X

Americanii părăsesc marile orașe din cauza violențelor și haosului

Sursa Foto: talk-business.co.uk

Sute de mii de rezidenți bogați au părăsit deja orașul New York și mulți alții pleacă în fiecare zi, deoarece cel mai mare oraș al Americii degenerează rapid într-un adevărat iad. Acest lucru este incredibil de trist de urmărit, deoarece, în multe feluri, New York a fost o poveste de succes în ultimele câteva decenii.

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche era inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Anii ’70 -’80 au fost vremuri de coșmar pentru oraș, dar în ultimele câteva decenii a fost transformat într-un paradis pentru cei bogați și celebri. Ratele criminalității au scăzut iar orașului i s-a oferit o refacere dramatică și o comunitate financiară în plină expansiune

Dar acum multe dintre vechile probleme încep să revină, iar o mulțime de locuitori din New York-uri înstăriți au decis că este timpul să caute alte locuri mai prielnice.

Desigur, pandemia COVID-19 a fost motivația principală pentru o mulțime de indivizi să fugă din oraș. Potrivit  New York Times , a existat un exod în masă de 420.000 de locuitori ai New York între 1 martie și 1 mai …

În cartierele foarte bogate ale orașului, precum Upper East Side, West Village, SoHo și Brooklyn Heights, populația rezidențială a scăzut cu 40 la sută sau mai mult, în timp ce restul orașului a văzut schimbări modeste.

Vă puteți imagina 40% din cartierul dvs. plecând în doar două luni?

Oamenii bogați pot adesea să plece mult mai ușor decât ceilalți dintre noi, pentru că mulți dintre ei nu sunt legați de locurile de muncă tradiționale, iar mulți dintre ei dețin deja case în alte părți. Și este cu siguranță de înțeles că mulți dintre ei ar fi dorit să plece în perioada de vârf a pandemiei din zona New York, dar acum ratele de infecție sunt mult mai mici și ei totuși nu se mai întorc, iar acest lucru a devenit un aspect politic fierbinte, o problemă pentru politicienii din New York.

Cu doar câteva zile în urmă, guvernatorul din New York, Andrew Cuomo, a comentat faptul că acest exod în masă  lovește greu veniturile fiscale

Bugetul de salubritate a fost redus cu peste 100 de milioane de dolari, iar acum munții uriași de gunoi încep să se strângă în jurul orașului.

Între timp, ratele criminalității au crescut brusc, s-au înregistrat 244 de conflicte armate în iulie 2020 față de 88 în iulie 2019, ceea ce reprezintă o creștere de 177%.

Situație asemătoare se întâmplă în Los Angeles, San Francisco, Portland și multe alte orașe mari americane confruntate cu violență și scădere economică.

Orașul Portland, demonstranți Black Lives Matter înarmați
Unul dintre bulevardele cunoscute de la Hollywood, acum ocupat de mai mult de oameni fără adăpost
Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

8 comentarii

  1. problema care ma framinta ….
   de ce inainte de pandemie cu citeva saptamini americanii stateau la cozi pentru ARME CU GLONT.?
   Ce stiau acesti AMERICANI.?
   ca doar nu ereu.acestia inaintevazatori cu DUHUL ca sa stie ca un politai va pune BOCANCUL pe gitul unui NEGRU si il va sufoca.
   ce informatii circula la ei si la.noi n-au ajuns ?

 1. Părintele Stareț Paisie, văzător cu duhul, din Arizona, zice că mai putem pleca doi ani (fără două luni) din America, fără cipuri.
  Părintele Arsenie Boca:
  „Mai, sa stiti ca multi vor pleca din tara, dar putini se vor intoarce. Va veni vremea cand ar dori sa se intoarca si n-or mai putea”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button