate vaccinului COVID-19 celor mai bogați oameni”, a declarat Papa Francisc.

„Ar fi trist dacă acest vaccin a devenit proprietatea acestei națiuni sau a acestei națiuni și nu ar fi universal și pentru toți”, a continuat el.

Criticii vaccinului, inclusiv avocatul de mediu Robert F. Kennedy Jr., avertizează că părțile cheie ale testării sunt omise în efortul de a dezvolta un vaccin COVID. Criticii avertizează cu privire la riscurile de vătămare pe scară largă și alte consecințe legate de sănătate, care ar putea rezulta dintr-un vaccin în mare parte testat, care este injectat brusc în milioane.

Nota Traducătorului

Ce papa dorește se aseamănă foarte mult cu formularea din Biblie pentru semnul fiarei, unde toți (bogați sau săraci) trebuie să își pună semnul. În mod istoric, Vaccinul anti Covid va fi prima interacțiune asupra corpului uman realizată într-un mod standardizat pentru toți oamenii de pe Pământ (bogați sau săraci, cum vrea și papa Francis), o repetiție pentru semnul fiarei, cu scopul de a crea obișnuința de a te lăsa scanat, injectat, marcat etc. atât timp cât guvernul îți solicită.

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul nu dorește aflarea adevărului despre plandemia covid-19. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Articole asemănătoare

26 comentarii

 1. Nanociparea nu este o repetiție pentru însemnarea omenirii cu semnul fiarei. Pr Elpidie spunea că aceasta e prima parte a însemnării. Toți oamenii cipați vor primi și semnul fiarei în etapa a doua.

 2. Daca ati fi avut o ruda care a murit de Covid, ati mai putea deschide gura catre ceilalti sa nu se vaccineze, pt ca in capul tau bazaie teorii conspirationiste?…
  Am avut febra 4 zile de 39.7 grade, si am stat la oxigen 5 zile, cu zi cu noapte cersind dupa o gura de oxigen.
  Cine nu crede in boala asta, sa incerce sa respire cu o punga in cap, si dupa aceea sa vorbeasca.
  Lassti oamenii in pace…Am intalnit in spital asistente care fac voluntariat pt inconstienti care nu cred in boala asta….Asistente epuizate, care intra in panica ca numarul bolnavilor creste, iar aparatele de oxigen tb restrictionate….
  Vai de capul vostru…Nu stiti ce vorbiti…
  M-au intors asistentele ziua si noaptea, cand pe burta, cand pe spate in cautarea unei guri de oxigen, iar voi marii teoriticieni, sunteti niste habarnisti, lipsiti si RUPTI de simtul realitatii

  1. Nu ai mai fost bolnav? Este pentru prima data? Ce atatea discutii? Ce atata vaicareala? Ca mi-a fost rau, ca nu am mai putut, ca nu stiu ce…..Boala. Au fost si vor mai fi. Inainte vreme nu se mai izmenea atata lumea, ca s-a imbolnavit. Purtau bolile cu mai multa demnitate si discretie. Acum este un capat de tara si daca te infectezi!! Si ce daca? Trece. Care este rata de mortalitate, dragul meu Dumitru? Inteleg daca se murea masiv, pe capete. Dar nu este cazul. Ni se scot ochii cu numarul de infectari, care nu au absolut nici o relevanta. Pierdere de timp, cheltuiala si slugarnicie pana la nu se mai poate. Si inca ceva. Sunt de meserie! NU poate fi vorba de un vaccin adevarat inainte de 2-3 ani, orice ar zice mass-media, care vaccin oricum nu este o solutie. Astea sunt baliverne! Si inca ceva. Vai de cei care au avut boala si se vaccineaza!

    1. La fel! Sunt mama! Si am stat prin spitale, pe la pediatrie! Si pe la reanimare si pe la arsi. ASTEA sunt de ale vietii! Nu este nimic anormal. Se intampla sa ne mai si imbolnavim, sa ne mai si accidentam. Si noi si copiii nostri si parintii nostri! S-au molesit oamenii. Nu mai suporta durerea, nu mai suporta nici un fel de suferinta. Reversul este ca nici nu se mai pot bucura cu adevarat. Trist!

