X

Familie americană evacuată din locuință pentru că nu au purtat mască

Familia Samuel și Amy Leal

Citând mandatele de purtare a maștii emise de guvernatorul Steve Bullock, cât și de Consiliul Municipal al orașului Missoula, SUA, un cuplu din Missoula se confruntă cu evacuarea pentru că a refuzat să poarte o mască în afara casei lor. Samuel și Amy Leal au primit avizul de evacuare de la avocatul complexului de apartamente, susținând că încalcă ordinele de purtare a  măștii ale guvernatorului Bullock și, prin urmare, va trebui să își părăsească locuința până pe 17 august.

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Originari din Duluth, Minnesota, domnul și doamna Leal au venit la Missoula după ce soțul și-a pierdut slujba, datorită unei afecțiuni medicale care îl împiedica să poarte mască la locul de muncă. Din păcate, soții Leal nu au fost bine primiți nici în Big Sky State. Cuplul a decis să se mute în statul Montana, și din păcate pentru ei au ales orașul Missoula.

S-au stabilit în Complexul de Apartamentele Mullan Reserve (în imaginea de mai jos), Leals s-a bucurat de facilitățile complexului, inclusiv un club aflat în zona rezidențială. Însă, după ce au fost reperați fără măști, au fost anunțați de către avocatul proprietarului că va trebui să părăsească apartamentul.


Cabinetul de Avocatură al lui Thomas C. Orr a
  fost angajat pentru evacuarea cuplului de către Roundhouse Management, care deține complexul de apartamente Mullan, și susține că au încălcat ordinele guvernatorului Steve Bullock și a Consiliului municipal Missoula. Destul de interesant, notificarea de evacuare prin Thomas Orr afirmă: „De asemenea, nu aveți voie în spații publice, în timp ce mergeți către apartament, automobil sau căsuța poștală, fără mască.”

Numind COVID-19 o „boală periculoasă și extrem de contagioasă”, scrisoarea hiperbolică spune că restricțiile au fost puse în aplicare pentru „propria protecție” a familiei Leals. Mai mult, Ordinul de Evacuare insultă dizabilitatea lui Samuel Leal, afirmând că astmul său este o „scuză”. Cei cu astm sunt exonerați de a purta măști la nivel național, datorită legii americanilor cu dizabilități, însă purtarea unei măști de către persoanele este de fapt mult mai mortală decât COVID-19.

Samuel Leal a explicat duminică situația de pe pagina sa de Facebook , scriind: „Complexul Rezidențial Mullan și avocatul lor nu vor revoca„ Notificarea de reziliere a încălcării contractului de închiriere ”. Ei nu au autoritate legală să mă învinuiască, pentru că nu am făcut nimic pentru a încălca contractul de închiriere. Am menționat pur și simplu că am o afecțiune medicală și sunt scutit. Ar trebui să îmi fie permis să merg oriunde. ”

O analiză a contractului de leasing indică faptul că nu au încălcat nicio parte a acordului lor cu Roundhouse Management și nu există nicio clauză în cadrul contractului de închiriere în ceea ce privește purtarea măștilor.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

8 comentarii

  1. Am facut un fel de articol la adresa covidului. Desi nu prea ma pricep la scris, il voi posta, contine atat puncte de vedere interesante, cat si ceea ce se intampla. Si un studiu de caz foarte interesant, zic eu.
    Acord libertate totala de preluare sau distribuire.
    Este lung, necesita vreo 20 de minute.
    Este numai pentru oamenii TREJI.

    Articolul il numesc “Ambulante goale ce urla pe străzi pustiite, dar pline de covizi”.
    Preambul:
    Pentru mine, faptul ca acest covid nu exista nu este o credinta. Eu stiu ca nu exista!

