X

Secta Evanghelică consideră vaccinul împotriva Covid un „dar” de la Dumnezeu

Adunare Evanghelică SUA. Sursa foto: crcc.usc.edu

O coaliție formată din peste 2.700 de Evanghelici cu profil înalt, care provin din domeniile științei și religiei, au semnat o „ Declarația creștină asupra științei pentru timpurile pandemice ”, care avertizează împotriva politizării noului coronavirus și îndeamnă creștinii să ia măsurile adecvate împotriva lui, inclusiv vaccinarea atunci când va fi disponibil.

„Solicităm tuturor creștinilor să urmeze sfaturile experților în sănătate publică și să sprijine oamenii de știință care fac cercetări biomedicale cruciale asupra COVID-19.” Au publicat pe site-ul BioLogos .

BioLogos a fost fondat de Directorul Institutului Național pentru Sănătate SUA, Francis Collins, un genetician “creștin” și soția sa, pentru a încuraja discuțiile despre armonia dintre știință și credința biblică. Collins a fost onorat la începutul acestui an cu premiul Templeton [n.t. John Templeton Foundation este formată de membrii diferitelor loje masonice] , un premiu financiar de 1,3 milioane de dolari pentru cariera sa științifică pentru a pleda la „integrarea credinței și a rațiunii”.

Liderul Evanghelic Dr. Francis Collins (primul din partea dreaptă) Director al Institutului Național pentru Sănătate SUA, împreună cu Dr. Anthony Fauci

N.T.

Totodată este îndemnată purtarea măștilor și clasificarea informațiilor diferite față de poziția oficială ca fiind teorii ale conspirației, iar în mod ciudat și blasfemiator prezintă vaccinarea ca un “dar” de la Dumnezeu cu referire la anumite versete din Biblie.

Vaccinarea este un dar de la Dumnezeu care va preveni boala nu numai pentru noi înșine, ci și pentru cei mai vulnerabili dintre noi (Matei 25: 31-36).” Sursa Statement Biologos

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul nu dorește aflarea adevărului despre plandemia covid-19. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!
Categorii
Big brotherCipuriplandemia covid-19Vaccin
cuvinte cheie

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

12 comentarii

 1. Sa-si faca ei vaccinul, daca e asa un cadou mare, si sa ne lase pe noi, astilalti, ”retrograzii” ortodocsi, in pace cu Sfanta Euharistie.

 2. CÂND A ÎNEBUNIT DRACUL ȘI-A SPUS CĂ E DUMNEZEU! LA FEL ȘI CEI CARE-I SLUJESC! EVANGHELIȘTII ȘI ORICARE SECTANȚI SUNT LEGAȚI CU ACELAȘI LEGĂMÂNT: NEADEVĂRUL! PĂI CÂND VOR ZICE EVANGHELIȘTII CĂ SUNT ÎNȘELAȚI, CĂ SUNT ERETICI, APOSTAȚI, SCHISMATICI, VA FI ÎNCEPUTUL BUN AL POCĂINȚEI LOR: MĂRTURISIREA CĂDERII! DEOCAMDATĂ MĂRTURISESC MINCIUNA, CA ȘI RESTUL CELOR AIDOMA LOR, ÎN FRUNTE CU INFAILIBILII ÎN EREZII: CATOLICII! DE ACEEA ÎȘI SPUN „CREȘTINI”! MULȚI SE CRED NAPOLEON! NUMINDU-SE ASTFEL, IMPLICIT – DEȘI INDIRECT – VOR SĂ ARATE CĂ EI SUNT ȘI ATÂT! CREȘTINISMUL AUTENTIC-ORTODOXIA NU EXISTĂ, DACĂ EI AȘA S-AU ÎNREGISTRAT LA OSIM!

