X

În Australia se vor folosi drone pentru detectarea celor care nu poartă mască afară

Autoritățile din Melbourne, Australia vor folosi drone de supraveghere performante pentru a prinde persoane care nu poartă măști, precum și pentru a scana vehiculele aflate la mai mult de 5 km de casă.

„Dronele de mare putere vor fi folosite pentru a găsi persoane care nu poartă măști și mașini prea departe de casă”, se arată într-un raport de știri 7News Melbourne.
Dronele vor fi utilizate, de asemenea, pentru a asigura că parcurile și locurile de joacă rămân goale.

Dispozitivele de supraveghere pot fi folosite până la o distanță de 7 km și produc imagini atât de clare încât pot „citi plăcuța cu numărul vehiculului de la 500 de metri distanță”.

Avocații în materie de confidențialitate sunt îngrijorați de faptul că nu există nicio clauză privind utilizarea acestei tehnologii și că drona ar putea să fie utilizată în continuare pentru a spiona cetățenii și după încheierea pandemiei.

7News Melbourne a vorbit cu doi rezidenți care au spus că nu sunt îngrijorați pentru că ei se conformează regulilor și nu au „nimic de ascuns”.

Măsurile sunt doar cel mai recent exemplu despre ceea ce reprezintă una dintre cele mai draconice reguli ale coronavirusului din lumea dezvoltată, după ce statul Victoria a anunțat o „stare de dezastru” ca răspuns la o creștere a cazurilor COVID-19.

Au existat mai multe cazuri unde poliția și-a impus forța fizică asupra oamenilor pentru că nu au purtat masca, inclusiv un incident când o femeie a fost imobilizată la podea de către un ofițer de poliție bărbat.

De asemenea, poliția a primit puterea de a intra în casele oamenilor fără un mandat și de a efectua percheziții.

Șoferii sunt, de asemenea, solicitați să își arate actele la punctele de control aflate la intrarea pe autostrăzi, în drumul lor către locul de muncă.

Oricine a fost prins afară, fără mască sau realizează încălcarea carantinei de la 20:00 la 5:00, riscă o amendă considerabilă.

Totodată regulile sunt aplicate și de trupele armata australiană care patrulează în parcuri și alte zone în aer liber.

 

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul nu dorește aflarea adevărului despre plandemia covid-19. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!
Categorii
Big brotherCipuriExterneplandemia covid-19Vaccin
cuvinte cheie

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

4 comentarii

 1. Și la fel va fi în vremea antihristului, când oamenii vor fi vânați cu dronele!
  Creștinii vor trebui să se retragă în peșteri și de aceea vor fi căutăți peste tot!

 2. Prim ministrul lor a spus ca cel mai probabil vaccinarea pentru covid va fi obligatorie. La vecinii lor in Noua Zeelanda se vorbeste despre instituirea legii martiale.
  Cred ca Cristi Puiu a avut mare dreptate cand a zis ca lucrurile o sa se rostogoleasca progresiv pana in fundul iadului.

 3. Calea strâmtă este cea care duce la Rai, adică cea rezultată din refuzarea vaccinării. Ca să refuzi vaccinarea trebuie însă să fii convins că este dăunătoare(vaccinarea) întru totul, altfel e cam greu să-ți menții refuzul până la capăt. Corona vine la pachet cu Coroană(Cunună), pentru cine nu știe. Asadar, să nu pierdem cumva cununile!

 4. Cautati prima data mantuirea. Asta este singurul lucru important. Tot restul nu e important, dar e totusi bine de stiut, ca omul trebuie sa stie sa se fereasca de ce ii poate face rau. De asemenea, cand omul stie ca sunt focuri in jur, trebuie sa fie pregatit sa plece in graba. Sa lase casa si totul in urma fara regrete si fara sa se gandeasca de doua ori , ca sa isi salveze sufletul sau. Impotriva focului de regula nu poti lupta si lupta de regula e doar pierdere de vreme si poate fi si pierdere de suflet. De regula, cand te lasi dus de lupta cu focul, ti se intampla sa iti dai seama prea tarziu ca nu mai ai sansa de scapare, ca focul te-a inconjuratt si nimeni nu te mai poate ajuta, de aceea trebuie sa ai un plan dinainte si atunci cand vezi ca focurile au inceput sa fii pregatit.
  Dumnezeu sa ne ajute si sa ne dea intelepciune si putere sa facem ce trebuie, cand trebuie, ca sa ne salvam sufletele si intre timp sa ne rugam unii pentru altii la Dumnezeu sa se indure de noi, desi nu meritam.
  Doamne ajuta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.