    “E mult mai usor sa prostesti oameni decat sa ii convingi ca au fost pacaliti”. M. Taiwan

    Covid e o farsa. Este doar o teorie validata de un “test”, creat si produs de regizorii si scenaristii acestei farse. Cine sunt acestia? Golanii Terrei care venereaza țapul si care vor un singur guvern mondial.
    Producatorul “testului” “virusului” decide cum si in ce fel poate fi un covid/sars/ebola/hiv/boala vacii nebune/gripa porcina etc si ce fel “rezultate” sa ofere la “testare”. Si de aici se concretizeaza farsa. Pentru ca deceptia sa fie la scara mare si pentru ca oricine sa poata avea covizi inchipuiti, smecherii i-au alocat simptome de raceli banale pentru ca sunt la tot pasul.
    Si uite asa ajung adormitii covidizati sa accepte testarea. De frica si teama presupuselor amenzi de care au aflat ei din “presa” si de la “televizor” (vei vedea mai jos ce este televizorul).
    Planul Covid, deși este in totalitate fals, este creat de minți geniale. Putini sunt cei ce nu pun botul la aceasta deceptie.
    Medicii sunt cheia. De aceea sunt si foarte bine platiti. Ei sunt actorasi cu sufletul vandut. Ei confirma “virusii”, validati la randul lor de “teste”. Totul sub patalamaua de “medic”. Exista si medici adevarati, cum sunt cei care repara oamenii dupa accidente si incendii. Dar majoritatea medicilor sunt agenti de vanzari pentru Big Pharma. Ei sunt noii “eroi”! Ei ne vor populariza viitoarele “tratamente” pentru covizi imaginari.
    Una la mana.

    A doua la mana, oculta este interesata de un singur lucru: INDIFERENT de motiv, adormitii hipnotizati de ecrane, “presa”, “stiri”, “jurnalisti” si radio, trebuie sa creada in existenta covidului. Indiferent de motiv! Daca o baba crede ca a luat covid de la o pisica din cele 8 pe care le gazduieste, este perfect atata timp cat se confirma existenta covid.

    Adevarul nu mai conteaza. Conteaza doar sa crezi ce ti se spune. Apoi, sa accepti si sa faci ce ti se va spune. Sa executi. Daca tu crezi in covid, porti masca pe strazi de buna voie la 37°C si ti se va cere sa mergi in maini, vei merge in maini. Pentru ca esti un sclav. Esti idiotul perfect pentru NOM (Noua Ordine Mondiala).
    Credeam ca am facut armata. M-am inselat. Suntem cu totii in armata. Tot timpul. Executam ordine fara sa cracnim. Fara sa gandim. Fara sa punem la indoiala. Libertatea ne este ingradita.

    Exercitiu de logica si studiu de caz ipotetic:
    Si eu, de maine, ca producator de echipamente pe piata auto, pot sa creez un test pentru automobile (tester auto pentru diagnoza) care sa rezulte “un defect” al unor componente de siguranta cum ar fi sistemul de directie, de franare sau al airbag-urilor, fapt ce ar implica schimbul unor piese de schimb pe care sa le produc doar eu – totul ca solutie perfidă de marketing.
    Apoi, cu influenta mea politica, sa exercit presiuni sub paravanul autoritatilor, legislatiei si sigurantei si sa oblig cetatenii sa isi schimbe acele piese auto.
    Poate nega cineva defectele constatate de echipamentele mele de “testare” “oficiale” promovate 24 din 24 de media, de “presa” si de “autoritati”? Nu prea… spre deloc!
    La fel e si cu covizii. Testul este mingea de fotbal fara de care jocul nu poate exista.
    Testul covid este suveranitatea farsei, este autoritatea suprema care nu poate fi combatuta. Chipurile. “Domne… e inca un infectat… c-asa a zis “testul”. Eu azi am aflat ca pentru a fi internat este nevoie de un “rezultat” pozitiv, iar pentru a fi exrernat este nevoie de 2 “rezultate” negative. Va dati seama cu ce prosteala pe fata avem de-a face aici? Omul e cea mai inteligenta fiinta? Ma doare capul numai cand ma gandesc!