   1. Virusul nu poate fi împiedicat să te mai îmbolnăveasca și cu alte mutații…. După cum nici cei care s-au îmbolnăvit nu capătă imunitatea pe viață….

  2. Dumitre, am avut doi ani la rând (2014 şi 2015) pneumonie interstiţială cu simptomele pe care le descrii. La a doua tură am avut febră 41°C.
   Dar nu se pune, pentru că atunci nu se inventase guvidul.

  3. @Dumitru,
   Nu vorbi la general, te rog dă date concrete sau taci: localitatea, spitalul, nume de asistente care nu mai pot din cauza atâtor bolnavi de covrig…. să fiim serioși….
   Pentru că aici in Cluj spitalele de covrig sunt inchise iar oamenii cu adevarat bolnavi nu beneficiază de tratament!

 3. https://www.facebook.com/photo.php?fbid=4540282659323185&set=a.110513838966778&type=3&theater
  NU SEMNATI DECLARATIA PE PROPRIE RASPUNDERE PENTRU PARINTI!

  STIMABILA EMINENTA CENUȘIE A MINISTERULUI ÎNVĂȚĂMÂNTULUI IMPREUNA CU EMINENTELE CENUȘII DE JURISTI DIN MINISTER, (V-AM SPUS CA SUNT PRAF TOTI) LOVITI DE O INCOMPETENTA CRASA S-AU GANDIT SA CADA IN PENIBIL CU O PROPUNERE NECONSTITUTIONALA SI NELEGALA, ABUZ DE DREPT SI INCALCAREA DREPTURILOR OMULUI:

  1. ART. 292 COD PENAL, in temeiul caruia se face declarația nu este infracțiunea de fals in declaratii( asta era pe vechiul cod penal), ci infracțiunea de coruptie- CUMPARAREA DE INFLUENTA!?????

  2. Nu poate fi condiționat invatamantul de stat, intrucat incalca art. 32 Constituție.

  3. Declaratia incalca legea 1/2011 legea învățământului _

  Art. 2 alin (4) Statul asigură cetățenilor României drepturi egale de acces la toate nivelurile și formele de învățământ preuniversitar și superior, precum și la învățarea pe tot parcursul vieții, fără nicio formă de discriminare.”

  (7) În România învățământul constituie prioritate națională”

  Art. 3
  a)Principiul echității – în baza căruia accesul la învățare se realizează fără discriminare;

  e) principiul descentralizării – în baza căruia deciziile principale se iau de către actorii implicați direct în proces; (actorii sunt inclusiv, dar mai ales, parintii si copiii!!!!!)
  Si multe altele….pe care o sa le vedeti in proces

  4. Declaratia incalca Lg. 137/2000 privind prevenirea si sanctionarea tuturor formelor de discriminare

  5. Declaratia incalca art. 53 Constituție

  6. Incalca legea 46/2003 , dr pacientului si Legea 95/2006 legea sanatatii, datele despre starea de sanatate sunt strict confidențiale

  7. Constatarea starii de sanatate se face de catre cadre medicale, parintii nu pot decat sa observe anumite stari si sa solicite consult medical, dar nu pot fi obligați sa isi dea cu parerea din punct de vedere medical

  8. Perioada suspendării cursurilor este nedefinita si imposibil de apreciat……

  9. Nu sunt definiti termenii medicali
  . …si multe altele

  Sunt multe altele si nu vreau sa le mai dau mura-n gura!