 3. CÂND A ÎNEBUNIT DRACUL ȘI-A SPUS CĂ E DUMNEZEU! LA FEL ȘI CEI CARE-I SLUJESC! EVANGHELIȘTII ȘI ORICARE SECTANȚI SUNT LEGAȚI CU ACELAȘI LEGĂMÂNT: NEADEVĂRUL! PĂI CÂND VOR ZICE EVANGHELIȘTII CĂ SUNT ÎNȘELAȚI, CĂ SUNT ERETICI, APOSTAȚI, SCHISMATICI, VA FI ÎNCEPUTUL BUN AL POCĂINȚEI LOR: MĂRTURISIREA CĂDERII! DEOCAMDATĂ MĂRTURISESC MINCIUNA, CA ȘI RESTUL CELOR AIDOMA LOR, ÎN FRUNTE CU INFAILIBILII ÎN EREZII: CATOLICII! DE ACEEA ÎȘI SPUN „CREȘTINI”! MULȚI SE CRED NAPOLEON! NUMINDU-SE ASTFEL, IMPLICIT – DEȘI INDIRECT – VOR SĂ ARATE CĂ EI SUNT ȘI ATÂT! CREȘTINISMUL AUTENTIC-ORTODOXIA NU EXISTĂ, DACĂ EI AȘA S-AU ÎNREGISTRAT LA OSIM! IAR DIN PUNCTUL DE VEDERE AL ARTICOLULUI PREZENTAT, SE IMPUNE O SINGURĂ ÎNTREBARE: A TRECUT SPONSORUL PRINCIPAL-NEDECLARAT OFICIAL!-BILL GATES LA EVABGHELIȘTI, ORI AU TRECUT EVANGHELIȘTII LA COADĂ LA A SE TĂIA PRIMPREJUR???…

 4. Poate asa spun liderii acelei biserici.
  Evanghelicii de la unsealed.org sunt impotriva vaccinului, stiu de pe net multi predicatori spun ca e semnul fiarei ca Pastorul R .Mihailescu, Claudiu _veghetor, pastorul Gog , Pastorul Florin Dan si multi altii sunt impotriva spunand ca e semnul fiarei, ca devi jumate diavol jumate om, asa cum spun si multi preoti adevarati cu frica de Dumnezeu, nu luati vaccinul, e de la diavolul.

  1. Se va face dezbinare si in biserici si intre crestini ,totusi daca vrem sa ramanem puternici va trebui sa fim uniti Domnul Iisus Hristos ne avertizeaza ca in vremea Antihristului pana si relatiile de familie se vor distruge Parintii isi vor da copii la moarte si
   copii pe parinti va fi dezbinare in biserica si vor fi unii care si vor pune semnul pe mana sau pe frunte iar daca nu vor vrea acest lucru nu vor putea sa cumpere sau sa vanda pt cei interesati tot scenariu este scris in Apocalipsa lui Ioan asa ca cat ne vom lupta de acest guvern nu vom scapa vom fi pusi in fata faptului ori murim ori ne conformam ,ce putem face este sa ne rugam sa mai amane Dumnezeu venirea necazului

 5. Toti liderii marilor religii indiferent de confesiune sunt corupti, sunt crestini cu numele , doar atat, fac legile cum vor ei nu dupa sfanta scriptura.
  Din cate stiu eu alianta evanghelica este creata tot de masonerie..
  Nu toate cultele neoprotestante fac parte din aceasta falsa alianta, asa cum este si UE alta fata a fiarei.
  Acei lideri n au decat sa si faca vaccinul , dar nu vor ajunge in rai…

 6. Sfanta scriptura spune sa ne marturisim pacatele, sa ne iertam ca sa fiim vindecati si iertati si sa chemam pe preot(prezbiter) sa se roage, sa ne unga cu untdelemn adica mir (duhul sfant) , mare putere are rugaciunea celui neprihanit.
  Deci mirul e suficient, marturisirea pacatelor(spovedania) si impartasania cu trupul si sangele Domnului.

 7. In care verset din sfanta scriptura spune ca vaccinul este un „dar ” de la Dumnezeu.
  Ce legatura are Matei 25 :31_36 cu vaccinul?, se refera la judecata…

  .31.Când va veni Fiul Omului întru slava Sa, şi toţi sfinţii îngeri cu El, atunci va şedea pe tronul slavei Sale.
  32. Şi se vor aduna înaintea Lui toate neamurile şi-i va despărţi pe unii de alţii, precum desparte păstorul oile de capre.
  33. Şi va pune oile de-a dreapta Sa, iar caprele de-a stânga.
  34. Atunci va zice Împăratul celor de-a dreapta Lui: Veniţi, binecuvântaţii Tatălui Meu, moşteniţi împărăţia cea pregătită vouă de la întemeierea lumii.
  35. Căci flămând am fost şi Mi-aţi dat să mănânc; însetat am fost şi Mi-aţi dat să beau; străin am fost şi M-aţi primit;
  36. Gol am fost şi M-aţi îmbrăcat; bolnav am fost şi M-aţi cercetat; în temniţă am fost şi aţi venit la Mine..

  1. Tu ai citat din Sfânta Scriptură Ortodoxă, și așa este precum ai zis! Ei au citat cine știe de unde, din ce carte fabricată sau prefabricată. Doamne ajuta! ✝️

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.