    S-o mai cotesc inca putin: Televizorul, inventia secolului.
    Acest obiect electronic a fost creat in scopuri meschine, el nu a aparut ca un obiect de utilitate si binefacere al omenirii. Televizorul este o arma de uz civil, pe care hipnotizatul o foloseste singur si de buna voie.
    De cand a aparut, televizorul este instrument de propaganda, hipnotizare, manipulare, indoctrinare si programare (“Program TV” – cuvantul “Program” vine de la programARE. La fel cum cuvantul SMART de la SMARTphone inseamna Secret Militarised Armaments in Residential Technology).
    Televizorul este o arma de uz civil, este cea mai vicleana si puternica arma creata vreodata! Cat exista un televizor in fiecare casa, nu mai au nevoie sa ucida cu uz de resurse umane pentru ca oamenii sa se conformeze umili in fata sistemului. O fac pe sistem fara fir. Manipularea vine de la distanta prin programE tv (program = programare).
    TOT ce este pe ecranul televizorului este fix ceea ce doreste sistemul sa fii. Cine este sistemul? Este matricea pe care oculta a creat-o de-a lungul timpului si pe care noi o numim “realitate”, cu tot ceea ce ne inconjoara. Dar aceasta NU este viata noastra (ceea ce traim noi astazi NU este potentialul vietii noastre), este furtul ei incepand din momentul in care ne-am nascut si ni s-a dat un cod numit CNP. Din momentul acela, noi apartinem cuiva. In cazul de fata, apartinem corporatiei numita Romania.
    Suntem pacaliti si inselati pentru a deveni un consumator obedient si materialist, evolutionist si progresist, semi-adormit, depresiv, manipulat si indoctrinat. Nu gandi, uita-te la “stirile” si “dezbaterile” NOASTRE. Vizioneaza filmele NOASTRE de programare si consuma produsele reclamelor NOASTRE. Si medicamentele NOASTRE. Cine este “NOASTRE”? Sunt corporatiile care apartin bancherilor ce conduc lumea si care vor sa puna labele scarboase pe toata Terra. De aceea, au adus “pandemia covizilor”. Asadar, reptilele acestea oculte detin televiziunile. Tot ei detin corporatiile, bancile, presa, google, facebook, youtube etc etc. Mai departe, cu un maruntis, ei platesc “influencerii” (indivizi si individe infiltrati peste tot pentru a perpetua propaganda covid. De la emisiuni de divertisment si stiri, pana la infinitul internet), care sunt armate de idioti utili ce lucreaza “de acasa”. Ei primesc sarcini in fiecare zi. Ce sa posteze pe internet sau ce activitati sa aiba daca exista iesiri in strada ale oamenilor ca mine sau ca tine si cum sa ne fure protestul.

    Traim intr-o minciuna. “Fake news-ul”-ul coroborat cu slabiciunea umana numita “disonanta cognitiva”, conduc lumea. La propriu! Oamenii nu pot accepta adevarul care le zguduie perceptia si viziunea vietii lor false si furate pana la urma. Acesta este potentialul vietii noastre? Munca la stapan pana seara, taxe, impozite, rate, iluzia libertatii, consumerism si materialism? Si a doua zi de la capat. Asta e tot??!?

    Puterea propagandei de manipulare pe caile media, cateva exemple. Povestea cu turnurile gemene din sept. 2001 si “teroristii” este asa cum ne-a fost si ne este prezentata de televizor si “presa”? Gandeste-te. Aselenizarea a existat? Gandeste-te. Presedintele Kennedy a fost ucis de un oarecare bolnav psihic? Gandeste-te. Toate acestea si un numar aproape infinit de alte “stiri” sunt minciuni, manipulare, propaganda si indoctrinare pe banda rulanta cu ajutorul… TELEVIZORULUI! Si a “presei”, desigur. “Presa” = televizor si televizorul = “presa”. Mai nou, si internetul, daca nu esti treaz. Rau de tot. Si radioul.
    Majoritatea oamenilor venereaza televizorul. Ecranele induc stare de hipnoza si majoritatea se conecteaza la ecran. E dovedit stiintific, orice ecran induce stare de transa si hipnoza prin care se baga “informatia” (indoctrinarea) cu pâlnia in capățâna privitorului cu privirea blocata pe ecran.
    Totul este o minciuna. Omul s-a indepartat de divinitate, iar noul lui dumnezeu este televizorul, care pentru indobitociti acesta este institutia suprema a adevarului si a falsei realitati.
    Iar pentru ceilalti care nu se (mai) uita la TV, hipnoza este indusa si cu ecranele mai mici, ale telefoanelor si calculatoarelor.
    Canale de “stiri” – toate prezinta aceeasi stire:
    https://m.youtube.com/watch?v=_fHfgU8oMSo
    https://m.youtube.com/watch?v=jH8dejYGa5A
    Asadar, cand esti oculta si ai toate televiziunile la picioare, bagi covizi in capul turmelor in numai cateva saptamani.