  Dragi parinti, NIMENI NU POATE FI OBLIGAT SA SEMNEZE ACTE!
  NIMENI NU POATE FI CONDITIONAT PENTRU A ACCEDE LA ÎNVĂȚĂMÂNTUL DE STAT
  NIMENI NU ARE VOIE SA ATINGĂ UN FIR DE PAR DIN CAPUL COPILULUI DVS FARA ACORDUL PĂRINȚILOR
  NIMENI NU POATE CONSULTA MEDICAL MINORUL FARA ACORDUL PĂRINȚILOR
  NIMENI NU POATE INTERNA MINORUL FARA ACORDUL PĂRINȚILOR
  OBLIGATIA NU POATE EXISTA DECAT DACA EXISTA O HOTARARE JUDECĂTOREASCA

  DOAMNA MINISTRU, SUNTETI O INCOMPETENTA! V-ATI ÎNCONJURAT DE NULITATI MANAGERIALE SI JURIDICE, ASEMANATOARE PROPRIEI PERSOANE. NU AVETI CE CAUTA LA CONDUCEREA ACESTUI MINISTER SI CRED CA NICI IN ÎNVĂȚĂMÂNT. ATI DISTRUS ÎNVĂȚĂMÂNTUL ROMANESC
  IN PLUS, PE BIROUL DVS A AJUNS PROPUNEREA DE SCHIMBARE A ÎNVĂȚĂMÂNTULUI A REPUTATULUI PROFESOR FLORIAN COLCEAG-PARTEA LEGALA ESTE LUCRATA DE MINE- NU O INTELEGETI, PENTRU CA NU AVETI ACEASTA CAPACITATE, INSA ATI INCEPUT SA VA INSPIRAȚI DIN EA SI SA ÎNCERCAȚI SA FACETI PE DESTEAPTA ÎNFIINȚÂND TOT FELUL DE ENTITĂȚI FARA SA INTELEGETI CUM FUNCȚIONEAZĂ SI FARA SA LE REALIZATI LEGĂTURILE SI ATRIBUȚIILE IMPORTANTE – VEZI CORPUL DE PROFESORI EVALUATORI PENTRU EXAMENELE SI CONCURSURILE NATIONALE. RUSINE! AVETI MACAR BUNUL-SIMȚ SA II MULTUMITI ACESTUI REPUTAT PROFESOR SI SA RECUNOASTETI CA VA INSPIRAȚI DIN MUNCA SA- DE DREPTURILE DE AUTOR ATI AUZIT????

  ACELE PARAVANE DE „PEPSIGLAS”- VAI DE LIMBA ROMANA CIUNTITA DE DNA MINISTRU- INCALCA DR COPIILOR, IAR PARINTII CARE SUNT DE ACORD CU ELE SI CU BOTNITA SUNT PASIBILI DE A RASPUNDE, IMPREUNA CU PROFESORII, DIRECTORII SI PRIMARII, DE ABUZ ASUPRA COPIILOR!

  SE INCALCA ART. 8 CEDO

  PE SCURT: DACA MINISTERUL SI PRIMARIILE NU SUNT IN STARE SA ASIGURE UN ÎNVĂȚĂMÂNT NORMAL, ANUL SCOLAR NU TREBUIE SA ÎNCEAPĂ. TREBUIE AMANAT, FACUTE ANCHETE EPIDEMIOLOGICE CUM A SPUS DL DR TRAIAN IONESCU EPIDEMIOLOG, DESCOPERITE ZONELE DE RISC, ERADICAT RISCUL, SI DAT DRUMUL LA SCOLI ACOLO UNDE NU EXISTA ACEST VIRUS. VIRUSUL NU EXISTA PESTE TOT. SUNT TARI ,ORASE, ZONE IN CARE NU EXISTA.

  PRIMARII CARE AU IN ADMINISTRARE SCOLILE AU DREPTUL DE A ORGANIZA ÎNVĂȚĂMÂNTUL ASA CUM CONSIDERA SI TREBUIE SA ÎNCEAPĂ ANCHETELE EPIDEMIOLOGICE, CARE TREBUIAU FACUTE TOATA VARA! CE ATI FACUT PANA ACUM? INCOMPETENTILOR!

  MADAME ANISIE! DEMISIA, INCOMPETENTO!

  ADUNATI-VA SI DATI IN JUDECATA MINISTERUL, GUVERNUL INSPECTORATELE SCOLARE SI PRIMARIILE.

