X

Inteligența Artificială învinge un pilot de elită al Forțelor Aeriene SUA într-o luptă aeriană simulată

Sursa Foto: wp.com

Heron Systems Inc. a ocupat primul loc în cea de-a treia și ultima competiție în probele AlphaDogfight (ADT) ale DARPA, pe 20 august, între simulatoarele F-16 cu capacitate inteligentă artificială (AI) și piloții Air Force, Navy și Marine Corps.

Fondată în 1993, Heron este o mică firmă de Inteligență Artificială situată în apropierea bazei aeriene navale Patuxent, Md.

Pentru a câștiga runda finală, agentul de Inteligență Artificială de la Heron, „Falco”, a învins în cinci lupte de duel aerian pe un simulator F-16, condus de „Banger”, un pilot de elită F-16, absolvent al cursului de instructori pentru arme (WIC) la Școala Armelor Aeriene Americane de la Nellis AFB, Nev.

Heron a învins și Lockheed Martin [LMT], care a ocupat locul doi, și alte șase companii. Performanța lui Heron a fost dominantă, întrucât a reușit frecvent să obțină prima lovitură, manevră de luptă de bază (HABFM) cu potențial ridicat de lovituri la 3.000 de metri împotriva adversarilor.

Detalii în limba engleză despre competiția organizată de DARPA în clipul de mai jos

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul nu dorește aflarea adevărului despre plandemia covid-19. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!
Categorii
Big brotherCipuriTransumanism
cuvinte cheie

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

11 comentarii

 1. I.A. fără curent e mai slabă decît o praștie.
  De aceea fronturile se sparg cu “locomotiva cu abur”.
  Cînd au bombardat Belgradul mai întîi au aruncat pulbere de grafit pe transformatoare=> scurtcircuit=>beznă=>totul readus la război convențional pentru victimă!
  Dacă atacatorul le ia curentul atacatul răspunde cu un “atac aerian la baionetă”.
  Dar… va apare ARHISTRATEGUL și o să-i dea pe I.A. și pe “ucigă-l toaca” la talpa iadului

  1. Luati in serios ce va spun:retrageti va banii din conturi.Se vor inchide bancile.Retrageti va banii din conturi.Se vor inchide bancile.Retrageti va banii din conturi.Se vor inchide bancile pe toata planeta din cauza razboiului turco elen care va incepe.Bancile nu se vor mai deschide niciodata si veti ramane fara bani.Achitati va cat mai aveti timp creditele pentru ca veti fi arestati si trimisi la munca silnica pe viata.Vindeti cat mai repede locuintele pt care ati luat credite pentru ca se va prabusi la zero piata imobiliara.Intentia lor nu e de a diminua populatia lumii cum fals vi se induce,ci de jaf prin militarizare.Soldatii iti vor lua tot si le va duce lor iar pe tine te va deporta ca sclav si inca in masa,pe loturi si orase intregi.

   1. Evitati de acum locurile aglomerate:biserici,supermarket uri,piete ,transporturi in comun.Terorismul islamic va exploda alarmant si pe toata planeta o data cu inceperea razboiului turco elen.

     1. RUXY,si cand va incepe razboiul turco elen,tot Turcia va veni aici si in toata Europa cu avioane-bombardier,fara permisiunea NATO si va bombarda numai biserici atat ortodoxe cat si de alte confesiuni.Si cum va fi?La urcarea pilotilor in avioane,din Turcia,comandantio lor le vor ordona asa:”Mergeti in toata Europa si distrugeti toate bisericile crestine vopsite in alb,ca acestea sunt lacasuri ecumeniste,cuiburi ale diavolului,dusmanii de moarte ai lui Allah!”.Si vor veni si vor bombarda biserici,manastiri,sedii de patriarhii,mitropolii,episcopii si sedii ale altor confesiuni „crestine” vopsite cu culoare alba.Atunci populatia va spune:”De ce NATO nu riposteaza la asa ceva?”.Si oamenii vazand ca NATO nu va face nimic desi stim cu totii ca Turcia e in NATO,abia atunci oamenii se vor lamuri ca NATO nu e pentru om.
      Tot cand va incepe razboiul turco elen si cand va exploda alarmant terorismul libian,marocan si tunisian si foarte putin cel din statele din Orientul Mijlociu,simultan,acesti teroristi,pe langa combinatele chimice ,,pe toata suprafata planetei si mai ales in Europa,cu zone de patrundere ale teroristilor,cu masinile mici desigur:prin Bulgaria si prin Italia.Cand va incepe punerea in aplicare a planului cu razboiul intre civilizatii,adica acela turco elen,va inceta planul anterior,cel cu covid19.La inceperea punerii in aplicare a planului cu razboiul intre civilizatii,dintr-o data vor disparea toate restrictiile de circulatie ale persoanelor si marfurilor.Vor disparea total controalele,mai ales cele de la frontiera si in acest context centralele nucleare vor fi aruncate in aer,curentul electricva cadea,va cadea internetul,telefonia mobila,va cadea iremediabil intreg sistemul bancar si dupa el toata economia si se va intra in criza economica profunda si iremediabila.Folositi va de internet cat mai aveti posibilitati.Care nu aveti carti de medicina si lucrari care sa se refere la tot ce inseamna modalitate de supravietuire in conditii inumane,salvati acum pe coli format A4 ca sa le aveti stocate ca sa va fie la indemana la nevoie.Salvati de pe net lucrari care se refera la supravietuire in :atac bacteriologic,chimic si nuclear.Atunci cand vor fi acele atacuri si nu va mai fi netul va va folosi aceste hartii.Cele ce veti salva,va vor folosi.

     2. Covid 19,ca sa intelegeti,in comparatie cu viitoarele si realele pandemii este o epidemie menita sa induca lumea spre directia razboiului.Vaccinurile sunt arma lor in acest scenariu macabru cu „pandemia covid19″menite sa ppotoleasca eventuale razvratiri.E o ducere cu zaharelul,ca la copii mici ca sa nu faca prostii si mai mari.Sperietura lor cum ca vor introduce cipuri,virusi si alte dracovenii in vaccinuri si chiar promovarea lor are menirea de a mentine in randul populatiei o stare de cumintire,de dresaj.Sa evitam psihozele cu antihrist si sfarsitul lumii care nu ne avantajeaza.Sistemul de acum,dupa opinia mea,nu e sistem antihristic in adevaratul inteles,ci cripto-antihristic,cred.Vor mai fi ani pana la antihrist.Adevaratul sistem antihristic va fi cel de atunci,cand va exista populatie doar in Orientul Mijlociu si aceasta rasfirata in mici palcuri si rare asezari omenesti,pe o planeta acoperita integral de ape in mare parte sulfuroase,singurul petec de pamant liber ramanand Orientul Mijlociu fara actualul Istanbul ,viitorul Constantinopol si nordul Turciei de azi.De exemplu,la ceva ani de la terminarea razboiului,intreg teritoriul Romaniei de astazi,inclusiv parte din lantul Carpati va fi fund de mare,preponderent cu 380-600 de m.adancime.

  1. @Dumitreee, traiti-ar familia, de unde le scoti fratioare ? ai detalii de nu le viseaza nici cei mai smecheri masoni, amesteci ce citesti cu ce visezi ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.