    Inapoi la covid.
    Sa zicem ca ar fi existat. Dar unde este din moment ce nu a fost izolat si nimanui nu i s-a facut nicio autopsie!??!? “Medicii” tac malc. Dar danseaza!
    Nu mai exista boli cardiovasculare?
    Nu mai exista diabet? Nu mai exista osteoporoza? Unde sunt bolile omului modern din cauza carora oamenii mureau pe capete cu buzunarele pline de medicamente produse de cei care orchestreaza farsa numita covid?
    Mor oamenii de cancere pe capete dupa “tratamente” oficiale pentru care iti vinzi casa, oncologia este o crima la adresa umanitatii! Este genocid mascat! Asta e pandemia!
    Cine este in spatele acestor afaceri, nu cumva regizorii covid care vor sa ne “salveze” cu vaccinuri pentru covizi inchipuiti?
    Singurul vaccin sigur este cel care nu a fost vreodata folosit.

    Daca am inchide cu totii orice cale de “informare” care se practica astazi, hora covid ar face-o doar jegurile umane care orchestreaza aceasta conspiratie.
    Uita-te in jurul tau. Fa o vizita unui spital sau policlinica. Sunt goale!Raporteaza-te la ceea ce vezi si ce simti, discuta cu oamenii din viata ta si fa-ti o introspectie. Unde este covidul!?? In imaginatia ta!

    Cand intr-o SINGURA tara si intr-o SINGURA zi o sa moara presedintele tarii, 10 ministri si 30 de parlamentari de covid DOVEDIT de autopsie, ma voi oferi voluntar in spitale pe seama covidului! Pana atunci, toti nenorocitii ancorati in aceasta farsa vor plati cu suferinta grea in viata eterna de dupa aceasta scurta calatorie pe Planeta Pamant.

    Pai de unde sa scoti covizii si sa ii arati daca ei nu exista decat in imaginatia oilor covidizate?
    Un virus care nu a fost izolat, nu poate fi dovedit!
    Cum naiba sa declari pandemie fara sa faci nici macar o singura autopsie?!? Dar si cu autopsii, farsa ar merge in continuare ca un tanc. Pentru ca are adepți. Unora chiar le place cu masca pe bot! E plina omenirea de idioti care se inchina la televizor si “presa”. Si pe care i-a apucat activismul. Ei poarta masca pentru a ma “proteja” pe mine, cel care nu poarta masca. Ce-or avea oamenii astia in cap?

    Am stabilit, testul este dumnezeul medicilor, noua lor credinta. Unii stiu adevarul, altii nu, refuza mintea lor materialista. Medicii sunt, mai nou, colegii minerilor din 1990. Minerii ziceau “noi muncim, nu gandim!” Si zbaaang, loveau cu pulanul!!!
    Medicii nu muncesc si nici nu gandesc!
    Si medicii au pulan. Este testul covid! Constiinta lor este adormita. Conduita morala e zero. Dar stiu sa danseze!
    Dictatura medicala este deja pe fata!
    Iar medicii tac. Mâlc. Tac si fac. Si danseaza. Comit privare de libertate si de drepturi, genocid ignorand adevaratii pacienti si valideaza covizi inchipuiti pentru furtul libertatii noastre! Astia au jurat Juramantul lui Hipocrate? Nu, au jurat juramantul Ipocriziei! Si al banilor! Si al CRIMEI!

