X

ONU menționează în mod subtil începerea Noii Ordini Mondiale pe site-ul oficial

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

ONU din zona Pacific a reunit artiști lideri, șefi de stat și celebrități internaționale în primul concert regional COVID-19 din lume .

Spectacolul de două ore și jumătate a inclus contribuții din 12 națiuni insulare din Pacific, inclusiv spectacole muzicale din Jahboy din Insulele Solomon, Mia Kami din Tonga, Juny B din Kiribati, Te Vaka din Noua Zeelandă și multe altele.

„Acesta este primul concert virtual care a cuprins în primul rând artiști din toată regiunea accesibil publicului nu numai din Pacific, ci din întreaga lume”, au spus organizatorii.

Mesaje video de solidaritate au fost transmise de la oaspeți internaționali, cum ar fi Prințul Regatului Unit al Marii Britanii, actorul câștigător al premiilor Oscar și Obiectivele de Dezvoltare Durabilă (SDG) avocatul Forest Whitaker, și premierul din Noua Zeelandă, Jacinda Ardern.

Concertul s-a încheiat cu o interpretare emoționantă a unei melodii numite „We Will Rise”, scrisă despre pandemia coronavirusului din Pacific și interpretată de Pasifika Voices și International School Suva.

Versurile sunt:

„În întreaga lume închidem granițele, COVID-19 în creștere
O Nouă Ordine Mondială în spatele ușilor închise, furtuna va trece, vom supraviețui
Ne vom ridica, ne vom ridica din nou, insulele noastre se vor ridica din nou
Ne vom ridica, ne vom ridica din nou, lumea noastră se va ridica din nou ”

 

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

2 comentarii

  1. https://www.smartradio.ro/o-substanta-folosita-in-producerea-spray-ului-anti-tantari-ucide-sars-cov-2-arata-un-studiu-al-armatei-britanice/
    Cercetătorii din cadrul Defence Science and Technology Laboratory (DSTL) au publicat rezultatele preliminare ale unui studiu care arată că o substanță folosită în compoziția unui insecticid distruge SARS-Cov-2.

    Armata britanică afirmă că Citriodiolul, un compus folosit în producerea de insecticide are capacitatea de a acționa împotriva noului coronavirus și era deja folosit împotriva coronavirusurilor deja cunoscute.

    Oamenii de știință din domeniul apărării au analizat eficacitatea substanței împotriva Covid-19, iar rezultatele promițătoare au fost publicate astăzi.

    Compania producătoare cunoștea faptul că Citriodiolul ar putea oferi protecție contra SARS-Cov-2.

    Jacqueline Watson, CEO-ul Citrefine International Ltd, a cerut în luna aprilie sprijinul guvernului pentru a realiza un program de testare.

    „Considerăm că există o șansă bună ca produsul să funcționeze împotriva coronavirusului, dar trebuie realizate teste”, spunea ea la acea vreme.

    Spray-ul pentru tânțari nu poate oferi protecție totală, așa că este folosit de forțele armate împreună cu alte măsuri de siguranță: purtarea măștilor și igiena regulată a mâinilor.

    Citriodiolul se obține din ulei extras din frunze și crengi de eucalipt și se regăsește în insecticide ca Mosi Guard, notează .

    Armata are deja stocuri ale insecticidului și l-a folosit înainte de rezultatele studiului, întrucât nu are efecte adverse.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button