  DACA ACESTA ESTE MODUL DE INCEPERE A ANULUI SCOLAR, SOLICIT PĂRINȚILOR SA BOICOTEZE ÎNVĂȚĂMÂNTUL! NU VA DUCETI COPIII LA SCOALA IN ACESTE CONDITII! FORMULATI PLANGERI PENALE IMPOTRIVA LOR! – cu Constantin-Florin Ilie, Angela Negrotă, Silvestru Șoșoacă, Coralia Coralia, Eugene Sarbu, Marina-Ioana Alexandru, Viziteu Marcel, Florescu Alice şi Pompiliu Diplan.

 4. O jumătate de linguriță de sare face minuni, în caz că simțim gât uscat, spunea un medic chinez. Virusul este distrus la timp și nu merge mai departe în corp. E bun și un pahar de palincă. Și acesta mai dezinfectează căile respiratorii.
  Există suficiente remedii pentru a trata și pentru a preveni orice gripă, inclusiv coronavirus!
  Nu se dorește tratarea pacienților bolnavi de coronavirus, ci impunerea vaccinului care ar putea conține chiar pecetea, din moment ce are nanocip personalizat care permite ulterior identificarea noastră.

  De la Papa nu mă așteptam la altă opinie. Nu a fost promovat în această funcție degeaba. ,,Infailibilul” continuă să emane duhoare de iad în întreaga lume.
  Cred că mulți ierarhi și preoți ortodocși care acum poartă și impun masca, ne vor îndemna să ne și vaccinăm…

 5. Papa este falsul proroc .
  Doreste schimbarea bibliei, a modificat rugaciunea Tatal nostru, doreste guvern mondial si vaccin pt toata lumea , el va fi ultimul papa….

 6. https://www.breakingisraelnews.com/157242/trumps-mid-east-peace-success-akin-king-solomon-before-temple-construction-rabbi-glick/
  În urma succesului remarcabil al acordului de pace intermediat de Trump între Israel și Emiratele Arabe Unite, secretarul de stat Mike Pompeop a ajuns luni în Israel cu o agendă pentru extinderea păcii în regiune.

  În cadrul acordului, Israel și Emiratele Unite au convenit să asigure legături diplomatice complete, inclusiv schimbul de ambasadori, începerea zborurilor directe și tranzacționarea în mod deschis. Israelul să întârzie sau să anuleze planurile de declarare a suveranității asupra Iudeii și Samariei. Pompeo a declarat în trecut că extinderea suveranității israeliene a fost o decizie „ca israelienii să ia”.

  Într-un interviu acordat postului din Jerusalem Post , Pompeo a spus că problema acordării suveranității lui Israel către Iudeea și Samaria va „avea o mai bună claritate” atunci când premierul Benjamin Netanyahu și prințul moștenitor Mohammed Bin Zayed se vor întâlni cu președintele american Donald Trump pentru a semna tratatul, eventual în săptămânile următoare.
  În urma succesului remarcabil al acordului de pace intermediat de Trump între Israel și Emiratele Arabe Unite, secretarul de stat Mike Pompeop a ajuns luni în Israel cu o agendă pentru extinderea păcii în regiune.

  În cadrul acordului, Israel și Emiratele Unite au convenit să asigure legături diplomatice complete, inclusiv schimbul de ambasadori, începerea zborurilor directe și tranzacționarea în mod deschis. Israelul să întârzie sau să anuleze planurile de declarare a suveranității asupra Iudeii și Samariei. Pompeo a declarat în trecut că extinderea suveranității israeliene a fost o decizie „ca israelienii să ia”.

  Într-un interviu acordat postului din Jerusalem Post , Pompeo a spus că problema acordării suveranității lui Israel către Iudeea și Samaria va „avea o mai bună claritate” atunci când premierul Benjamin Netanyahu și prințul moștenitor Mohammed Bin Zayed se vor întâlni cu președintele american Donald Trump pentru a semna tratatul, eventual în săptămânile următoare.
  O conferință de pace istorică

  Israel Hayom a citat „ un diplomat arab principal … care reprezintă Emiratele Arabe Unite ”, spunând că Pompeo lucrează pentru organizarea unei conferințe de pace multinațională din Orientul Mijlociu, care va avea loc în următoarele săptămâni într-unul dintre statele din Golful Arab.