    Totul e o farsa! Indoctrinare si spalare de creier! Crezi ca stii ce este hiv/sida?? Sau ceea ce esti programat sa stii!
    https://m.youtube.com/watch?v=u-RVJlJjyIc

    Abia cu acest covid am inteles de ce sistemul medical din Romania a avut acea explozie incredibila a salariilor. Fara cascaval si in “pandemie”, n-ar mai fi fost atat de tacuti. Si cu spitalele goale n-ar mai fi avut nici pacienti ca sa le indese disperati prin buzunare pentru a fi bagati in seama. Sau macar respectati.
    “Presa” si primariile mafioate ne manipuleaza faptul ca medicii sunt eroi!!!? Nu e prima data cand criminalii sau nulitatile devin eroi. Cristofor Columb este unul daca nu cel mai mare tortionar si criminal din toate timpurile si ne este prezentat ca “EROU”!!!?
    (“Iadul este gol. Toti diavolii sunt aici. ” W. Shakespeare.)
    Covidul i-a pervertit pe “eroii” de medici. Le-a corupt profesia si le-a adormit constiinta, tot ce au invatat pana la covid a fost in zadar, nimic nu mai conteaza! Nu mai au niciun fel de conduita profesionala, nu mai exista sistem imunitar prin interactiune cu oameni si obiecte si imunitate de turma, exista covid inchipuit, asimptomatic, presimptomatic, masti de “protectie” (masca pe bot spune tot), distantare fizica, ambulante goale care urla tot timpul prin orase goale si tot felul de vrajeli de 2 bani de rad si curcile de ei si de adormitii idioti utili care pun botul la asa ceva.

    Oculta are un singur interes: sa se creada in existenta covidului. Indiferent de motiv!
    Nu conteaza faptul ca unii cred ca e facut la laboratorul din Wuhan si trimis ca arma biologoca. Nu conteaza daca altii cred ca e pentru a se face bani din masti, teste si dezinfectanti. Altii cred ca e doar o raceala si isi pun masca fiindu-le teama de amenzi. Altii, idiotii zombie cu masca pe bot inclusiv in propria lor masina, cred in faptul ca ii poate ucide. Altii, si mai cretini, pun masca pe bot in ideea de a ii proteja pe altii de covizi inchipuiti, i-a apucat activismul si salveaza vietile din mintea lor seaca. Altora le este teama si de mainile lor, punandu-le manusi. Altii cred ca este pentru vaccinarea cu cip. Si asa mai departe.
    Dezbina si cucereste. Pentru manipulatori, este ideal ca oamenii sa fie impartiti in tabere diferite care banuiesc tot felul de motive, dar care toti cred in acelasi lucru.
    Conteaza doar ca oamenii sa CREADA in existenta covidului. Atat. Este o credinta indusa prin manipulare, FRICA, propaganda, sirene ale ambulantelor goale, indoctrinare, indobitocire, DISONANTA COGNITIVA, masti, ignoranta si… multa, multa, multa prostie, nu cumva sa ne punem mintea la contributie, e mai usor sa ingurgitam toata latrina de rahat.
    Daca prostia ar fi durut, n-ar fi existat niciun covid.

    O minciuna repetata la nesfarsit devine un adevar in ochii turmei hipnotizate. Strategie veche de mii de ani.
    Numai ca una e credinta si alta este adevarul. Iar adevarul se apara singur, el este acelasi indifierent de cate persoane este stiut. Daca nimeni nu crede un adevar, el nu se modifica, este fix acelasi.
    Covid este o credinta, nu un adevar, este o afectiune psihica.
    Putini sunt cei care raman treji si lucizi in fata acestor atacuri de manipulare. Mai exact, este un razboi informational. Nu mai ai bombe ca in razboaiele avute, ai media vanduta in proportie de 99,9%, jurnalisti la fel, oficialitati mafiote sclave ocultei, ecrane care te hipnotizeaza si te manipuleaza, cenzura si stat mafiot colonizat. Romania este atat stat mafiot, cat si colonizat. Altii sunt doar stat mafiot. Toata Terra este sub influenta ocultei, deci toate statele sunt tip mafiot si, automat, supuse farsei covid.

    A treia la mana.
    Atata timp cat nu se pune la indoiala existenta covidului, planul ocultei va merge ca pe roate si cu forta unui tanc.

    Si a 4-a la mana: Plandemia mondiala are si o mare slabiciune.
    Ce este de fapt acest covid? Este poarta catre NWO (Noua Ordine Mondiala) (la pachet cu AI si internet of things, 5G, Climate Change (Incalzirea Globala), vaccinare, genocid prin dat vina pe covizi, digitalizarea totala a banilor si The Great Reset) (scuze ca folosesc termeni in limba ciumei).
    Sa fie bine stiut, “Incalzirea Globala” NU exista chiar daca vremea poate fi manipulata de cel putin 200 de ani. Incalzirea Globala este o alta gaselnita pentru furtul libertatii noatre, este instrument Cal Troian pentru mutarea populatiei in mediu urban pe motivul ca Terra este suprapopulata. Nimic mai fals, Terra este SUBpopulata!!! Si inca ceva: NU suntem 7 miliarde de oameni! Nici pe departe!

    Avem o sansa.
    Ca NWO sa intre pe reteta pandemiei, e nevoie ca toata Terra sa fie in pandemie. Numai ca, daca o singura tara mai mare ar lupta cu pretul sangelui, acest lucru ar putea fi calcaiul lui Ahile in fata NWO si ar putea trezi si alte tari.
    Insa, dupa aceea, ca sa scapam de ceea ce ni se pregateste, ar insemna sa luptam in continuare, sa fim privati de libertate si de drepturi si sa varsam sange. Decese si si mai mult sange. Foarte mult. Mult de tot! Suntem in stare de asa ceva? Nu! Nici noi, romanii, si nici ceilalti. E ca un cerc vicios, pentru ca ne-am asezat prea confortabil in vietile noastre materialiste si tehnologizate, n-avem nici macar conditie fizica, suntem obezi si puturosi, suntem deprimati si poluati la capatani de undele radio electromagnetice, stresati, lenesi dezbinati si prosti facuti gramada!
    Nemtii au iesit in strada acum o saptamana. 1,3 milioane. Poate ca, daca va fi o rezistenta, va incepe din Germania, cine stie.
    Intrebarea este, iese omul in strada cand el este un materialist mereu cu frica si teama ca va avea de pierdut loc de munca, casa, masa, sanatate, libertate sau propria viata??? Nu!
    Asadar,
    Numai cand oamenii NU vor mai fi sclavii materialului si NUMAI cand NU vor mai avea NIMIC de pierdut, abia ATUNCI vor iesi sa lupte! Si sa fie si cu credinta in divinitate! A sti ca ai divinitate, stii ca tu CONTEZI, ca viata ta este importanta, ca esti pe mosia ta, Planeta ta Pamant si ca esti aici pentru un scop, nu esti un praf insignifiant intr-o galaxie infinita inventata si nedovedita!
    Numai ca s-ar putea sa fie prea tarziu. Si ar fi si prea putini in raport cu zombii hipnotizati pandemisti purtatori de masca. Zombificatii dependenti de sistem isi vor apara stapanul!

    Covid si verisorii lui vor fi pana in 2025, an sau perioada in care vor aduce The Great Reset. Apoi, mutarea populatiei in orase pe motiv de “incalzire globala” si NWO. In natura si in paradisul muntilor vor locui conducatorii, de la reptilele ocultei si pana la papusile acestora.
    Asta daca nu vom face ceva. Nu noi, romanii, altii. Noi suntem varza, Romania e praf, pe TOATE planurile! Moral, material, emotional, spiritual etc etc. Sanatate? Nici atat! Suntem mancaii europei de alimente animale si paine. Si avem si vicii! Si suntem si cobaii europei!
    “Copacul LIBERTATII trebuie udat din cand in cand cu sangele patriotilor si tiranilor”. T. Jefferson

    Majoritatea oamenilor nu vor sa fie treziti si cei mai multi dintre ei sunt atat de dependenti de sistem, incat vor lupta pentru a il proteja.