  Autoritatea palestiniană a acuzat UAE și alte națiuni arabe că sunt trădători pentru că au avut în vedere normalizarea relațiilor cu Israel. Secretarul general al PLO, Saeb Erekat, a publicat un articol intitulat „Nașterea sioniștilor arabi” în care a învinovățit pe creștini, nu pe evrei, pentru susținerea tot mai mare a SUA pentru Israel.
  Rabinul Yehudah Glick, fost membru Likud al Knessetului și șeful Fundației Shalom Ierusalim , a menționat că la fel cum primul Templu a fost construit în timpul unei perioade de pace după o lungă perioadă de război, un val de acorduri de pace ar putea fi un pas al unui perioada de pace mai favorabilă construcției celui de-al treilea templu decât primele câteva decenii ale Israelului modern, caracterizate de războaie.
  Rabinul Glick a menționat că la fel ca regele Solomon a încheiat acorduri de pace cu regele Hiram al Tirului (cunoscut astăzi ca Liban) și cu regina Șebei, eforturile actuale de a urmări pacea includ Libanul și națiunile africane.
  „Aceasta este o oportunitate uriașă pentru că, până acum, musulmanii palestinieni au refuzat să se roage cu noi”, a spus Rabin Glick. „Asta împiedica venirea profeției. Acum, cu creștinii, musulmanii și evreii care se roagă cot la cot, putem avea o Casă de rugăciune pentru toate națiunile. ”

  La sfarsitul lunii august vitelul cel rosu nascut odata in 2000 ani va fi sacrificat , curand va incepe constructia celui de al 3 lea templu care va fi gata in aprox 7 luni, pt ca totul este deja pregatit, in el va cere inchinare falsul mesia.

 7. Dacă acest vaccin, datorită enzimei luciferaza, are rol de marker identitar, deja echivalează cu o pecete! Cum va conviețui Botezul ortodox cu enzima luciferază în corpul nostru? Vom putea sluji la doi domni? Iată cum ne este verificată fățărnicia, pe care Dumnezeu o urăște atat de mult! Dacă are „niște nanoroboți – hydrogel, cu rol de conexiune permanentă la centrul de control și supraveghere operat de proprietar”, înseamnă că putem fi conduși de la distanță, că devenim sclavi ai unui proprietar! Dacă, fără acest vaccin, nu vom mai putea vinde sau cumpăra înseamnă că acesta corespunde descrierii din Apocalipsă, capitolul 13, în care este proorocită și existența unei inteligențe artificiale:

  „Şi i s-a dat ei să insufle duh chipului fiarei, ca chipul fiarei să şi grăiască şi să omoare pe toţi câţi nu se vor închina chipului fiarei. Şi ea îi sileşte pe toţi, pe cei mici şi pe cei mari, şi pe cei bogaţi şi pe cei săraci, şi pe cei slobozi şi pe cei robi, ca să-şi pună semn pe mâna lor cea dreaptă sau pe frunte. Încât nimeni să nu poată cumpăra sau vinde, decât numai cel ce are semnul, adică numele fiarei, sau numărul numelui fiarei. Aici este înţelepciunea. Cine are pricepere să socotească numărul fiarei; căci este număr de om. Şi numărul ei este şase sute şaizeci şi şase” (Apocalipsa 13, 15-18).
  (https://www.marturisireaortodoxa.ro/carnavalul-leprosilor/)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și reclamele, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul nostru. De asemenea, împărtășim informații despre utilizarea de către dvs. a site-ului nostru cu partenerii noștri de rețele sociale, de publicitate și de analiză. View more
Cookies settings
Accept
Politica de confidențialitate
Privacy & Cookies policy
Cookie name Active
Save settings
Cookies settings