    Multumesc celor care porta masca pentru a ma proteja pe mine de covizii din capul lor suport de palarii.
    Multumesc celor care poarta masca de buna voie in pe strada si parcuri in timp ce merg cu bicicleta sau atunci cand alearga. Multumesc si celor care poarta masca in propria lor masina. Multumesc, in mod special, retardatilor care mananca cu masca pe bot!
    Multumesc tuturor celor enumerati aici, pentru ca, din cauza lor, furtul libertarii mele si al familiei mele este acum aici.

    Exista un singur virus real si mortal pe lumea asta. Si face prapad!
    Se numeste “Omul”!
    https://m.youtube.com/watch?v=WfGMYdalClU

    1. AI mare dreptate,nu santem uniti,nu santem nici pe departe unul ptr celalalt,daca am fi iesit in strada de la inceput si nu am fi acceptat nu mai ajungeam un situatia asta, dar e mai bn sa tacem si facem,vai de capul nostru ce ne asteapta de acum incolo,eu traiesc in afara tarii si aici majoritatea abia asteapta vaccinul, si eu sant foarte revoltatoare pe problema aceasta dar nu am putere

  2. Se apropie războiul. Nu e gluma.Rugati-va pentru pace.Plâng și văd ca lumea nu e conștientă de asta. E cea mai mare tragedie din viața cuiva sa vadă ca se moare continuu în jurul sau.Sărmana lume.Sarmana lume.Bieții oameni.Bieții oameni.Plansete, lacrimi,strigare,vaite, suferință peste tot.Miliarde de vieți distruse pe vecie,asta a adus progresul fără suflet,fără Dumnezeu.Nefericire,boala,foamete,sărăcie, mizerie,depărtare de Dumnezeu și fericirea Raiului,moarte,deznădejde veșnică. Avioane de pasageri pline cu familii pentru repatriere multe bombardate în aer,mii de ferryboat-uri pline cu repatriați scufundate de torpiloare în mijlocul oceanului.Mulți din cei plecați la munca în afară nu se vor mai vedea niciodată cu cei dragi ai lor.Miliarde de soții se vor despărți cu lacrimi ,urlete de tristețe, de jalea despărțirii și ruperii pentru totdeauna de soții lor cu care își împărțirea casnicia.Mulțime de copii strigând “tați,tați cui ne lași tați? “,alergând disperați în urma trenului care-l va duce pe tăticului lor pe front departe de căsuța lor,dar drumul va fi fără întoarcere.

  3. Pretutindeni se aud bubuituri de tun,rafale de mitraliere,bombe peste tot,vaite, amenințări, strigate de ajutor,gemete tăcute și prelungirea, disperarea s-a extins cu repeziciune și a cuprins totul.Frica e stapana ca în ograda ei.Dispariția celor dragi e plansa pretutindeni iar moartea cea rece rade sadic pe aiurea.Grozavii de neîmplinit. Grozavii de neîmplinit. Iad.Iad.Spaima.Groaza.Furie.Lașitate. Dispreț. Aroganta.Trădare. Trădare. Trădare și iar Trădare.

  4. Fake news. Nu din Rusia China sau Iran (sunt prea destepti pentru asa ceva) ci mai degraba din Coreea de Nord. Pacat ca se gasesc de-ai nostrii sa haleasca asa ceva.

  5. Îi deranjează că respirăm!
    Cum să obligi un om cu bronșită astmatiformă să poarte mască? Îl termini!
    Ce lege e asta?
    Cum să obligi un om cu imunitate scăzută, cu cancer, să poarte mască? Doar ca să-l termini repede și apoi să îl declari mort de covid???!!! A înnebunit lupul!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button